Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-19@06:45:39 GMT

حضور« فیگور» در جشنواره گوآ

تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۱۰۹۴۷

حضور« فیگور» در جشنواره گوآ

به گزارش خبرگزاری مهر، فیلم بلند «فیگور» ساخته پویا پارسا مقام، در اولین حضور جهانی خود به پنجاه و یکمین جشنواره گوا هند راه پیدا کرد. پخش جهانی این فیلم را شرکت wide Managment فرانسه برعهده دارد.

در خلاصه داستان «فیگور» آمده است: بازگشت بیماری پسر خانواده که با پنهانکاری پدر همراه می‌شود، جرقه‌ای برای اتفاقات تازه در خانواده می‌شود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. .

دیگر عوامل این فیلم عبارتند از بازیگران: علی مصفا، نازنین فراهانی، محمود حقیقی، راستین غفوری و راضیه منصوری، تهیه‌کننده: مسعود ردایی، مدیر فیلمبرداری: هومن بهمنش، مدیر پروژه: مرتضی فرشباف، مدیر تولید: مهراد مهرپویان، دستیار کارگردان: محمد ثقفی، صدابردار: وحید مقدسی، طراحی و ترکیب صدا: علیرضا علویان، موسیقی: کامران آرش نیا، طراحی صحنه: سیامک کارینژاد، تدوین: پویا پارسامقام، جلوه‌های ویژه: جواد مطوری، اصلاح رنگ و نور: هوتن حق‌شناس، طراح گریم: احسان روناسی و … .

فیلم «فیگور» با نام بین المللی «Gesture» پخش جهانی خود را آغاز کرده و در ایران در نوبت صدور پروانه نمایش قرار دارد.

کد خبر 5124119 زهرا منصوری

منبع: مهر

کلیدواژه: علیرضا علویان نازنین فراهانی فیلم فیگور مسعود ردایی هومن بهمنش علی مصفا مرتضی فرشباف حضور هنر ایران در جهان هندوستان فیلم سینمایی تئاتر ایران سیزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر سی و نهمین جشنواره فیلم فجر موسیقی ایرانی حضور هنر ایران در جهان شبکه پنج سیما برنامه رادیویی فیلم کوتاه ویروس کرونا شبکه نسیم کارگردان تئاتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۱۰۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتاب یک دختر بدون ملیت چگونه جهانی شد؟

همشهری آنلاین- گروه فرهنگی: بعضی از کتاب ها هم مانند انسان ها سرگذشت پرفراز و نشیب و گاه پیچیده ای دارند که در مواردی بازخوانی سرگذشت یک کتاب از محتوای اصلی آن خواندنی تر است و کتاب«خاطرات یک دختر جوان» در ردیف این آثار قرار می‌گیرد. این کتاب که در ایران با عناوین مختلف«آن فرانک: خاطرات یک دختر جوان»، «خاطرات یک دختر جوان»، «خانه پشتی»و «دفترچه خاطرات آنا فرانک» ترجمه و منتشر شده، در اصل، خاطرات دختری پانزده ساله به نام «آنه فرانک» است که در خلال جنگ جهانی دوم، به همراه خانواده گرفتار نازی‌ها می‌شوند. خاطرات آنه فرانک در اتاقی کوچک در آمستردام نوشته شدند؛ در اتاقی که او و خانواده‌اش به مدت دو سال در آن زندگی کردند تا از چنگال بی‌رحم نازی‌ها در امان باشند. آنه خودش انتشار کتاب خاطراتش را ندیده است. چون هفت ماه پس از دستگیری، در سن ۱۵ سالگی بر اثر بیماری حصبه در اردوگاه کار اجباری برگن بلزن درگذشت.

آنه فرانک، نویسنده کتاب«خاطرات یک دختر جوان»

تنها بازمانده خانواده آن‌ها از دست نازی‌ها، «اتو فرانک» پدر آنه بود که پس از جنگ به آمستردام بازگشت و دفترچه خاطرات آنه را دست‌نخورده دریافت کرد و به یاد خانواده‌اش تصمیم به انتشار آن گرفت اما با مخالفت ۱۵ ناشر روبه‌رو شد. پدر آنه سرانجام با هزینه شخصی کتاب را در سال 1947چاپ کرد و خیلی زود این اثر به یکی از پرفروش‌ترین کتاب‌های عصر خود تبدیل شد. این کتاب که امروزه در لیست آثار حافظه‌ جهانی یونسکو به ثبت رسیده، خاطرات مستندی از تجربه پنهان شدن آنه و خانواده‌اش در طول اشغال هلند توسط آلمان نازی در جنگ جهانی دوم است و یکی از شناخته‌شده‌ترین کتاب‌های جهان است که چندین نمایشنامه و فیلم بر اساس آن ساخته شده‌است. این اثر از زبان اصلی، یعنی هلندی ترجمه و برای اولین‌بار در سال ۱۹۵۲ با عنوان خاطرات یک دختر جوان به زبان انگلیسی چاپ شد.

آن دفترچه خاطرات که در سال‌روز تولد ۱۳ سالگی‌اش به آنه هدیه شد، دربرگیرنده خاطرات زندگی وی از تاریخ ۱۲ ژوئن سال ۱۹۴۲ تا یکم اوت ۱۹۴۴ است. این اثر که به زبان‌های بسیاری ترجمه شده، یکی از پرخواننده‌ترین کتاب‌های جهان به‌شمار می‌آید. ساختمانی که خانواده فرانک و چهار نفر دیگر در حدود دو سال در اتاق‌های مخفی آن زندگی می‌کردند در ماه مه ۱۹۶۰ به موزه تبدیل شد و یکی از پربازدید کننده‌ترین موزه‌های آمستردام به‌شمار می‌آید. در حال حاضر کتاب«خاطرات یک دختر جوان» به بیش از 60 زبان زنده دنیا ترجمه و برگزیده چندین فهرست «بهترین کتاب های قرن بیستم» شده است.

کد خبر 845183 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها کتاب خارجی و نمایشگاه خارجی جنگ جهاني دوم ادبیات کتاب - تاریخ کتاب - نویسندگان و پدید آورندگان آلمان کتابخانه، کتابخوانی، کتابداری کتاب - معرفی و نقد خشونت هلند

دیگر خبرها

  • «ابله» آماده نمایش و پخش شد/ «آخرین شیهه» در جشنواره آمریکایی
  • جشنواره «رود و ریل» در روستای بیشه لرستان برگزار شد
  • رونمایی از سند مجموعه جهانی تخت جمشید
  • کتاب یک دختر بدون ملیت چگونه جهانی شد؟
  • جشنواره رود و ریل در لرستان/«بیشه» در مسیر ثبت جهانی
  • ممنوعیت تبلیغات در شبکه کودک برداشته شد؟
  • رونمایی از مستند «قوی‌دل» همزمان با روز جهانی هموفیلی/ فیلم‌های مستند، مهجور هستند
  • اولین حضور بین‌المللی «چوپان» ‌در جشنواره آلمان
  • اولین حضور بین‌المللی «چوپان» ‌درجشنواره «sehsüchte» آلمان
  • کمک ۱۰ میلیاردریالی خانواده ای نیک اندیش به مرکزی درمانی در شیراز