Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-04-23@14:45:31 GMT

فواید رژیم غذایی پارینه سنگی برای سلامت بدن

تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۱۳۳۳۲

فواید رژیم غذایی پارینه سنگی برای سلامت بدن

تحقیقات نشان داده است رژیم غذایی پارینه سنگی می‌تواند باعث بهبود برخی بیماری‌های مزمن شود.

به گزارش شریان نیوز، به نقل از اِوری دی هلث، چاقی، بیماری‌های قلبی و عروقی و دیابت از رایج‌ترین بیماری‌هایی است که به دلیل سبک زندگی انسان‌ها و نیز رژیم غذایی آن‌ها بروز می‌کنند. با این حال، برخی معتقدند می‌توان با پیروی از رژیم‌های غذایی خاص مانند رژیم غذایی "پارینه سنگی" بر چنین بیماری‌هایی فائق آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

افرادی که از این رژیم غذایی پیروی می‌کنند معتقدند انسان‌های اولیه تنها از طریق جمع آوری گیاهان و میوه‌ها و نیز شکار اقدام به امرار معاش می‌کردند. با پیشرفت فناوری حوزه‌های کشاورزی و نیز دامداری دچار تحول گشته است و انسان‌ها از رژیم غذایی دوران ابتدایی خود فاصله گرفته اند.

از این رو، در رژیم غذایی پارینه سنگی که به رژیم غذایی غارنشینی نیز معروف است افراد باید به طور مستمر ورزش کرده و از یک رژیم غذایی خاص تبعیت کنند که مربوط به انسان‌های اولیه می‌شود. تحقیقات دانشمندان نشان داده است افرادی که از این رژیم غذایی پیروی می‌کنند در کوتاه مدت علائم بیماری‌های مزمن آن‌ها مانند قند خون بالا کنترل و بهبود می‌یابد.

تحقیقات در سال ۲۰۱۶ حاکی از آن بود که پیروی از رژیم غذایی پارینه سنگی با کاهش وزن، جلوگیری از التهابات و عملکرد بهتر انسولین ارتباط دارد و باعث تنظیم چربی خون می‌شود.

در این رژیم غذایی افراد مجاز به مصرف گوشت‌های اورگانیک، پرندگان شکار شده، ماهی‌های صید شده در دریا، میوه ها، سبزیجات، دانه‌ها و آجیل ها، روغن‌های طبیعی مانند روغن زیتون، بادام و کتان هستند.

با این حال، مصرف طیف گسترده‌ای از مواد غذایی مانند فرآورده‌های غذایی کنسرو شده و انواع لبنیات مانند شیر، ماست، کره؛ دانه‌های غلات مانند گندم، برنج، جو؛ تمامی حبوبات، انواع شیرینی‌ها حتی عسل و شکر، شیرین کننده‌های مصنوعی، آب میوه‌های دارای مواد افزودنی، گوشت‌های غیراورگانیک و فرآوری شده مانند سوسیس، هات داگ و همبرگر در این رژیم غذایی ممنوع است.

منبع: شریان

کلیدواژه: رژیم غذایی انسان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۱۳۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در این استان

آفتاب‌‌نیوز :

رئیس گروه بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه در سال گذشته ۷۷ مورد تب کریمه کنگو در کشور شناسایی شده است، گفت: در سال جاری نیز تاکنون ۶ مورد بیمار در استان سیستان و بلوچستان داشته‌ایم که متاسفانه یک نفر از این مبتلایان فوت شده است.

«محمدرضا شیرزادی» رئیس گروه بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفت‌وگو با ایلنا درباره شیوع بیماری تب کریمه کنگو گفت: تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یک عفونت ویروسی است که از طریق گزش کنه بین دام‌ها گسترش می‌یابد، اما در دام‌ها علائم خاصی را ایجاد نمی‌کند تا دامدار متوجه شود که دام مبتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو است.

وی ادامه داد: ویروس تب خونریزی دهنده کریمه کنگو به مدت یک هفته در بدن دام می‌ماند و اگر در این مدت دام ذبح شده و قطعه قطعه شود، خطر انتقال این ویروس به کسی که این دام را ذبح کرده و یا گوشت تازه آن را قطعه قطعه کرده است وجود دارد. از سوی دیگر گزش کنه آلوده هم می‌تواند باعث انتقال بیماری به انسان شود.

رئیس گروه بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: یک یا دو هفته بعد از انتقال ویروس علائم بیماری پدیدار می‌شود که معمولا هم با تب شدید همراه است. یک معضل بزرگ در بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو این است که اگر این بیماری در افراد به موقع تشخیص داده نشود و درمان نشوند به دنبال تب، بدن درد و سردرد علائم دیگری مانند خونریزی در فرد نیز ظاهر می‌شود و ممکن است دچار خونریزی از بینی، خونریزی زیر پوستی، استفراغ خونی، اسهال خونی و… شود و این خون آلوده ممکن است باعث انتقال بیماری به سایر افراد در تماس با او شود. بنابراین یکی دیگر از راه‌های مهم انتقال این بیماری انتقال از فرد مبتلا به افراد سالم است.اگر در بیمارستان احتیاطات خاص در مورد بیمار انجام نشود، خطر انتقال بیماری به کارکنان بیمارستان، پرستاران و پزشکان منتقل می‌شود.

وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ نیز ۷۷ مورد مبتلا تشخیص داده شد و شش مورد منجر به فوت گردید. تاکنون نیز ۵ مورد مبتلا به تب خون‌ریزی‌دهنده کریمه کنگو را در استان سیستان و بلوچستان داشته‌ایم که یک مورد هم فوت شده است. این موارد به دنبال ذبح دام و قطعه قطعه کردن گوشت آن‌ها آلوده شده اند.

رئیس گروه بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر تاکید کرد: ذبح دام در کشتارگاه مانع از گسترش بیماری در جامعه می‌شود.

دیگر خبرها

  • ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در این استان
  • دیدار جمعی از مدیران دانشگاه علوم پزشکی با نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی
  • رژیم غذایی DASH در کاهش خطرات پس از درمان سرطان سینه موثر است
  • دیدار جمعی از مدیران دانشگاه علوم پزشکی با نماینده ولی فقیه در استان
  • هشدار دامپزشکی گناباد در خصوص شیوع بیماری تب مالت
  • درباره فواید خوردن صبحانه بیشتر بدانیم
  • جلوگیری از مرگ زودهنگام با جایگزینی گوشت گاو با ماهی
  • جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند
  • ریزپلاستیک‌ها احتمالا به مغز انسان‌ها هم راه پیدا کرده‌اند
  • مواد غذایی مضر برای سلامت قلب