Web Analytics Made Easy - Statcounter

شورای علمای اندونزی اعتراض خود را به دولت سریلانکا به خاطر تصمیم برای ادامه سوزاندن اجساد مسلمانانی که قربانی های کرونا هستند اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از «antaranews»،شورای علمای اندونزی اعتراض خود را به دولت سریلانکا به خاطر تصمیم برای ادامه سوزاندن اجساد مسلمانانی که قربانی های کرونا هستند اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این شورا در بیانیه مکتوبی اعلام کرد که این قوانین هیچ احترامی به حقوق اقلیت های مذهبی از جمله مسلمانان در کشور ندارند.

 

این قوانین نه تنها با قوانین و ارزش های دین اسلام بلکه با قوانین بین المللی حقوق بشر از جمله بند 18 اعلامیه جهانی حقوق بشر  و میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی سازمان ملل مغایرت دارد.

 

شورای علمای اندونزی خاطرنشان كرد كه هر انسانی حق آزادی دين و عمل به آموزه هاي دينی خود را دارد.

 

این شورا افزود: حتی اگر هر کشوری  از جمله سریلانکا حق وضع قوانینی از جمله راهنمایی در مورد مدیریت اجساد قربانیان کرونا را داشته باشد این قوانین باید به حقوق گروه های مذهبی  از جمله گروه های مسلمان در کشور احترام بگذارند.

 

شورای علمای اندونزی اشاره کرد که دولت اندونزی رهنمودهای خود را در مورد مدیریت اجساد قربانیان کرونا مطابق با آیینی که قربانیان به آن پایبند بودند ، صادر کرده است و دیگر کشورها هم باید چنین کاری را انجام دهند.

 

این شورا همچنین فتوای ویژه ای در مورد مدیریت اجساد قربانیان ویروس کرونا صادر کرده است.

پایان پیام/7

منبع: شبستان

کلیدواژه: سریلانکا اندونزی مسلمانان شورای علمای اندونزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۰۱۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس یازدهم در تصویب قوانین مسئولانه عمل کرده است

به گزارش خبرگزاری مهر، سید شمس الدین حسینی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با برنامه «جنت آباد» رادیو تهران، گفت: برخی از قوانینی که در مجلس شورای اسلامی تصویب کردیم به خوبی اجرا نشد. مجلس یازدهم در تصویب قوانین، نمره قبولی داشته اما در اجرای این قوانین توفیق زیادی نداشته ایم.

وزیر پیشین اقتصاد با اشاره به مکتب «نهادگرایی» گفت: بر اساس این مکتب، مصوبات یا قوانین تصویب شده مجلس ممکن است سال‌ها طول بکشد و اجرا نشود در نتیجه اگر یک قانون خوب باشد و اجرا نشود چگونه می‌توان آن را قضاوت کرد در اینجا است که نقش نظارت پُر رنگ خواهد بود.

وی افزود: در مجلس یازدهم قوانین بسیار خوبی مثل قانون «تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار» تصویب شد که در برخی حوزه‌ها بسیار مفید بود.

حسینی در خصوص نحوه تعامل بین دولت‌ها و مجلس گفت: تمام مصوبات مجلس باید به تأیید شورای نگهبان برسد. می‌تواند بین دولت و مجلس اختلافاتی هم باشد اما در نهایت قانون فصل الخطاب است.

این نماینده مجلس با بیان اینکه باید تعارفات کنار گذاشته شده و با واقعیت‌ها جلو برویم، در خصوص مشکلات معیشتی که رهبر انقلاب در سخنرانی و پیام نوروزی خود به آن به عنوان یکی از ضعف‌های بزرگ کشور اشاره کردند، گفت: تقنین و نظارت دو وظیفه اصلی مجلس است. در نظارت باید دید که آیا قانون اجرا شده است یا خیر؟ من معتقد هستم مجلس شورای اسلامی یازدهم در تصویب قوانین بسیار مسؤولانه و مقتدرانه عمل کرده است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس یازدهم تاکید کرد: برخی از قوانینی که تصویب کردیم به خوبی اجرا نشد. در تصویب قوانین، نمره قبولی داشته اما در اجرای این قوانین توفیق زیادی نداشته ایم.

کد خبر 6063166

دیگر خبرها

  • تظاهرات در فرانسه در اعتراض به تشدید ریاضت‌ اقتصادی
  • اعتراض کاربران فضای مجازی به عملکرد نمایندگان کارگران در شورای عالی کار
  • بیت آیت‌الله العظمی صانعی درگذشت زهرا شجاعی را تسلیت گفت/ آن فقیده سعیده به جدّ معتقد به اصلاح قوانین در مسیر احقاق حقوق بانوان بود
  • استعفای مقام آمریکایی در اعتراض به حمایت واشنگتن از تل‌آویو
  • مجلس یازدهم در تصویب قوانین مسئولانه عمل کرده است
  • اتحادیه کشور‌های اسلامی برای دفاع از منافع مسلمانان تشکیل شود
  • ضرورت تشکیل اتحادیه کشور‌های اسلامی برای دفاع از منافع مسلمانان
  • با استناد به قوانین فیفا؛ اعتراض سرمربی تیم ملی وارد نیست!
  • ادای احترام اعضای شورای امنیت به قربانیان حمله در مسکو
  • ضرورت اصلاح قوانین حوزه مالکیت ادبی و هنری