Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-20@02:16:02 GMT

بی اختیاری ادراری و نباید‌های غذایی

تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۱۲۷۹۹

متخصصان می‌گویند افرادی که به بی اختیاری ادراری مبتلا هستند باید از مصرف برخی مواد غذایی خودداری کنند. ناطقان: به نقل از وب ام دی، بی اختیاری ادراری یکی از بیماری‌های شایعی است که امروزه بسیاری از مردم از آن رنج می‌برند. این بیماری به دفع غیرارادی ادرار اطلاق می‌شود. بی اختیاری ادرار می‌تواند تاثیر بسزایی بر کیفیت زندگی افراد داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از کهولت سن تا عواملی مانند زایمان می‌تواند منجر به این بیماری شود.

گرچه راهکار اصلی درمان این بیماری رجوع به متخصص اورولوژی است، اما راهکار‌های ساده‌ای برای تسکین و مدیریت این بیماری وجود دارد. یکی از این موارد مدیریت رژیم غذایی است. رایج‌ترین مواردی که این افراد باید از مصرف آن‌ها خودداری کنند شامل موارد ذیل می‌شود:

۱- نوشیدنی‌های گازدار

نوشیدنی‌های گازدار می‌تواند منجر به تحریک بی اختیاری ادراری شود. به همین دلیل اگر از بی اختیاری ادراری رنج می‌برید بهتر است مصرف نوشیدنی‌های گازدار مانند نوشابه و آب میوه‌های گازدار را کاهش دهید.

۲- نوشیدنی‌های دارای کافئین

نوشیدنی‌های دارای کافئین مانند قهوه، نوشیدنی‌های انرژی زا، و حتی چای می‌توانند باعث تکرر ادرار شوند همچنین این نوشیدنی‌ها دارای اسید هستند که می‌توانند باعث اذیت شدن مثانه شود. بهتر است افرادی که مبتلا به بی اختیاری ادرار هستند از نوشیدنی‌های بدون کافئین، قهوه‌های دارای خاصیت اسیدی پایین، و دمنوش‌های گیاهی استفاده کنند.

۳- مرکبات

مرکباتی مانند پرتغال، لیمو، نارنگی و گریپ فروت دارای خواص اسیدی هستند که باعث سخت شدن کنترل ادرار می‌شوند. تفاوتی در مصرف این میوه‌ها به طور کامل  یا آب آن‌ها وجود ندارد. گرچه مرکبات دارای خواص بی شماری هستند، اما افراد بیمار باید شناخت مناسبی از مواد غذایی که باعث بدتر شدن حالشان می‌شود داشته باشند. در صورتی که یک ماده غذایی باعث تشدید بیماری می‌شود، مصرف آن را برای مدتی متوقف کنید و سپس به مرور اقدام به افزایش آهسته آن کنید.

۴- اجتناب از مصرف مواد غذایی اسیدی

بسیاری از مواد غذایی مانند برخی میوه‌ها دارای خواص اسیدی هستند که به هیچ عنوان زیاده روی در مصرف آن‌ها به بیمارانی که از بی اختیاری ادراری رنج می‌برند، توصیه نمی‌شود. برای مثال مصرف زیاد آناناس می‌تواند باعث وخیم شدن شرایط این بیماران شود. می‌توانید میوه‌های دیگر مانند نارگیل را جایگزین این میوه‌ها کنید همچنین گوجه فرنگی به دلیل خاصیت اسیدی آن، یکی دیگر از مواردی است که باید در مصرف آن احتیاط کرد.

از دیگر مواد غذایی که افراد مبتلا به بی اختیاری ادراری باید در مصرف آن دقت لازم را داشته باشند می‌توان به شکلات‌های دارای کافئین، کرنبری، نوشیدنی‌های الکلی، ادویه‌های تند، شکر و سایر شیرین کننده ها، پیاز خام، پنیر، آلو خشک، چاشنی ها، غذا‌های فرآوری شده و کنسرو شده اشاره کرد. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: بی اختیاری ، ادراری ، غذا

منبع: ناطقان

کلیدواژه: بی اختیاری ادراری غذا بی اختیاری ادراری بی اختیاری ادرار مواد غذایی نوشیدنی ها میوه ها مصرف آن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۱۲۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص بسته‌های غذایی مادران دارای فرزند شیرخوار

سید صولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: این طرح برای مادران دارای فرزند زیر ۲ سال در سه دهک اول درآمدی که جمعیتی حدود ۱ میلیون (۹۳۵ هزار و ۷۲۴) نفر هستند در تمام استان‌های کشور اجرایی می‌شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطر نشان کرد: این طرح با نام «یسنا» در سال گذشته و از محل مسئولیت‌های اجتماعی شرکت‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و با همکاری بنیاد کرامت آستان قدس رضوی، برای حدود ۲۴ هزار مادر دارای فرزند شیرخوار (مادران دارای فرزند زیر ۲ سال) در دهک اول درآمدی در ۸ استان کم برخوردار از جمله کهگیلویه و بویر احمد، لرستان، ایلام، گلستان، فارس، خراسان جنوبی، خراسان شمالی، هرمزگان اجرایی شد.

وی گفت: در سه مرحله تامین اعتبار به ازای هر مادر ۴۰۰ هزار تومان برای خرید بسته غذایی انجام شد و از فردا برای تمامی مادران دارای فرزند شیر خوار در سه دهک اول درآمدی تا سقف اعتبار ۶۰۰ هزار تومان با همکاری ستاد ملی جمعیت در تمام استان‌های کشور اجرایی می‌شود.

مرتضوی افزود: مادران مشمول می‌توانند از بسته‌های حمایتی پیش بینی شده - سبد غذایی مورد تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شامل لبنیات، پروتئین، حبوبات، روغن، غلات، مغزی جات، میوه جات و سبزیجات و بسته بهداشتی شامل پوشک، شامپو، صابون و شوینده‌های بهداشتی برای کودک و مادر تا مبلغ حدود ۶۰۰ هزار تومان به صورت رایگان خرید کنند.

وی با بیان این که برای مادران مشمول طرح، پیامک ارسال خواهد شد، اظهار کرد: اعتبار مذکور در حساب سرپرست خانوار دارای مادر مشمول تامین شده و قابل بهره برداری و خرید است و امکان خرید اقلام مورد تایید از طریق تمام فروشگاه‌های طرف قرارداد کالابرگ در دسترس قرار دارد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: برای این که خانوار از مبلغ اعتبار مطلع شوند می‌توانند به برنامه کاربردی «شما» با کد ملی سرپرست خانوار وارد شده و به نزدیک‌ترین فروشگاه طرف قرارداد برای خرید مراجعه کنند.

وی یادآور شد: براساس ماده ۲۴ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مکلف است با معرفی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و همکاری کمیته امدادامام خمینی (ره)، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) و بنیاد مستضعفان، مادران باردار، شیرده و دارای کودک زیر پنج سال را که بر اساس آزمون وسع، نیازمند حمایت هستند، شناسایی کرده و خدمات سبد تغذیه رایگان و بسته بهداشتی رایگان را ماهانه به آنها اختصاص دهد.

مرتضوی تصریح کرد: به منظور حمایت از مادران عزیز ایرانی در فرزندآوری و حرکت به سوی جوانی جمعیت که یکی از موضوعات اصلی و محوری نظام جمهوری اسلامی ایران است، با همکاری ستاد ملی جمعیت، بسته‌های غذایی و بهداشتی به حدود یک میلیون مادر دارای فرزند شیرخوار (زیر ۲ سال) در سه دهک اول درآمدی مبلغ حدود ۶۰۰ هزار تومان در بستر کالابرگ الکترونیکی اختصاص خواهد یافت.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • یک افزودنی جالب به آب آشامیدنی/ از کاهش وزن تا پوست سالم(+روش تهیه)
  • اختصاص بسته‌های غذایی مادران دارای فرزند شیرخوار از امروز
  • بسته‌های غذایی برای مادران دارای فرزند شیرخوار؛ اعتبار تامین شد
  • بسته غذایی ۶۰۰ هزار تومانی مشمول مادران کدام دهک‌ها می‌شود؟
  • اعتبار بسته‌های غذایی مادران دارای فرزند شیرخوار واگذار شد
  • تخصیص بسته‌های غذایی به مادران دارای فرزند شیرخوار از امروز
  • اختصاص بسته‌های غذایی مادران دارای فرزند شیرخوار
  • غذا‌های مفیدی که بدن هر بیماری را تقویت می‌کند
  • اجرای طرح بسته‌های غذایی مادران دارای فرزند شیرخوار
  • اختصاص بسته‌های غذایی مادران دارای فرزندشيرخوار