Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، محمد آشوری در گفت‌وگویی با جمعی از فعالان اقتصادی هرمزگان با بیان این که نگرانی از بابت حذف ارز 4200 تومانی در بودجه سال آینده عمدتا متوجه بار روانی ناشی از این موضوع است، اظهار کرد: اختصاص ارز 4200 تومانی به کالاهای اساسی در کشور تأثیر خود را بر زندگی مردم بجای نگذاشته و عملا بسیاری از کالاهایی که با ارز 4200 تومانی وارد شده، با نرخ روز دلار و یورو که بالای 30 هزار تومان بوده در بازار ارائه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که باید اثرات اقتصادی ارز 4200 تومانی به درستی تحلیل و ابعاد مختلف آن روشن شود، افزود: یکی از راهکارها آن بود که گیرندگان ارز دولتی برای واردات کالاها شفاف شود و مشخص شود که چه اجناسی با این ارز به کشور وارد شده و به چه دلیل در بازار با نرخ 30 هزار تومانی و بالاتر فروخته شده است.

نماینده مردم بندرعباس با تصریح بر این که اثرگذاری تصمیمات اقتصادی در زندگی مردم فوری و لحظه‌ای است اما حمایت‌های یارانه‌ای عملا در زندگی مردم مشاهده نمی‌شود، خاطرنشان کرد: یکی از پیشنهادات ما در بودجه سال آینده کشور آن است که از مشارکت مرزنشینان در رفع برخی کمبودهای اقتصادی بهره بیشتری برده شود و تجارت ملوانی به طور خاص‌تر و ویژه‌تری دیده شود تا بتوان مرزنشینان را منتفع و در عین برخی مشکلات مرتبط با تحریم‌ها را نیز از این ناحیه رفع کرد.

آشوری همچنین گفت: بودجه 1400 یک شرایط خاصی دارد چرا که دولت یازدهم آن را نوشته و مجلس باید آن را نهایی و برای اجرا به دست دولت دوازدهم بسپارد و اثرات تبعی این بودجه بر بودجه‌های سنواتی دولت دوازدهم اثر مستقیم دارد و لذا دقت نظر ویژه مجلس در این باره به همین خاطر است.

وی واقع گرایی را یکی از تأکیدات مهم مجلس درباره بودجه سال آینده کشور عنوان کرد و بیان داشت: در مورد نرخ ارز در سال آینده، میزان تولید نفت و شکل و شیوه بازتوزیع درآمدهای حاصل از اداره منافع یارانه‌‌ای اختلاف نظرهایی با دولت وجود دارد که نمایندگان به دنبال حل و رفع آن هستند تا بودجه‌ای برای سال آینده بسته نشود که بار تورمی بیشتری به زندگی مردم وارد کند.

انتهای پیام/ 88055

 

 

 

 

منبع: فارس

کلیدواژه: آشوری بودجه سال 1400 نرخ ارز و دلار هرمزگان ارز 4200 تومانی زندگی مردم سال آینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۰۳۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی حدود ۱۸ هزار میلیارد تومان بودجه برای درمان ایثارگران

به گزارش خبرنگار مهر، محمود پاکدل ظهر سه شنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان البرز و استاندار گفت: امروز نیاز جامعه ایثارگری ۲۵۰ هزار میلیارد تومان است که در دولت سیزدهم و با پیگیری‌های رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران بودجه بنیاد از ۳۰ هزار میلیارد تومان به ۹۰ هزار میلیارد تومان رسید اما هنوز پاسخگوی نیاز جامعه ایثارگری نیست.

وی با اشاره به اینکه در این افزایش‌ها سعی شده به حداقل بگیرها توجه بیشتری شود و با بیان اینکه در سال جاری مستمری والدین معظم شهدا و حق پرستاری رشد خوبی داشته است، مطرح کرد: در بحث درمان، سرانه هر ایثارگر از ۱۷۵ هزار تومان به بیش از ۸۰۰ هزار تومان افزایش یافته و در مجموع حدود ۱۸ هزار میلیارد تومان بودجه برای درمان ایثارگران در سال جاری پیش بینی شده است اما هنوز با قوانین فاصله دارد.

معاون مددکاری و مشارکت‌های مردمی و سرپرست معاونت توسعه مدیریت منابع و برنامه ریزی بنیاد شهید و امور ایثارگران بیان کرد: قانون در بعضی از موارد دستگاه‌های اجرایی را موظف به ارائه برخی خدمات مانند مسکن کرده اما ایثارگران اجرای آن را از بنیاد شهید و امور ایثارگران توقع دارند.

پاکدل با اشاره به وضعیت مسکن ایثارگران خاطرنشان کرد: ۶۰ درصد ایثارگران تاکنون نتوانسته‌اند از خدمات قانونی مسکن استفاده کنند و این یکی از موضوعات مهمی است که پیگیر آن هستیم و بدین منظور برنامه عملیاتی تدوین و نوشته شده است تا بتوانیم موضوع مذکور را در قانون جهش تولید مسکن لحاظ کنیم.

وی با تاکید بر اینکه برخی قوانین در حوزه ایثارگران نیاز به تغییر دارد، افزود: در این زمینه دولت و مجلس به جمع بندی رسیده‌اند که برخی قوانین نیاز به تغییر دارد، ما هم در بنیاد با تشکیل کمیته‌ای درصدد جمع بندی و ارائه نظرات برای تغییرات قانون هستیم، لذا استانداران با توجه به شناخت و تسلط خود و همکاری با بنیاد نظرات خود را در این خصوص منتقل کنند.

مجتبی عبداللهی، استاندار البرز نیز با اشاره به اینکه ایثارگران سرمایه‌های اجتماعی و قشر ویژه جامعه هستند، گفت: ایثارگران بهترین دارایی خود را فدای ارزش‌های نظام اسلامی و امنیت ما کردند و از دارایی خود گذشتند لذا باید به صورت جهادی و صادقانه به آنان خدمت کرد.

وی تصریح کرد: بنیاد شهید و امور ایثارگران طی سال‌های متمادی با تغییرات مدیران فراز و نشیب‌های بسیاری داشته و این بر روند خدمت رسانی به ایثارگران تأثیر داشته است. من معتقد هستم با ظرفیت‌هایی که در کشور وجود دارد می‌توانیم مشکلات ایثارگران را حل کنیم.

استاندار البرز بیان کرد: بنیاد شهید و امور ایثارگران جای خاص و ویژه ای است که فعالیت در آن اجر معنوی بالایی دارد. فردی که مدیریت این دستگاه را بر عهده می‌گیرد باید صبور باشد و به صورت جهادی به ایثارگران خدمت کند. در بحث مسکن، معیشت، اشتغال و سایر حوزه‌های خدمت رسانی به ایثارگران باید تلاش شود.

عبداللهی مطرح کرد: امروز درصد بالایی از جامعه ایثارگری با مشکل مسکن مواجه هستند و بنیاد شهید و امور ایثارگران باید برای آن چاره اندیشی کند. فلسفه وجودی بنیاد خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران هستند و باید به این عزیزان نگاه ویژه و خدمات قابل قبولی ارائه شود.

کد خبر 6086910

دیگر خبرها

  • پیش بینی حدود ۱۸ هزار میلیارد تومان بودجه برای درمان ایثارگران
  • مجبور کردن افراد به خرید عینک در مرکز بینایی‌سنجی خاصی خلاف قانون است
  • مازنی:برخوردهای خشن در خیابان‌ها با زنان براساس کدام منبع رخ می‌دهد؟ /قیمت دلار چند برابر سال ۱۴۰۰ شده اما صدایی از دولتمردان در نمی آید
  • دارویار ۱۲۰ همت بودجه نیاز دارد
  • فروپاشی اقتصادی با ارز ۹۰ هزار تومانی
  • بودجه شهرداری شیراز رشد ۵۰۰ درصدی داشت/عملکرد مطلوب تیم اقتصادی
  • اثرات اتوماسیون و هوش مصنوعی بر مشاغل آینده
  • ۱۱ قلم کالا باید به قیمت شهریور ۱۴۰۰ به دست مردم برسد
  • انواع صبحانه در کشورهای مختلف جهان و اثرات آن بر روح و جسم
  • سینما دست یک عده خاصی است/ جزو هیچ باندی نیستم