Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-03-29@15:43:00 GMT

۱۲۱ مرکز نیکوکاری در استان اردبیل فعال شد

تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۹۹۷۹۳

۱۲۱ مرکز نیکوکاری در استان اردبیل فعال شد

به گزارش ایرنا ، حسین دشتی روز شنبه در آیین افتتاح مرکز نیکوکاری و کارآفرینی بخش شاهرود خلخال با بیان اینکه هدف از راه‌اندازی مراکز نیکوکاری واگذاری امور به مردم است، افزود: این مراکز با تکیه بر کمک‌های مردمی خدمات متنوعی به نیازمندان و اقشار آسیب‌پذیر در جامعه ارائه می کنند.

وی اظهارکرد: مرکز نیکوکاری و کارآفرینی امید بخش شاهرود خلخال سومین مرکز نیکوکاری این بخش و هجدهمین مرکز نیکوکاری تخصص کارآفرینی در استان اردبیل است که امروز با همت خیرین این بخش در جهت ایجاد اشتغال برای افراد بیکار منطقه راه‌اندازی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل کمیته امداد خمینی (ره) استان اردبیل راه‌اندازی مراکز نیکوکاری در مناطق مختلف این استان را راهکاری مناسب برای شناسایی محرومین هر منطقه توسط مرکز نیکوکاری مقیم آن ذکر کرد و گفت: با راه‌اندازی و فعالیت مراکز نیکوکاری امکان رسیدگی به وضعیت مالی محرومین غیر تحت پوشش این نهاد حمایتی و توزیع عادلانه کمک‌های خیرین در بین نیازمندان واقعی جامعه بطور قابل توجهی افزایش یافته است.

وی افزود: کمک‌هایی مانند تامین هزینه‌های زندگی، تامین لوازم ضروری منزل، تامین جهیزیه نوعروسان نیازمند، تامین هزینه‌های درمانی و دارویی بیماران ، تهیه و توزیع سبدغذایی و ساخت مسکن مددجویی از جمله همکاری‌های کمیته امداد با موسسات خیریه است.

وی با اشاره به اینکه مراکز نیکوکاری با جمع‌آوری کمک‌های مردمی خدمات ارزشمندی به اقشار آسیب‌پذیر می‌کنند، بیان‌کرد: با نظر هیات امنای این مراکز تمامی کمک‌های مردمی در اختیار نیازمندان واجد شرایط در همان محله قرار می‌گیرد تا  بخشی از مشکلات آنها مرتفع شود.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل ادامه‌داد: همواره شاهد رشد چشمگیر کمک‌های مردمی به مددجویان و نیازمندان در جامعه هستیم و حسن اعتماد مردم و خیرین به مراکز نیکوکاری باعث شده تا کیفیت خدمات ارائه شده به نیازمندان افزایش یابد.

دشتی با بیان اینکه تلاش می‌شود تا کمک‌های خیرین به شکل آسان و ساده‌تری در اختیار مددجویان و افراد نیازمند قرار گیرد، گفت: با کمک‌های نیکوکاران در طول سال علاوه بر رفع نیازهای اساسی مددجویان مسیر خودکفایی آنها نیز هموارتر می‌شود.

بخشدار شاهرود خلخال نیز در این مراسم گفت: خیرین این بخش شاهرود از زمان شیوع ویروس کرونا نقش مهمی در کاهش آسیب‌های کرونا در بین خانواده‌های محروم و در معرض آسیب این بیماری ایفا کردند.

مسیب پارساپور افزود: کمک‌های مومنانه و توزیع بسته‌های حمایتی ،معیشتی ، غذایی و بهداشتی به افراد کم‌بضاعت و خانوارهای محروم کمک شایانی کرده است.

وی اظهارکرد: با همت امام جمعه شهر کلور و همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره) شاهرود نخستین مرکز نیکوکاری کارآفرینی با نام شهید والامقام محمد حسین حدادیان کلور، در مرکز بخش شاهرود راه‌اندازی شد که می‌تواند در ایجاد اشتغال برای بیکاران منطقه موثر باشد.

او هدف از تاسیس این مرکز را ایجاد نگرشی نو در استفاده از ظرفیت‌های موجود برای بکارگیری فرصت‌های شغلی و ایجاد اشتغال و اقتصاد پایدار، استفاده از فرصت‌های سرمایه‌گذاری و بهره‌مندی از تسهیلات بانکی زودبازده و همچنین جذب کمک‌های مالی منطقه برای سرمایه‌گذاری های اقتصادی ذکر کرد.

برچسب‌ها خلخال استان اردبیل موسسات نیکوکاری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خلخال استان اردبیل موسسات نیکوکاری خلخال استان اردبیل موسسات نیکوکاری اخبار کنکور مراکز نیکوکاری مرکز نیکوکاری کمک های مردمی استان اردبیل کمیته امداد بخش شاهرود راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۹۹۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرانه فضای آموزشی استان اردبیل پایین‌تر از میانگین کشوری است

ایسنا/اردبیل مدیرکل نوسازی مدارس استان اردبیل با اشاره به اینکه سرانه فضای آموزشی استان اردبیل نسبت به میانگین کشوری پائین‌تر است، گفت: با همه کمبود اعتبارات و نیروی انسانی موفق شدیم در سال جاری به صد در درصد برنامه های مصوب خود در احداث و تحویل فضاهای آموزشی و پرورشی دست پیدا کنیم و مدارس را در اختیار آموزش و پرورش قرار دهیم.

بهزاد محمدی خلفلو ۱۰ فروردین سال ۱۴۰۲ را سال پرخیر و برکتی در نهضت مدرسه سازی دانست و افزود: موفق شدیم ۲۱۷ کلاس درس را با اعتباری بالغ بر ۴۸۰ میلیارد تومان تکمیل کرده و تحویل آموزش و پرورش دهیم که این عملکرد سند افتخاری بر پیشانی اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس اردبیل بوده است.

مدیرکل نوسازی مدارس استان اردبیل ادامه داد: ساخت فضاهای آموزشی و پرورشی جدید نیز در استان با همت خیرین و نوسازی مدارس در حال اجراست که یکی از این طرح‌های مهم دارالفنون با ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار در حال تکمیل است و از محل مسئولیت اجتماعی بانک عامل احداث شده و در قالب ۳۰ کلاس درس و سالن آمفی تئاتر و همچنین سالن ورزشی تحویل آموزش و پرورش می شود.

محمدی از اقدامات استان در تهیه و توزیع تجهیزات آموزشی و هنرستانی بیان کرد: قبل از پاسخ دادن به این سوال باید به صراحت بگویم که در دولت مردمی سیزدهم، جای جای استان اردبیل به کارگاه مدرسه سازی تبدیل شده و از شمال تا جنوب این استان ساخت و تکمیل واحدهای آموزشی در جریان است.

وی افزود: امسال در دو نوبت تجهیزات آموزشگاهی و هنرستانی تهیه و توزیع شده که در مجموع ۴۱ میلیارد تومان برای خرید و تهیه این تجهیزات آموزشی و هنرستانی هزینه شد تا در ابتدای سال تحصیلی و اسفندماه این امکانات و تجهیزات در اختیار آموزش و پرورش قرار گرفت که امیدواریم دانش آموزان از این تجهیزات و امکانات به بهترین شکل استفاده کنند.

این مقام مسئول وضعیت مشارکت خیرین مدرسه ساز در استان اردبیل در سال جاری اعم از تعهدات، میزان تحقق و سهم مشارکت های مردمی در فضاهای تحویلی را همانند همیشه افتخار آمیز توصیف کرد و گفت: استان اردبیل به وجود خیرین مدرسه ساز ایثارگر به خود می بالد و همواره از چهره هایی همچون مرحوم علیپور در سطح ملی و حتی بین المللی به نیکی یاد می شود.

مدیرکل نوسازی مدارس استان ادامه داد: با توجه به اینکه ۳۰ درصد مدارس احداثی در استان اردبیل خیرساز است ما تلاش کردیم تا فضاهای آموزشی و پرورشی نیمه تمام خیرساز را با تزریق اعتبارات دولتی تکمیل کرده و تحویل آموزش و پرورش دهیم و برای سال آینده نیز چنین هدف‌گذاری انجام شده تا با ارتقای مشارکت خیرین و احداث فضاهای آموزشی و پرورشی از محل مسئولیت اجتماعی نهادهای مختلف بتوانیم کمک کار نظام تعلیم و تربیت باشیم.

محمدی اضافه کرد: در حال حاضر ۷۳ فضای آموزشی و پرورشی خیرساز در سطح استان در حال اجراست و تعدادی از خیرین نیز در کنار ساخت مدرسه در مناطق پرتراکم دانش آموزی در خرید تجهیزات و امکانات آموزشی نیز آستین همت بالا زده اند تا بتوانند رضای الهی را کسب کنند.

مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان اردبیل بیان کرد: با توجه به نرخ رشد جمعیت دانش آموزی و پائین بودن سرانه آموزشی در استان اردبیل احداث ۲ هزار کلاس درس در سال های آینده پیش‌بینی شده تا بخشی از این واحدهای آموزشی از محل اعتبارات ملی و استانی و بخشی نیز به همت خیرین و مشارکت اجتماعی کارخانه ها و نهادهای عمومی غیردولتی اجرایی شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سرانه فضای آموزشی استان اردبیل پایین‌تر از میانگین کشوری است
  • وجود ۵۱۲ هزار فرزند یتیم در کشور/۸ هزار مرکز نیکوکاری در کمیته امداد فعال است
  • کمیته امداد امام خمینی (ره) ۸هزار مرکز نیکوکاری دارد
  • کمک ۲۸ میلیارد ریالی خیران ممقانی در سال گذشته
  • کمک ۲۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریالی خیرین ممقان در سال گذشته
  • ۴ هزار وعده غذای گرم و ۵۰۰ بسته معیشتی بین نیازمندان توزیع شد
  • ۳۰ درصد مدارس اردبیل خیّرساز است
  • 30 درصد مدارس اردبیل خیّرساز است
  • ۳۴ هزار بسته معیشتی در طرح اطعام مهدوی در اصفهان توزیع شد
  • خیرین و حامیان اردبیل تجلیل شدند