Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، کریم علی حسنی فرماندار شهرستان دیر بیان کرد: سرمایه‌گذاری در سال ۹۵ تقاضای احداث سایت تکثیر لارو میگو در چهار هکتار از اراضی دیر را داشته است و همه موا‌فقت‌های لازم را از کمیسیون ماده ۱۱، کمیسیون امور زیربنایی، شرکت آب منطقه‌ای و محیط زیست اخذ می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: در سال ۹۷ مجوز اجرای پروژه از چهار هکتار به دو هکتار تقلیل می‌یابد.

فرماندار شهرستان دیر افزود: مشکل اکنون راه دسترسی و انتقال تولیدات این مرکز است. آن طور که گفته می‌شود احداث این جاده، ورود سیلاب‌ها و روان‌آب‌ها را به جنگل‌های حرا قطع می‌کند و باعث از بین رفتن این پوشش گیاهی می‌شود.

علی حسنی عنوان کرد: اهالی شهرستان دیر با نفس سرمایه‌گذاری مخالفتی ندارند، اما در بحث جایابی از یک طرف سرمایه‌گذار همه مجوزات لازم را گرفته از طرف دیگه فعالین و دوست‌داران محیط زیست معتقدند با احداث این راه به محیط زیست منطقه و جنگل‌های حرا آسیب می‌رسد.

او گفت: معتقدم برای احترام به نظر مردم باید شفاف‌سازی از طریق دستگاه‌های ذیربط انجام بگیرد و اگر آسیبی به جنگل‌های حرا وارد می‌شود اقدامات لازم صورت بگیرد تا دغدغه فعالان زیست محیطی برطرف شود.

فرماندار شهرستان دیر بیان کرد: موافقت کمیسیون امور زیربنایی، کمیسیون ماده ۱۱، شرکت آب منطقه‌ای و محیط زیست برای پروژه بوده و صدور مجوز راه دسترسی و انتقال تولیدات مرکز تولید به میگو مربوط به راه و شهرسازی است.

علی‌حسنی افزود: قرار شده است که مدیران کل مرتبط توضیحات لازم را در این زمینه ارائه دهند تا دغدغه‌هایی فعالین محیط زیست برطرف شود.

او تاکید کرد: باید تمام تلاش‌ها برای به حداقل رساندن آسیب به گونه‌های گیاهی و جانوری انجام بگیرد.

بر اساس ماده ۱ قانون حفاظت، احیا و مدیریت تالاب‌های کشور هرگونه بهره برداری و اقدامی که منجر به تخریب و آلودگی غیرقابل جبران تالاب‌ها شود، ممنوع است اما اکنون با اجرای طرح تکثیر و پرورش میگو، تالاب خور بردستان، که یکی از تالاب‌های ارزشمند کشور به شمار می‌رود برای همیشه از بین خواهد رفت.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محیط زیست جنگل حرا تکثیر لارو فعالین محیط زیست شهرستان دیر شهرستان دیر محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۰۱۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقتصاد دریامحور با مشارکت مردم در دستور کار قرار گرفته است

رئیس سازمان شیلات ایران با بیان اینکه اقتصاد دریامحور با مشارکت مردم در دستور کار قرار گرفته است، گفت: امسال برای جهش تولید آبزیان پرورشی با مشارکت مردم برنامه‌ریزی لازم شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، سیدحسین حسینی در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم اظهار داشت: در راستای تحقق این شعار و طرح اقتصاد دریا پرورش آبزیان در بخش‌های مختلف در دستور کار قرار گرفته است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی از افزایش تولید آبزیان پرورشی در استان‌های ساحلی کشور خبر داد و بیان کرد: تولید آبزیان پرورشی در دولت سیزدهم از افزایش قابل توجهی برخوردار شده به‌گونه‌ای که تولید آبزیان پرورشی از 1.2 میلیون تن در سال 1400 سال قبل به یک‌میلیون و 380 هزار تن رسید که 8 درصد افزایش نشان می‌دهد.

وی پرورش ماهی و میگو و سایر آبزیان را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: استان بوشهر در عرصه پرورش آبزیان از جمله میگو و ماهی در قفس از جایگاه مهم و ممتاز برخوردار است و اکنون عملیات پرورش میگو در سایت‌های ساحلی استان بوشهر آغاز شده است.

رئیس سازمان شیلات ایران با بیان اینکه اقتصاد دریامحور با مشارکت مردم در دستور کار قرار گرفته است خاطرنشان کرد: امسال برای جهش تولید آبزیان پرورشی با مشارکت مردم برنامه‌ریزی لازم شده است.

حسینی ادامه داد: با واگذاری سایت‌های پرورش ماهی و میگو و سایر آبزیان، دسترسی به تولید بیش از یک میلیون و 400 هزار تن هدف‌گذاری شده است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی تقویت زیستگاه‌های آبزیان در سواحل را یکی دیگر از برنامه‌ها اعلام و تصریح کرد:  برای سال جاری تکثیر و رهاسازی 500 میلیون قطعه بچه ماهی هدف‌گذاری شده است.

انتهای پیام/190

  

دیگر خبرها

  • روند ایمن‌سازی قلمرو یوزپلنگ آسیایی لاک‌پشتی نیست
  • انتقاد استاندار گلستان از صدور مجوز برای تاسیس یا توسعه کارخانه ید
  • مجوز احداث ۲ باب هتل در تبریز صادر شد
  • انتقاد استاندار گلستان از صدور مجوز برای تاسیس یا توسعه کارخانه ید در گلستان
  • افتتاح نخستین مرکز درمان و بازپروری حیات وحش در تنگ صیاد
  • ستاد «جهش تولید محیط زیست محور» تشکیل می‌شود
  • معرفی واحد تولید کننده آلاینده محیط زیست به دستگاه قضا در گیلان
  • شلوار جین برای محیط زیست مضر است؟
  • حفظ محیط زیست مهمترین زیر ساخت توسعه و جهش تولید
  • اقتصاد دریامحور با مشارکت مردم در دستور کار قرار گرفته است