Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا به نقل از خبرگزاری روسیا الیوم،‌ ترکیه بناست با همکاری ارتش آذربایجان دست به بزرگ‌ترین رزمایش نظامی طی سال‌های اخیر در مرز ارمنستان بزند. 

بنا به گزارش رسانه‌ها، این رزمایش بناست در ماه فوریه برگزار شود. 

هابر ترک گزارش داد که این رزمایش از اول تا ۱۲ فوریه برگزار می‌شود و تانک، تسلیحات نظامی، بالگرد و تیم‌های کوماندو در آن شرکت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بنا به این گزارش، نیروهای ارتش آذربایجان نیز در این رزمایش مشارکت خواهند داشت. 

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ارمنستان ترکیه آذربایجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۰۹۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحولات اوکراین|امکان گفتگو با روسیه در نشست صلح سوئیس

عدم تمایل برخی کشورها به شرکت در اجلاس اوکراین، گلایه زلنسکی از توجه جامعه جهانی به غزه به‌جای اوکراین، خالی شدن انبارهای سلاح کانادا، درخواست از آمریکا برای رفع نیازهای ارتش اوکراین و ارسال پاتریوت و گلوله توپ، از مهمترین رویدادهای جنگ هستند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم،  دیمیتری کوله‌با، وزیر امور خارجه اوکراین، در آستانه سفر خود به دهلی نو، در گفتگو با یک شبکه تلویزیونی هندی بعید ندانست که گفتگو با روسیه ممکن است در چارچوب دومین یا سومین نشست صلح در سوئیس انجام شود.

برنامه او بدین ترتیب است که کشورهایی را که "به اصول مشترکی پایبند هستند" جمع کرده و از آنها بخواهد از "منوی" که مایلند روی آن کار شود، یک مورد را انتخاب کنند. سپس، کشورها «گروه‌هایی را تشکیل می‌دهند و در مورد اینکه چگونه می‌خواهند برای رسیدن به اهداف این نقاط اقدام کنند، توافق خواهند کرد».

کوله‌با افزود: بین اجلاس دوم و سوم، ارتباط با روسیه بر اساس ضوابطی که توسط شرکت کنندگان تصویب شده، ممکن است برقرار شود.

علاوه بر این، کوله‌با یادآور شد که کی‌یف به هند برای برقراری «صلح عادلانه و پایدار» در اوکراین نیاز دارد، به ویژه، کی‌یف مایل است که دهلی نو  در اجلاس سران در سوئیس شرکت کند.

پیش از این گزارش شده بود که ولادیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین، در جریان سفر به سوئیس، از برن خواسته تا کنفرانس صلح در سطح عالی را سازماندهی کند. ویولا آمهرد، رئیس کنفدراسیون سوئیس، پس از دیدار با زلنسکی نگرش مثبت خود به این درخواست را اعلام کرد. پس از آن یک مقام ارشد اتحادیه اروپا گفت که برخی از کشورهای جنوب جهان بر اهمیت توجه به درخواست‌های روسیه تاکید کرده و خواستار شرکت این کشور در مذاکرات صلح هستند.

در اواسط مارس، ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت که مسکو از شرکت در کنفرانس صلح اوکراین در سوئیس خودداری می‌کند، حتی اگر نمایندگان این کشور دعوت شوند. او توضیح داد که شرکت روسیه در چنین نشست‌هایی بی معناست، زیرا به اصطلاح فرمول صلح ولادیمیر زلنسکی در این رویداد لابی خواهد شد.

در ادامه می‌توانید تحولات مربوط به هفتصد و شصت و پنجمین روز جنگ اوکراین را دنبال بفرمایید:

***

زلنسکی: برخی کشورها به خاطر روسیه نمی‌خواهند به نشست سوئیس بیایند

ولادیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین شب گذشته در گفتگو با شبکه خبری "سی.بی.اس" (CBS) اعتراف کرد که رهبران برخی کشورها مایل نیستند در نشست سران اوکراین در سوئیس شرکت کنند.به گفته وی، کی‌یف در حال حاضر انتظار دارد شرکای خارجی برای شرکت در این اجلاس موافقت کنند، اما "این کار بسیار دشوار است."

زلنسکی افزود: "اکثریت کشورها طرف ما هستند، اما برخی هنوز  در روابط خود با روسیه تعادل برقرار می‌کنند، زیرا پول می‌گیرند و با آنها قرارداد دارند."

 سامانه‌های پدافند هوایی پاتریوت می‌تواند از صنعت اوکراین محافظت کند!

ولادیمیر زلنسکی گفت اوکراین باید حداقل پنج تا هفت سامانه موشکی ضد هوایی پاتریوت از ایالات متحده دریافت کند. رئیس جمهور اوکراین ابراز عقیده کرد: «این تعداد سامانه پاتریوت قادر خواهد بود از عرصه‌های صنعتی اوکراین در برابر حملات هوایی روسیه محافظت کند».

به گفته زلنسکی، آنچه در منطقه درگیری بیشتر مورد نیاز است، سامانه‌های دفاع موشکی پاتریوت آمریکایی و توپخانه بیشتر است. او همچنین اعتراف کرد که در صورت عدم دریافت کمک آمریکا، کی‌یف در این درگیری شکست خواهد خورد. او با اشاره به اینکه «برای ارتش اوکراین تقریباً هیچ توپخانه‌ای باقی نمانده است»،  افزود که باید ماهیت کمک‌های مالی و نظامی به اوکراین با جزئیات بیشتری در نظر گرفته شود.

رئیس جمهور اوکراین یادآور شد که پول اختصاص داده شده توسط کنگره و کاخ سفید در بیشتر موارد به میزان کامل به این کشور نمی رسد و 80 درصد از این پول در ایالات متحده باقی می‌ماند. زلنسکی افزود: مهمات به ما می رسد، اما تولید آن در آمریکا است و دهها میلیارد دریافتی نیز در ایالات متحده باقی می‌ ماند. بله، این حمایت عالی است،ولی ما نیاز به توجه بیشتری داریم.

زلنسکی اعتراف کرد که جنگ رژیم اسرائیل در غزه، توجه جامعه جهانی را از موضوع اوکراین منحرف کرده است. وی شکایت کرد که حمایت آمریکا نیز به میزان قابل توجهی کاهش یافته است.

عدم آمادگی ارتش اوکراین برای دفاع در صورت حمله گسترده نیروهای مسلح روسیه

رئیس جمهور اوکراین اعتراف کرد که نیروهای مسلح اوکراین آمادگی دفاع از خود را در صورت حمله بزرگی از طرف نیروهای روسیه ندارند. به گفته او، ارتش اوکراین انتظار دارد طرف روسی در اواخر ماه مه یا ژوئن حمله کند.

زلنسکی همچنین یادآور شد که نیروهای روسی «تعداد بی‌پایانی موشک و گلوله» در اختیار دارند، در حالی که برای اوکراین «تقریباً هیچ توپخانه‌ای باقی نمانده است». وی گفت: «مبارزه با دشمنی که گلوله توپخانه‌اش می‌تواند به فاصله بیش از 20 کیلومتر شلیک شود، بسیار دشوار است».

زلنسکی در عین حال از عدم تامین مالی نیروهای مسلح اوکراین از سوی ایالات متحده ابراز نگرانی کرد و یادآور شد که "ده‌ها میلیارد دلار در ایالات متحده باقی مانده است."

وزارت دفاع کانادا: کمک به اوکراین «انبارهای ما را خالی کرده است» 

بیل بلر، وزیر دفاع کانادا در مصاحبه با روزنامه "گلوب اند میل" در پاسخ به سوالی در مورد کمک نظامی بیشتر به کی‌یف، یادآور شد که کانادا با ارسال کمک‌های نظامی به اوکراین، تقریباً انبارهای خود را خالی کرده است.

وزیر دفاع یادآور شد که کانادا دیگر گلوله‌های توپخانه یا موشک‌های ضدهوایی برای ارائه به اوکراین ندارد. با این حال، به گفته او، چندی پیش او با همتای اوکراینی خود توافق کرد که کانادا هواپیماهای بدون سرنشین را مستقیماً از شرکت‌های تولیدی خریداری کند و سپس آنها را به ارتش نیروهای مسلح اوکراین منتقل کند.

بلر همچنین اعتراف کرد که بوروکراسی کانادا مانع حمایت قاطع اتاوا از کی‌یف می‌شود. به نظر او، بازسازی صنایع دفاعی کانادا ممکن است حداقل دو تا دو سال و نیم طول بکشد.

این روزنامه کانادایی به نقل از یک مقام آگاه نظامی گزارش داد که با وجود "خالی شدن انبارها"، ژنرال‌های ارتش آماده ادامه کمک به کی‌یف هستند، هرچند آنها این نگرانی را دارند که اگر تجهیزات حیاتی به نیروهای مسلح اوکراین منتقل شود، ذخایر این کشور هرگز دوباره پر نخواهد شود.

آسیب 17 ساختمان مسکونی در شهر بلگوراد در نتیجه حملات اوکراین

ویچسلاو گلادکوف، فرماندار منطقه بلگوراد روسیه صبح امروز، جمعه گزارش داد که در نتیجه حملات گسترده نیروهای اوکراینی به شهر بلگوراد، پنجره‌های 37 آپارتمان در 17 ساختمان مسکونی چند طبقه شکسته شد و خساراتی به نمای بیرونی آنها وارد شده است.

به گفته وی، در طول شب و روز گذشته سامانه پدافند هوایی روسیه در آسمان بلگوراد و کل منطقه بلگورود فعال بود و 15 هدف هوایی در نزدیکی شهر سرنگون شد. گلادکوف افزود که این حملات تلفات جانی نداشته است.

روز گذشته نیز فرماندار گزارش داد که سیستم پدافند هوایی دو هواپیمای بدون سرنشین اوکراینی را در حومه بلگوراد سرنگون کرد که در نتیجه سقوط قطعات آنها یک انبار دچار آتش سوزی شد.

ستاد کل ارتش روسیه: سربازان ورودی بهار به منطقه جنگی اعزام نخواهند شد

ستاد کل نیروهای مسلح روسیه اعلام کرد که سربازان وظیفه اجباری نوبت بهاره به منطقه درگیری نظامی در اوکراین اعزام نخواهند شد.

سرهنگ یوگنی بوردینسکی، رئیس بخش اصلی سازمانی و بسیج ستاد کل ارتش گفت: «کسانی که در جریان فراخوان بهاری که از اول ماه آوریل تا 15 جولای انجام می شود به خدمت سربازی اجباری می آیند، در عملیات نظامی ویژه شرکت نخواهند کرد.»

این مقام نظامی افزود: «فراخوان خدمت سربازی اجباری همچون سالهای گذشته و بر اساس قوانین سابق به اجرا گذاشته می‌شود و  این رویداد به هیچ وجه با روند عملیات نظامی ویژه مرتبط نیست و سربازان جدید به منطقه جنگی اعزام نخواهند شد.»

سرباز گیری اجباری بهاره سال گذشته در تاریخ 15 جولای 2023 به پایان رسید. وزارت دفاع گزارش داد که 147 هزار نفر به نیروهای مسلح روسیه و سایر تشکل‌های نظامی فراخوانده و خدمت اجباری خود را آغاز کردند.

وزارت دفاع اوکراین افتتاح دومین مرکز استخدام ارتش را به تقاضای بالا ربط داد

وزارت دفاع اوکراین دومین مرکز جذب نیرو برای نیروهای مسلح اوکراین را در منطقه دنپروپتروفسک افتتاح کرد. در پیام منتشره در این باره ادعا شده که افتتاح دومین مرکز جذب نیرو در طی دو هفته به دلیل تقاضای زیاد مردم صورت گرفت.

پیش از این گزارش شده بود که کمبود نیرو در صفوف نیروهای مسلح اوکراین برای ساخت خطوط دفاعی در منطقه تماس رزمی وجود دارد.

آمریکا از کاهش خطر تشدید درگیری در اوکراین خبر داد

چارلز براون، رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح ایالات متحده، شب گذشته، در مورد گزارش برخی رسانه‌ها در مورد آمادگی پنتاگون برای ارسال موشک‌های ATACMS به کی‌یف اظهار نظر کرده و یادآور شد که خطر تشدید درگیری نظامی در اوکراین بسیار کمتر از سال 2022 است. 

این مقام نظامی گفت: «من فکر می‌کنم که خطر تشدید تنش به اندازه ابتدا بالا نیست.»

پیش از این، وال استریت ژورنال به نقل از مقامات آمریکایی گزارش داده بود که پنتاگون آماده انتقال موشک‌های دوربرد ATACMS به اوکراین است، زیرا ارتش ایالات متحده  موشک جدید PrSM را دریافت می‌کند.

گفتگوی فرمانده کل ارتش اوکراین با ژنرال آمریکایی درباره نیازهای نیروهای مسلح

ستاد کل ارتش اوکراین گزارش داد که الکساندر سیرسکی، فرمانده کل نیروهای مسلح روز گذشته با ژنرال چارلز براون، رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا گفتگوی تلفنی داشت. یادآوری شده که طرفین در مورد مسائل استراتژیک برای سال 2024 و نیازهای نیروهای مسلح اوکراین صحبت کردند.

ستاد کل ارتش اوکراین افزود: «تقویت ارتش اوکراین یک منافع راهبردی بلندمدت نه تنها برای ایالات متحده، بلکه برای شرکا و متحدان ناتو است».

در طول این گفتگو، مسائل مربوط به نیازهای ارتش اوکراین در ماه های آینده، سؤالاتی در مورد کمک‌های ضروری ایالات متحده به کی‌یف، از جمله نیاز به تقویت حفاظت از نیروهای مسلح اوکراین و موضوع توسعه استحکامات مطرح شد.

برگزاری نشست اضطراری شورای اوکراین و ناتو در بروکسل

نشست اضطراری شورای اوکراین و ناتو در بروکسل برگزار شد. این مسئله در پیامی در وب سایت ائتلاف آتلانتیک شمالی مشخص شد. مذاکرات در مقر این بلوک نظامی-سیاسی انجام شد. یادآوری شده که این نشست به ابتکار کی‌یف و در سطح سفیران برگزار شد.

میرچا جوآنا، معاون دبیرکل ناتو ریاست آن را برعهده داشت و رستم عمروف وزیر دفاع اوکراین از طریق ارتباط ویدئویی در این نشست شرکت کرد. در این بیانیه تاکید شده که جوآنا بر ادامه حمایت ائتلاف از اوکراین تاکید کرده است.

قزاقستان از شهروندان خود خواست مناطق اودسا و خارکف اوکراین را ترک کنند

سفارت قزاقستان در اوکراین به شهروندان خود توصیه کرده است که به دلیل وضعیت ناپایدار امنیتی در مناطق اودسا و خارکف، این مناطق را ترک کنند.

در بیانیه منتشره آمده است: با توجه به تنش فزاینده و وضعیت امنیتی ناپایدار در مناطق اودسا و خارکف اوکراین، سفارت جمهوری قزاقستان در اوکراین به شهروندان کشورش توصیه می‌کند که این مناطق را ترک کنند. یادآوری شده که شهروندان قزاقستان می‌توانند از  دو مسیر زمینی از طریق مولداوی یا لهستان، اوکراین را ترک کرده و سپس به کشور بازگردند. 

روز گذشته رسانه‌های اوکراینی از وقوع انفجارهایی در حومه شهر خارکف خبر دادند. روز قبل نیز انفجارهایی در منطقه اودسا گزارش شد که پس از آن آژیر هشدار حملات هوایی به صدا درآمد.

تحولات اوکراین|زلنسکی دبیر شورای امنیت را هم برکنار کردخطر جنگ جهانی در صورت اعزام نظامیان ناتو به اوکراینامکان میانجیگری هند در حل مناقشه روسیه و اوکراین

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آیا ارمنستان توان خروج از پیمان امنیت جمعی روسیه را دارد؟
  • تحولات اوکراین|امکان گفتگو با روسیه در نشست صلح سوئیس
  • رزمایش مشترک با ایران و روسیه برای امنیت منطقه مهم است
  • سخنگوی وزارت دفاع چین: رزمایش مشترک با ایران و روسیه برای امنیت منطقه مهم است
  • چین: رزمایش مشترک ما با روسیه و ایران علیه کشوری نیست
  • رزمایش ایران، چین و روسیه برای امنیت منطقه مهم است
  • روسیه: ۱۳۱ پهپاد اوکراینی منهدم شدند
  • رزمایش مشترک چین، روسیه و ایران علیه کشوری نیست
  • کشته شدن بیش از ۵۰۰ نظامی اوکراینی در شبانه روز گذشته
  • ترکیه: هیچ همکاری نظامی با اسرائیل نداریم