Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیست و هشتمین روز از دی ماه ۹۹ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به اظهار نظر فریبا نادری درباره مسافرت برخی با وجود بیماری کرونا اشاره کرد.

خبرگزاری میزان - بیست و هشتمین روز از دی ماه ۹۹ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آن‌ها می‌توان به اظهار نظر فریبا نادری درباره مسافرت برخی با وجود بیماری کرونا اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فریبا نادری: بعد از ابتلا به کرونا از بازیگری می‌ترسم/مسافرت مردمی به شمال اشتباه محض است

بازیگر سریال «ستایش» گفت: در قبال بازگشایی سینماها هم نظر من همچون برگزاری جشنواره فیلم فجر است، مخصوصا وقتی در سالنهای سینما پروتکلهای بهداشتی به خوبی و به درستی رعایت می شوند. وقتی تمامی تولیدات سینمایی به کارشان ادامه می دهند دلیلی نمی بینم که سینما بسته باشد.

فریبا نادری در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان، پیرامون مجموعه فعالیت‌های خود در عرصه بازیگری گفت: بعد از مدت‌ها این روزها برای حضور در یک اثر سینمایی قرارداد بسته‌ام، منتها به دلیل عدم اطلاع رسانی توسط پروژه هنوز نمی‌توانم از نام اثر یا کارگردان حرفی بزنم. 

وی در همین راستا ادامه داد: البته در سریال ماه رمضانی «دوزخ، برزخ، بهشت» به کارگردانی «سعید سلطانی» به ایفای نقش پرداختم که سال آینده از شبکه سوم سیما روی آنتن خواهد رفت.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید

بازیگر سریال «ستایش» درباره حضورش در جشنواره فیلم فجر سال جاری افزود: چند فیلم برای فجر امسال داشتم اما متاسفانه هیچکدام از آنها به مرحله نهایی نرسیدند و در کل امسال در جشنواره فیلم فجر غایب خواهم بود. 

وی درباره برگزاری جشنواره فیلم فجر با وجود ادامه شیوع کرونا اضافه کرد: از نظر من وقتی همه کارها سر جای خودشان به فعالیت ادامه می دهند برگزاری جشنواره فیلم فجر در تعداد آمار کرونا تغییر خاصی ایجاد نمی کند. وقتی همه مشاغل بازگشایی شدند طبیعتا برگزاری جشنواره فیلم فجر چندان خطرناک نیست و من با برگزاری آن در شرایط فعلی موافقم. 

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

چند نکته مهم پیرامون شخصیت حماسی و سیره سیاسی حضرت «فاطمه زهرا (س)»

یک نویسنده کتاب گفت: باید توجه ویژه‌ای نسبت به شخصیت حماسی حضرت «فاطمه زهرا (س)» داشته باشیم و نباید سایر فضیلت‌های دختر «پیامبر اکرم (ص)» را تحت الشعاع شخصیت حماسی ایشان قرار دهیم همانگونه که شهید مطهری تعبیر کرده باید مراقب باشیم تا ظلمی دوباره نسبت به جایگاه حضرت «فاطمه زهرا (س)» شکل نگیرد.

حجت‌الاسلام سیدمهدی واعظ موسوی در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان پیرامون سیره سیاسی حضرت «فاطمه زهرا (س)» گفت: حضرت «فاطمه زهرا (س)» شخصیتی حماسی داشتند و این امر را باید در رویکرد ایشان پس از رحلت «پیامبر اکرم (ص)» مورد توجه قرار داد.

وی در همین راستا ادامه داد: گریه‌های ویرانگر حضرت «فاطمه زهرا (س)» پس از رحلت «پیامبراکرم (ص)» رویکردی خاص داشت که پیامش در طول تاریخ پیچید این رویکرد همان رویکردی است که «امام سجاد (ع)» پس از واقعه کربلا در پیش گرفتند هنگامی که بنی امیه خفقانی شدید در جامعه ایجاد کرد ایشان با اشک ریختن علامت سوال در اذهان عمومی ایجاد کردند بدین ترتیب پیام اعتراض خود را به جامعه ابلاغ کردند و دسیسه‌های پایگاه ظلم و ستم را به خوبی برای همگان روشن ساختند.

کنید

*** لبه تیز اشک‌های حضرت «فاطمه زهرا (س)» علیه دشمنان

واعظ موسوی جایگاه اشک را در مذهب شیعه مورد بررسی قرار داد و افزود: اگر چه اشک به‌عنوان تسلی دهنده و آرامبخش برای جان ظلم دیده همواره مطرح است اما باید در نظر داشت که در بین شیعه پس از شهادت حضرت «فاطمه زهرا (س)» جایگاه ویژه‌ای به خود گرفت. اشک‌های حضرت «فاطمه زهرا (س)» لبه تیزی داشت که بر علیه ظالمان و ستمکاران وقت بکار گرفته شد و چهره حکومت وقت و خلافت نو پا را به خوبی برای همگان مشخص کرد، تا جایی که خلیفه جدید از دیگران خواست تا به خدمت حضرت «فاطمه زهرا (س)» بروند و از ایشان بخواهند که یا در شب گریه کنند و یا در روز، زیرا آنان حس کرده بودند که اشک دختر «پیامبراکرم (ص)» امری ویرانگر و متزلزل کننده برای حکومت آنان محسوب می‌شود از این رو حضرت «فاطمه زهرا (س)» نیز آنان را تنبیه کردند.

این کارشناس علوم قرآنی به رویکرد حضرت «فاطمه زهرا (س)» پس از رحلت «پیامبر اکرم (ص)» اشاره و بیان کرد: پس از رحلت «پیامبر اکرم (ص)» حضرت «فاطمه زهرا (س)» از مدینه خارج شدند و به کنار قبور شهدای جنگ احد رفتند و در کنار قبر حمزه عموی «پیامبراکرم (ص)» رفتند و در آنجا می‌گریستند. اشک دختر «پیامبراکرم (ص)» معنادار بود و تنها برای تسلی خاطر نبود این اشک یک لبه سیاسی - اجتماعی داشت که توانست در طول تاریخ ماندگار شود اشکی که تنها چشم را خیس نمی‌کند بلکه اشکی است که از قلب بر می‌خیزد و بر دل انسان‌های حق‌طلب می‌نشیند.

بیشتر بخوانید: برای مطالعه مطالب مربوط به ایام فاطمیه اینجا کلیک

وی پیرامون رویکرد حضرت «فاطمه زهرا (س)» ابراز کرد: «امام باقر (ع)» پس از گذشت چند سال از واقعه شهادت حضرت «فاطمه زهرا (س)» رموز اصل سیاست مدبرانه حضرت «صدیقه کبری (س)» را موشکافانه مطرح کردند، ایشان به رمزگشایی گریه‌های این بانوی بزرگ اسلام اشاره و بیان کردند، هنگامی که حضرت «فاطمه زهرا (س)» در کنار مزار «حمزه سیدالشهدا (ع)» می‌رفتند در حقیقت این پیام را به مردم مخابره می‌کردند که اگر حمزه و جعفر یاران و اقوام صدیق «پیامبر اکرم (ص)» در زمان سقیفه حضور داشتند اجازه نمی‌دادند چنین جریانی شکل بگیرد.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

«رضا کیانیان» در نقش یک پزشک راهی جشنواره فیلم فجر می‌شود
پوریا حیدری اوره با فیلم سینمایی «بعد از اتفاق» به تهیه‌کنندگی شهاب حسینی متقاضی شرکت در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر است.

سینمای کشور طی نیمه اول سال ۹۹ با چالش‌های فراوانی روبرو بوده است، بروز و شیوع بیماری کرونا از اسفند ماه سال گذشته چرخ تولید و اکران در سینما را به طور کامل متوقف کرد و به اذعان بسیاری از کارشناسان ضربه طولانی مدتی را بر بدنه این هنر وارد کرد.

حال پس از مدتها انتظار دو روز پیش بالاخره بعد از گذشت ماه‌ها فراخوان سی و نهمین جشنواره فیلم فجر منتشر شد، فراخوانی که در نوع خود می تواند امید به آینده سینما در سال جاری را زنده نگه دارد. 

در این میان کارگردانان جوان و پیشکسوت سینما با توجه به اعلام رییس سازمان سینمایی مبنی بر قطعی بودن برگزاری جشنواره فیلم فجر پیش تولید آثار خود را آغاز کرده اند و سینما بار دیگر با سرعت به سمت مسیر همیشگی تولید و عرضه قرار گرفته است. 

محمدحسین مهدویان، رضا میرکریمی، مانی حقیقی، مرتضی علی عباس میرزایی، وحید جلیلوند، محسن قرایی، اصغر فرهادی، آرش انیسی، مهدی جعفری و نیما جاویدی از جمله کارگردانان سرشناسی هستند که هم اکنون پیش تولید و یا تولید آثار سینمایی خود را آغاز کرده اند.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار از سینمای ایران اینجا کلیک کنید

پوریا حیدری اوره با فیلم سینمایی «بعد از اتفاق» به تهیه‌کنندگی شهاب حسینی متقاضی شرکت در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر است.

حیدری اوره با تهیه‌کنندگی، نویسندگی و در نهایت کارگردانی از اواسط دهه ۹۰ وارد سینمای حرفه‌ای شده است. او نخستین بار با فیلم «امتحان» وارد جریان سینما شد، سپس با ساخت فیلم «باغ‌های زردآلو» سال ۱۳۹۵ در قالب یک فیلم ویدئویی کارگردانی را تجربه کرد و موفق شد برای هشتاد و یکمین حضور بین‌المللی‌اش نامزد دریافت جایزه بهترین فیلم بلند جشنواره فیلم‌های مستقل فیلادلفیای امریکا شود. او همچنین برای این فیلم درجشنواره فیلم مونترال کانادا نیز حضور یافت.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

 انتهای پیام/

برچسب ها: ادبیات دین و اندیشه

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اینجا اینجا ادبیات دین و اندیشه برگزاری جشنواره فیلم فجر برای مشاهده فریبا نادری پیامبر اکرم فاطمه زهرا پس از رحلت کلیک کنید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۱۰۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۴ بهار با رادیو

به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی معاونت صدا، علی بخشی زاده، معاون صدای رسانه ملی درباره سالروز ۸۴ سالگی رادیو گفت: آسمان رادیو همیشه پرستاره بوده و با وجود گسترش رسانه ها، همچنان رادیو در سپهر رسانه می‌درخشد. این قدرت رادیو است که این قدمت را پشت سر می‌گذارد و اکنون وارد ۸۴ سالگی می‌شود. در رادیو مجموعه‌ای از نیرو‌های کارآمد، خلاق و مبتکر مستقر هستند. معمولاً آثار تولید شده فاخر است و بیراه نیست که بگوییم رادیو، آسمانی پر ستاره است. همه دوستان و همکاران خوب رادیو در عرصه فرهنگ و پیام رسانی تلألو و درخشش قابل تحسین دارند. این به خاطر این است که ما در رادیو مجموعه‌ای از هنرمندان فرهیخته، با سواد، مبتکر و خلاق داریم.

وی ادامه می‌دهد: رادیو رسانه‌ای قدرتمند برای پاسخگویی به انواع نیاز‌های ارتباطی بشر است، به ویژه نقش این رسانه در اطلاع‌رسانی، انتشار آگاهی‌های عمومی، پخش موسیقی و ایجاد فرصت‌های تفریحی و پر کردن اوقات فراغت خیلی چشمگیرتر و بیشتر از گذشته شده است. همین نیاز و ظرفیت پاسخگویی در رادیو است که منجر به بقای رادیو شده است. امروز شبکه‌های تخصصی رادیو را داریم که هرکدام متناسب با ذائقه مخاطبان برنامه‌ها را روانه آتنن می‌کنند. از سوی دیگر تعامل با مخاطبان بسیار گسترده‌تر از قبل شده است. به عنوان مثال بهره بردن از رادیونما‌ها رنگ و لعاب ویژه‌ای به شبکه‌های رادیویی داده و مخاطبان از این طریق عکس در حوزه‌های مختلف ارسال می‌کنند که از طریق رادیو نما قابل تماشا است.

معاون صدا تاکید کرد: توجه به همین ویژگی‌ها نشان می‌دهد که رادیو همچنان با قدرت در سپهر رسانه مشغول به فعالیت است و امروز که رسانه ملی در جهت تحول گام بر می‌دارد، رادیو در این راستا با رویکرد جهاد تبیین در تمامی زمینه‌های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، هنری و ... گام‌های رو به جلو برداشته و با ساخت برنامه‌های متنوع اعتماد، امید به آینده، نشاط فردی و اجتماعی، سبک زندگی ایرانی اسلامی و ... را گسترش می‌دهد. همین شاخصه‌ها باعث شد تا رادیو به عنوان رسانه مردمی لقب بگیرد که مانایی این رسانه فراگیر، مدیون اندیشه، هنر و مهارت هزاران فردی است که نجیب و شریف هستند و با تعهد حرفه‌ای مشغول به فعالیت هستند. 

بخشی زاده با اشاره به برگزاری سومین دوره جشنواره ملی مستند‌های رادیویی بیان کرد: اکنون در سالروز هشتاد و چهارمین سالروز رادیو، مراسم افتتاحیه سومین دوره جشنواره ملی مستند‌های رادیویی برگزار می‌شود. این جشنواره در طول سه دوره برگزاری در زمینه رونق مستند‌های رادیویی گام‌های موثری برداشته، حتی معتقدم که این جشنواره، پنجره‌ای گشوده تا برنامه سازان و مستندسازان رادیو با جدیدترین ایده‌ها و قالب‌های مستندسازی آشنا شوند. هدف این جشنواره احیای گونه مستندسازی در رادیو بوده و قدم به قدم درهر دوره بیشتر به این هدف رسیده و اکنون در سومین دوره شاهد بلوغ این جشنواره و مستندسازی در رادیو هستیم. 

وی در ارزیابی کمی و کیفی آثار ارسال شده به جشنواره توضیح داد: خوشبختانه برگزاری کارگاه‌های آموزشی در حوزه مستندسازی رادیو جواب داده و در این دوره شاهد شکوفایی آثار ارسالی به لحاظ کمی و کیفی هستیم و این موضوع جای خرسندی دارد که برنامه سازان در این زمینه رشد خوبی داشتند. همچنین در حوزه مردمی، آثار مناسبی ارسال شده که نشانه مسیرهمدلانه رادیو با مردم است که همیشه رسانه مردمی است.

دیگر خبرها

  • راهیابی دو اثر نمایشی به جشنواره ملی تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • نازنین فاطمه عیدیان راهی فینال شد
  • اکران مردمی فیلم سینمایی آپاراتچی در برخوار
  • دختران کبدی قم در جمع ۱۶ تیم برتر کشور
  • فوتسال ایران راهی جام جهانی شد | جشنواره گل شاگردان شمسایی و صعود به جام جهانی
  • کمک چهار میلیارد ریالی خیرین سلامت به بیمارستان حضرت زهرا (س) فریمان
  • ۲ اثر به جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد راه یافت
  • معرفی نامزدهای دومین جشنواره «عروسک‌خونه»
  • قارچ سمی ، خانواده ای را در شیراز راهی بیمارستان کرد
  • ۸۴ بهار با رادیو