Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-25@00:05:58 GMT

فراخوان نخستین پویش ملی تبلیغات هوشمندانه

تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۰۱۷۲۸

محورهای اصلی پویش تبلیغات هوشمندانه عبارتند از: پوشاک(کیف و کفش)، لوازم خانگی، فرآورده‌های دُخانی، کالای سلامت‌محور و فرآورده‌های نفتی است.

«فرهنگ‌سازی در تقبیح فعل و مصرف کالای قاچاق و حمایت از کالای ایرانی»، «اهمیت و نقش رسانه و فضای مجازی در پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالا و ارز» و «اهمیت نقش مردم در حمایت از کالای ایرانی و مبارزه با قاچاق کالا و ارز» به عنوان سه محور ویژه برای ارسال آثار در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاقه‌مندان برای شرکت در این پویش می‌توانند ضمن هماهنگی و با کمیسیون‌های برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز هر استان نسبت به ارسال آثار و محتواهای مردمی و حرفه‌ای در قالب‌های فیلم مستند، تیزر، پادکست، موشن‌گرافیک، اینفوگرافیک، کاریکاتور، پویانمایی و عکس اقدام نمایند.

مهلت ارسال آثار 15 اسفندماه 1399 و زمان معرفی آثار برگزیده زمستان سال جاری خواهد بود.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به تارنمای ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز به نشانی www.epe.ir مراجعه و یا با دبیرخانه کمیسیون‌های استانی تماس حاصل نمایند.

مهدی کوشا، مدیرکل دفتر تبلیغات هوشمندانه و مشارکت‌های مردمی و دبیر کارگروه فرهنگی و اجتماعی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در رابطه با این پویش ملی گفت: با توجه به ضرورت حضور مؤثر در فضای مجازی، گاهی تصور می‌شود حضور مؤثر در فضای مجازی صرفا از طریق ثبت رویداد روزانه انجام می‌شود در حالی‌که ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با همکاری کمیسیون‌های برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز سراسر کشور توانسته‌ است اقدامات اثرگذاری در حوزه تولید و انتشار محتوا از جمله جشنواره فرهنگی و هنری حمایت از کالای ایرانی با همکاری وزارت آموزش و پرورش انجام دهد.

کوشا همچنین از اجرای چندین اقدام عملیاتی تا پایان سال جاری برای پیشرانی این ستاد در فضای مجازی خبر داد و گفت:‌ اراده جدی برای به ثمر نشستن این برنامه‌ها وجود دارد و در آینده شاهد نتایج آنها در حوزه‌های مختلف خواهیم بود.
وی با اشاره به جزئیات این پویش همگام با اقدامات سال پایان دولت تدبیر و امید، اظهار داشت: از ابتدای امسال تا امروز  محتوای فرهنگی بی‌شمار و چندین محتوای دیگر متناسب با نیازهای روز جامعه با حمایت کمیسیون‌های استانی تولید شده که از طریق پلت‌فرم‌های حوزه نشر در فضای مجازی منتشر خواهد شد.

مدیرکل دفتر تبلیغات هوشمندانه و مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز همچنین اضافه کرد: این دفتر در دولت دوازدهم اقدامات متعددی را در حوزه فرهنگی، رسانه‌ای و مشارکتی انجام داده است که از آن جمله می‌توان به انعقاد تفاهم‌نامه‌های مشترک با وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت آموزش و پرورش و سازمان تبلیغات اسلامی، تدوین نقشه راه توسعه تبلیغات هوشمندانه با تعیین نقش و سهم هر یک از دستگاه‌های فرهنگی، آموزشی و تبلیغی، تدوین قالب کلی پیوست فرهنگی طرح پیشگیری و مقابله با قاچاق کالاهای هدف ستاد، استفاده از ظرفیت بند «چ» ماده 37 قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه کشور، تدوین شیوه‌نامه اجرایی نقش مشارکت‌های مردمی در امر مبارزه با قاچاق کالا و ارز و در نهایت بهره‌گیری از ظرفیت شورای‌ عالی انقلاب فرهنگی و ابلاغ ماده 14 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز به دستگاه‌های عضو ستاد اشاره کرد.

کوشا در عین حال تأکید کرد: این دفتر در تلاش است تا ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در فضای مجازی پیشران باشد.

منبع: الف

کلیدواژه: ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز تبلیغات هوشمندانه فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۰۱۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت اهتمام به اقتصاد فضای مجازی در خراسان رضوی

به گزارش قدس خراسان به نقل از اداره روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، حجت‌الاسلام حجت گنابادی نژاد دوشنبه ۳ اردیبهشت در جلسه شورای هماهنگی کارگروه‌های فضای مجازی استان با اشاره به تعیین و اعلام شعار سال جدید، توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی اظهار کرد: یکی از راه‌های مشارکت مردم و جهش تولید و اقتصاد، فضای مجازی است.

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان افزود: توجه به فضای مجازی به عنوان ضمیمه‌ای بر سایر فعالیت‌ها نیست و مفاهمه مشترک و دقیق از فضای مجازی اولین گام در ماموریت‌ها است و بر این اساس تبیین دقیق و کاملی از سوی رهبر فرزانه انقلاب اسلامی برای فضای مجازی ارائه‌ شده است.

وی تاکید کرد: از کلیات، طرح واژه‌ها و اصلاحات باید عبور کرد و کارگروه‌های شورای مجازی با همکاری دستگاه‌ها عضو با تعریف و اولویت بندی پروژه‌های اقتصادی در فضازی مجازی به سمت تحقق این اولویت حرکت کنند. همچنین باید گفت؛ این عرصه‌ای است که با نگاه تحولی، نوآورانه، مبتکرانه و مدیریت ریسک منطقی می‌تواند ریل گذاری یک میدان پیشرفت و توسعه اقتصادی فن آورانه را در استان فراهم نماید.

گنابادی نژاد صنایع فرهنگی، سوغات زائر، تکمیل و ارتقای کمی و کیفی خدمات به زائرین داخلی و خارجی، گردشگری سلامت، جذب دانشجویان خارجی و... را از نمونه‌های میدان اقتصاد فضای مجازی نام برد و همچنین طراحی درگاه و مرکز تجارت بین المللی فرهنگ، هنر و فن آوری در فضای مجازی را یک اولویت برای شورای فضای مجازی استان دانست.

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی عرصه اقتصاد فضای مجازی را یک «مزیت ناجی» معرفی کرد و ادامه داد: کارشناسان و ظرفیت‌های تخصصی بسیار خوبی در استان وجود دارد که می‌توانند این درگاه را با کیفیت، سرعت و ارزان راه‌اندازی کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: بیشترین تهاجم دشمنان به انقلاب و نظام و حقوق مردم عزیز از طریق فضای مجازی است که ما همچنان کمترین استفاده را از آن داریم در حالی که نه منفعلانه بلکه باید بتوانیم فعالانه، هوشمند و موثر فضای مجازی را مدیریت کنیم.

گنابادی نژاد به ۳ اولویت ویژه فضای مجازی در سال ۱۴۰۳ پرداخت و گفت: اقتصاد فضای مجازی، امنیت در فضای مجازی و صیانت از حقوق و رضایتمندی مردم از خدمات الکترونیک و فضای مجازی استان، اولویت‌های سال هستند. بر این اساس باید به پروژه‌های مشخص و روشن برسیم و آن‌ها را در سال جدید عملیاتی و پیاده کنیم.

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی تاکید کرد: امروز اسرائیل و آمریکا دیگر توان و اراده‌ای برای حمله نظامی به ایران ندارند لذا در فضای مجازی لازم است آمادگی‌های بیشتری ایجاد شود و همه احتمالات نفوذ و هجمه در فضای مجازی برای دشمن باید به طور کامل مسدود و امنیت روانی جامعه و مردم صیانت شود. این موضوع نیازمند برنامه روان، دقیق و عملیاتی است.

وی افزود: کار مردم به خدمات فضای مجازی گره خورده هرچند خدمات رسانی به مردم از طریق سایت‌های اینترنتی و دفاتر خدمات رسان خوب و در عصر کنونی ضروری است و برخی نقص‌ها و ضعف‌ها از قبیل قطع بودن و نارسایی‌های مرتبط با نرم افزار و سخت افزار باید برای صیانت از حقوق و رضایت مندی مردم به عنوان یک اولویت مهم برنامه داشته باشیم و همواره پایداری سامانه‌های خدمت رسان پایش و ارزیابی شود.

دیگر خبرها

  • کنکوری‌ها مراقب شگردهای کلاهبرداران باشند
  • نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزان درآمل برگزار شد
  • اجرای هوشمندانه طرح نور در فضای مجازی
  • پلیس اصفهان خبر داد: اجرای هوشمندانه طرح نور در فضای مجازی
  • مبادلات طلا ساماندهی می‌شود
  • برگزاری نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزی درآمل
  • انتقام از بلاگر معروف به خاطر اختلاف بر سر تبلیغات
  • برگزاری دوره های سواد رسانه برای کاهش آسیبهای فضای مجازی
  • ضرورت اهتمام به اقتصاد فضای مجازی در خراسان رضوی
  • کشف داروی قاچاق توسط مرزبانان هنگ تایباد