Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید جلال سید محمدی در جلسه شورای آموزش وپرورش شهرستان صومعه سرا اظهار داشت: با اجرای طرح هدایت (هردانش آموز یک تبلت، هر تبلت یک کلاس، یک مدرسه)  ظرفیت خیرین در جهت تامین تبلت وگوشی همراه متمرکز شده دارد.
وی با اشاره به اینکه تاکنون با استفاده از ظرفیت خیران ۳۰تبلت وگوشی همراه دراختیار دانش آموزان محروم شهرستان قرار گرفته است، افزود: برطرف کردن نیازهای آموزش و پرورش در واقع سرمایه گذاری برای آینده ای بهتر  است از این رو همه دستگاه ها باید در حد توان برای رفع مشکلات موجود همکاری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در ادامه از کسب رتبه برتر شورای آموزش وپرورش صومعه سرا در گیلان خبر داد وافزود: اختیارات این شورا وسیع‌تر و بیشتر از خروجی فعلی آن است و باید تلاش بیشتری انجام و از ظرفیت‌های شورا به نحو مطلوب‌تری استفاده شود.
وی افزود: باید واگذاری مدارس تخریبی دراین شهرستان به بخش خصوصی  با اولویت ایجاد اشتغال باشد.

مدیر آموزش وپرورش صومعه سرا به روند فرآیند آموزش به دانش آموزانی که دسترسی به آموزش مجازی ندارند، پرداخت و یادآورشد: با بکارگیری روش های مختلفی چون بسته آموزشی، راهبران و راهنمایان آموزشی به صورت حضوری ضمن رعایت پروتکل بهداشتی این دانش آموزان زیر پوشش تحصیلی قرارگرفتند.
حسین بالو اظهارداشت: تمام تلاش آموزش و پرورش از زمان شیوع ویروس کرونا تا کنون معطوف به جا نماندن حتی یک دانش آموز ازکلاس درس و تولید محتواهای آموزشی کیفی است.
وی در ادامه افزود: در صورت بازگشایی مدارس  ضوابط و شرایط ستاد ملی کرونا اجرا خواهد شد.
وی گفت : بازگشایی مدارس در روستاها و مدارس کم جمعیت با استقبال روبرو خواهد شد از این رو رعایت پروتکل های بهداشتی ضدعفونی در اولویت قرار دارد.
در این جلسه از اعضای شورای آموزش وپرورش صومعه سرا بخاطر کسب  رتبه برتر در گیلان تجلیل شد.

شهرستان صومعه سرا با ۱۳۰ هزار نفر جمعیت در ۲۵ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع شده است.
 هم اکنون حدود ۱۵ هزار دانش آموز در۱۵۷ مدرسه در مقاطع مختلف صومعه سرا تحصیل می کنند و ۴۲۰۰ دانش آموز در ۶۱ مدرسه منطقه تولمات این شهرستان مشغول به تحصیل هستند.


برچسب‌ها صومعه سرا گیلان دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صومعه سرا گیلان دانش آموزان صومعه سرا گیلان دانش آموزان اخبار کنکور آموزش وپرورش دانش آموزان دانش آموز صومعه سرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۰۳۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش: مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان صادر شد

حمید طریفی حسینی اظهار کرد: ما امسال موافقت اصولی راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری را در سه استان خوزستان، آذربایجان غربی و گلستان دریافت کردیم. یک مدرسه سمپاد عشایری هم در استان فارس داریم که از سال‌های گذشته فعالیت دارد، اما در بقیه مناطق کشور مدرسه سمپاد عشایری نداشتیم.

وی ادامه داد: برای نخستین بار بود که پس از سال‌ها با راه‌اندازی این مدارس موافقت شد و برای سال تحصیلی پیش رو یکی از استان‌ها توانسته زیرساخت لازم را فراهم کند تا ما بتوانیم از مهر حدود ۴۰ دانش‌آموز در دوره اول متوسطه در گروه پسران در آذربایجان غربی داشته باشیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: اکنون هم ثبت‌نام این مدرسه ادامه دارد و دانش‌آموزان عشایر استان آذربایجان غربی می‌توانند این مدرسه را انتخاب کنند.

به گفته طریفی حسینی این مدرسه به صورت شبانه‌روزی اداره خواهد شد و یک فضای آموزشی خوب و کاملا استاندارد است که در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفته است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: در بین دانش‌آموزان عشایر، دانش‌آموزان بسیار بااستعداد و بسیار باهوش و نخبه‌ای وجود دارد که گاه به خاطر مناطق عشایری و شرایط خاص زندگی آن‌ها، امکان تحصیل‌شان در مدارس شهری، سخت است و ما می‌خواهیم چنین مدارسی به صورت شبانه‌روزی در حوزه عشایر داشته باشیم تا ‌بتوانیم این دانش‌آموزان بااستعداد و نخبه را وارد و متناسب با استعدادشان زمینه مناسب و امکانات لازم را برای‌شان فراهم کنیم.

وی اضافه کرد:ان شالله از مهربرای این مدرسه دانش‌آموز جذب می‌کنیم و سال به سال پایه‌های این مدرسه تکمیل خواهد شد، در دوره دوم متوسطه و همینطور برای گروه دختران برنامه‌ریزی خواهیم کرد که تکمیل شود.

طریفی حسینی گفت: استان خوزستان و گلستان هم موافقت اصولی دارند و از سال تحصیلی آینده با توجه به تمهید مقدماتی که باید انجام شود و حساسیتی که ما در مدارس سمپاد داریم از نظر فضای آموزشی و معلم و ... که باید تامین شود، برای سال آتی این دو استان هم دانش‌آموز جذب می‌کنند و به تدریج در بقیه استان‌ها نیز این مدارس راه‌اندازی خواهد شد.

منبع: پانا

دیگر خبرها

  • آغاز ساخت مدرسه و بهره برداری از ۴ زمین چمن مصنوعی در بهمئی
  • دانش‌آموزان در برابر هجمه دشمن هوشیار باشند
  • آزمایشگاه سیار در اختیار دانش‌آموزان محروم
  • معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش: مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان صادر شد
  • شرکت ۱۷ هزار دانش آموز چهارمحال و بختیاری در آزمون شبه نهایی
  • ارائه آموزش‌های ایمنی و ترافیک به ۱۸۰ دانش‌آموز در نظرآباد
  • ارائه آموزش‌های ایمنی و ترافیک به ۱۸۰ دانش‌آموز نظر آبادی
  • رقابت ۱۷ هزار دانش آموز چهارمحال و بختیاری در آزمون شبه نهایی
  • طرح شهاب آموزش و پرورش بعد از ۱۲ سال چه دستاوردی داشت؟
  • طرح شهاب آموزش و پرورش بعد از ۱۲ سال چه دستاوردی داشت؟ / استعدادیابی تنها روی کاغذ