Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-25@21:38:29 GMT

از فحاشی تا آرزوی مرگ رئیس جمهور

تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۱۰۱۵۲

از فحاشی تا آرزوی مرگ رئیس جمهور

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در هفته‌ای که گذشت پیرامون مسائل مهم کشور اظهارنظرهای مختلفی کردند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، در اینجا به بررسی اظهار نظرها، تذکرات و بخشی از فعالیت‌های جنجالی نمایندگان مجلس شورای اسلامی طی هفته گذشته می‌پردازیم.

عباسی: سوزاندن مازوت چیز بدی نیست

فریدون عباسی، رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در برنامه تلویزیونی صبح‌بخیر ایران به موضوع سوزاندن مازوت اشاره کرد و اظهار کرد: باید در تابستان هم گاز مایع و هم مازوت ذخیره می‌شد و حالا سوزاندن مازوت چیز بدی نیست و می‌توانند آن را به نیروگاه‌هایی که خارج از شهر است منتقل کنند

وی افزود: مشکل اینجاست که همه اظهار نظر می‌کنند یعنی مثلاً رئیس سازمان محیط زیست فقط می‌گوید محیط زیست آلوده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر مازوت بد بود، چرا کشورهای دیگر از ما می‌خرند و برق تولید می‌کنند.

رئیس کمیسیون انرژی مجلس در یک برنامه تلویزیونی با انتقاد از برخی اظهارنظرها گفت: کشورهای دیگر مازوت می‌سوزانند. خریداران ما هم مشخص اند و وزارت نفت می‌تواند اعلام کند که کدام کشورها از ما مازوت می‌خرند.

توهین نماینده ابهر به فائزه هاشمی

حسن شجاعی علی‌آبادی، نماینده ابهر در مجلس در واکنش به سخنان اخیر فائزه هاشمی در توئیتر خود نوشته بود: اگر حاج قاسم نبود، فائزه کنیز داعش بود شاید

آقای رئیس جمهور؛ به جای لجبازی نگاهتان را به مجلس عوض کنید

اقبال شاکری، نماینده تهران در مجلس اظهار کرد: آقای رئیس جمهور از خود تحریمی داخلی و التماس خارجی دست بردارید و به ریل خدمت به مردم برگردید حال که تا ساختمان مشروطه مجلس آمدید به صحن مجلس هم بیایید و به نظر نمایندگان گوش دهید. آقای روحانی قانون مسئول سیاست‌های کلان کشور را مشخص کرده است و تفسیر قوانین نیز به عهده دولت نیست، بهتر است نگاهتان را به مجلس عوض کنید! به جای لجبازی و تعیین تکلیف برای مجلس که چه چیزی را رد یا تصویب کند در این روزهای آخر کمی به فکر دنیای مردم و آخرت خودتان باشید.

وی افزود: آقای رئیس جمهور عاقلانه نیست که ترسوها و نفوذی‌ها در مصدر امور قرار گیرند و با بی حیایی و بی غیرتی، تقاضای مردم برای انتقام خون شهید فخری زاده را افتادن در تله تنش بنامند که مبادا بایدن ناراحت شود.

فیلترینگ؛ یک تصمیم پدر فرزندی؟

محمدتقی نقدعلی، نماینده خمینی شهر در مجلس در پاسخ به پرسشی در مورد فیلترینگ توئیتر و در عین حال حضور مسئولان مختلف کشور در این فضا اظهار کرد: اگر بخواهم با یک مثال این موضوع را برای شما توضیح بدهم، باید بگویم که محدودیت نمی‌تواند یکسان باشد. همچنان که در یک خانواده محدودیت برای تمام اعضا یکسان نیست. پدر خانواده رمز کارت بانکی خودش را در اختیار فرزند خردسالش قرار نمی‌دهد هرچند که امکان دارد که همسر خانواده یا فرزند بالغ و بزرگ‌تر خانواده این رمز بانکی را در اختیار داشته باشد. چراکه امکان دارد آن کودک با پول خانواده برود شکلات بخرد و یا سرش کلاه بگذارند ولی بزرگ‌ترهای خانواده با آن کارت بانکی امور معیشتی خانواده را مدیریت می‌کنند.

وی افزود: با توجه به همین مثال باید گفت که ورود مسئولان به شبکه‌های اجتماعی در راستای اهداف نظام است و اگر در این بین افرادی هستند که امروز مسئولیتی ندارند ولی در شبکه‌ها اجتماعی فعالیت می‌کنند به دلیل آن است که وابسته به نظام مدیریت جامعه هستند.

آقای رئیس جمهور با کرونا نمی‌میرید!

احمد مرادی، نماینده بندرعباس در مجلس شورای اسلامی در نشست علنی مجلس شورای اسلامی در بخشی از نطق میان دستور با اشاره به بودجه ۱۴۰۰ گفت: بودجه سال ۱۴۰۰ در حال رسیدگی است انتظار این بود که رئیس جمهور در مجلس حضور پیدا کند ولی متأسفانه به علت ترس از بیماری کرونا حضور نیافت.

وی با اشاره به عدم حضور رئیس جمهور در صحن علنی افزود: این گونه حرکت‌ها توهین به ۸۵ میلیون جمعیت ایرانی است؛ آقای رئیس جمهور مطمئن باشید با کرونا نمی‌میرید چرا که مرگ در حین خدمت توفیق می‌خواهد. حتماً سرگذشت شهدای گرانقدر همچون شهید رجایی، باهنر، حاج قاسم سلیمانی دانشمندان هسته‌ای، شهید بهشتی و شهدای سلامت و امثال آنها را بررسی کنید و سرنوشت حاکمان خائن به مملکت را هم. انتخاب با خود شماست اگر می‌خواهید این شعر شامل حال شما نباشد؛ عرصه سیمرغ نه جولانگه توست / عرض خود می‌بری و زحمت ما می‌داری.

دولت استخوان در گلوی مجلس است!

علی اکبر کریمی، نماینده مردم اراک در مجلس اظهار کرد: جناب آقای روحانی! در شرایطی که همه ملت ایران اعم از کسانی که به شما رأی دادند و از رأی خود پشیمان‌اند و آنها که رأی نداده اند، برای اتمام دوره ریاست جمهوری شما لحظه شماری می‌کنند و نمایندگان مردم در مجلس هم با توجه به مصالح کلی کشور، دولت شما را به مثابه خاری در چشم و استخوان در گلو تحمل می‌کنند، لااقل هر از چندی با طرح سخنان تفرقه‌انگیز و تنش آفرین با اعصاب و روان مردم بازی نکنید.

وی افزود: شما که جسارت چند دقیقه حضور در بین جمعی از مردم ندارید و تاکنون حاضر نشده‌اید حتی چند دقیقه در جمعی از پزشکان و پرستاران یک مرکز درمانی کشور بروید و به آنها برای مقابله با بیماری کرونا خدا قوت بگویید، چگونه به خود اجازه می‌دهید مسائلی همچون پیشنهاد برگزاری رفراندوم را مطرح کنید؟!!

کد خبر 469010

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی نماینده مجلس شورای اسلامی نمایندگان مجلس شورای اسلامی نماینده خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق مجلس شورای اسلامی آقای رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۱۰۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنایه مهاجری به ذوالنور: اگر می‌خواهید همین مجلس ضعیف، ضعیف تر نشود از دولت و شخص رئیس‌جمهور حساب کشی کنید

به گزارش خبرآنلاین محمدمهاجری در روزنامه اعتماد نوشت:آقای ذوالنور به افول جایگاه مجلس اشاره کرده و به عنوان نمونه، دخالت‌های بیرونی در قانونگذاری را برشمرده است. با اینکه طبق قانون اساسی، قانونگذاری منحصرا در اختیار مجلس قرار دارد، اما سال‌های زیادی است که نهادهایی همچون شورای انقلاب فرهنگی، شورای عالی فضای مجازی و... دستورالعمل‌هایی را ابلاغ می‌کنند که در حکم قوانین لازم‌الاجراست. آقای ذوالنور نخستین چهره سیاسی نیست که چنین انتقادی را بیان می‌کند. پیش از او نمایندگان دوره‌های قبل مجلس - به خصوص آقای علی مطهری - بارها این موضوع را گفته‌اند، اما دوستان اصولگرا همچون جناب ذوالنور حاضر به پشتیبانی از این ایده نشدند.

جای این پرسش جدی وجود دارد که چرا چنین جراتی وجود دارد که جایگاه مجلس نادیده گرفته شود و شعار در راس امور بودن آن عملیاتی نشود؟بگذارید از همین انتخابات اخیر مجلس در اسفند 1402 شروع کنیم. متاسفانه فرآیندی که از ماه‌ها قبل آغاز شد و مجلس یازدهم هم با اصلاح قانون انتخابات به آن کمک کرد، شرایطی را به وجود آورد که مجلس دوازدهم از هم‌اکنون با شائبه ناکارآمدی مواجه شود.

بخش بزرگی از نمایندگان مجلس یازدهم که شاید آقای ذوالنور هم جزو آنها باشد مدتی قبل از انتخابات ریاست‌جمهوری سیزدهم از آقای رییسی دعوت کردند وارد میدان رقابت ریاست‌جمهوری شود. این اقدام اگر در قالب یک فعالیت تعریف شده حزبی صورت می‌گرفت کاملا قابل دفاع بود، زیرا وقتی یک حزب سیاسی از کاندیدایی حمایت می‌کند مسوولیت اقدام خود را هم می‌پذیرد. اما اقدام فردی نمایندگان مجلس یازدهم معنای اقدام حزبی نداشت، بلکه نمایندگان استقلال خود را به حراج گذاشتند و عملا چک سفید امضا به رییس دولت دادند و به همین دلیل همه نمایندگانی که آن نامه را امضا کردند، باید در برابر ناکارآمدی دولت سیزدهم پاسخگو باشند. انتخابات مجلس دوازدهم متاسفانه با مشارکت کم صورت گرفت و آرای نمایندگان نیز بسیار پایین بود و از جمله در تهران، نفر اول کمی بیش از 500هزار رای (معادل5درصد رای واجدان شرایط شرکت در انتخابات) کسب کرد.در اکثر حوزه‌های انتخابیه نیز افراد منتخب کمی بیش از 20درصد آرا را به خود اختصاص داده‌اند.

حتما آقای ذوالنور توجه دارند که هر چه پایگاه مردمی مجلس (و البته ریاست‌جمهوری) ضعیف‌تر باشد، نهادهای دیگر حاکمیت تلاش می‌کنند نقش آن را در مقدرات کشور کمرنگ کنند. مجلس دوازدهم علاوه بر ضعف پیش گفته، به مدد شورای محترم نگهبان از چهره‌های خاصی برخوردار شده که برخی از آنها به تنهایی قادر به نابودی حیثیت کل مجلس ‌هستند.

جای شکرش باقی است که یکی از این افراد با تذکر رهبر معظم انقلاب، دست‌کم تا اطلاع ثانوی از تنش‌زایی و پرخاشجویی فاصله گرفت، اما باید منتظر ماند و با آغاز مجلس جدید، فصل تازه‌ای از هنرنمایی این گروه را به تماشا نشست. دقیقا آنچه را آقای ذوالنور از بابت پایین آمدن شأن مجلس نگرانش است، همان چیزی است که خود او حتی اگر در ایجادش موثر نبوده، در برابر آن سکوت تاییدآمیز داشته است.

با این همه اگر بخواهیم خوشبینانه به آسیب‌شناسی نماینده محترم قم بنگریم و فرض کنیم که او با این نگاه به دنبال اصلاح مجلس است، گریزی نیست جز اینکه امیدوار باشیم همین مجلس ضعیف کم رای، نقایص خود را با عملکرد مثبت جبران کند. حساب‌کشی جدی و دقیق از دولت، نظارت بر عملکرد دستگاه‌های اجرایی و برخورد بدون رودربایستی با وزرای ضعیف و شخص رییس‌جمهور و نیز آتش نزدن قراردادهای بین‌المللی (که حتما جناب ذوالنور آن را به یاد دارد!) می‌تواند کفاره‌ای برای جبران اشتباهات گذشته باشد. امید که آقای ذوالنور - که از الان در قامت کاندیدای ریاست مجلس- سخن می‌گوید، حتی اگر به چنین منصبی هم نرسید، در رفع آسیبی که آن را فهم کرده است، برآید. 21302

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899334

دیگر خبرها

  • دیدار مردم جنوب غرب تهران با رئیس جمهور
  • عکس/ دیدار مردم جنوب غرب تهران با رئیس جمهور
  • انتقاد شدید میرسلیم از سفر رئیسی به پاکستان
  • کنایه مهاجری به ذوالنور: اگر می‌خواهید همین مجلس ضعیف، ضعیف تر نشود از دولت و شخص رئیس‌جمهور حساب کشی کنید
  • (تصاویر) اعتراض مردم ترکیه به سفر رئیس جمهور آلمان به آنکارا
  • اصلاح دستورالعمل فرزندخواندگی و کمک به جمع‌شدن برخی شیرخوارگاه‌ها
  • کاهش مقابله با آسیب‌های اجتماعی مرتبط با زن و خانواده
  • تحقق آرزوی ۴۵ ساله مردم بنوار ناظر اندیمشک
  • نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سفر رییس‌جمهور به پاکستان منجر به تقویت امنیت مرز‌های ایران می‌شود
  • انتخاب پنجمین رئیس‌جمهور در وقت فوق‌العاده