Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، به نقل از روابط عمومی چهارمین دوره جایزه پژوهش سینمایی، علی دهکردی بازیگر سینما و تلویزیون درباره لزوم تحقیق و مطالعه یک بازیگر برای ایفای نقش در یک اثر گفت: از آنجایی که خودم متعلق به نسلی از بازیگران هستم که از دریچه تحصیلات آکادمیک و دانشگاه وارد حرفه‌ بازیگری شدند و این موضوع همیشه باعث خوشحالی من بوده است، مطالعه و تحقیق در زمینه بازیگری را بسیار بااهمیت می‌دانم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ما تربیت شده‌ ذهنیتی هستیم که اساتیدمان به ما آموزش دادند و ما را موظف می‌کردند که بدون تحقیق، مطالعه و پژوهش هیچ کاری انجام ندهیم.  یادم می‌آید برخی اساتید به ما می‌گفتند حتی زمانی که کار ندارید و نمی‌خواهید بازی کنید در فضاهای عمومی رفت و آمد کنید، مردم را تماشا کنید تا از جزئیات ارتباط افراد مختلف با هم آشنا شوید. این موارد باعث شد تا ما حتی اگر بخواهیم ساده‌ترین و کوتاه‌ترین نقش را هم بازی کنیم درباره همه جزئیات آن فکر و مطالعه کنیم.

دهکردی ادامه داد: اگر قرار باشد من نقش یک معلم را بازی کنم شاید در ظاهر امر این طور به نظر برسد که احتیاجی برای تحقیق درباره آن نقش نیست اما من خودم را موظف می‌دانم تا علاوه بر مطالعه، به آرشیو ذهنی و تمام پارامترهایی که از شخصیت یک معلم در ذهنم شکل گرفته رجوع کنم، آنها را آنالیز کنم و ویژگی‌ها را با نقشی که قرار است جلوی دوربین ببرم مطابقت دهم.

بازیگر فیلم «از کرخه تا راین» در بخش دیگری از صحبت‌هایش با تاکید بر اهمیت مطالعه برای ایفای هر نقشی بیان کرد: اهمیت تحقیق در زمینه بازیگری درباره نقش‌های تاریخی و یا شخصیت‌هایی که ما به ازای بیرونی دارند بیشتر و موشکافانه‌تر است، چراکه موارد تحقیق، پژوهش و مطالعه باید به شکل بسیار جزئی و دقیق‌تر اتفاق بیفتد و حتی در قالب تحقیقات کتابخانه‌ای و میدانی نیز به وقوع بپیوندد. این تجربه برای خودم هم اتفاق افتاده است. ‌زمانی که نقش آیت‌الله طالقانی را بازی کردم، این شخصیت آنقدر برای خودم مهم و بزرگ بود که از بازی کردن آن کمی ترس داشتم. از طرف دیگر می‌دانستم این شخصیت برای میلیون‌ها آدم هم نسل من خاطره انگیز است، نسلی که انقلاب را دیده است و از طیف‌های مختلف سیاسی و فکری عاشق این شخصیت بوده‌اند. به همین دلیل نگران بودم و همان زمان علاوه بر تحقیقی که درباره نقش داشتم از کارگردان کار خواستم تا شرایط دیدار با خانواده آیت‌الله طالقانی را فراهم کنند تا من با وجوه دیگر شخصیتی ایشان که شاید در کتاب‌ها و منابع به آنها اشاره‌ای نشده بیشتر آشنا شوم و خودم و شخصیتی که قرار است بازی کنم را به شخصیت واقعی آیت‌الله طالقانی نزدیکتر کنم.

دهکردی همچنین افزود: در واقع بخشی از زندگی و شخصیت آقای طالقانی برای من پنهان بود، آن وجهی که در هیچ مصاحبه، کتاب و سخنرانی از ایشان به آن‌ها اشاره نشده و من می‌توانستم از دریچه گفتگو با خانواده ایشان به بخش‌های پنهانی که خودم احتیاج داشتم آگاهی پیدا کنم. یکی از دلایل مهم دیگر این بود که خانواده ایشان گریم و شخصیت پردازی را بپذیرند و آن را تایید کنند.

وی درباره بحث لزوم مطالعه و تحقیق برای ایفای یک نفش یادآور شد: تحقیقی که نتیجه‌اش اشراف کامل یک بازیگر بر نقش می‌شود می‌تواند اعتماد به نفس او برای ایفای شخصیتی که به وی سپرده شده است را در مقابل دوربین بالاتر ببرد.

گفتنی است، اختتامیه چهارمین دوره جایزه پژوهش سال سینمای ایران فروردین ۱۴۰۰ برگزار می شود.

۲۴۱۲۴۱

کد خبر 1476792

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سینمای ایران بازیگران سینما و تلویزیون ایران معاونت سینمایی وزارت ارشاد سازمان سینمایی برای ایفای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۹۸۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتماد اجباری به رفیعی در پرسپولیس؛ حالا نوبت خالد آبادی و استقلال است

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، پرسپولیس برای بازی با سپاهان دانیال اسماعیلی فر را از دست داد، اما وحدت هنانوف را دارد. بازیکنی که در زمان یحیی گل محمدی بیشتر بازی می‌کرد و عملکرد نسبتا خوبی داشت. استقلال هم با از دست دادن حسینی باید از دروازه‌بان ذخیره خود در تبریز استفاده کند کاری که پرسپولیس مجبور شد در ۴ بازی انجام بدهد و البته رفیعی کاملاً روسفید از آب درآمد. 

ابتدای فصل که تیم‌ها با ۳۰ بازیکن قرارداد می‌بندند دقیقاً به خاطر چنین روز‌هایی است که در مواقع ضروری از بازیکنان جوان و بازیکنان ذخیره خود استفاده کنند. همین خالدآبادی ابتدای فصل از پرسپولیس پیشنهاد داشت و حالا بهترین فرصت است تا توانایی‌های خود را نشان بدهد. همان طور که روزی وحید طالب لو در اصفهان مقابل سپاهان بازی کرد و بعد‌ها تبدیل به یکی از بهترین دروازه‌بان‌های ایران شد و همان‌طور که رفیعی نشان داد پرسپولیس یک دروازه‌بان ذخیره کاملاً مطمئن دارد. 

خوب به خاطر داریم زنده یاد ناصر حجازی تعریف می‌کرد که روزی در یک تورنمنت رایکوف به او که تنها ۱۷ سال داشت میدان داد و حجازی در آن تورنمنت ۱۰ گل در سه بازی خورده، اما بعد‌ها تبدیل به بهترین دروازه‌بان ایران و آسیا شد. مرحوم حجازی مدعی بود رایکوف تنها کسی بود که بعد از دریافت آن ۱۰ گل از من حمایت کرد و گفت همین حجازی روزی بهترین دروازه‌بان ایران می‌شود.

الان هم جواد نکونام باید به خالد آبادی میدان بدهد و از او حمایت کند کاری که ویرا با رفیعی کرد هر چند همه می‌دانیم که این میدان دادن‌ها از سر اجبار است نه بر اساس انتخاب کادر فنی. تیمی که می‌خواهد قهرمان شود نباید دنبال بهانه گرفتن باشد. پرسپولیس در نیم فصل اول ۳ بازیکن کلیدی خود را از دست داد و استقلال هم در نیم فصل دوم نمی‌تواند از وجود یامگا و مهدی پور استفاده کند، اما هر دو در کورس قهرمانی هستند و ریتم تیمی خود را حفظ کرده اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قاتل آرائوخو اعتراف کرد: می‌دانستم اشتباه می‌کند!‏
  • ژاوی داغ کرد: می‌خواهند با اعتبار من بازی کنند
  • عمو کاووس نون خ چگونه بازیگر شد؟!
  • تمجید دل‌پیرو از بلینگام: جود استثنایی است
  • تصاویر عجیب محمد صادقی بعد فرار از ایران: جنسیت خودم را نمی‌دانم!
  • تام هالند: زندگی و حرفه ام را مدیون مرد عنکبوتی هستم
  • خاطره جالب خسرو حیدری از دی‌ماریا
  • حیدری: تیم نکونام شخصیت قهرمانی دارد
  • یک قصه خیالی به روایت فراری
  • اعتماد اجباری به رفیعی در پرسپولیس؛ حالا نوبت خالد آبادی و استقلال است