Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-18@13:05:20 GMT

فعالیت 30 شرکت مهندسی با پایه یک و دو در اردبیل

تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۹۷۲۶۲

فعالیت 30 شرکت مهندسی با پایه یک و دو در اردبیل

ایسنا/اردبیل رئیس انجمن صنفی پیمانکاران استان اردبیل گفت: 30 شرکت مهندسی توانمند با دارا بودن پایه یک و دو در اردبیل ارائه خدمات می کنند.


 میرحبیب عزیززاده ۲۷ دی ماه در نشست هماهنگی بازسازی قره باغ در اتاق بازرگانی اردبیل اظهار کرد: بهتر است کمیته‌ای در اتاق بازرگانی شکل بگیرد تا با محوریت تشکل‌ها و نهادهای مختلف فنی و مهندسی بتوانیم نسبت به تأمین مصالح و همچنین طراحی و اجرای پروژه‌ها ورود سریعتری را پیدا کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


میرحبیب عزیززاده بیان کرد: نباید در این کار تعلل کنیم چرا که کشورهای دیگر می‌توانند جای ما را در بازسازی قره‌باغ بگیرند که انتظار می‌رود هر چه سریعتر مقدمات کار فراهم آید.


وی به فعالیت یک‌هزار و 626 شرکت پیمانکاری فعال در استان اشاره کرد و ادامه داد: 30 شرکت با پایه یک و دو مورد تایید در سطح ملی آمادگی مشارکت و همکاری را در این زمینه دارند تا جلوتر از سایر شرکت‌های خارجی بتوانند در امر بازسازی قره‌باغ مشارکت کنند.
رئیس انجمن صنعتی انبوه‌سازان مسکن استان اردبیل نیز در این جلسه اظهار کرد: انجمن انبوه‌سازان با سابقه 20 ساله و فعالیت 200 شرکت فعال آمادگی حضور و مشارکت در بازسازی قره‌باغ را دارد.


صداقتی تصریح کرد: انجمن در اجرای پروژه‌های متعدد به ویژه مسکن مهر امتحان خود را پس داده و آمادگی همکاری و مشارکت در اجرای طرح‌های مختلف را با تسهیل امور در ضمانت‌نامه‌های اجرایی و باز شدن ال.سی دارد تا بدون مانع خاص در بازسازی قره‌باغ مشارکت کند.


در این جلسه رئیس کمیسیون فنی، مهندسی اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی استان اردبیل نیز گفت:‌ بهترین شرایط در بازسازی قره‌باغ در استان اردبیل فراهم آمده تا با استفاده از ظرفیت فنی، مهندسی و همچنین همسایگی با کشور آذربایجان بتواند در این حوزه مشارکتی جدی داشته باشد.


وثوقی با قدردانی از حمایت‌های امام جمعه اردبیل، استاندار و هماهنگی سفرای ایران در آذربایجان و همچنین شرایط فراهم شده در بازسازی قره‌باغ افزود: ما از دو سرمایه عظیم نیروی انسانی ماهر و ارزان و مصالح ساختمانی ارزان قیمت برای مشارکت در عمران و آبادانی قره‌باغ بهتر و شایسته می‌توانیم استفاده کنیم.


وی خاطر نشان کرد: هیچ شرکتی به مانند شرکت‌های ایرانی در حوزه تأمین مصالح و خدمات فنی و مهندسی نمی‌تواند با مزیت نسبی در بازسازی قره‌باغ مشارکت کند که قطعا به این طریق می‌توان خدمات فنی و مهندسی را نیز صادر کرد.


رئیس کمیسیون فنی، مهندسی اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی استان اردبیل اضافه کرد: در قالب خوشه‌های صنعتی و یا انعقاد کنسارسیوم صدور خدمات فنی و مهندسی می‌توانیم در این زمینه ورود پیدا کنیم که قطعا شرکت‌های دارای استاندارد و مورد پذیرش در آذربایجان می‌توانند در این زمینه ورود کنند.


وثوقی ارائه خدمات مشاوره‌ حقوقی و تجاری را در تسهیل انتقال پول و صدور انواع خدمات یادآور شد و ادامه داد: باید مشاوره‌های لازم برای شرکت‌های پیمانکاری ارائه شود تا از فرصت به وجود آمده استفاده کنیم.


وی پیشنهاد کرد تا در اولین فرصت هیئتی متشکل از نیروهای فنی، مهندسی به آذربایجان سفر کنند تا به صورت میدانی از فضا و شرایط فراهم شده بازدید داشته باشند.


وثوقی برگزاری همایش بازسازی قره‌باغ را با مشارکت پیمانکاران و استفاده از ظرفیت‌های استانی ضروری دانست و تصریح کرد: بهتر است مدیریت منسجمی در این زمینه شکل بگیرد تا با فراهم شدن بستر فعالیت کمیته بازسازی ایرادات و اشکالات به صورت استانی رفع شود.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی قره باغ بازسازي پیمانکاران بازسازی قره باغ اتاق بازرگانی استان اردبیل فنی و مهندسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۹۷۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۵میلیارد دلاری از صادرات خدمات فنی و مهندسی

  رئیس مرکز بین‌الملل و هماهنگی دیپلماسی وزارت نیرو گفت: پیش‌بینی می‌شود در سه الی پنج سال آینده بیش از پنج میلیارد دلار درآمد ارزی از محل صدور خدمات فنی و مهندسی داشته باشیم.
مجتبی اکبری در نشست افتتاح پروژه‌های سد و نیروگاه اومااویا درسریلانکا توسط شرکت‌ ایرانی، اظهار کرد:دولت سیزدهم در دیپلماسی منطقه‌ای بسیار فعال عمل کرده است.وی با بیان این‌که اکنون ۷۰درصد صادرات فنی ومهندسی کشور متعلق به صنعت آب و برق است،ادامه داد: صادرات خدمات فنی ومهندسی صنعت آب وبرق هم‌اکنون دربیش از۱۸کشور جهان در حال انجام است.
رئیس مرکز بین‌الملل و هماهنگی دیپلماسی وزارت نیرو با بیان این‌که صادرات خدمات فنی - مهندسی صنعت آب و برق در سال گذشته ۶۰۰ میلیون دلار بوده است، گفت: البته توان صادرات در این بخش پنج میلیارد دلار است اما در شرایط حاضر این امکان فراهم نشده است. اکنون در۱۸کشور فعالیت در بخش انرژی داریم و خدمات فنی و مهندسی ایران در این کشورها فعال است. وی با اشاه به این‌که اردیبهشت‌ماه در بخش دیپلماسی وزارت نیرو اتفاق‌های خوبی رخ خواهد داد، بیان کرد: به‌زودی در نخستین گام پروژه چندمنظوره اومااویا با حضور مقام‌های ارشد دو کشور ایران و سریلانکا به‌طور رسمی افتتاح می‌شود. رئیس مرکز بین‌الملل و هماهنگی دیپلماسی وزارت نیرو افزود: شرکت فراب در کشور سریلانکا از سال‌های گذشته پروژه بزرگ و چندمنظوره سد و نیروگاه اومااویا را آغازکرده که یکی ازبزرگ‌ترین پروژه‌های کشور سریلانکا است.۴۰۰مهندس ایرانی در حوزه صادرات خدمات فنی و مهندسی ایران در این پروژه فعال بوده‌اند. سال‌ها پیش، پروژه برق‌رسانی به هزار روستا به دست متخصصان ایرانی توسط یک شرکت داخلی در سریلانکا آغاز شد و در سال ۱۳۹۲ به اتمام رسید.
رئیس مرکز بین‌الملل و هماهنگی دیپلماسی وزارت نیرو ادامه داد: نکته مهم این است که روستاهای این کشور به‌صورت پراکنده است و فرآیند برق‌رسانی را با دشواری و پیچیدگی روبه‌رو می‌کند اما این شرکت ایرانی با اتکا به توان مهندسان در حوزه سدسازی، نیروگاه‌سازی و برق‌رسانی، در این مورد بسیار موفق عمل کرد.
وی به نظر مساعد و موافق رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر کشور سریلانکا به‌دنبال این فعالیت مهندسان ایرانی برای پیشبرد پروژه‌های مهم صنعت آب و برق اشاره کرد وگفت: اعتبار پیشبرد پروژه او‌ما‌او‌یا به میزان ۵۰۰ میلیون دلار توسط دولت سریلانکا تأمین شد.
عیسی بزرگ‌زاده، سخنگوی طرح‌های بین‌المللی آب با بیان این‌که اکنون نزدیک به ۱۰۳ مهندس مشاور صاحب صلاحیت در کشور فعالیت دارند، گفت: مهندسان و متخصصان ایرانی از هند تا آفریقا و از آمریکای جنوبی تا آسیای میانه در حال اجرا و پیشبرد پروژه‌های بزرگ و پیچیده در صنعت آب و برق هستند.

پرداخت هزینه توسط سریلانکا
مدیرعامل شرکت فراب با اشاره به این‌که سد چند‌منظوره اومااویا جزو پروژه‌های منحصر‌به‌فرد مهندسی محسوب می‌شود، گفت: هزینه اجرای پروژه سد اومااویا ۵۰۰ میلیون دلار بود که به‌صورت نقدی به مجری ایرانی پرداخت شد. محمد حیدری در نشست بهره‌برداری از پروژه چند‌منظوره اومااویا در سریلانکا اظهار کرد: پس از مطالعات مقدماتی و طی تشریفات اولیه، عملیات اجرایی پروژه اعم از طراحی، نظارت و اجرای طرح از سال ۲۰۱۶ شروع شد و در حال حاضر این پروژه آزمایش‌های اولیه را با موفقیت سپری کرده و آماده بهره‌برداری است. وی با اشاره به این‌که جغرافیای سریلانکا یک جغرافیای منحصربه‌فرد است که منابع بارشی آن موسمی است، افزود: به‌دلیل محدودیت‌های زیادی که سریلانکا در حوزه تامین سوخت برای تولید انرژی دارد، موضوع تامین برق از طریق نیروگاه‌های برقابی در این کشور از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. حیدری با بیان این‌که با اجرای طرح چند‌منظوره اومااویا که در۲۳۰کیلومتری پایتخت کشور سریلانکا واقع شده است، آب مازاد رودخانه‌های اومااویا و ماهاتوتیلااویا در دو حوضه آبریز مجزا به منطقه کم‌آب همین استان منتقل می‌شود، افزود:هدف این است تا علاوه بر تامین آب کشاورزی برای ۵۰۰۰هکتارازاراضی منطقه،همچنین از آن برای تولید برق به ظرفیت۱۲۰مگاوات استفاده شود.مدیرعامل شرکت فراب اظهار کرد:این پروژه ازنظراجرای۲۳کیلومتر تونل با دودستگاهTBMبدون دسترسی میانی درشرایط بسیارسخت زمین‌شناسی و وجود جریان‌های آبی پرفشار، حفاری یکی از بلندترین شفت‌ها‌(تونل‌ها)ی عمودی دنیا در نیروگاه‌های آبی به طول ۶۱۸ متر، اجرای پوشش فلزی شفت عمودی به وزن تقریبی۱۰۰۰تن به صورت معلق ونصب واحداث نیروگاه درحفره و فضاهایی در عمق ۷۵۰ متری زمین که به آن مقار می‌گویند، جزو پروژه‌های منحصر‌به‌فرد مهندسی محسوب می‌شود. هزینه اجرای پروژه سد اومااویا ۵۰۰ میلیون دلار بود که به‌صورت نقدی به مجری ایرانی پرداخت شد.

دیگر خبرها

  • ساماندهی ظرفیت مردمی و گروه های جهادی اولویت بنیاد مسکن اردبیل
  • مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور از مناطق سیلزده سیستان و بلوچستان بازدید کرد
  • ۱۰۹ واحد مسکن از محل حساب ۱۰۰ امام احداث شده است
  • بررسی روند خدمات‌رسانی آبفا به مناطق سیل‌زده بلوچستان
  • قطع برق برخی از مناطق سیل‌زده/ خسارت به ۱۲۳ اصله پایه توزیع برق
  • درآمد ۵میلیارد دلاری از صادرات خدمات فنی و مهندسی
  • اختصاص ۲۱ درصد اوراق مشارکت کشور به مشهد
  • مهندسان ایرانی در چه کشورهایی کار می کنند؟
  • بزرگترین شهرک صنعتی اردبیل بازسازی می‌شود
  • ۳۵ بنا طی سال گذشته در اردبیل مرمت و بازسازی شد