Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - وزیر امور اقتصادی و دارایی صبح امروز با سفر به شهرستان آمل از واحد های صنعتی و پایانه بین‌المللی صادرات برنج این شهرستان بازدید کرد.
به گزارش شمانیوز، دکتر فرهاد دژپسند که صبح امروز در حاشیه بازدید از واحدهای صنعتی شهرستان آمل اظهار داشت: پرونده برنج مازندران برای عرضه در بورس کالا در دست بررسی است، اما نیازمند کار همه جانبه برای تطبیق با شرایط بازار سرمایه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وزیر اقتصاد در ادامه افزود: وزارت اقتصاد با ورود برنج به بازار بورس موافق است و از آن حمایت می کند ، اما این موضوع نیازمند بررسی دقیق و کار کارشناسی است که روند آن آغاز شده است.
دژپسند افزود: در این راستا حتی کارشناسان بورس نیز از پایانه بین المللی صادرات برنج آمل بازدید کرده اند که رضایت آنها را نیز در پی داشته است.
دژپسند‌ ورود برنج به بازار بورس را نیازمند طی مراحل متعدد و همچنین در نظر گرفتن متغیرهای مهم دانست و گفت: در مرحله نخست باید وزارت جهاد کشاورزی به این موضوع ورود کند.
وی با بیان اینکه بورس کالا دارای ویژگی هایی است که برنج به عنوان یک محصول باید خود را با آن سازگار کند، افزود: یکی از این مباحث، کیفیت است که وزارت جهاد کشاورزی باید در این موضوع ورود کند تا برنج مورد نیاز، با کیفیت مورد نظر، مطابق با استانداردهای مورد تایید بورس تامین شود.
دژپسند همچنین میزان توزیع را یکی از دغدغه ها و الزامات ورود برنج به بازار بورس دانست و گفت: تولید و عرضه برنج باید به استاندارد ثابتی برسد و این تعهد داده شود که میزان عرضه برنج نوسان نخواهد داشت.
وی تعهد تولید و عرضه برنج در بازار بورس را یکی از مهم ترین دغدغه کارشناسان این بازار برشمرد و افزود: لازم است پایانه صادراتی برنج مازندران، مقدار مستمر و ثابتی را برای عرضه برنج پیش بینی کند تا در آینده به جایگاه خود در بازار بورس و همچنین سرمایه گذاران آسیب نزند.
وزیر اقتصاد یکی دیگر از الزامات ورود برنج مازندران به بازار سرمایه و همچنین جلوگیری از واردات برنج را تولید متنوع آن دانست و اظهار داشت: برنج داخلی، به خصوص برنج مازندران، به دلیل تک محصولی بودن و کیفیت مرغوب، قیمتی بسیار بالا دارد که فقط در سبد قشر خاصی قرار می گیرد.
وی افزود: لازم است کشاورزان، اقشار دیگری را نیز در نظر بگیرند و برای جلوگیری از واردات برنج، محصولات خود را متنوع کنند تا بر سر سفره طیف گسترده ای از مصرف کنندگان قرار بگیرد.
گفتنی است، وزیر امور اقتصادی و دارایی در این سفر از واحدهای تولیدی صنعتی شهرستان آمل از جمله واحد تولیدی لبنی «دوشه آمل» (هراز)، مجموعه «فولادین ذوب آمل» (فذا) و شهرک صنعتی فاز یک این شهرستان بازدید کرد.
وزیر اقتصاد در جریان این بازدید، ضمن گفتگو با فعالان و دست اندرکاران شرکت های صنعتی و مجموعه های تولیدی، از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات آنها در حوزه تسهیلات بانکی، سرمایه در گردش، افزایش هزینه مواد اولیه تولید و غیره قرار گرفت.
دژپسند طی سخنانی در جریان بازدید از شهرک صنعتی فاز یک آمل اظهار داشت: شهرک صنعتی آمل دارای ظرفیت های صنعتی و تولیدی بالایی است که تقریبا همه آنها با سرمایه گذاری بخش خصوصی درحال فعالیت هستند.
وزیر اقتصاد افزود: فعالیت های شرکت های خصوصی آمل نقطه قوتی برای کمک به دولت و فعالیت های صادراتی و ارزآوری است.
دژپسند گفت: دولت خواهان تداوم فعالیت های شرکت های خصوصی است و برای این مهم تمام توان خود را به کار خواهد بست.
شایان ذکر است، پنجاه درصد فعالیت های صنعتی مازندران متعلق به شهرک صنعتی آمل است.
منبع: روابط عمومی بانک رفاه

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: برنج مازندران وزیر اقتصاد شهرک صنعتی بازار بورس عرضه برنج ورود برنج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۰۴۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت پایانه صادراتی در منطقه ویژه اقتصادی ازنا

فرزاد محمدی  اظهار کرد: موضوع راهبری خوشه‌ها بحثی مفصل است که در این راستا خوشه پلاستیک را در سال ۱۴۰۱ در استان ایجاد کردیم که خروجی خوبی داشت و نیاز‌های این خوشه تامین شدند.

وی از تشکیل کلینیک کسب و کار در استان خبر داد و گفت: با تشکیل این کلینیک، افراد به صورت سیار از واحد‌های صنعتی استان بازدید می‌کنند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی لرستان در ادامه با بیان اینکه پایانه صادراتی در استان فعال شده است، بیان کرد: این پایانه صادراتی در منطقه ویژه اقتصادی ازنا فعال شده و در صدد هستیم واردات خارج از منطقه نیز از طریق این پایانه انجام شود که خوشبختانه مجوز بهره‌برداری از آن نیز اخذ شده است.

محمدی، امکان دسترسی یکسان تولیدکنندگان به خدمات با هزینه مناسب، کنترل و حفظ کیفیت مطلوب در محصولات جهت رعایت استاندارد‌های بازار‌های صادراتی و بهره‌گیری از خدمات مشاوره تحقیق در بازار به منظور حضور موثرتر در بازار‌های جهانی را از مزیت‌های مهم پایانه صادراتی در استان ذکر کرد.

وی افزود: همچنین به طور جدی پیگیر ایجاد زیرساخت و الزامات منطقه ویژه اقتصادی هستیم تا این منطقه تا پایان سال ۱۴۰۳ به مدار خدماتی وارد شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی لرستان گفت: البته تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله داریم، اما در مجموع همه تلاش برای این است که مشکلات حوزه تولید و صنعت استان برطرف شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • حضور واحد‌های تولیدی شهرک صنعتی اردبیل در نمایشگاه ایران اکسپو
  • فعالیت پایانه صادراتی در منطقه ویژه اقتصادی ازنا
  • صنعتگران اردبیلی در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادرات ایران
  • احیاء یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال
  • یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان احیا شد
  • بازگشت ۴ هزار واحد تولیدی به چرخه صنعت
  • بررسی مشکلات چند واحد تولیدی در شهرک صنعتی بوکان
  • حریق در واحد تولیدی شهرک صنعتی شکوهیه قم اطفا شد
  • حریق در واحد تولیدی شهرک صنعتی شکوهیه قم ‌+ تصویر
  • فاز توسعه ۶۰ هکتاری شهرک صنعتی اردبیل آماده بهره‌برداری است