Web Analytics Made Easy - Statcounter

سحر عصر آزاد معتقد است ترکیب جسورانه‌ای برای اعضای هیأت داوران جشنواره فیلم فجر انتخاب شده است که می‌تواند درصد خطا در داوری را به حداقل برساند.

سحر عصرآزاد منتقد سینما در گفت‌وگو با خبرنگار برنا، اظهار داشت: ترکیب جسورانه‌ای برای هیأت داوران سی‌ونهمین جشنواره فیلم فجر انتخاب شده که از وجه جوانگرایی و صاحب سبک بودن این سینماگران قابل تامل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عصرآزاد خاطرنشان کرد: سه کارگردان حاضر در هیأت داوران در عین حال که از نسل جوان هستند سبک و سیاقشان شبیه هم نیست و چنین تمایزی این امکان را به هیات داوران می‌دهد که با نگاه‌های متفاوت، کم‌ترین خطا را در ارزیابی آثار و انتخاب بهترین ها داشته باشند. به نظرم می‌توان امیدوار بود که تخصص سینمایی در انتخاب‌های این هیأت داوران غالب بر سلیقه شخصی شود.

او افزود: حضور سیدجمال ساداتیان که از تهیه‌کنندگان باتجربه و مرتضی پورصمدی که از مدیران فیلمبرداری صاحب نام و صاحب سبک سینمای ایران هستند، در این لیست بسیار امیدوارکننده است. نکته مثبت دیگر هیأت داوران امسال، حضور تنها یک مسئول سینمایی است که سال های قبل این تعداد بیشتر بود. ساره بیات نیز به عنوان یک خانم بازیگر که طی سال‌های اخیر تجربه حضور در جشنواره‌های خارجی را هم داشته، حضورش در این‌ فهرست چندوجهی است و ما را به انتخاب ها و خروجی این جمع امیدوارتر می کند.

این منتقد در ادامه گفت: با این وجود بین اعضای هیأت داوران جای خالی یک منتقد سینمایی به شدت حس می شود. به نظرم حضور یک منتقد بین داوران می‌توانست به تخصصی تر شدن انتخاب ها و حصول خروجی قابل دفاع تر کمک کند.

عصرآزاد درباره تعداد زیاد فیلم‌های حاضر در بخش سودای سیمرغ سی‌ونهمین جشنواره فیلم فجر گفت: طبعاً تعداد فیلم‌های این دوره زیاد است. روال سیستماتیک گذشته که یک هیأت انتخاب فیلم‌ها را برای حضور در جشنواره مورد ارزیابی قرار می‌داد؛ به جهت تعدد آثار معقول‌تر بود.

او افزود: اما معتقدم حصول نتیجه منطقی و حرفه‌ای در انتخاب آثار و برگزیدگان، به تعهد و دقت نظر اعضای هیأت داوران بستگی دارد. طبعا داوران باید احساس مسئولیت بیشتری داشته و با توجه به تعداد بالای فیلم‌ها؛ ریزبین‌تر، دقیق‌تر و با تمرکز بیشتر فیلم‌ها را ببینند. متاسفانه سال‌های قبل شنیده‌ می شد که برخی فیلم‌ها با دیدن چند سکانس مورد ارزیابی قرار گرفته اند اما امیدوارم امسال این سهل‌انگاری رخ ندهد و با وجود تعداد بالای فیلم‌ها شاهد داوری دقیق‌ با تمرکز بالا باشیم. بخصوص که همین داوران سال‌های قبل با فیلم‌هایشان دغدغه راه یافتن به جشنواره و ارزیابی آثارشان را داشتند. به همین دلیل می‌توان به درک بیشتر این وضعیت از سوی آن‌ها و خطای کمتر در داوری های امسال امیدوار بود.

این منتقد در پایان درباره داوری بخش‌های فنی آثار گفت: به نظر من داوری بخش‌های فنی در جشنواره فیلم فجر مهم است؛ با وجود اینکه داوری این بخش ها همچون جشن خانه سینما تخصصی‌ نیست. به نظرم باید در جشنواره فیلم فجر به داوری بخش‌های فنی توجه بیشتری شود و برای دستیابی به نتیجه معقول‌تر در فهرست داوران از متخصصان بخش‌های فنی یا سینماگرانی که به چند حیطه‌ اشراف داشته باشند، استفاده شود. در واقع به جای حذف داوری بخش‌های فنی از جشنواره،باید داوری‌ها را علمی تر و تخصصی تر کرد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سی ونهمین جشنواره فیلم فجر هیأت داوران جشنواره فیلم فجر داوری بخش های فنی جشنواره فیلم فجر هیأت داوران فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۱۳۰۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری آزمون درجه داوری آسیایی کاراته در کشور ازبکستان

با اعلام فدراسیون کاراته آسیا آزمون کسب اولین درجه داوری کاراته قاره کهن ۱۲ اردیبهشت ماه در شهر سمرقند کشور ازبکستان برگزار خواهد شد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از روابط عمومی فدراسیون کاراته، با اعلام فدراسیون کاراته آسیا آزمون درجه داوری (JB) آسیا 12 اردیبهشت ماه در شهر سمرقند کشور ازبکستان برگزار می‌شود.

داوران ممتاز ملی واجد شرایط و متقاضی شرکت در کلاس کسب اولین درجه آسیایی که حداقل دو مسابقه ملی در سال 1402 را قضاوت کردند، پس از قبولی در آزمون تئوری (به زبان انگلیسی) و عملی به این دوره اعزام می‌شوند.

برای ثبت‌نام و شرکت در این آزمون، داوران می‌بایست تا 17 فروردین ماه از طریق سامانه ملی کاراته اقدام کرده و همچنین معرفی‌نامه از هیئت کاراته استان‌شان جهت شرکت در این دوره را نیز دریافت کنند.

هروی: توقع مدالی را در سال گذشته برآورده نکردیم

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شماره یک تیم ملی حق حسینی است | ۳ امتیاز بازی با ترکمنستان را مدیون دروازه بان استقلال هستیم
  • دوهفته کارگردانان جشنواره کن جایزه جدید می‌دهد/تجلیل شانتال آکرمن
  • داور دربی، بهترین داور 1402 شد!
  • داور دربی، بهترین داور 1403 شد!
  • یک ایرانی ناظر بازی عربستان و تاجیکستان
  • برگزاری آزمون درجه داوری آسیایی کاراته در کشور ازبکستان
  • بهره‌برداری از سامانه هوشمند شبکه آب شهر قشم
  • بهر‌ه‌برداری از سامانه هوشمند شبکه آب شهر قشم
  • لیگ لبنان هم وی ای آر آورد
  • کیانوش عیاری با هدیه تهرانی تماس گرفت | امین حیایی انتخاب اول بود اما ...