Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، امیر حسین قاضی زاده هاشمی، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی عصر شنبه در نشست با خبرنگاران در کرج  گفت: فاصله بین ارز چهارهزارو۲۰۰ تومانی و ارز آزاد سبب فساد اقتصادی و سوءاستفاده برخی افراد می شود.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: تلاش ها بر این است تا که رانت خواری ارزی از بین برود و قیمت ها واقعی شود چرا که ارز چهارهزارو۲۰۰ تومانی از جیب مردم خرج شده و برخی افراد با استفاده از رانت بهره آن را می برند درحالیکه مردم اجناس را با نرخ ارز بالا و آزاد خریداری می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قاضی زاده هاشمی گفت :  در تلاش هستیم تا منابع مالی به جامعه برگردد اما باید قالب مناسبی برای آن مشخص کرد تا بتوان به درستی این منابع در اختیار مردم قرار گیرد.

او افزود : اعمال برخی سیاست های نادرست سبب افزایش قیمت ها می شود و انتظارات را بالا می برد.

قاضی زاده هاشمی گفت: باید با ایجاد نظام یکپارچه برای تعیین نرخ ارز و تورم تعادل را ایجاد کرد چرا که بدون ساز وکار مناسب نمی توان به سمت تعدیل قیمت ها حرکت کرد.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: اکنون می توان در قیمت داروها تغییر ایجاد کرد زیرا پشتوانه بیمه ای دارد  اما در سایر موارد مانند داروهای دامی باید راهکار اصولی اتخاذ شود.

او گفت:   اگر تجربه هدفمندی یارانه ها موفق نیست نه اینکه دراجرا موفق نبوده بلکه در گذر زمان به علت حفظ نکردن ارزش پول ملی قیمت ها بالا رفته است؛ از یک سو یارانه  ۴۵ هزار تومانی می دهیم اما باز قیمت ها افزایش یافته و شکاف قیمت هم به اصطلاح شکاف ایجاد کرده است.

قاضی زاده هاشمی افزود: ما تا نظام مالی را یکپارچه نبینیم و برای کنترل نرخ ارز و نرخ تورم فکری نکنیم نبایدبه سمت تعدیل قیمت ها برویم و اگر برویم باید ارز را ساماندهی کنیم و نظام توزیع روشنی داشته باشیم .

او گفت: اکنون منتظر گزارش نهایی کمیسیون تلفیق مجلس در خصوص چگونگی تامین و هزینه کرد منابع هستیم تا بتوانیم تصمیم دقیقی در این خصوص داشته باشیم .

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در خصوص وضعیت بورس در کشور افزود : اکنون سهام در کشور کمتر از قیمت واقعی آن است زیرا سهام به خاطر شرایط ، نگرانی ها و سوءاستفاده از بازار وضعیت طبیعی ندارد و اگر دولت اهتمام داشته باشد بورس رونق می گیرد. 

انتهای پیام/خ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی نمایندگان مجلس شورای اسلامی نایب رئیس مجلس شورای اسلامی قاضی زاده هاشمی قیمت ها نرخ ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۰۳۷۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زوایای هوشمندسازی انرژی در برنامه هفتم توسعه

موسی احمدی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا با اشاره به معضلات و مشکلاتی که کشور در زمینه آب با آن مواجه است، عنوان کرد: می‌توان از ظرفیت دانش‌بنیان‌ها برای ایجاد بهره‌وری در تولید و مصرف منابع انرژی از جمله برق و باد استفاده کرد.

عضو کمیسیون انرژی مجلس بیان کرد: کشور ما بحرانی مانند کمبود آب مواجه است که بخشی از آن ناشی از تغییرات اقلیمی است و لازم است که اقدامات زیربنایی برای افزایش بهره‌وری ایجاد شود.

احمدی تاکید کرد: اکنون مباحثی درباره استفاده از ظرفیت دریا‌ها مطرح است و در بخش مصرف نیز باید با استفاده از دانش‌بنیان‌ها مصرف آب را به کمترین میزان ممکن رساند. این درحالی است که در کشاورزی سنتی متداول‌ترین روش آبیاری غرق‌آبی بوده است در حالی که روش‌هایی متعددی برای بهره‌وری آب با استفاده از مکانیزاسیون و کشاورزی صنعتی آن هم با روش‌هایی که دانش‌بنیان‌ها در اختیار قرار می‌دهند وجود دارد.

وی عنوان کرد: یکی از موضوعاتی که باید به آن توجه شود آن است که منابع انرژی فسیلی بخش عمده منابع انرژی را به خود اختصاص می‌دهد و در کشور ما تنها ۱۵ درصد از این انرژی به عنوان خوراک واحد‌های پتروشیمی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

ضرورت ایجاد ارزش‌افزوده بالاتر در منابع فسیلی با استفاده از ظرفیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان

وی افزود: نفت خام، گاز طبیعی و ذغال سنگ منابع انرژی فسیلی در جهان هستند که باید بتوان با استفاده از دانش دانش‌بنیان‌ها و سرمایه بخش خصوصی، سرمایه‌گذاری دولتی و یا جذب سرمایه خارجی ارزش افزوده بیشتری در تولیدات آنها ایجاد کرد.

احمدی با اشاره به تجربه مدیریتی‌اش در سازمان ثبت اسناد و سابقه همکاری با بنیاد ملی نخبگان، بیان کرد: اکنون شرکت‌های دانش‌بنیان ایجاد شده و توسعه یافته‌اند و امروز وجود دانش‌بنیان‌هایی که در بسیاری از بخش‌های اقتصادی کشور ورود کرده‌اند از افتخارات ایران است.

فروش تجاری ایده‌های دانش‌بنیانی به دلیل فقدان حامیان مالی

عضو کمیسیون انرژی تصریح کرد: از گذشته جوانانی وجود داشتند که طرح، ایده و برنامه داشته، اما حامی مالی نداشته و به همین دلیل ایده‌های خود را تجاری‌سازی می‌کردند و به خارج از ایران می‌بردند، اما امروز تلاش زیادی در حال انجام است تا دانش‌بنیان‌های بیشتری به صنعت نفت وگاز و پتروشیمی جذب شوند.

وی گفت: مدیران باید به این باور برسند که با داخلی‌سازی می‌توان بسیاری از نیاز‌های صنایع را برطرف کرد و تجربه نیز نشان داده که در برخی از بخش‌ها صفر تا ۱۰۰ امور اجرایی توسط شرکت‌های داخلی انجام شده است و در مورد دانش‌بنیان‌ها نیز این ظرفیت وجود دارد که آنها را در بسیاری از بخش‌ها به کار گرفت.

تجهیز برخی صنایع بزرگ به کنسرسیوم شرکت‌های دانش‌بنیانی

احمدی عنوان کرد: ایده‌ها و طرح‌ها و دانشی که جوانان خلاق و نخبه کشور دارند را باید در ارتقای بهره‌وری و بهبود شرایط تولید به کار گرفت. برخی شرکت‌های داخلی مانند مپنا کنسرسیوم شرکت‌های دانش‌بنیان دارند و یکی از ارکانی که می‌تواند شعار امسال که جهش تولید با مشارکت مردم است را محقق کند استفاده از شرکت‌های دانش‌بنیان است.

وی افزود: در مجلس در سال ۱۴۰۲ نگاه ویژه‌ای را به دانش‌بنیان‌ها در قالب قانون بودجه ۱۴۰۳ و برنامه هفتم توسعه داشته است و در آینده نیز نگاه حمایتی به این شرکت‌ها ادامه خواهد داشت.

ادامه نگاه حمایتی مجلس به دانش‌بنیان‌ها

عضو کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه نگاه حمایتی مجلس به دانش‌بنیان‌ها ادامه دارد، تاکید کرد:‌یکی از مجموعه‌هایی که می‌تواند شعار امسال را در عمل محقق کند شرکت‌های دانش‌بنیانی هستند که از نیرو‌های جوان، نخبه و با استعداد کشور شکل گرفته‌اند.

وی افزود: دانش‌بنیان‌ها بسیاری از پیشرفت‌های صنعتی را با مهندسی معکوس در کشور اجرایی کرده‌اند و در صنعت، کشاورزی و سایر بخش‌های اقتصادی ایده‌های خلاقانه خود را تبدیل به دانش یا محصول کرده‌اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • موافقت وزیر صمت با حذف سامانه یکپارچه خودرو
  • تاکید مدیر عامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران بر یکپارچه سازی حمل و نقل همگانی
  • قیمت «ریرا» چقدر است؟ «ریرا» دقیقا کی عرضه می‌شود؟
  • واکنش وزیر صمت به افزایش قیمت پژو پارس + جزییات مهم
  • وزیر صمت در قیمت‌گذاری پژو پارس از خود سلب مسئولیت کرد‌
  • پژو پارس، ۱۵۰میلیون تومان گران شد/ وزیر صمت واکنش نشان داد
  • سامانه یکپارچه خودرو حذف می شود؟ | ما مسئول تعیین قیمت پژو پارس نیستیم
  • فرهنگ سازی و اغنای عمومی در حوزه عفاف حجاب اساسی و ضروری است
  • رئیسی: پیشرفت‌های نیروهای مسلح تحت مدیریت عالی رهبر انقلاب موجب ایجاد امنیت، اقتدار و امید برای مردم و کشور شده است
  • زوایای هوشمندسازی انرژی در برنامه هفتم توسعه