Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش مانیتورینگ گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، نفر دوم دولت آمریکا در فاصله چند روز مانده به پایان کار این دولت در سخنرانی برای نظامیان پایگاه هوایی کالیفرنیا اقدام به ایراد سخنانی تند و اتهام‌زنی‌ علیه ایران و چین کرد.

پیش از سخنرانی «مایک پنس» نفر دوم دولت کنونی آمریکا در جمع نظامیان پایگاه هوایی «لمور» در ایالت کالیفرنیا «کارن پنس» همسر او در سخنانی کوتاه گفت که سفر او و شوهرش، آخرین سفر آنها به عنوان «معاون رئیس‌جمهور آمریکا و بانوی دوم آمریکا» است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مایک پنس بعد از سخنان همسرش در این پایگاه نیروی دریایی این کشور، پشت تریبون رفت و در ابتدا به تمجید از عملکرد دولت «دونالد ترامپ» در زمینه تقویت منابع مورد نیاز به منظور تقویت ارتش آمریکا پرداخت و سپس درباره «دستاوردهای» این دولت در زمینه سیاست خارجی ادعاهایی مطرح کرد.

نفر دوم دولت کنونی آمریکا که قرار است اول بهمن ماه قدرت را به «جو بایدن» و دموکرات‌ها تحویل دهد، ابتدا گفت: «چهار سال پیش ، ما ارتشی را به ارث بردیم که با کاهش مخرب بودجه، از بین رفته بود».

به گفته او، نیروهای ارتش آمریکا تا پیش از روی کار آمدن دولت ترامپ نزدیک به 10 سال شاهد افزایش قابل توجه حقوق نبودند.

مایک پنس سپس به تمجید از مواضع خارجی دولت ترامپ به ویژه در قبال ایران پرداخت و از اقدامات غیرقانونی این دولت در قبال فلسطینیان و رژیم صهیونیستی تعریف کرد.

به ادعای او، در آغاز به کار دولت ترامپ و به دلیل مواضع نادرست دولت قبلی آمریکا، [قدرت] ایران در سراسر منطقه غرب آسیا احیا شده بود.

این مقام ارشد آمریکایی سپس مدعی عملکرد «فوق‌العاده» دولت و ارتش این کشور طی 4 سال اخیر ریاست جمهوری ترامپ در «از بین بردن خلافت داعش» شد.

پنس گفت: «من افتخار می‌کنم که در روزهای آخر این دولت اعلام کنم، این اولین دولت در دهه‌های اخیر آمریکا بوده که آمریکا را وارد یک جنگ جدید نکرده است. تضمین استقرار صلح به دو چیز نیاز دارد: ارتش قوی آمریکا و اراده برای اقدام کردن به منظور دفاع از منافع آمریکا در مناطق مختلف جهان».

 


مایک پنس در پایگاه هوایی «لمور» ایالت کالیفرنیا

 

وی سپس به سابقه اقدامات غیرقانونی دولت ترامپ به منظور جلب رضایت رژیم صهیونیستی و لابی‌های پرنفوذ تل‌آویو در آمریکا اشاره کرد و آنها را دستاورد این دولت برشمرد؛ اقداماتی که حتی متحدان اروپایی آمریکا هم آنها را مغایر با مقررات بین‌المللی و قطعنامه‌های سازمان ملل خوانده‌اند.

نفر دوم دولت آمریکا در این باره گفت: «ما اقدامات تاریخی را برای ایستادن در کنار محبوب‌ترین متحدمان انجام دادیم، ما سفارت آمریکا (در فلسطین اشغالی) را به اورشلیم (قدس اشغالی) پایتخت دولت اسرائیل منتقل کردیم، ما حاکمیت اسرائیل را بر بلندی‌های جولان به رسمیت شناختیم و به دنبال این اقدامات و برای اولین بار طی ۲۶ سال، ۴ کشور عربی حق اسرائیل برای موجودیت را به رسمیت شناختند».

وی بلافاصله بعد از صحبت درباره کارنامه اقدامات دولت ترامپ برای حمایت از رژیم صهیونیستی، به سراغ اقدامات تروریستی و غیرانسانی آمریکا طی 4 سال اخیر علیه ایران رفت.

مایک پنس در ابتدا ضمن تکرار ادعای نخ نما شده مقام‌های آمریکایی درباره «حمایت ایران از تروریسم»، از اقدام تروریستی و غیرقانونی واشنگتن در به شهادت رساندن سردار سپهبد شهید قاسم سلیمانی تمجید کرد.

معاون رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد: «ما در مقابل کشورهای اصلی حامی تروریسم ایستادیم، از توافق هسته‌‎ای ایران خارج شدیم، ائتلاف‌هایمان را در این منطقه تقویت کردیم و ایران را تا حدی که تاکنون سابقه نداشته است، منزوی کردیم و وقتی خطرناک‌ترین تروریست در جهان نیروهای آمریکا در این منطقه را تهدید کرد، نیروهای مسلح ما اقدام کردند و ژنرال ارشد ایران قاسم سلیمانی ناپدید شد».

نفر دوم دولت آمریکا در این سخنرانی اظهارات تندی علیه چین هم مطرح و پکن را به تلاش برای سلطه بر کشورهای منطقه «ایندوپاسیفیک» (مناطق بین اقیانوس هند و آرام) متهم کرد.

به ادعای مایک پنس، «جمهوری خلق چین از طریق اقدامات تحریک آمیز نظامی و دیپلماسی مبتنی بر مقروض کردن»، درصدد تقویت نفوذ خود در دیگر کشورها است.

معاون رئیس‌جمهور آمریکا سپس خطاب به دولت جو بایدن رئیس‌جمهور منتخب این کشور گفت: «من از دولتی که در شُرف آمدن است می‌خواهم، مسیری که ما در پیش گرفتیم را ادامه دهد، کاری که ما کرده‌ایم را انجام دهد، در برابر تجاوزات چین و سوء رفتارهای تجاری آن بایستد، برای داشتن یک ایندوپاسیفیک آزاد، محکم بایستد و آمریکا و متحدان عاشق آزادی مان را در اولویت اول قرار دهد».

اظهارات پنس درباره کارنامه دولت کنونی و تکرار اتهام‌زنی‌ها به تهران و همچنین پکن در شرایطی انجام شده که تحلیلگران بین‌المللی اعلام کرده‌اند دولت ترامپ به رغم در پیش گرفتن کارزار فشار حداکثری علیه ایران در رسیدن به اهداف خود شکست خورده و آمریکا چاره‌ای جز تغییر رفتار در قبال ایران ندارد.

انتهای پیام/

 

 

منبع: فارس

کلیدواژه: مایک پنس معاون رئیس جمهور آمریکا ایران چین برجام آمریکا رژیم صهیونیستی فلسطین سوریه جولان اشغالی نفر دوم دولت آمریکا پایگاه هوایی رئیس جمهور دولت ترامپ مایک پنس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۰۸۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بی‌بی‌سی: موشک‌های ایران از پدافند هواییِ چند لایه اسرائیل عبور کردند

شبکه بی‌بی‌سی فارسی در گزارشی خسارت‌های وارده به پایگاه هوایی نواتیم در اثر عملیات وعده صادق را تایید کرده و به دروغ صهیونیست‌ها در این موضوع اذعان کرد.

به گزارش ایرنا، با اجرای عملیات وعده صادق و پاسخ گسترده موشکی و پهپادی ایران به حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولی سفارت ایران در دمشق، پروپاگاندای تبلیغاتی و رسانه‌ای رژیم صهیونیستی بلافاصله در فراری رو به جلو، مدعی رهگیری ۹۹ درصدی پرتابه‌های ایرانی و حداقل خسارت به تاسیسات نظامی خود شدند.

مقامات صهیونیست همچنین سعی در کتمان خسارت‌های وارده بر پایگاه هوایی نواتیم، آشیانه جنگنده‌های اف ۳۵ نیروی هوایی ارتش صهیونیستی داشته و در اقدامی عجیب عکسی از حفره‌ای به همراه خاک ناشی از حفاری آن را در حساب رسمی ارتش اسرائیل در شبکه اجتماعی ایکس به عنوان محل اصابت موشک ایران معرفی کردند. این اقدام موجب استهزا این رژیم و همچنین دستگاه جنگ روانی ارتش اسرائیل شد.

در کنار ادعای عجیب رهگیری ۹۹ درصدی پرتابه‌های ایران از سوی این رژیم، ویدئو‌های متعدد از اصابت موفق ده‌ها موشک به اهداف خود و انفجار سرجنگی در اثر اصابت موفق نیز نشانه‌ای دیگر بر دروغ بودن این ادعا بود.

در طی بیش از یک هفته‌ای که از عملیات موفق نیرو‌های مسلح ایران در پاسخ به رژیم صهیونیستی، می‌گذرد، رسانه‌های مختلف سعی در تحلیل مواضع و ادعا‌های این رژیم داشتند.

بی‌بی‌سی فارسی نیز در گزارشی به بررسی خسارت‌های وارده بر پایگاه هوایی نواتیم، پایگاه هوایی رامون و پایگاه اطلاعاتی هرمون پرداخت.

بی‌بی‌سی: تصاویر ماهواره‌ای به ما چه می‌گوید؟

بی بی سی در این گزارش عنوان داشته: ایران می‌گوید به پایگاه هوایی_نظامی نواتیم و پایگاه سیگنال هرمون در بلندی‌های جولان حمله کرده است.

بی‌بی‌سی داده‌ها و اطلاعاتی را که درباره این حمله موجود است، تجزیه و تحلیل و تصاویر ماهواره‌ای قبل و بعد از حمله را مقایسه کرده است.

این شبکه عنوان می‌دارد: این عکس‌های هوایی غالبا با شدت تخریب/تغییرات و نشانه‌های حمله باید مطابقت داده شوند.

بی‌بی‌سی می‌افزاید: نشان دادن میزان تخریب یا دفع حمله، نشانه پیروزی یا شکست نیست بلکه می‌تواند برای پاسخ دادن به سوالات به کار آید. شدت حمله ایران و میزان تخریب می‌تواند نشان دهد چه تناسبی بین حمله ایران به اسرائیل و حمله اسرائیل به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق وجود داشته است.

حمله به نواتیم در کنار مرکز هسته‌ای دیمونا حامل پیام تهدیدآمیزی است

این رسانه انگلیسی خاطرنشان می‌کند: حمله به پایگاه هوایی نواتیم، حمله به یکی از پایگاه‌های اصلی اسرائیل است. پایگاهی که در ۲۰ کیلومتری مرکز هسته‌ای دیمونا قرار دارد و می‌تواند حامل پیامی تهدیدآمیز باشد.

بی‌بی‌سی به نقل از برخی از تحلیل‌گران امور نظامی، چون عمر آشور، استاد مطالعات امنیتی-نظامی انستیتو دوحه، حمله ایران را هم از نظر نظامی و هم اطلاعاتی پراهمیت خواند.

این شبکه خبری همچنین اشاره داشت: اهداف حمله ایران نشان می‌دهد، جدای از توانایی‌های موشکی که همواره غرب از آن نگران بوده و در جریان برجام هم سعی کرد با قطعنامه ۲۲۳۱ آن را مهار کند، ایران شمال و تقریبا جنوب اسرائیل را هدف قرار داد. گستردگی حمله ایران حاوی این پیام است که به هر نقطه‌ای از اسرائیل دسترسی دارد.

در این گزارش همچنین آمده است: پایگاه نواتیم کانون اصلی بحث‌ها درباره حمله ایران بوده و در تصاویر ماهواره‌ای تغییرات آن مشهود است.

بی‌بی‌سی با اشاره به اینکه طبق تصاویر ماهواره‌ای بین روز‌های ۱۲ تا ۱۴ آوریل، دستکم در چهار نقطه از پایگاه نواتیم تغییراتی دیده می‌شود نوشت: ارتش اسرائیل ۱۴ آوریل یک ویدیوی ۱۹ ثانیه‌ای منتشر کرد که سه محل متفاوت خسارت را نشان می‌دهد. در بخشی از این ویدیو نیرو‌های اسرائیل در حال تعمیر باند فرودگاه نشان داده می‌شوند. به نظر می‌رسد محل در حال تعمیر با یکی از عکس‌های ماهواره‌ای مطابقت دارد که یک دگرگونی بزرگ را نشان می‌دهد. پایگاه نواتیم پنج باند بزرگ پرواز دارد که در شمال و جنوب پایگاه هستند و محل مورد اشاره در باند جنوبی است. به گفته عمر آشور، این تعداد پهپاد و مسافت طی‌شده، در حملات پهپادی تاکنون «بی‌سابقه» بوده است.

این رسانه دولتی انگلستان همچنین عنوان داشت:: چنانچه در تصاویر ۱۲ آوریل پیداست، در باند جنوبی پایگاه نواتیم که آشیانه هواپیماهاست، هیچ تغییری دیده نمی‌شود. اما یک روز بعد، یعنی پس از حمله ایران، لکه بزرگی بر روی همان باند پرواز قابل شناسایی است.

تصاویر صهیونیست‌ها از پایگاه نواتیم که تعمیر باند جنوبی در نزدیکی یکی از آشیانه‌ها را نشان می‌دهد

در ادامه آمده است: عرض این باند نزدیک به ۲۳ متر است و این لکه تقریبا تمام عرض باند را پوشانده است. این تغییر محسوس تقریبا تنها ۱۹۰ متر با آشیانه هواپیما‌های جنگنده فاصله دارد. اسرائیل آسیب را «جزئی» خواند و ویدیوی ۱۹ ثانیه ارتش اسرائیل پرواز جنگنده‌ها را نشان می‌دهد تا بگوید روند فعالیت پایگاه مختل نشده است، اما در ویدیو مشخص نیست جنگنده از کدام یک از پنج باند پایگاه پرواز می‌کند.

تصاویر ماهواره‌ای از باند‌های جنوبی پایگاه نواتیم

بی‌بی‌سی همچنین اظهار داشت: یکی دیگر از نقاطی که مقام‌های اسرائیل به عنوان اصلی‌ترین خسارت وارد شده از طرف ایران به زیرساخت‌های این کشور نشان دادند، گودالی در کنار دیوار یک ساختمان تازه‌ساخت است. این ساختمان در نزدیکی باند‌های شمالی پایگاه قرار دارد. پس از حمله ۱۳ آوریل، دست‌کم در یک بخش از این محوطه تغییراتی مشهود است.

در تصاویر هوایی ۱۳ و ۱۴ آوریل نیز تغییراتی رخ داده که با ویدیو‌های منتشر شده ارتش اسرائیل همخوانی دارد و سخنگوی ارتش تایید کرد که تنها در این بخش «به زیرساخت‌ها آسیب وارد» شده است. بررسی تصاویر ماهواره‌ای قبل و بعد این مکان نشان می‌دهد این سازه به‌تازگی در کنار دو سازه سقف‌دار و مشابه دیگر ساخته شده است. تحقیقات بی‌بی‌سی فارسی نشان می‌دهد با اینکه اسرائیل خود را در مهار موشک‌های ایران پیروز دانسته است، اما در چند مورد موشک‌های سپاه از لایه‌های پدافند هوایی اسرائیل عبور کرده‌اند.

بی‌بی‌سی اعتراف کرد: آثار تغییرات متعددی در پایگاه نواتیم قابل مشاهده است و نشان می‌دهند موشک‌های ایران از سامانه چند لایه پدافند هوایی اسرائیل عبور کرده‌اند.

آسیب واردشده به یک سازه تازه‌ساخت. ارتش صهیونیستی تایید کرده این سازه در حمله ایران آسیب دیده است

بی‌بی‌سی دست‌کم دو نقطه دیگر از پایگاه نواتیم را شناسایی کرده که دگرگونی‌های قابل ملاحظه در آن دیده می‌شود که شبیه جای گودال است و بلافاصله پس از حمله ایران به وجود آمده است. این دو تغییر در بخش‌های شمالی‌تر پایگاه رخ داده، یکی در میان دو باند شمالی و دیگری در سمت شمال شرقی پایگاه نواتیم، که محوطه‌ای خارج از پایگاه است. در شواهد زمینی تنها سه مکان آسیب‌دیده قابل شناسایی است. اما از لکه چهارم که در قسمت شمال شرق و بیرون از پایگاه مشاهده می‌شود، هیچ تصویری منتشر نشده و نمی‌توان گفت این تغییر چرا به وجود آمده است.

تصاویر ماهواره‌ای از یک سازه تازه‌ساخت در نزدیکی باند‌های شمالی نواتیم که رژیم صهیونیستی گفته به آن آسیب رسیده است

بی بی سی می‌افزاید: عمر آشور، درباره حمله به پایگاه نواتیم در مطلبی نوشت: «ازدحام پهپاد‌ها و سایر مهمات هوایی، حواس دفاع هوایی چندلایه و یکپارچه اسرائیل را منحرف کرد و به چند موشک بالستیک اجازه نفوذ و اصابت به اهداف خود را داد.» به گفته اسکات ریتر، بازرس سابق تسلیحات سازمان ملل متحد، هم «۵ تا ۷ موشک به نواتیم اصابت کرده» است. شبکه آمریکایی ای‌بی‌سی هم به نقل از برخی منابع اسرائیلی نوشت که ۵ موشک به پایگاه نواتیم اصابت کرده است.

پایگاه اطلاعاتی هرمون و پایگاه هوایی رامون

این رسانه انگلیسی در ادامه این گزارش عنوان می‌دارد: پایگاه مخفی اطلاعاتی هرمون در بلندی‌های جولان، در نزدیکی مرز سوریه و عراق قرار دارد. گفته می‌شود واحد ۸۲۰۰، که مهم‌ترین یگان اطلاعات نظامی اسرائیل است و مسئولیت شنود الکترونیک را بر عهده دارد در این پایگاه مستقر است. ارتش اسرائیل می‌گوید این واحد بزرگ‌ترین یگان اطلاعات نظامی و «واحد اصلی گردآوری اطلاعات» است. سپاه پاسداران می‌گوید پایگاه هرمون در جمع‌آوری اطلاعات برای حمله به کنسولگری نقش داشته است، به همین دلیل یکی از اهداف حمله بوده است.

بی بی سی خاطر نشان می‌کند: بررسی تصاویر ماهواره‌ای در نزدیکی این پایگاه یک لکه شبیه به گودال را نشان می‌دهد، اما به‌تن‌هایی و بدون داشتن داده‌های زمینی نمی‌توان گفت این لکه چیست.

در پایان این گزارش این رسانه عنوان می‌دارد: برنده هر که بود اکنون روشن نیست که این پایان جنگ سرد خاورمیانه است یا آغاز جنگ گرم.

دیگر خبرها

  • دانشجویان، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا را «هو» کردند
  • ورود پلیس آمریکا به دانشگاه کالیفرنیا
  • بازدید سرزده یک تمساح از پایگاه هوایی آمریکا + فیلم
  • ادامه تظاهرات دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا
  • تحریم های جدید ضد ایرانی دولت بایدن
  • (ویدئو) بازدید سرزده یک تمساح از پایگاه هوایی آمریکا
  • پولیتیکو: ۳ دولت اخیر آمریکا در مقابل ایران ناکام شدند
  • بی‌بی‌سی: عبور موشک‌های ایران از پدافند هواییِ چند لایه اسرائیل
  • هواپیما‌های ائتلاف آمریکایی ۱۴ بار در روز حریم هوایی سوریه را نقض کردند
  • بی‌بی‌سی: موشک‌های ایران از پدافند هواییِ چند لایه اسرائیل عبور کردند