Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته قضایی سنای آمریکا پذیرفتن استیضاح دونالد ترامپ پس از اتمام دوره ریاست جمهوری را باعث از بین رفتن حزب جمهوری‌خواه دانست.

به گزارش ایرنا، لیندسی گراهام روز یکشنبه در گفت‌وگو با شبکه خبری فاکس نیوز، برگزاری محکمه استیضاح ترامپ پس از دوره ریاست جمهوری را بی‌فایده دانست و خواستار آن شد که جو بایدن رئیس جمهوری منتخب با یک تماس تلفنی، به آن پایان دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خطاب به جمهوری‌خواهان که برخی از آنها با محاکمه ترامپ موافقت دارند، گفت: اگر ما استیضاح غیرقانونی دونالد ترامپ را پس از پایان کار او بپذیریم ، حزب را از بین می‌برد.

این سناتور جمهوری‌خواه درباره احتمال مطرح شده برای عفو مجرمان یورش ۱۷ دی ماه به کنگره آمریکا هم اظهار کرد: هرگونه بخشش احتمالی برای افرادی که در آشوب شرکت داشتند، میراث رئیس جمهوری ترامپ را لکه دار می‌کند.

این سناتور کارولینای جنوبی ادامه داد هرکسی که در شورش منجر به کشته شدن پنج نفر شد، دخیل بوده است، مقررات کنگره را نقض کرده و باید به طور کاملا قانونی، مورد پیگرد قرار گیرد.

گراهام تاکید کرد: شما امنیت کنگره را نقض کردید، جلسه مشترک کنگره را قطع و سعی کردید که ارعاب و حمله کنید، باید به طور کامل تحت پیگرد قانونی قرار بگیرید.

وی خاطرنشان کرد: عفو این افراد اشتباه است ، من فکر می‌کنم باعث خراب شدن رئیس جمهوری ترامپ می شود و امیدوارم که ما از این مسیر حرکت نکنیم.

رئیس فعلی کمیته قضایی آمریکا تصریح کرد: ترامپ "مهمترین چهره" در حزب جمهوریخواه است.

گراهام همچنین از سخنرانی ترامپ که ​​مردم را برای رفتن به ساختمان کنگره و آنچه تشویق قانونگذاران برای اعتراض به نتایج انتخابات خواند، دفاع کرد.

به دنبال یورش هواداران ترامپ در ۱۷ دی ماه به کنگره آمریکا که در حال شمارش و تایید پیروزی جو بایدن به عنوان رئیس جمهوری بعدی آمریکا بودند، پنج نفر کشته و ده‌ها نفر مجروح شدند.

این مساله باعث شد تا ترامپ در مجلس نمایندگان به اتهام «تحریک برای شورش» استیضاح شود و پرونده آن باید در محکمه سنا مطرح و بررسی شود.

با توجه به اینکه سه روز تا پایان ریاست جمهوری ترامپ باقی است، محاکمه استیضاح پس از دوره او انجام خواهد شد که در تاریخ آمریکا برای نخستین بار چنین اتفاقی رخ خواهد داد.

لینک کوتاه: asriran.com/003DCz

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: رئیس جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۱۲۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محدودیت‌های آمریکا برای حضور مقامات ایرانی در نیویورک

آفتاب‌‌نیوز :

پاتل در گفتگو با خبرنگاران گفت که هیات ایرانی فقط می‌تواند در شعاع دو خیابان از مقر سازمان ملل، مسیر میان سازمان ملل متحد و نمایندگی و اقامتگاه ایران، و مسیر سازمان ملل متحد و فرودگاه جان اف کندی حرکت کند.

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، چهار روز پس از عملیات نظامی تنبیهی «وعده صادق» در پاسخ به حمله رژیم اسرائیل به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق سوریه، برای شرکت در نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره فلسطین وارد نیویورک شد.

امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران عصر چهارشنبه به وقت محلی با استقبال امیر سعید ایروانی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل وارد فرودگاه جان اف کندی نیویورک شد؛ این نخستین سفر وزیر خارجه ایران در سال جدید شمسی به نیویورک، مقر اصلی سازمان ملل متحد و سومین سفر پس از آغاز جنگ اسرائیل در غزه است.

قبل از تشدید محدودیت‌های تردد دیپلمات‌های ایرانی در دولت ترامپ، دولت‌های پیشین آمریکا رفت و آمد نمایندگان ایران را به حدود ۲۵ مایل از مرکز منهتن محدود کرده بودند. این محدودیت تردد همان چیزی است که دولت بایدن آن را حفظ خواهد کرد.

دولت پیشین آمریکا به ریاست «دونالد ترامپ» تیرماه سال ۱۳۹۸ محدودیت‌هایی را علیه تردد دیپلمات‌های ایران در نیویورک اعمال کرده و از آن‌ها خواست رفت‌وآمد‌های خودشان را به مسیر سازمان ملل، دفتر نمایندگی ایران، محل اقامت سفیر و فرودگاه جان اف‌کندی محدود کنند.

اعمال این محدودیت‌ها بخشی از سیاست موسوم به «فشار حداکثری» بود که دولت ترامپ آن را بعد از خروج از برجام با هدف آوردن ایران پای میز مذاکره بر سر آنچه به زعم او «توافق بهتر» خوانده می‌شد آغاز کرد.

دونالد ترامپ در حالی ۲۰ ژانویه سال جاری میلادی کاخ سفید را ترک کرد که در تحقق این هدف ناکام ماند و به دلیل سیاست‌هایش در قبال ایران شدیداً مورد انتقاد گروه‌های مختلف قرار گرفت.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • تلاش کنگره آمریکا برای فروش تیک‌تاک ادامه دارد
  • محدودیت‌های آمریکا برای حضور مقامات ایرانی در نیویورک
  • توهین جدید ترامپ به بایدن؛ او بدترین رئیس‌جمهور تاریخ آمریکا است
  • ترامپ: بایدن کشور ما را ویران کرده و بدترین رئیس جمهور تاریخ آمریکاست/ ما باید از شر بایدن خلاص شویم (فیلم)
  • رأی‌گیری مجلس نمایندگان آمریکا در مورد کمک‌های جدید به اوکراین و رژیم صهیونیستی
  • اعتراف ترامپ درباره هزینه‌های آمریکا برای جنگ در خاورمیانه (فیلم)
  • رحیم‌پور ازغدی: ترامپ یقه طرف را می‌گیره می‌خواد تجاوز کنه!
  • واکنش معاون پارلمانی رئیس‌جمهور به احتمال استیضاح «مراد صحرایی»
  • پیامد تردید نسبت به یکی از متهمان پرونده ۶ ژانویه برای ترامپ
  • بایدن ورود کشتی های روسی به بنادر آمریکا را برای یک سال دیگر ممنوع کرد