Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، دژپسند وزیر اقتصاد و دارایی در جریان بازدید از کارخانه بهپاک در بهشهر گفت: در شرایطی که با دشمنی‌ها نابخردانه مواجه هستیم حمایت از کارخانجات تولید روغن می‌تواند وابستگی کشور به روغن خوراکی را کاهش دهد.

او با بیان اینکه طرح توسعه شرکت بهپاک با استفاده از عقود اسلامی و ابزار‌های تامین مالی در دستور کار است، افزود: شرکت سرمایه گذاری گروه توسعه ملی با بهپاک تفاهم نامه‌ای در حوزه سرمایه گذاری امضا کرد که بر اساس آن بخشی از منابع مالی اجرای طرح‌های توسعه‌ای این شرکت تامین می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بیشتر بخوانید
روغن خوراکی بیشتر در راه ایران دژپسند امضای این تفاهم نامه را گامی بزرگی برای تولید روغن در داخل کشور اعلام کرد و ادامه داد: عملیات اجرایی ساخت واحد تصفیه روغن خوراکی کارخانه بهپاک در شهرک صنعتی بهشهر با اعتبار ۶۰۰میلیارد تومانی ۱۵بهمن ماه امسال آغاز خواهد شد.

وزیر اقتصاد و دارایی افزود: این واحد با حمایت صندوق بازنشستگی کارکنان بانک‌های کشور و کارخانه صنعتی بهپاک تا پایان۱۴۰۰ بهره برداری می‌رسد و برای ۲۰۰ نفر شغل ایجاد خواهد کرد.

او گفت: ساخت واحد تولید خوراک دام و طیور نیز با اعتبار ۲۰میلیارد تومان آغاز شد که تا شهریور ۱۴۰۰به بهره برداری می‌رسد و با راه اندازی این واحد ۸۰ نفر صاحب شغل می‌شوند.

توسلی مدیرعامل شرکت بهپاک نیز گفت: این شرکت حتی در زمان تحریم و با وجود مشکلات موجود با حداکثر ظرفیت به تولید روغن مشغول بود.

او با انتقاد از تخصیص اندک مواد اولیه به این کارخانه گفت: با وجود ظرفیت ۵۰۰ هزار تنی روغن کشی در مجموع برای ۲۹ هزار تن ارز به این شرکت، اختصاص داده شد که این میزان ارز فقط برای یک ماه فعالیت بهپاک کفایت می‌کند.
بیشتر بخوانید
چند گام بزرگ برای خودکفایی در تولید روغن توسلی با بیان اینکه مواد اولیه برای خوراک این کارخانه به سختی تهیه می‌شود، گفت: متخصصان این شرکت برای کاهش نیاز کشور به خارج بومی سازی خط تولید را در دستور کار خود قرار دادند و در این مدت نوانستند با مهندسی معکوس سه دستگاه پروتئین ساز وینگل و بولر را طراحی و به مجموعه اضافه کنند.

مدیرعامل شرکت بهپاک مبلغی که باید برای واردات این دستگاه از کشور خارج می‌شد را ۵/۱ میلیون دلار اعلام کرد و افزود: این دستگاه‌ها به همت پرسنل متخصص این شرکت با کمتر از پنج میلیارد تومان در داخل کشور ساخته شد.

بهپاک قدمتی ۵۲ ساله دارد و با تولید روغن خام، کنجاله دانه‌های روغنی، پروتئین، آرد سویا و پروتئین صنعتی جز سه شرکت بزرگ روغن کشی کشور است .

انتهای پیام /ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واردات روغن شرکت بهپاک ارز وارداتی تولید روغن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۰۵۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش قیمت کارخانه ای خودرو‌؛ کسی گرانی را به گردن نمی‌گیرد

در شرایط فعلی که موضوع تغییر قیمت خودروهای داخلی مطرح است مسئولان مربوطه باید به روشنی با مردم صحبت کنند که دلیل تغییرات قیمتی چیست نه اینکه هر بخش با شانه خالی کردن از مسئولیت خود، دیگری را متولی تصمیمات جدید خودرویی بداند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اواخر فروردین ماه امسال ایران خودرو از افزایش قیمت یکی از محصولات پرتقاضای خود که از سال گذشته تولید آن حاشیه های بسیاری داشت خبرداد که براساس آن
قیمت پژوپارس با دریافت مجوز 445 میلیون و 742 هزارو 300 تومان تعیین شده است و متقاضیان می بایست برای تکمیل وجه قیمت های جدید را در قراردادهای خود لحاظ کنند.
 
البته با صدور مجوز تغییر قیمت پژوپارس به نظر باید منتظر افزایش قیمت‌ کارخانه ای سایر انواع خودروهای داخلی بود و طی روزهای آینده قیمت جدید سایر خودروهای داخلی هم توسط شرکت ها اعلام شود.
نکته مهم اینجاست وزیر صنعت در واکنش به تغییر قیمت خودرو اعلام کرده است در مورد قیمت پژو پارس شورای رقابت مسئول است و قانونا ما سیاست گذار نیستیم و ما فقط مجری سیاست‌های ابلاغی هستیم.
این در حالی که براساس مصوبه 54٣ شورای رقابت مبنای تنظیم قیمت خودرو، بر اساس ضوابط قیمت‌گذاری، مصوب هیأت تعیین و تثبیت قیمت‌ها است که توسط سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان محاسبه و به وزارت صمت اعلام می‌شود.
 طبق این مصوبه تولیدکنندگان خودرو مستندات و صورت‌های مالی خود در هزینه‌های تولید را به سازمان حمایت ارائه خواهند کرد و این سازمان نیز بر اساس صورت‌های مالی دریافت شده، درخواست خودروسازان مبنی بر به روزرسانی قیمت محصولات را به دلیل تغییرات نرخ ارز، قیمت مواد اولیه و قیمت نهاده‌های تولید، را مورد بررسی قرار داده و در نهایت طبق چارچوب مصوبات شورای رقابت، به خودروساز اجازه افزایش قیمت محصول خود را خواهد داد.

البته توکلی سخنگوی مرکزی ملی رقابت هم در این رابطه گفته است: شورای رقابت هیچ وقت قیمت گذار خودرو نبوده بلکه شورای رقابت صرفاً دستورالعمل را طراحی و آن را ابلاغ می‌کند.

به نظر می رسد در شرایط فعلی که موضوع تغییر قیمت خودروهای داخلی مطرح است مسئولان مربوطه باید به روشنی با مردم صحبت کنند که دلیل تغییرات قیمتی چیست نه اینکه هر بخش با شانه خالی کردن از مسئولیت خود، دیگری را متولی تصمیمات جدید خودرویی بداند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید ۵.۵تن گندم آبی در هر هکتار از مزارع لرستان
  • احیای بیش از ۳۰۰ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • طی دو سال گذشته، ۳۰۸ کارخانه در خراسان رضوی احیا شده است
  • شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • شرکت چدن خوسف، نقش به‌سزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است
  • حضور واحد‌های تولیدی شهرک صنعتی اردبیل در نمایشگاه ایران اکسپو
  • حضور واحدهای تولیدی استان اردبیل در نمایشگاه ایران «اکسپو»
  • دانش ایرانی در خدمت امنیت حفاری
  • افزایش قیمت کارخانه ای خودرو‌؛ کسی گرانی را به گردن نمی‌گیرد