Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت علمی پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی کشور گفت: با احداث جاده و سایت تکثیر و پرورش میگو، یکی از بکرترین زیستگاه‌های کشور برای همیشه نابود خواهد شد. از مسئولین داریم، از نابود شدن جنگل‌های ارزشمند و زیبای حرای بندر دیّر جلوگیری کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سپاس، جنگل‌های حرّا در جنوب و شمال استان بوشهر طی سالهای گذشته با مشارکت مردمی ایجاد شدند که امروز به عنوان یک مکان گردشگری توسط هنرمندان مورد استفاده قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در جنوب استان بوشهر حدود ۶۳۶ هکتار از اراضی تحت پوشش جنگل حرّا قرار دارد.

وجود این جنگل حرّا، استان بوشهر را در جایگاه سوم کشور بعداز استان خوزستان و بندرعباس قرار داده است. نایبند در عسلویه، ملگنزه و بردستان در دیر بیشترین جنگل حرّا دارند که برروی دریا و آب شور در حال رشد هستند.

مدتی است خبرهایی به گوش می‌رسد که در مجاورت جنگل حرّا در شرق شهرستان دیر مجوزهایی برای ساخت و ساز تولید لارو میگو صادر شده است. این مجوز با وجود مخالفت  کارشناسان محیط زیست استان بوشهر، از تهران انجام صادر شده و با مسئولین استانی هیچ هماهنگی نشده یا نظرات آنها مورد توجه قرار نگرفته است.

در سال ۹۲ برخی از کاشناسان محیط زیست، اعلام می‌کنند اجرای این پروژه مصداق تجاوز به حریم دریا است، اما در سال ۹۴ مجموعه منابع طبیعی تغییر  دیدگاه می‌دهد و اعلام می‌کند اجرای این پروژه مصداق تجاوز به حریم دریا نیست و مشکلی در اجرای پروژه وجود ندارد.

براساس اخبار منتشر شده در فضای رسانه‌ای استان بوشهر، برای ایجاد مجموعه تولید لارو میگو در دیّر، مجوزِ صادرشده اعتبار یکساله دارد که در تابستان ۹۷ به پایان رسیده و برای ادامه کار مجوز جدید صادر نشده است.

راه‌اندازی سایت پرورش میگو، جنگل بکر حّرای دیر را ازبین می‌برد

احسان عابدی عضو هیئت علمی پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی کشور در گفت و گو با رسانه‌های محلی استان بوشهر اظهار کرد: مرکز تکثیر پر از تانک و مخازن و منابعی است که در آن آب می‌ریزند تا لاروها تکثیر شوند. این تانک‌ها مرتبا شسته و ضدعفونی می‌شوند. مواد شست‌وشو دهنده در پساب خروجی این مراکز به دریا وارد می‌شود و با آلوده کردن دریا، جنگل‌های حرّا و زیستمندانش را روزبه‌روز به مرگ نزدیک‌تر می‌کنند.

عضو هیئت علمی پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی کشور گفت: با احداث جاده و سایت تکثیر و پرورش میگو، یکی از بکرترین زیستگاه‌های کشور برای همیشه نابود خواهد شد و از مسئولان خواست، از نابود شدن جنگل‌های ارزشمند و زیبای حرّای بندر دیّر، جلوگیری کنند.

وی با ابراز تاسف از اینکه احداث جاده، سبب قطع مسیر آب شیرین به سمت جنگل‌های حرّای بندر دیر و در نتیجه مرگ آنها می‌شود گفت: راهی که به‌دنبال احداث آن هستند به سوله مرکز تکثیر و مرکز پرورش میگو منتهی می‌شود. در مرکز تکثیر از مولدهای نر و ماده تخم می‌گیرند و پس از تبدیل آنها به لارو، آنها را به مراکز پرورش تحویل می‌دهند و نهایتا به سایت تجاری و بازاری می‌رسانند تا برای فروش آماده شوند.

مطالبه گری مردم شهرستان دیر در پویش نجات جنگل حرّا

روزی تاریخی در شهرستان دیر رقم خورد، اتحاد و همبستگی سبز اندیشانی که با همراهی هم استانی‌های عزیزمان سرسبزی و بقای جنگل های حرّا را مطالبه کردند.

امروز همه مردم با هر نوع تفکری صدای مظلومیت جنگلهای حرا بودند و بی شک فصل جدیدی از اتحاد و همبستگی در شهر دیر رقم خورد تا تضمینی بر بقای محیط زیست و اکوسیستم برای نسل آینده باشد.

بر اساس ماده ۱ قانون حفاظت، احیاء و مدیریت تالاب های کشور هرگونه بهره برداری و اقدامی که منجر به تخریب و آلودگی غیرقابل جبران تالاب ها گردد، ممنوع است اما اکنون با اجرای طرح تکثیر و پرورش میگو، تالاب خور بردستان، که یکی از تالاب‌های ارزشمند کشور به شمار می‌رود برای همیشه از بین خواهد رفت.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: استان بوشهر پرورش میگو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۹۷۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ میلیون دانش آموز حافظ قرآن هستند

فرهادی، سخنگوی آموزش و پرورش گفت: در حال حاضر ۲ میلیون دانش آموز حافظ کل قرآن هستند.

میکائیل باقری، مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش هم گفت: طرح ملی اتقان که مخفف «ارتقای توانمندی‌های قرآنی آموزگاران، مدیران و معاونان مدارس دوره ابتدایی» است از مصوبات کمیسیون آموزش قرآن کریم است.
وی افزود: این طرح در پنج استان ایلام، قم، خراسان شمالی،  بوشهر ‌و شهرستان‌های استان تهران برگزار شد.

گفته شده تعداد شرکت کنندگان طرح اتقان در استان ایلام هزار و ۶۹۱ نفر، خراسان شمالی هزار و ۴۵۸ نفر، قم سه هزار و ۱۸۱ نفر، تهران هفت هزار و ۴۳ نفر، بوشهر چهار هزار و ۹۷۳ نفر بوده و در مجموع ۱۸ هزار و ۳۴۶  در این طرح شرکت کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • افزایش مزارع پرورش میگو در خوزستان
  • آغاز ثبت‌نام آزمون استخدامی جذب ۳۰۰ معلم برای بشاگرد و جزایر استان هرمزگان
  • پرورش میگو در ۸ هزار هکتار اراضی ساحلی بوشهر/تولید افزایش می‌یابد
  • هنرستان‌های جوار صنعت در کردستان راه‌اندازی شود
  • روایان پیشرفت در مدارس آذربایجان شرقی راه اندازی شود
  • ۲ میلیون دانش آموز حافظ قرآن هستند
  • آخرین جزئیات آزمون استخدامی آموزگاری آموزش و پرورش ۱۴۰۳ + لینک سایت گزینش و مدارک
  • مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور صادر شد
  • معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش: مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان صادر شد
  • آبگیری و راه‌اندازی مزارع پرورش آرتمیا در مجتمع فسندوز چهار برج آغاز شد