Web Analytics Made Easy - Statcounter

پنجشنبه هفته گذشته، ژنرال «آویو کوچاوی» خبر از آغاز فوری بررسی سه طرح برای انهدام تاسیسات هسته‌ای ‌ایران داد.

گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو-ایلیا فروزش؛ «اسرائیل هیوم» روز پنجشنبه هفته گذشته در مقاله صفحه یک خود نوشت: ژنرال «آویو کوچاوی» فرمانده ارتش اسرائیل به نیروهای نظامی این رژیم دستور داده است که طرحی برای حمله به برنامه هسته‌ای ایران ترسیم کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ژنرال «کوچاوی» بدون اینکه جزئیات بیشتری را مطرح کند، سه طرح عملیاتی را جهت سرنگونی برنامه هسته‌ای تهران درخواست کرده است. 

ژنرال «آویو کوچاوی» رئیس ستاد مشترک ارتش صهیونیستی

گزارش «اسرائیل هیوم» یک روز بعد از تهدید «زاخی هانگبی» وزیر کابینه رژیم صهونیستی و متحد سیاسی نتانیاهو در حزب لیکود منتشر شد. «هانگبی» گفت درصورتی که آمریکا مجدداً به توافق هسته‌ای بازگردد، اسرائیل می‌تواند به برنامه هسته‌ای ایران حمله کند. وزیر رژیم صهونیستی پا را  فراتر گذاشت و عملاً ایران را به آنچه که اسرائیل علیه برنامه هسته‌ای عراق و سوریه انجام داد، تهدید کرد: «البته که ما اجازه نخواهیم داد. ما قبلاً دو مرتبه کاری که باید می‌کردیم را انجام داده‌ایم. در سال ۱۹۸۱ علیه برنامه هسته‌ای عراق و در سال ۲۰۰۷ علیه برنامه هسته‌ای سوریه.» اشاره این صهیونیست به ماجرای حمله هوایی به تاسیسات هسته‌ای «اوزیراک» عراق طی عملیاتی موسوم به «بابل» و حمله هوایی به نیروگاه هسته‌ای «الکبار» سوریه در عملیاتی موسوم به «باغ میوه» است.[۱]

«زاخی هانگبی» عضو حزب لیکود در کنار «بنیامین نتانیاهو» | منبع عکس: رویترز   اخیراً در ساختار نظامی اسرائیل، اداره‌ای تحت عنوان «اداره حلقه سوّم و راهبرد» تشکیل شده است. منظور از این نام، کشورهایی هستند که در حلقه سوّم همسایگی رژیم صهیونسیتی واقع شده‌اند و مرکزیت آن ایران است. این اداره توسط سرلشکر «آویو کوچاوی» و براساس رویکرد جدید ارتش رژیم شکل گرفته و ریاست آن برعهده سرلشکر «تل کلمان» فرمانده سابق ستاد نیروی هوایی اسرائیل است. 

«اسرائیل هیوم» در همین رابطه نوشت: اداره «حلقه سوّم و راهبرد» ارتش اسرائیل که به اداره ایران مشهور است، موظف شده سه طرح جهت تضعیف برنامه هسته‌ای ایران یا در صورت لزوم [عملیات نظامی] را طراحی و به دولت [این رژیم] ارائه کند. اسرائیل هیوم از تخصیص میلیاردها شیکِل (واحد پولی رژیم صهیونیستی) به این امر خبر داد. [۲]

سازمان اطلاعات نظامی ارتش اسرائیل معتقد است که وقتی تهران دستور را صادر کند، [ایران] می‌تواند پایگاه نظامی-هسته‌ای با تمام امکانات ظرف یکسال ایجاد کند. ژنرال «بنی گانتز» وزیر جنگ اسرائیل به «اسرائیل هیوم» گفت: «طی سالیان گذشته، ایران در زمینه تحقیق و توسعه پیشرفت کرده است. اسرائیل نیازمند گزینه نظامی رو میز است. این گزینه نیازمند منابع و سرمایه است و من در تلاش هستم تا این امر محقق شود.»

ژنرال «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی

«اسرائیل هیوم» نوشت که اقدامات اخیر ایران شامل نصب سانتریفیوژ‌های پیشرفته، توسعه تعدادی از تاسیسات هسته‌ای، غنی‌سازی اورانیوم تا مرز ۲۰ درصد و تولید فلز اورانیوم برای تامین سوخت راکتور به این معناست که مجموعه دارایی هسته‌ای ایران در حال رشد است. «اسرائیل هیوم» نوشت: نهادهای اطلاعاتی و نظامی اسرائیل بر این باورند که آیت‌الله‌ها برنامه دارند تا از این امکانات هسته‌ای هنگام مذاکره با دولت بایدن به عنوان یک اهرم فشار استفاده کنند.

مقامات اورشلیم اعلام کرده‌اند که اسرائیل از هیچ تلاشی در جهت انعقاد توافقی بهتر برای اسرائیل دریغ نمی‌کنند. «بنیامین نتانیاهو» قصد دارد از شخصی خاص برای این فرآیند انتخاب کند و تیمی را برای اوّلین گفتگو با رئیس‌جمهور منتحب آمریکا تشکیل دهد. پایگاه خبری صهیونیستی «والا» به نقل از منابع ناشناس دفتر نخست‌وزیری اسرائیل نوشت: این تیم شامل مقامات وزارت خارجه، ارتش، سازمان جاسوسی موساد و اعضای کمیسیون انرژی اتمی رژیم هستند. در این گزارش آمده که نتانیاهو بدنبال فردی به عنوان سرپرست تیم گفتگوکننده با دولت آمریکا درمورد ایران است. این شخص احتمالاً «یوسی کوهن» رئیس سابق سازمان جاسوسی موساد است که در ژوئن سال ۲۰۲۰ بازنشست شد. «ران درمر» نیز نامزد دیگر سرپرستی تیم مذاکره کننده است که هم اکنون به عنوان سفیر اسرائیل در ایالات متحده آمریکا به سر می‌برد. 

در همین رابطه، «اسرائیل هیوم» شاکله کلّی توافق مدنظر صهیونیست‌ها را ترسیم می‌کند: توافقی شامل «دوره طولانی نظارت بر برنامه هسته‌ای ایران»، «محدودیت تحقیق و توسعه در زمینه هسته‌ای»، «محدودیت در تولید و توسعه موشک» و «مهار فعالیت‌های ایران در منطقه غرب آسیا» (!)

بخوانید:

گزارش ویژه| با استناد به سالنامه ۲۰۲۰ موسسه (SIPRI) بیش از ۷۰۰۰ بمب اتمی در شعاع ۲ هزار کیلومتری مرزهای ایران انبار شده است/ کدام کشورهای جهان دارای تسلیحات هسته‌ای هستند؟‌ +آمار

 

پس از تهدید نظامی ایران از سوی مقامات نظامی و دولتی اسرائیل، نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روز جمعه رزمایش موشکی و پهپادی به نام «پیامبر اعظم-۱۵» در منطقه کویر مرکزی ‌ایران برگزار کرد. به تعبیر «ایندیپندنت-The Independent»، هدف از این رزمایش آماده سازی یگان‌‌های موشکی و پهپادی سپاه پاسداران برای مقابله با حمله‌احتمالی اسرائیل به تاسیسات هسته‌ای نطنز و فردو بود. یکی از اهداف مدنظر ایران در پاسخ به تهاجم نظامی اسرائیل، ضدحمله موشکی به تاسیسات هسته‌ای «شیمون پِرِز» در صحرای «نِگِو» است. 

سردار حاجی‌زاده، فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران در جریان رزمایش «پیامبر اعظم-۱۵» گفت: «موشک‌هایی که در این مرحله از رزمایش مورد استفاده قرار گرفت، نسل جدید موشک‌های بالستیک هستند که دارای سرجنگی جدا شونده با RCS و سطح مقطع راداری پایین هستند. این موشک‌ها در کمتر از ۵ دقیقه از زمان استقرار، عملیاتی شده و قابلیت پرتاب خواهند داشت

پیام تهران به حمله نظامی مستقیم اسرائیل روشن است. 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی برشی کوتاه از رزمایش موشکی «پیامبر اعظم» - جمعه ۲۵ دی ۱۳۹۹
  [۱]: گزارش پایگاه خبری «تایمزِ اسرائیل» با عنوان «ارتش اسرائیل درحال برنامه‌ریزی برای حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران است» [۲]: گزارش روزنامه «اسرائیل هیوم» (+)

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: آمریکا جنگ جهانی اول جنگ جهانی دوم برنامه هسته ای ایران تاسیسات هسته ای اسرائیل هیوم ارتش اسرائیل آویو کوچاوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۰۲۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اگر اسرائیل حمله کند، تهران در سطحی وسیع‌تر حمله خواهد داد

دیپلمات پیشین کشور گفت: چنانچه رژیم اسرائیل حمله دوم به ایران را انجام دهد، ایران این بار در سطحی وسیع‌تر و بدون اطلاع قبلی، اسرائیل را مورد حمله قرار خواهد داد و بدترین سناریو ممکن یعنی "جنگ بزرگ‌تر" به وقوع خواهد پیوست.

به گزارش ایسنا، سید حسین موسویان در مقاله‌ای در نشریه "شورای سیاست خاورمیانه" آمریکا نوشت: ایران در ۱۳ آوریل ۲۰۲۴، با صد‌ها پهپاد و موشک مستقیما خاک اسرائیل را مورد هدف قرارداد. این حمله بزرگ‌ترین و مهم‌ترین حمله نظامی به رژیم اسرائیل بعد از جنگ سال ۱۹۶۷ اعراب و اسرائیل و بزرگ‌ترین حمله پهپادی تاریخ بود که پیامد‌های آن می‌تواند معادلات آینده در خاورمیانه را تغییر دهد.

وی در ادامه به ۶ پیامد مهم در این رویداد اشاره کرد و گفت: متعاقب حمله نظامی اسرائیل به سرکنسولگری ایران در دمشق، هفت تن از مستشاران ارشد نظامی ایران شهید شدند. در حقیقت رژیم اسرائیل از "خط قرمز" ایران عبور کرد. اسرائیل در حمله به اماکن دیپلماتیک ایران شناخته شده‌ترین قرارداد‌ها و نرم‌های حقوق بین‌الملل را نقض و به حاکمیت ایران خدشه وارد کرد.

ولی قدرت‌های جهانی عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل حاضر نشدند این اقدام را محکوم کنند؛ لذا ایران در پاسخ، مبادرت به حمله نظامی به اسرائیل کرد. ایران اعلام کرد که این اقدام «پاسخ» بوده که بر اساس اصل «دفاع مشروع» مطابق ماده ۵۱ منشور سازمان ملل صورت گرفته است. قدرت‌های غربی بلافاصله، اقدام ایران را محکوم کردند. ایران تصریح کرد که اگر شورای امنیت سازمان ملل حمله نظامی رژیم اسرائیل را محکوم کرده بود، احتمالا نیازی به اقدام متقابل ایران نبود؛ لذا استاندارد دوگانه و تبعیض‌آمیز شورای امنیت سازمان ملل می‌تواند مخل صلح و امنیت جهانی شود.

موسویان افزود: مقامات آمریکا و رژیم اسرائیل اعلام کردند که حمله ایران گسترده‌تر از حد تصور بوده است. این نکته درست است. اما واقعیت این است که پاسخ ایران تنها به حمله اسرائیل به سرکنسولگری در سوریه نبود. در ۱۵ سال گذشته، اسرائیل ده‌ها تن از دانشمندان هسته‌ای و فرماندهان نظامی ایران را در داخل و خارج ایران ترور کرده و حملات سایبری و خرابکاری زیادی علیه تاسیسات هسته‌ای و نظامی ایران داشت. ایران در موارد گذشته صبر و خویشتنداری از خود نشان داد. اسرائیل با اشتباه محاسباتی، این خویشتنداری را حمل بر"ضعف" ایران تلقی کرد و به حملات خود ادامه داد.

اما حمله اسرائیل به مرکز دیپلماتیک ایران، شرایطی برای تهران به وجود آورد که در یک حمله، پاسخ همه حملات گذشته رژیم اسرائیل را یک‌جا بدهد. بایدن رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که در صورت حمله نظامی مجدد اسرائیل به ایران، آمریکا مشارکت نخواهد کرد. این یک تصمیم درست و به موقعی است، زیرا در صورتی‌که اسرائیل حمله دوم به ایران را انجام دهد، ایران این بار در سطحی وسیع‌تر و بدون اطلاع قبلی، اسرائیل را مورد حمله قرار خواهد داد. اگر آمریکا وارد عمل شود، ایران و تمام گروه‌های جهادی منطقه همچون حزب‌الله لبنان، حوثی‌های یمن، الحشد الشعبی عراق نیز وارد معرکه شده و علاوه بر مشارکت در حمله به اسرائیل، پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه را مورد حمله قرار خواهند داد که بدترین سناریو ممکن یعنی "جنگ بزرگ‌تر" به وقوع خواهد پیوست.

این دیپلمات پیشین کشورمان با بیان اینکه حمله نظامی به ایران، می‌تواند شرایط را به سمت تحولات بغرنج سوق دهد، گفت: تصمیم بایدن در مورد عدم مشارکت در حمله به ایران یک تصمیم عاقلانه است.

وی با اشاره به اظهارات جان بولتون مشاور امنیت ملی پیشین آمریکا مبنی بر اینکه اسرائیل باید به تاسیسات هسته‌ای ایران حمله کند و تاکید کرد که ایران تنها زبان زور می‌فهمد گفت: عدم درک درست، تصورات و محاسبات غلط عامل اصلی جنگ‌ها و بحران‌های چند دهه گذشته است.

تفکر جان بولتون هم یک تفکری است که برخی سیاستمداران قدرتمند آمریکایی طرفداران پر و پا قرص آن بوده و طرفدار "مداخله گرایی" آمریکا هستند. حقیقت این است که استراتژی اصلی آمریکا بعد از انقلاب اسلامی ۱۹۷۹ در ایران هم برپایه "تحریم و فشار" و"تغییر رژیم" بوده است. نتیجه این سیاست و طرز تفکر به اینجا ختم شده که امروزه روابط ایران با آمریکا، غرب و اسرائیل در خصمانه‌ترین وضعیت ممکن قرار گرفته است.

موسویان گفت: ایرانی‌ها با تاریخ و تمدنی چند هزار ساله، ملت مغروری هستند. آن‌ها فارغ از شرایط سیاسی و اقتصادی فعلی، زیر بار "زور و تحقیر و توهین" نمی‌روند. اکنون واشنگتن و تل آویو به این واقعیت فکر کنند که ایران تحت شدیدترین تحریم‌ها و فشار‌ها و دشوارترین شرایط اقتصادی در چهل سال گذشته، پاسخ حملات اسرائیل را به‌گونه‌ای داد که غیرقابل تصور همگان بود. در حالی‌که کشور‌های عربی در چند دهه گذشته جرات پرتاب یک فشنگ به سمت اسرائیل را نداشتند، ایران با صد‌ها موشک و پهپاد پاسخ حمله نظامی اسرائیل را داد.

وی افزود: قابل پیش بینی است که بعد از حادثه اخیر، غرب و اسرائیل سعی خواهند کرد اهمیت نظامی اقدام ایران را کم اهمیت جلوه دهند و برخی در ایران نیز در مورد آن بزرگنمایی نمایند. اما حقیقت این است که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ساعت‌ها پیش از رسیدن موشک‌ها و پهپاد‌ها به اسرائیل، جهان را از آغاز عملیات ترکیبی علیه اسرائیل مطلع ساخت.

از دیدگاه من تهران از یک طرف حجم سنگینی موشک و پهپاد پرتاب کرد و از طرف دیگر قبل از آن اطلاع رسانی کرد تا به آمریکا و اسرائیل فرصت بدهد در حد ممکن مانع اصابت موشک‌ها و پهپاد‌ها شوند، چون ایران نمی‌خواست این پاسخ به فاجعه بزرگ و یک جنگ فراگیر منجر شود. به نظر من ایران با این عملیات خواست یک پیام به واشنگتن و تل آویو بدهد که "حمله به ایران را متوقف کنید در غیر این صورت عملیات بعدی را وسیع‌تر و جدی‌تر انجام و از قبل اطلاع هم نخواهیم داد".

این کارشناس مسائل بین‌الملل با تاکید بر اینکه سیاست‌های "تحریم و فشار و تخریب" غرب علیه ایران به رهبری آمریکا در چند دهه گذشته موجب ایجاد "یک جبهه مقاومت" در کشور‌هایی همچون یمن، عراق، سوریه، لبنان در غرب آسیا شده که جملگی مسلح به هزاران موشک و پهپاد هستند تصریح کرد: از طرف دیگر این سیاست‌ها موجب نوعی از اتحاد ایران با قدرت‌های بلوک شرق به ویژه چین و روسیه شده که منافع مشترک آن‌ها از پای درآوردن آمریکا در منطقه خاورمیانه است.

آرام کردن اوضاع بحرانی غرب آسیا نیازمند روش‌های خلاقانه‌تر و ابتکار‌های بیشتر قدرت‌های منطقه‌ای و جهانی به ویژه آمریکا است. اتخاذ سیاست‌های غیر مسئولانه و نامتوازن آن‌ها می‌تواند منطقه غرب آسیا را به مدت طولانی دچار بی‌ثباتی کرده و بحران‌های آن را بیش از پیش دچار بن بست کند.

موسویان با بیان اینکه صلح و ثبات در غرب آسیا به پنج گام اساسی نیاز دارد، خاطرنشان کرد: اول، اسرائیل آتش بس باثبات در غزه را هرچه زودتر پذیرفته، راه کمک‌های انسانی بین المللی به غزه را باز کند و به قعطنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل در مورد تشکیل دو دولت فلسطینی ـ اسرائیلی، احترام بگذارد. دوم، ابتکار قدرت‌های جهانی برای برقراری یک آتش بس پایدار بین اسرائیل و ایران است.

سوم، گفت‌وگوی ایران و آمریکا برای احیاء برجام و رفع خصومت‌های منطقه‌ای. چهارم، تشکیل سیستم امنیت و همکاری جمعی در حوزه خلیج فارس جهت پایان دادن به تنش‌های دیرینه عربی ـ فارسی و پنجم، عملیاتی شدن تصمیمات سازمان ملل در مورد عاری سازی خاورمیانه از سلاح‌های کشتار جمعی.

دیگر خبرها

  • اذعان رسانه صهیونیستی: موشک‌های ایران به تاسیسات هسته‌ای و نظامی اصابت کرد
  • اذعان رسانه صهیونیستی: موشک‌های ایران به تاسیسات هسته ای و نظامی اصابت کرد
  • اعتراف به اصابت موشک‌های ایران به تاسیسات هسته‌ای و نظامی |‌ مقابله ۹۹ درصدی با موشک‌های سپاه دروغ بود
  • شناسایی مراکز هسته ای اسرائیل از سوی ایران /دست ها برای شلیک موشک‌های قدرتمند روی ماشه است /به هر اقدامی، حتما و قطعا پاسخ می دهیم
  • گاردین:ایران و اسرائیل را از آستانه جنگ بزرگ دور کنید / حمله به تاسیسات هسته ای ایران تشدید تنش خواهد بود
  • حمله موشکی حزب الله به پایگاه نظامی میرون/شمار شهدای غزه به ۳۳ هزار و ۸۹۹ نفر افزایش یافت
  • اگر اسرائیل حمله کند، تهران در سطحی وسیع‌تر حمله خواهد داد
  • وزیر جنگ پیشین رژیم صهیونیستی: پیش از هرگونه حمله باید خوب فکر کنیم/ ایران به حمله ما واکنش نشان خواهد داد
  • حسین علایی: حمله موشکی و پهپادی موجب احیا قدرت بازدارندگی ایران شد/ راهبرد ایران از «سکوت و خویشتنداری» به «واکنش متقابل» تغییر یافته است/ حمله دوباره اسرائیل به معنای طراحی یک تهاجم جدید خواهد بود
  • حمله به صهیونیست‌ها جسورانه بود؛ ایران نشان داد در حمله مستقیم تردید ندارد