Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو دفتر سیاسی انصارالله یمن اعلام کرد که عربستان سعودی وظیفه تامین مالی آمریکا را برای طبقه بندی این جنبش در رده سازمان های تروریستی برعهده گرفته است.

به گزارش قدس آنلاین، «قاضی عبدالوهاب المحبشی» در گفت و گویی رسانه ای افزود که رژیم سعودی تامین مالی تصمیم آمریکا را برای طبقه بندی انصارالله به عنوان یک سازمان تروریستی تقبل کرده کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت که این اقدام آمریکایی ها به عنوان پیام خداحافظی ترامپ به «محمد بن سلمان»، ولیعهد سعودی و پرداخت بدهی معوقه ای است که بن سلمان پیشتر در اختیار دولت آمریکا قرار داده بود.

این عضو جنبش انصارالله ادامه داد که این گونه اقدام ها نشان می دهد که ولیعهد سعودی موفق به کسب دستاورد در جنگ یمن نشده و در آینده نیز نمی تواند دستارودی حاصل کند، زیرا زمان برای وی از دست رفته است.

المحبشی تأیید کرد که اعلامیه پمپئو درباره اقدام آمریکایی ها برای قرار دادن نام جنبش انصارالله در فهرست به اصطلاح سازمان های تروریستی تنها خلاصه ای از دشمنی های ایالات متحده در قبال ملت یمن است.

دولت ترامپ در آخرین روزهای قدرت خود در اقدامی یکجانبه و برای خوش‌خدمتی به برخی متحدان منطقه‌ای خود که سهم بزرگی در یاری مالی به آنها داشتند، انصارالله یمن را گروه تروریستی خواند.

این تصمیم علاوه بر اعتراض نهادهای بین‌المللی، با اعتراض نمایندگان کنگره و مقامات دولت بایدن هم مواجه شده است.

دولت ترامپ که همواره در چهار سال گذشته بر تضعیف سازمان ملل متحد و نهادهای زیر مجموعه آن حرکت کرده است، به این هم نیندیشید که با این اقدام، مانع بزرگی برای فعالیت مارتین گریفیث فرستاده ویژه سازمان ملل متحد در امور یمن ایجاد خواهد کرد.

اقدام  وزارت امور خارجه آمریکا در طبقه بندی انصارالله در فهرست سازمان های تروریستی بین المللی موجب خشم و واکنش های گسترده داخلی و خارجی به ویژه سازمان ملل شد که اعلام کرد این تصمیم بر کوشش های این نهاد برای جلوگیری از تجاوز و محاصره یمن که از حدود شش سال قبل ادامه دارد تأثیر منفی می گذارد.

در یکی از این واکنش ها، معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور انسان‌ دوستانه و کمک‌های اضطراری، تصمیم آمریکا در تروریستی خواندن انصارالله یمن را اقدامی در جهت بدتر کردن شرایط این کشور خواند و خواستار تغییر آن شد.

مارک لوکاک روز گذشته (شنبه) در صفحه توئیتری خود نوشت: تعیین حوثی‌ها به عنوان یک سازمان تروریستی خارجی توسط ایالات متحده وضعیت را بدتر خواهد کرد.

معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور انسان‌ دوستانه و کمک‌های اضطراری تصریح کرد: این (تصمیم) باید تغییر یابد.

در همین حال، وزارت امور خارجه عربستان سعودی که حامی اصلی گروه های تروریستی منطقه است از تصمیم دولت آمریکا برای قرار دادن نام انصارالله یمن در فهرست «سازمان تروریستی خارجی» استقبال کرد.

وزارت خارجه عربستان سعودی ضمن استقبال از اقدام آمریکا علیه انصارالله و درج نام  این جنبش مردمی یمنی در «سازمان تروریستی خارجی» مدعی شد که این اقدام نقش بسزایی در جلوگیری از اقدامات «حوثی‌ها» و دور شدن خطر و توقف تجهیز آنها به موشک‌ها و پهپادها خواهد داشت.

بیش از شش سال است که یمن شاهد جنگی است که ۲۳ هزار و ۳۰۰ نفر جان خود را در نتیجه حملات ائتلاف عربی - آمریکایی به سرکردگی عربستان و با حمایت رژیم صهیونیستی  از دست داده اند و طبق اعلام سازمان ملل ۸۰ درصد جمعیت حدود ۳۰ میلیون نفری یمن برای زنده ماندن در بدترین بحران انسانی نیاز مبرم به کمک­ های جهانی دارند ولی این درگیری به دلیل مسائل منطقه ای پیچیده تر شده است.

از مارس ۲۰۱۵ (فروردین ۹۴)  عربستان همراه با امارات متحده عربی، بحرین، کویت، سودان و مصر به تجاوز نظامی به یمن و محاصره زمینی، دریایی و هوایی این کشور به منظور بازگرداندن «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهوری مستعفی و فراری یمن به قدرت آغاز کرده است. از آن زمان ارتش یمن و انصارالله در کنار ملت این کشور در برابر این تجاوز ایستادگی کرده اند و تلاش نهادهای بین المللی برای خاتمه دادن به آن هر بار با کارشکنی عربستان ناکام مانده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: عربستان سعودی تروریسم انصارالله سازمان تروریستی سازمان ملل متحد انصارالله یمن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۱۱۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدام مجلس نمایندگان آمریکا برای حفاظت از «داده‌های ۱۷۰میلیون کاربر»

ایتنا - شبکه اجتماعی «تیک‌تاک» روز یکشنبه، دوم اردیبهشت، طرحی را که روز شنبه در مجلس نمایندگان آمریکا تصویب شد برای آزادی بیان در آمریکا نگران کننده خواند.
در این طرح مقرر شده است که اگر شرکت «بایت‌دنس» مالک چینی تیک‌تاک ظرف یک سال مالکیت آن را واگذار نکند این رسانه اجتماعی در آمریکا ممنوع خواهد شد.

این طرح که بخشی از بودجه تکمیلی امنیت ملی ایالات متحده شامل کمک به اسرائیل و اوکراین است پس از تصویب در سنا با امضای جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا، به قانون تبدیل خواهد شد.

تیک‌تاک در بیانیه‌ای این ممنوعیت را نقض آزادی بیان ۱۷۰ میلیون آمریکایی خواند.

بسیاری از قانونگذاران آمریکایی از هر دو حزب جمهوری خواه و دموکرات و مقامات دولت بایدن می‌گویند تیک‌تاک خطراتی برای امنیت ملی در بر دارد زیرا چین می‌تواند این شرکت را مجبور کند داده‌های ۱۷۰میلیون کاربر آمریکایی خود را در اختیار پکن قرار دهد.

سناتور دموکرات مارک وارنر، رئیس کمیته اطلاعات سنا، روز یکشنبه گفت دولت چین می‌تواند از تیک‌تاک به عنوان یک ابزار تبلیغاتی استفاده کند.

برخی از دموکرات‌ها نیز نگرانی‌های مربوط به آزادی بیان را در مورد ممنوعیت تیک‌تاک مطرح کرده‌اند و در عین حال خواستار تدوین مقررات سخت‌گیرانه‌تری برای حفظ حریم خصوصی کاربران و داده‌های مربوط به آنها شده‌اند.

مجلس نمایندگان آمریکا در ۲۳ اسفند سال گذشته یک طرح قانونی دو حزبی را تصویب کرد کرد به «بایت‌دنس» حدود ۶ ماه فرصت داد تا مالکیت تیک‌تاک را واگذار کند که به معنی قطع روابطش با چین خواهد بود و در غیر این صورت با ممنوعیت فعالیت در آمریکا رو‌به‌رو خواهد شد.

پیشتر در سال ۱۴۰۱ کنگره ایالات متحده کارکنان فدرال را از استفاده از تیک‌تاک در ادارات دولتی منع کرد.

تیک‌تاک یکی از موضوع‌های رد و بدل شده در ملاقات بین بایدن و همتای چینی‌اش شی جین پینگ در آبان ماه سال گذشته بود. به گفته کاخ سفید بایدن در این دیدار نگرانی‌های آمریکایی‌ها را در مورد مالکیت این رسانه اجتماعی مطرح کرد.

مایکروسافت در اواسط فروردین در گزارشی اعلام کرد که چین از حساب‌های جعلی رسانه‌های اجتماعی برای نظرسنجی از رأی‌دهندگان آمریکایی در مورد آنچه در موردش اختلاف‌نظر دارند استفاده می‌کند تا بتواند تفرقه ایجاد کند و احتمالاً بر نتیجه انتخابات آمریکا، کره جنوبی و هند به نفع خود تأثیر بگذارد.

بر اساس این گزارش انتظار می‌رود گروه‌های سایبری تحت حمایت دولت چین، انتخابات مهم سال ۲۰۲۴ را هدف قرار دهند و کره شمالی نیز در این امر دخالت دارد.

دیگر خبرها

  • بلینکن بزودی در عربستان؛ تداوم تلاش آمریکا برای رویای عادی سازی روابط اسرائیل با ریاض
  • دور دوم رسیدگی به پرونده اعضای گروهک تروریستی منافقین
  • یک روح قاتل در دو بدن
  • دادگاه رسیدگی به اتهامات سرکردگان گروهک تروریستی منافقین آغاز شد
  • دادگاه منافقین آغاز شد
  • درخواست انصارالله برای اقدام جهانی در برابر جنایات اسرائیل
  • برگزاری نخستین دادگاه منافقین در سال جدید آغاز شد
  • روایت قهر و آشتی «بایدن» و «بی‌بی»؛ یک قاتل در دو بدن!
  • بیانیه دفتر سیاسی انصارالله یمن درباره غزه
  • اقدام مجلس نمایندگان آمریکا برای حفاظت از «داده‌های ۱۷۰میلیون کاربر»