Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- با وجود امتداد مسیر کاهش جمعیت مبتلایان به کرونا در استان قزوین، اما همچنان تعداد بستری‌ها بر بهبودیافتگان می‌چربد و لزوم استمرار طرح شهید سلیمانی تا رسیدن به وضعیت تعادل احساس می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، در هفته چهارم دی‌ماه یعنی از 22 تا 28 دی‌ماه تعداد شهرهای آبی‌رنگ استان قزوین از 3 به 4 شهر رسید و آوج هم به جمع آبی‌های کرونایی اضافه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با وجود امتداد مسیر کاهش جمعیت مبتلایان به کرونا در استان قزوین، اما همچنان تعداد بستری‌ها بر بهبودیافتگان می‌چربد و لزوم استمرار طرح شهید سلیمانی تا رسیدن به وضعیت تعادل احساس می‌شود. ضمن اینکه دانشگاه علوم پزشکی بر لزوم استمرار اجرای طرح جامع محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های تردد از ساعت 9 شب تا 4 صبح تاکید تا عادی شدن وضعیت و کنترل کامل بیماری کووید 19 تاکید دارد.

با این حال استمرار اجرای طرح شهید سلیمانی سبب شد که شهرستان آوج چهارمین شهرستانی باشد که از وضعیت زرد به آبی تغییر رنگ دهد و در حال حاضر بیشتر جغرافیایی کرونایی قزوین آبی‌رنگ شده و محدودیت فعالیت مشاغل گروه 4 هم در این شهرها برداشته شده است. موضوعی که ابراز نگرانی جدی دانشگاه علوم پزشکی قزوین را در پی داشته است.

کرونای انگلیسی وارد قزوین نشده استرئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین: شیوع کرونا با وسعت جغرافیایی استان رابطه مستقیم داردرئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین: از پیک دوم همه‌گیری کرونا عبور کردیم

در عین حال بازگشایی مجدد مدارس در شهرستان‌های آبی این روزها به مهمترین دغدغه خانواده‌ها و کادر بهداشتی و درمانی در مورد تشکیل یک زنجیره جدید برای انتقال کروناست که البته ستاد استانی پیشگیری و مقابله با کرونا این بازگشایی را فقط محدود به کلاس‌های اول و دوم مقطع ابتدایی و آن هم به صورت اختیاری کرده است که می‌تواند تا حدودی از نگرانی‌ها در این حوزه هم بکاهد.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فاصله گذاری اجتماعی پروتکل های بهداشتی ویروس کرونا استانداری قزوین فاصله گذاری اجتماعی پروتکل های بهداشتی ویروس کرونا استانداری قزوین دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۰۹۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت شاخص فضای کسب و کار کرمانشاه

عبدالوحید محمدی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه در اولین کمیته بهود فضای کسب و کار استان در سال ۱۴۰۳، با اشاره به بهبود ۹ پله‌ای جایگاه کرمانشاه از نظر شاخص فضای کسب و کار، گفت : اینکه تنها با دو دهم درصد بهبود شاخص فضای کسب و کار، رتبه استان ۹ پله ارتقاء یافت، بیانگر رقابت تنگاتنگ بین استان‌ها در این خصوص است.

وی ادامه داد: این ارتقاء جایگاه استان زمانی باعث خوشنودی خواهد شد که ادامه‌دار باشد، نه اینکه در فصول آینده جایگاه فعلی را از دست بدهیم.

محمدی بر لزوم همکاری بیشتر همه دستگاه‌ها برای بهبود شاخص فضای کسب و کار استان تاکید کرد تا بتوانیم جایگاه فعلی را باز هم ارتقاء دهیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه یکی از عواملی که به نظر می‌رسد به کمک بهبود فضای کسب و کار استان آمده را رونق پرداخت تسهیلات اشتغالزایی از سوی بانک‌ها در فصل پاییز عنوان کرد.

وی با بیان اینکه تامین مالی از بانک‌ها عامل بسیار مهمی در شاخص فضای کسب و کار استان است که چندان هم در اختیار ما نیست، گفت: متاسفانه کرمانشاه استانی کم درآمد است و این پایین بودن منابع بانک‌ها منجر به عدم توانایی در پرداخت تسهیلات می‌شود.

محمدی بر لزوم هزینه کرد حداقل ۵۰ درصدی منابع بانک‌های کرمانشاه، خصوصا بانک‌های خصوصی در داخل استان تاکید کرد.

آرش میرانی رئیس مرکز مطالعات و پژوهش‌های اتاق بازرگانی کرمانشاه در این نشست برگزار شد، گزارشی از آخرین وضعیت شاخص فضای کسب و کار استان مطرح کرد و با بیان اینکه شاخص فضای کسب و کار به صورت فصلی و سالانه توسط اتاق بازرگانی پایش می‌شود، گفت: در این پایش ۷۰ مولفه شامل ۴۲ مولفه آماری و ۲۸ مولفه پیمایشی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

وی آخرین آمار منتشره شاخص فضای کسب و کار را مربوط به پاییز ۱۴۰۲ دانست که کرمانشاه با عدد شاخص فضای کسب و کار ۵.۹ در جایگاه یازدهم کشور به صورت مشترک با دو استان دیگر قرار گرفته و نسبت به میانگین کشور نیز وضعیت مساعدتری دارد.

میرانی از بهبود جایگاه کرمانشاه در شاخص فضای کسب و کار نسبت به فصل قبل یعنی تابستان ۱۴۰۲ خبر داد و عنوان کرد: در تابستان ۱۴۰۲ با عدد شاخص فضای کسب و کار ۶.۱۷ در جایگاه ۲۰ کشور قرار داشتیم و وضعیت کرمانشاه نسبت به میانگین کشوری نامساعدتر بود.

رئیس مرکز مطالعات و پژوهش‌های اتاق کرمانشاه غیرقابل پیش‌بینی بودن و تغییرات قیمت مواد اولیه و محصولات، دشواری تامین مالی از بانک‌ها و بی‌ثباتی سیاست‌ها و قوانین و مقررات را سه عامل مهم مخل فضای کسب و کار در کرمانشاه در فصل پاییز ۱۴۰۲ عنوان کرد .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • رقابت داوطلبان گروه‌های ریاضی و انسانی در قزوین
  • آخرین وضعیت شاخص فضای کسب و کار کرمانشاه
  • «مست عشق» و رکورد تازه در سینمای ایران / یک فیلم غیرکمدی به صدر جدول فروش روزانه رسید
  • آغاز نوبت اول کنکور/ رقابت داوطلبان گروه‌های ریاضی و انسانی در نخستین روز
  • «مست عشق» و یک رکورد تازه در سینمای ایران / یک فیلم غیرکمدی به صدر جدول فروش روزانه رسید
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت ویتامین دی مازندرانی ها رو به بهبود است
  • رایگان شدن خدمات سرپایی و بستری کودکان زیر ۷ سال
  • افزایش نگرانی‌ها از کمبود متخصص بیهوشی در قزوین
  • افزایش نگرانی‌ها از کمبود متخصص بیهوشی