Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرمربی تیم ملی تکواندو کشورمان گفت: با سیستم هوگوهای الکترونیکی موجود در لیگ، خیلی نمی‌توان امیدوار بود که نتایج مسابقات واقعی باشد. - اخبار ورزشی -

فریبرز عسکری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره برگزاری مسابقات گروه «ب» لیگ برتر تکواندو اظهار داشت: به نظرم مسابقات گروه «الف» بهتر بود، اما در مسابقات گروه «ب» نیز جوانان گمنامی را دیدم که باانگیزه بازی می‌کردند و قطعاً با تمرین، زحمت و ممارست می‌توانند در آینده برای خود اسم و رسمی دست و پا بکنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متأسفانه همچنان خلاء بازیکن سنگین وزن را داریم و در اوزان بالا، مسابقات چنگی به دل نمی‌زد و فکر می‌کنم این موضوع یکی از نقاط ضعف ماست. برای جبران این مشکل باید کار ریشه‌ای انجام بدهیم که زمان‌بر خواهد بود و تا امروز زمان را از دست دادیم و باید تلاش کنیم در این قسمت اصلاحاتی داشته باشیم.

وی در مورد عملکرد فرزان عاشورزاده گفت: فرزان در بازی اول مقابل یکی از بازیکنان خوب لیگ که در سال گذشته عملکرد درخشانی داشت، خیلی خوب عمل کرد. فرزان تصمیم گرفته است در مسابقات داخلی در وزن چهارم  و در مسابقات بین‌المللی در وزن سوم حضور داشته باشد. بر همین اساس و با توجه به تغییر وزن، او نیاز به زمان دارد تا در وزن جدید جا بیفتد و این موضوع طبیعی است.

سرمربی تیم ملی تکواندو خاطرنشان کرد: در بازی دوم حریف او سنگین وزن‌تر بود و بازی کردن مقابل حریفان گمنام سنگین‌تر است، چرا که چیزی برای از دست دادن ندارند و با تمام وجود می‌جنگند، اما در مجموع عملکرد فرزان قابل دفاع بود. از طرفی بارها گفتم که با سیستم هوگوهای الکترونیکی موجود در لیگ، خیلی نمی‌توان امیدوار بود که نتایج مسابقات واقعی باشد. باید ببینیم نفراتی که بالا می‌آیند عملکردشان در مسابقات رسمی و با هوگوهای جهانی چگونه خواهد بود که این موضوع مهمی است.

عسکری درباره اینکه احتمال تغییر در ترکیب مسابقات قهرمانی آسیا وجود خواهد داشت، گفت: ما قبل از تعویق مسابقات قهرمانی آسیا در سال گذشته قرار بود با دو تیم در این مسابقات حضور داشته باشیم. یک تیم، تیم اصلی و ملی ما بود و تیم دیگر نفراتی بودند که سهمیه حضور در مسابقات قهرمانی آسیا را از طریق جام ریاست فدراسیون جهانی کسب کرده بودند و قرار بود هزینه‌های اعزام آن تیم را نیز فدراسیون پرداخت کند.

وی افزود: در حال حاضر یک سال از آن زمان گذشته و همه چیز تغییر کرده است و باید ابتدا جلسه‌ای با فدراسیون داشته باشم تا ببینم باز هم با وجود مخارج بالا تمایل به اعزام تیم دوم دارند یا نه. این یک بخش کار برای نفرات حاضر در تیم دوم است، اما در تیم اول احتمال تغییرات وجود دارد و دلیل این کار نیز هدف‌گذاری ما برای مسابقات المپیک و احتمال تغییر وزن نفرات المپیکی در مسابقات قهرمانی آسیا خواهد بود. طبیعتاً با تغییر وزن نفرات المپیکی، ترکیب به هم خواهد خورد و در این شرایط شاید در برخی اوزان مسابقات انتخابی را برگزار کنیم و  بهتر است عزیزان تمرینات خود را داشته باشند.

سرمربی تیم ملی تکواندو راجع به مصدومیت هادی‌پور و عدم حضور او در مسابقات لیگ نیز اظهار داشت: آرمین از دو ماه گذشته آسیبی در زانوی خود داشت و تحت درمان بود. خدا را شکر روند درمانش خیلی خوب پیش رفته بود و او در اردو سنگین‌ترین تمرینات فنی و بدنسازی را انجام می‌داد. متأسفانه در روز اول برگزاری مسابقات گروه «ب» پای او سر می‌خورد و زانویش خالی می‌کند. باید از استاد خلیفه و کادر فنی تیم دانشگاه آزاد تشکر کنم که برای جلوگیری از تشدید مصدومیت هادی‌پور با یک تصمیم حرفه‌ای او را به زمین نفرستادند. کار درمان آرمین از روز جمعه شروع شد تا در سریع‌ترین زمان به تمرینات بازگردد. 

عاشورزاده: در لیگ تکواندو نه برد، برد است و نه باخت، باخت/ دوری از مسابقات را به خوبی حس کردم

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در صفحه اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تکواندو ایران تیم ملی تکواندو فریبرز عسکری تکواندو ایران تیم ملی تکواندو فریبرز عسکری مسابقات قهرمانی آسیا احتمال تغییر مسابقات گروه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۱۲۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشتی ایران چگونه «آقای» آسیا شد/ امید به درخشش در المپیک با «طلا»

به گزارش خبرنگار مهر، تیم ملی کشتی فرنگی امسال هم در مسابقات آسیایی عنوان قهرمانی سال گذشته را تکرار کرد. این قهرمانی در شرایطی برای فرنگی‌کاران ایران رقم خورد که ۱۰۰ روز دیگر تا المپیک پاریس زمان باقی مانده و فرنگی‌کاران در مسابقات آسیایی و گزینشی المپیک پیش رو تلاش می‌کنند با ترکیب کامل و کسب ۶ سهمیه راهی پاریس شوند.

تیم ملی کشتی فرنگی تاکنون در اوزان ۶۰، ۶۷، ۹۷ و ۱۳۰ کیلوگرم کسب سهمیه کرده و این مسابقات هم میدان محک خوبی برای سایر کشتی‌گیران در این فاصله کوتاه تا المپیک بود.

شاگردان رنگرز در مسابقات قهرمانی آسیا با ترکیبی از کشتی‌گیران باتجربه و جوان در این میدان آسیایی حضور پیدا کردند. نفراتی چون هادی ساروی، امین میرزازاده که سهمیه المپیک را کسب کردند هم حضور داشتند. تیمی ایران مقتدرانه و با کسب ۲۰۰ امتیاز به‌عنوان قهرمانی رسید و تیم‌های قرقیزستان با ۱۴۴ امتیاز و ژاپن با ۱۴۲ امتیاز دوم و سوم شدند.

در وزن ۵۵ کیلوگرم که البته وزن غیر المپیکی است، پویا دادمرز به این میدان آسیایی اعزام شد. دادمرز در مسابقات قهرمانی آسیایی ۲۰۲۳ به مدال طلا رسیده بود و در این مسابقات سهم او مدال نقره شد. او در مرحله فینال با ضربه فنی مغلوب حریفی از کره شمالی شد.

در وزن ۶۰ کیلوگرم که سهمیه المپیک پاریس آن توسط مهدی محسن نژاد در مسابقات جهانی کسب شده بود، امیررضا ده بزرگی اعزام شد. امیررضا در رده نوجوانان و جوانان عنوان‌های قهرمانی زیادی کسب کرده بود و برای اولین بار میدان آسیایی را در رده بزرگسالان تجربه می‌کرد. او موفق شد در این میدان آسیایی به مدال برنز برسد. اعتماد کادر فنی به ده بزرگی برای حضور در میدان آسیایی اتفاق ویژه این مسابقات بود و می‌توانند در آینده در این وزن المپیکی سخت روی این کشتی‌گیر حساب ویژه‌ای باز کنند. ده بزرگی در رده نوجوانان ۲ طلای آسیا داشت و این اولین مدال او در رده بزرگسالان است.

در وزن ۶۳ کیلوگرم ایمان محمدی در شرایطی به مدال برنز این مسابقات رسید که سال گذشته محمدی در این وزن به مدال طلای آسیایی رسیده بود. طبیعتاً با توجه به تغییر رنگ مدال این کشتی‌گیر او در این مسابقات در حد انتظار ظاهر نشد و به گفته اهالی کشتی باید در مدیریت زمان خود در کشتی دقت بیشتری کنند. در واقع به گفته کارشناسان کشتی سه دقیقه کشتی محمدی با سه دقیقه دوم او متفاوت بود و یک کشتی‌گیر نباید نوسانات زیادی داشته باشد.

در وزن ۶۷ کیلوگرم سعید اسماعیلی موفق به کسب مدال طلای مسابقات آسیایی شد. اسماعیلی مدال‌های طلای نوجوانان و جوانان جهان را در کارنامه خود دارد و با توجه به میدان المپیک و کسب مدال طلای او در این آسیا حالا یک رقیب جدی برای محمدرضا گرایی محسوب می‌شود. اهالی کشتی معتقد بودند در صورتیکه اسماعیلی در مسابقات آسیایی به مدال طلا برسد قطعاً رقابت حساس بین او و محمدرضا گرایی را برای حضور در المپیک پاریس به صورت مبارزه رو در رو یا حضور در تورنمنت خارجی باید برگزار شود. حالا پس از کسب عنوان طلایی آسیا از سوی اسماعیلی در این مسابقات باید دید کادر فنی برای حضور در المپیکی بین او و گرایی چه تدبیری می‌اندیشد و آیا حاضر به برگزاری انتخابی رودر رو یا اعزام به یک تورنمنت خارجی است یا اینکه به خاطر تجربه بالای گرایی، چشمش را روی این پدیده کشتی فرنگی می‌بندد؟!

در اوزان ۷۲ کیلوگرم محمدرضا رستمی به مدال نقره این مسابقات رسید، رستمی طلای جوانان آسیا ۲۰۱۹ و مدال نقره و برنز نوجوانان آسیا و همچنین طلای کشورهای اسلامی را در کارنامه خود دارد. رستمی در دیدار فینال به مصاف «شینگو هارادا» از ژاپن رفت و در پایان با نتیجه مغلوب حریف خود شد. شکست رستمی برابر حریف ژاپنی او هم می‌تواند یک زنگ خطر برای این وزن باشد.

در وزن ۷۷ کیلوگرم امیر عبدی تنها کشتی‌گیر این مسابقات بود که نتوانست مدال آوری کند و در جایگاه پنجم قرار گرفت. عبدی در مسابقات انتخابی کشور در یک کشتی جنجالی پیروز شد، او در مسابقات قهرمانی آسیا هم انتظارات را برآورده نکرد. البته به گفته اهالی کشتی طبیعی است که عبدی این نتیجه را به دست بیاورد چون او هنوز جوان است و راه زیادی پیش رو دارد. در وزن ۷۷ کیلوگرم کشتی فرنگی موفق به کسب سهمیه المپیک نشده است و وضعیت خوبی هم ندارد. در این وزن امین کاویانی نژاد، مختاری و محمدعلی گرایی سه کشتی‌گیری هستند که باید برای رسیدن به دوبنده تیم ملی در میدان المپیک تلاش کنند. البته که محمدعلی گرایی کاپیتان تیم ملی یکی از امیدهای ایران برای کسب سهمیه المپیک است. پس از اتفاقاتی که برای گرایی در جریان مسابقات جهانی در مبارزه برادرش افتاد و منجر به محرومیت او شد، با رایزنی فدراسیون این محرومیت لغو شد و از فروردین ماه گرایی تمریناتش را شروع کرده است.

در وزن ۸۲ کیلوگرم رسول گرمسیری به مدال نقره این مسابقات رسید. او مدال طلای طلای بزرگسالان آسیا ۲۰۲۲ و همچنین مدال طلای نوجوانان آسیا ۲۰۱۰ را در کارنامه خود دارد. او در مرحله فینال با «تایزو یوشیدا» از ژاپن سرشاخ شد و با نتیجه ۹ بر صفر مغلوب حریف خود شد و به مدال نقره رسید. میدان دادن به گرمسیری یکی از اتفاقات ویژه این رقابت‌ها بود.

در وزن ۸۷ کیلوگرم ناصر علیزاده توانست به مدال طلای این مسابقات برسد. علیزاده توانست پس از ناکامی در مسابقات جهانی توانست در آسیایی خوش بدرخشد. البته علیزاده یک رقیب جدی دارد و آن هم علیرضا مهمدی است. مهمدی در مسابقات قهرمانی جهان ۲۰۲۳ در وزن ۸۲ کیلوگرم به مدال نقره رسید اما پس از آن تغییر وزن بار داد با این حال باز هم خودش را نشان داد. او موفق شد در وزن ۸۷ کیلوگرم قهرمان کشور شود تا شانس خود را برای کسب سهمیه و حضور در المپیک پاریس امتحان کند. مهمدی به مسابقات گزینشی اعزام خواهد شد و در ادامه باید ببینم کدام یک از این دو نفر صاحب دوبنده تیم ملی در میدان المپیک خواهند شد.

در وزن ۹۷ کیلوگرم هادی ساروی موفق به کسب مدال طلای این مسابقات شد. البته این مدال قابل پیش‌بینی بود. ساروی سال‌هاست که نشان داده یکی از کشتی‌گیران به نام این وزن است. او که سهمیه المپیک را کسب کرده برای حضور قدرتمند در المپیک آماده می‌شود. ساروی از کشتی در آسیا فراتر است و امسال همه چشم انتظار مدال خوش رنگ طلا از او در المپیک دارند. البته به گفته اهالی کشتی، نحو کشتی گرفتن ساروی دو مشکل اساسی دارد و این ضعف را باید هر چه سریع‌تر برطرف کند. جمشید خیرآبادی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر معتقد است او در دفاع لیفت‌ها خوب عمل نمی‌کند و سالیان سال در این مسئله مشکل دارد و هنوز برطرف نشده است. باید تا المپیک روی این موضوع کار کند. او در دفاع مشکل دارد و ربطی به اجرای فن ندارد. ضمن اینکه کشتی‌گیری در آن سطح خیلی سخت است که فنی به او اضافه شود. در واقع هادی ساروی دو اشکال اساسی دارد، یکی در خاک، دفاع لیفت‌هایش خوب نیست و دیگری اینکه در خاک، زمانی که می‌خواهد فن بارنداز را انجام دهد برای حریفان دستش رو شد و نیاز به یک تاکتیک جدید دارد تا هم مشکل دفاعی‌اش در خاک برطرف شود و هم کشتی‌هایی که گره می‌خورد با تاکتیک‌های جدید آن گره‌ها را باز کند.

در وزن ۱۳۰ کیلوگرم امین میراززاده هم همچون ساروی به مدال طلای این مسابقات رسید. البته مدال طلای میرزازاده هم همچون ساروی قابل پیش بینی بود. او هم به سهمیه المپیک در این وزن رسیده اما موضوعی که در مورد میرزازاده کار را سخت می‌کند، رقابت او با رضا کایب و لوپز در میدان المپیک است که هر دو از نامداران این وزن به حساب می‌آید. به گفته اهالی کشتی میرزازاده باید در حالت سرپا بیشتر کار کند تا بتواند از پس این دو حریف قدرتمند بربیاید.

کد خبر 6080611 سیده فرزانه شریفی

دیگر خبرها

  • ترکیب احتمالی پرسپولیس مقابل صنعت نفت آبادان
  • کشتی ایران چگونه «آقای» آسیا شد/ امید به درخشش در المپیک با «طلا»
  • طرح رژیم صهیونیستی برای تغییر وضعیت موجود در مسجد الاقصی
  • تولید در واحدهای صنعتی استان سمنان کمتر از توان واقعی است
  • ببینید | واکنش دولت رئیسی به احتمال تغییر در تیم اقتصادی
  • قالیباف قهرمانی تیم کشتی آزاد و فرنگی را تبریک گفت
  • پیام قالیباف در پی قهرمانی تیم کشتی آزاد و فرنگی در مسابقات آسیایی
  • پیام تبریک قالیباف در پی قهرمانی تیم کشتی آزاد و فرنگی در مسابقات آسیایی
  • پیکار سه بانوی رزمی کار قمی در مسابقات آسیایی پایوهوت
  • قهرمانی مقتدرانه تیم ملی کشتی فرنگی در مسابقات آسیایی