Web Analytics Made Easy - Statcounter

نتایج بررسی‌های محققان نشان می‌دهد که مصرف داروی متفورمین خطر مرگ بیماران کرونایی مبتلا به دیابت نوع دوم را کاهش می‌دهد.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، گروهی از محققان به منظور بررسی تأثیر داروی متفورمین بر کاهش خطر مرگ و میر بیماران کرونایی مبتلا به دیابت نوع دوم، مطالعه جدیدی انجام دادند. آن‌ها برای نیل بدین هدف داده‌های سلامت ۲۵ هزار و ۳۲۶ فرد را که آزمایش کرونا داده بودند، ارزیابی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طی انجام این مطالعه ۱۱ درصد افرادی که آزمایش کرونای آن‌ها مثبت بود جان خود را از دست دادند.

نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد که ۹۳ درصد کسانی که بر اثر بیماری کرونا فوت کردند، بیش از ۵۰ سال سن داشتند و فشار خون آن‌ها نیز بالا بود. علاوه بر این محققان دریافتند که دیابت خطر مرگ و میر بیماران کرونایی را به میزان قابل توجهی افزایش می‌دهد، به طوری که ۶۷ درصد کسانی که در این مطالعه جان خود را از دست دادند، علاوه بر بیماری کووید -۱۹، به بیماری دیابت نیز مبتلا بودند.

پژوهشگران با انجام بررسی‌های لازم به این نتیجه رسیدند که مصرف داروی متفورمین مرگ و میر ناشی از کرونا را کاهش می‌دهد. به طوری که ۱۱ درصد افراد کرونایی مبتلا به دیابت نوع دوم که متفورمین مصرف کردند، جان خود را از دست دادند، اما این درصد در میان کسانی که داروی متفورمین مصرف نکردند، ۲۳ درصد بود.

به گفته محققان مصرف داروی متفورمین، به عنوان یک عامل مستقل تأثیرگذار بر مرگ و میر بیماران کرونایی در نظر گرفته می‌شود. لازم است مطالعات بیشتری در این زمینه صورت بگیرد تا نتایج به دست آمده در این مطالعه مورد تأیید قرار بگیرد.

نتایج این مطالعه در مجله Frontiers in Endocrinology منتشر شده است.

کد خبر 468778

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس کرونا ابتلا به کرونا شیوع کرونا دیابت دیابت نوع دوم بیماران دیابتی داروی متفورمین کرونا و متفورمین متفورمین کرونا در جهان آخرین اخبار ویروس کرونا آخرین اخبار کرونا کاهش مرگ بیماران کرونایی مصرف دارو کرونا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق کرونایی مبتلا به دیابت نوع بیماران کرونایی داروی متفورمین مرگ و میر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۹۸۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات درمانی به ۱۹۸ بیمار مبتلا به هموفیلی

بهنام روندی، مسئول واحد بیماری‌های خاص و پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : هموفیلی یک بیماری ارثی است که به دلیل اختلال فاکتور‌های انعقادی، روند انعقاد خون در آنها به کندی انجام می‌شود.

وی بیماری هموفیلی را در ۲ نوع A و B را براساس کمبود فاکتور‌ها تعریف کرد و افزود: اگر این بیماران دچار زخمی شوند به علت اینکه فاکتور‌هایی در خون کم دارند، خونریزی بند نمی‌شود.

مسئول واحد بیماری‌های خاص و پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: این دسته از بیماران این کمبود فاکتور در خون را به صورت دارو (فاکتور انعقادی خون) که اکثرا تزریقی است، دریافت می‌کنند تا جایگزین کمبود مورد نظر شود.

وی ادامه داد: دریافت فاکتور‌های انعقادی خون بستگی به شدت بیماری و نوع فاکتور کمبود در خون دارد؛ ممکن است بیماری هفته یک‌بار و یا بیماری ۶ ماه یک‌بار نیاز به دریافت فاکتور داشته باشد

روندی با اشاره به ارائه خدمت مرکز جامع بیماران خاص به بیماران هموفیلی، تصریح کرد: طبقه سوم کلینیک بوستان واقع در مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) شهر کرمانشاه از سال ۱۳۹۸ مختص بیماران خاصی است، تمام خدمت فوق به بیماران خاص از جمله هموفیلی، تالاسمی، ام. اس و شیمی‌درمانی اطفال به طور اختصاصی و رایگان انجام می‌شود.

وی با اشاره به ارائه خدمت رایگان ۲ پزشک فوق‌تخصص خون استان در مرکز جامع بیماران خاص، گفت: بیماران هموفیلی به دلیل دریافت خدمات تخصصی، پرستار مخصوص خود را دارند.

روندی با بازگو کردن یکی از دغدغه‌ها و مشکلات این بیماران، خاطرنشان کرد: تمام خدمات و دارو‌ها ایرانی ارائه شده به بیماران رایگان است، اما برخی از این بیماران دارو‌های خارجی مصرف می‌کنند که دیگر شامل خدمات رایگان نمی‌باشد.

وی در خصوص تعداد بیماران هموفیلی در استان، گفت: طبق آخرین آمار، دانشگاه علوم پزشکی استان به ۱۹۸ بیمار هموفیلی خدمات ارائه داده، اما هستند بیمارانی که به دلایل مختلف درمان خود را از دیگر استان‌ها دریافت می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات درمانی به ۱۹۸ بیمار مبتلا به هموفیلی
  • به درمان سرطان به کمک آزمایش دی‌ان‌ای امیدوار باشیم؟
  • کدام داروها را می توان بدون نسخه خرید؟ | زمانی که باید مصرف داروهای OTC را قطع کنید
  • هزینه درمان بیماران هموفیلی؛ ۱۰۰ میلیون تومان در ماه!
  • افسردگی شدید میان اعضای یک خانواده منتقل می‌شود
  • برطرف شدن احتیاج استان مرکزی به داروی وارفارین
  • افزایش احتمال بروز پوکی استخوان و بیماری‌های قلبی با مصرف نوشابه
  • مبتلایان به دیابت در نیشابور ۳ برابر شد
  • سه برابر شدن مبتلایان به دیابت در نیشابور
  • شناسایی حدود۱۲ هزار بیمار مبتلا به دیابت و فشار خون درنیشابور