Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرمربی تیم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان با انتقاد از ایجاد حاشیه در این باشگاه از رسول کربکندی، سخنگوی باشگاه ذوب‌آهن به شدت انتقاد کرد. - اخبار ورزشی -

رحمان رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره دیدار روز گذشته ذوب‌آهن مقابل سایپا که با شکست دو بر یک تیمش در لحظات پایانی بازی همراه بود، اظهار داشت: واقعا نمی‌دانم اسمش را چه بگذارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بازی خارج از خانه تیم برتر میدان بودیم اما باز هم در دقایق پایانی گل خوردیم. کسی که بازی‌های ذوب‌آهن را دنبال می‌کند و فوتبال را می‌فهمد، می‌داند که ما از لحاظ فنی خیلی خوب کار می‌کنیم اما طلسم تیم شکسته نمی‌شود و در هر بازی با اتفاقاتی عجیب و خنده‌دار به حریف امتیاز می‌دهیم. 

وی اضافه کرد: ذوب‌آهن از لحاظ فنی خیلی خوب کار می‌کند اما دریافت گل در لحظات پایانی بازی آنهم با اشتباهات فردی نشان می‌دهد تمرکز کافی ندارد. عناصری که هستند از بدنه باشگاه که تمرکز را از تیم گرفته‌اند و مدام آسیب می‌زنند. یک غده سرطانی در ذوب‌آهن وجود دارد که روز به روز بزرگ‌تر می‌شود و بیشتر به پیکره باشگاه آسیب می‌زند. این موضوع در یک سال ‌ونیم گذشته در ذوب‌آهن وجود داشته و بحث جدیدی نیست. 

سرمربی ذوب‌آهن درباره اینکه او‌ پیش از این رسول کربکندی (سخنگوی باشگاه ذوب‌آهن) را با عنوان پدرخوانده یاد کرده بود، تصریح کرد: این مسائل تیم را اذیت می‌کند و حاشیه ایجاد می‌کند. همانطور که ایشان موضوع اولتیماتوم را با وجود محرمانه بودن رسانه‌ای کرد، مدام تمرکز تیم را به هم می‌ریزد. 

رضایی که سال‌ها سابقه بازی در سری A ایتالیا را در کارنامه دارد، عنوان کرد: پدرخوانده‌های پیشین هم اینطور به ما امر و نهی نکرده بودند، شما که سایه‌ای بیش نیستید. حتی حرفی که می‌زنید هم حرف خودتان نیست. پدرخواندگی برای قرن بیستم بود و حالا 20 سال است که وارد قرن بیست و یک شده‌ایم، بهتر است استراتژی خود را تغییر بدهید. 

سرمربی تیم فوتبال ذوب‌آهن با اشاره به اتفاقاتی که پیش از بازی با سایپا رخ داد و اعلام شد به او اولتیماتوم داده شده است، گفت: چه دلیلی داشت دو روز قبل از این بازی مهم چنین مباحثی را عنوان کنند، در حالی که همه مسائل قرار بود محرمانه باشد و به عنوان راز باقی بماند؟ من خودم از این موضوع اطلاع داشتم و دلیلی نداشت توسط عده‌ای رسانه‌ای شود. در حالی که در باشگاه از کل عوامل خواسته شد این موضوع محرمانه بماند اما فورا با انجام مصاحبه به بیرون درز پیدا کرد.  هدف از رسانه‌ای کردن موضوع اولتیماتوم چه بوده است؟ 

رحمان رضایی تاکید کرد: این موضوع ناشی از ناهماهنگی و کار نابلدی این عوامل است. از طرفی تیم را با مصاحبه‌های عجیب بهم می‌ریزند و طرف دیگر برای توجیه کار اشتباه‌شان بیانیه حمایتی منتشر می‌کنند. این مواضع ضد و نقیض تمرکز تیم را به هم می‌ریزد.

حدادی‌فر: همه می‌دانند باشگاه و کادرفنی ذوب‌آهن رابطه خوبی ندارند/ سال گذشته برخورد خوبی با من نشد

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رحمان رضایی ذوب آهن اصفهان رحمان رضایی ذوب آهن اصفهان ذوب آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۰۰۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طالبان آب هیرمند را به شوره‌زار می‌ریزد تا به ایران نرسد

پرداخت نکردن حقابه ایران از رودخانه هیرمند توسط افغانستان در حالی است که انتشار تصاویر ماهواره‌ای از انحراف بخش عمده‌ای از آب رودخانه مرزی مشترک به سمت شوره زار گودزره در این کشور بار دیگر حاشیه ساز شده است.

تصاویر ماهواره‌ای از انحراف آب هیرمند به شوره زار گودزره افغانستان

به گزارش همشهری، افغانستان سال‌هاست از آزادسازی حقابه رودخانه مرزی هیرمند سر باز می‌زند. با اینکه مقامات افغانستان، آزادسازی حقابه رودخانه هیرمند را به بارندگی‌های مناسب در این کشور مشروط کرده اند، اما با وجود بارش‌های فرا نرمال در این کشور، نه تنها حقابه ایران از رودخانه هیرمند آزاد نشده، بلکه این کشور با استفاده از بند‌های کوچک و متعدد انتقال و انحراف آب، مانع از جاری شدن رودخانه به پایین دست حوضه آبریز هیرمند در ایران می‌شود.

با اینکه انتشار برخی تصاویر جاری شدن آب در پایین دست حوضه آبریز رودخانه هیرمند در سیستان و بلوچستان هراز گاهی در فضای مجازی دست به دست می‌شود و موجی از شادمانی را در بین مردم محلی سبب می‌شود، اما پرداخت حقابه براساس معاهده سال ۱۳۵۱ تعریف مشخصی دارد و آزادسازی سیلاب سرشکن از سد‌های بالادست که محدود به یکی دو نوبت در سال است، به معنای عمل افغانستان به تعهدات قانونی اش در زمینه پرداخت حقابه هیرمند نیست.

عدم پرداخت حقابه ایران از سوی افغانستان در حالی است که انتشار تصاویر ماهواره‌ای از انحراف بخش عمده‌ای از آب این رودخانه مرزی مشترک به سمت شوره زار گودزره در این کشور و در همسایگی با ایران، بار دیگر حاشیه ساز شده است.

تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهد که طالبان مانند سال‌های گذشته سیلاب هیرمند را به بیابان گودزره انحراف داده است. آب منحرف شده مساحتی بالغ بر ۴۰۰ کیلومتر مربع از گودزره را پوشانده و آب شیرین رودخانه هیرمند را به تلخاب تبدیل کرده است.

آبی که می‌تواند در صورت رسیدن به پایین دست، تالاب بین المللی هامون ایران به وسعت ۴۱۰ کیلومتر مربع (معادل وسعت گودزره) را احیا و از مرگ این اکوسیستم ارزشمند و تبدیل آن به کانون گرد و غبار جلوگیری کند.

سلاجقه: برای نرسیدن آب به تالاب هامون دست‌هایی در کار است

مدیر کل دفتر حفاظت و احیای تالاب‌های سازمان حفاظت محیط زیست کشور درباره خلف وعده‌های افغانستان در عمل به آزاد سازی حقابه هامون از روزدخانه هیرمند گفت: «متاسفانه با وجود بارش‌های خوبی که در حوضه هیرمند و کل کشور افغانستان اتفاق افتاده است و رودخانه‌های ورودی تالاب هامون، وضعیت مناسب و سیلابی دارند، اما دستکاری‌هایی که در بالادست اتفاق افتاده و انحراف آبی که به وسیله بند‌های انحرافی ایجاد شده، باعث شده است که آب از مسیر طبیعی خود منحرف شده و مسیر طبیعی را طی نکند.»

آرزو اشرفی زاده اضافه کرد: «مسیر طبیعی آب در این حوضه آبریز به این صورت است که آب باید از رودخانه هیرمند وارد ایران شده و تالاب هامون را سیراب کند؛ در ادامه از طریق رودخانه شیرین به افغانستان بر گردد و وارد گودزره شود. اما متاسفانه دستکاری در مسیر طبیعی و عدم تامین حقابه پایین دست، این مسیرطبیعی را منحرف کرده است.»

اشرفی زاده تصریح کرد: «این اقدام افغانستان از نظر حقوق عرف بین الملل محکوم است و ما در این خصوص اعتراض خود را اعلام کرده ایم. پیگیری‌هایی هم از طریق مراجع ذیربط (وزارت امور خارجه) در حال انجام است که اکوسیستم‌ها به صورت یکپارچه و طبیعی آبگیری شوند.»

این مدیر ارشد محیط زیستی کشور درباره آخرین وضعیت تالاب بین المللی هامون گفت: «تالاب هامون از رودخانه فراه مقدار کمی مرطوب و مقداری آب نیز از طریق رودخانه هیرمند وارد تالاب شده است که حجم آن در مقایسه با حجم سیلاب و دبی بسیار بالای آبی که در رودخانه هیرمند جریان دارد، بسیار ناچیز است. درواقع مداخلات انسانی که در مسیر اتفاق افتاده منجر به این شده است که ورودی تالاب بین المللی هامون که همیشه وابسته به سیلاب‌ها بوده، دچار چالش شود و آب کمی وارد آن شود.»

دروغ طالبان به ایران درباره نبود آب کافی در پشت سد‌های کجکی و کمال‌خان

مدیرکل دفتر حفاظت و احیای تالاب‌های سازمان حفاظت محیط زیست کشور به انحراف آب هیرمند به گودزره اشاره کرد و افزود: «گودزره درواقع یک شوره زار است و از نظر اکولوژیکی هیچ ارزشی ندارد. از قدیم و از گذشته به دلیل واقع شدن در انتهای حوضه آبریز، مردم منطقه هیچ وابستگی معیشتی به آن ندارند. درمقابل، اما تالاب بین المللی هامون به عنوان ذخیره زیست کره که در کنوانسیون رامسر ثبت شده است، ارزش اکولوژیکی بسیار بالایی دارد. بر همین اساس، هم به لحاظ عرفی و هم از نظر قوانین بین الملل انحراف مسیر طبیعی هیرمند محکوم است.»

اشرفی زاده در پاسخ به دلیل دستکاری‌های کشور افغانستان در مسیر روردخانه مشترک مرزی هیرمند، گفت: «این سوال را باید از مسئولان افغانستان پرسید که با چه هدفی این کار را انجام می‌دهند. دو کشور مسلمان منطقه باید حسن همجواری و حقوق همدیگر را رعایت کنند. ضمن اینکه رعایت حقوق اکوسیستم‌های طبیعی مشترک که در دنیا هم وجود دارد باید توسط همه کشور‌هایی که آب‌های هم مرز دارند صورت بگیرد و افغانستان هم از این موضوع مستثنی نیست.»

اشرفی زاده به پیگیری‌های سازمان حفاظت محیط زیست برای تامین حقابه هامون از رودخانه هیرمند اشاره کرد و گفت: «مکاتبات زیادی در این زمینه داشته ایم و حتی مذاکرات متعددی از طریق وزارت امور خارجه صورت گرفته است. معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست هم شخصا پیگیر موضوع است و امیدواریم این پیگیری‌ها در نهایت به نتیجه برسد.»

بند کمال‌خان قابلیت ذخیره تنها ۵۰ میلیون مترمکعب آب دارد، اما در واقعیت بند انحرافی آن توانایی انحراف بیش از ۲ میلیارد مترمکعب آب از رودخانه هیرمند پیش از سرریز سد مخزنی را دارد. اقدامات چند سال اخیر در انحراف آب هیرمند و تحقق پیدا نکردن حق آبه ایران نشان می‌دهد که طالبان از بالادست بودن خود در رودخانه هیرمند سوء استفاده می‌کند و مانع جاری شدن آب در پایین دست می‌شود.

چهار روز از سیلاب در افغانستان و هدررفت چند میلیارد مترمکعبی آب در این حوضه می‌گذرد، اما به غیر از جاری شدن بخش اندکی از سیلاب افغانستان در جریکه سیستان و بلوچستان، آبی به پایین دست نرسیده است.

دیگر خبرها

  • سنگ سفیدی: با تمرکز بیشتر به دیدار نیمه نهایی می‌رویم
  • اینترنشنال پدرخوانده سناریوهای پنج‌گانه / رویایی به نام شکست ناپذیری رژیم صهیونیستی
  • درویش: هنوز درباره ادامه همکاری با من صحبت نکردند/ بعد از بازی با سپاهان به قرارداد اوسمار می پردازیم+ فیلم
  • طالبان آب هیرمند را به شوره‌زار می‌ریزد تا به ایران نرسد
  • درویش:پرسپولیس خانه علی دایی است اما اوسمار اولویت است/هنوز درباره ادامه همکاری با من صحبت نکردند+فیلم
  • طالبان آب هیرمند را به شوره زار می ریزد تا به ایران نرسد
  • خروج سردار از سایه | مهاجم ایرانی اسلحه پنهان ده‌روسی مقابل لورکوزن خواهد بود؟
  • دین‌محمدی: استقلال باید تمرکز بیشتری داشته باشد
  • مدام به کسب سهمیه المپیک فکر می کنم/ تجربه ندارم اما ناامید نیستم
  • سایه ترس از ترور و اعتصاب بر المپیک ۲۰۲۴ پاریس