Web Analytics Made Easy - Statcounter

رادیو فرهنگ از اول بهمن ماه با شروع نخستین نمایشگاه مجازی کتاب در تمامی برنامه های زنده به مدت ۱۰ دقیقه به اطلاع رسانی رویدادهای مرتبط با این نمایشگاه می پردازد.

به گزارش برنا، علیرضا حبیبی مدیر شبکه رادیویی فرهنگ گفت: یکی از دغدغه های برنامه سازی در رادیو فرهنگ توجه به فرهنگ کتابخوانی و معرفی آثار مناسب برای شنوندگان است و نمایشگاه کتاب یکی از بزرگ‌ترین رویدادهای فرهنگی کشور در این زمینه محسوب می شود که با توجه به شیوع کرونا امکان برگزاری فیزیکی آن به علت منع تجمع وجود نداشت و امسال این رویداد بزرگ مجازی برگزار می شود و رادیو فرهنگ آن را حمایت رسانه ای می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: علاوه بر اختصاص ۱۰ دقیقه ویژه نمایشگاه کتاب در برنامه های زنده برنامه هفت اقلیم گروه کتاب نیز هر روز ساعت ۱۷ به طور ویژه به رویدادهای نمایشگاه می پردازد.

حبیبی گفت: دیگر گروه های برنامه ساز رادیو فرهنگ جز گروه کتاب نیز به ویژه پخش این شبکه رادیویی برای دسترسی همگان به ویژه افرادی که دسترسی به اینترنت ندارند و با شماره های اعلام شده از سوی مسئولان برگزار کننده قصد خرید دارند در حوزه مشاوره و اطلاع رسانی به مردم همراه آنها می شود.

مدیر رادیو فرهنگ در پایان خاطر نشان کرد: تجربه برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب می تواند با همیاری رسانه ای یک رویداد موفق باشد تا همه مردم در هرکجا با هر امکانی بتوانند از خدمات ارائه شده در این نمایشگاه استفاده کنند و رادیو فرهنگ هم تلاش می کند در ازتباط با ناشران و نویسندگان با معرفی کتاب ها آنها را برای انتخابی شایسته و خریدی رضایتبخش یاری رساند. 

گفتنی است نمایشگاه مجازی کتاب از یکم تا ششم بهمن ماه برگزار می شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: نمایشگاه کتاب علیرضا حبیبی رادیو فرهنگ مدیر شبکه رادیویی فرهنگ رادیو فرهنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۱۴۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه کتاب تهران در حوزه گردشگری ادبی نیاز به استراتژی دارد

اکبر رضوانیان؛ کارشناس ارشد گردشگری درباره نسبت نمایشگاه کتاب با مقوله گردشگری ادبی  گفت: برگزاری نمایشگاه کتاب تهران در چند دهه گذشته تأثیر بسیاری در جامعه داشته و هم‌نسلان من به صورت گروهی با همراهی همدیگر به بازدید نمایشگاه کتاب می‌رفتند. در همه دوره‌ها فعالیت و برنامه‌های ناشران در نمایشگاه تأثیر بسیاری در جذب مخاطبان داشته است. 

وی افزود: هر چه برنامه‌های نمایشگاه کتاب پُربارتر باشد، بازتاب آن در جامعه بیشتر خواهد بود، برگزاری تور‌های بازدید از نمایشگاه کتاب یکی از اقدام‌های مرتبط با گردشگری ادبی است و همزمان با برگزاری نمایشگاه کتاب تاکنون در تعداد قابل توجهی برگزار شده و مخاطبان در تمام ادوار برگزاری نمایشگاه کتاب، نویسندگان بزرگ و نامدار کشور را در این نمایشگاه ملاقات کرده‌اند.

این کارشناس گردشگری ادبی که خود تور‌های گردشگری ادبی بسیاری را طراحی و اجرا کرده، ادامه داد: آیین‌های رونمایی از کتاب و برگزاری مراسم جشن امضای کتاب‌ها از جمله برنامه‌هایی است که در فعال بودن گردشگری ادبی حول محور نمایشگاه کتاب موثر است. بسیاری از بزرگان ادبیات معاصر ایران در سه دهه گذشته در نمایشگاه با مخاطبان خود مستقیما دیدار داشته‌اند و این موارد برای گردشگری ادبی رویداد محور بسیار جذاب است.

رضوانیان در بخشی دیگر از این گفتگو به تاثیر خلاقانه برگزار کردن نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بر فرهنگ معاصر اشاره کرد و ادامه داد: طبیعتاً آنهایی که دغدغه فرهنگ و ادب را دارند، نمایشگاه کتاب برایشان بسیار جذاب است. من شخصاً با دوستانم لحظه شماری می‌کردم که اردیبهشت ماه برسد و نمایشگاه کتاب برگزار شود. برخی اعتقاد دارند که هم‌اکنون حوزه فرهنگ و هنر و همچنین گردشگری اولویت نخست مردم جامعه نیست. اگر چنین نظری درست باشد، می‌توان با هر چه مفید و خلاقانه‌تر برگزار کردن نمایشگاه کتاب تهران اشتیاق مخاطبان به بازدید از نمایشگاه کتاب را در ذیل عنوان گردشگری ادبی افزایش داد.

وی برگزاری نمایشگاه کتاب تهران با برنامه‌های متنوع برای همه گروه‌های جامعه را موجب پویایی و نشاط دانست و گفت: خوب است ناشران و نویسندگان فعالیت درخور توجهی داشته باشند. آنها به خوبی بر نیاز مخاطبان خود واقف هستند. متولیان امر نیز با داشتن سیاست‌های بلند مدت در برگزاری نمایشگاه می‌توانند مطالعه را در اولویت جامعه به ویژه نسل جدید قرار دهند.

این کارشناس و فعال حوزه گردشگری ادبی با اشاره برگزاری نمایشگاه‌های کتاب در دیگر کشورها، عنوان کرد: بسیاری از نمایشگاه‌های کتاب در منطقه ما نقش آفرین شده‌اند و می‌توان برنامه‌ریزی‌های نمایشگاه‌های کتاب مختلف در حوزه گردشگری ادبی را مورد توجه قرار داد. هرچند ما نیازی به الگو گرفتن از دیگران نداریم، چرا که نمایشگاه کتاب تهران در سالیان متوالی شاهد اتفاق‌های بسیار خوب بوده است.

رضوانیان اضافه کرد: می‌توان گردشگری ادبی را در کنار نمایشگاه کتاب رشد داد و انگیزه‌های شرکت در نمایشگاه برای گردشگران ادبی را تقویت کرد. داشتن چشم‌انداز و استراتژی و هدفمند بودن برگزاری نمایشگاه را بهبود می‌بخشد. برای گردشگری ادبی و حضور گردشگران داخلی و خارجی می‌توان مولفه‌های آن را به خوبی در نظر گرفت و زمینه‌های اجرایی‌اش را فراهم کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

دیگر خبرها

  • تدارک رادیو فرهنگ برای هشتاد و چهارسالگی رادیو
  • ترویج فرهنگ مطالعه رسالت همگانی است
  • ثبت‌ نام کتابفروشی‌ ها در سامانه «بازار کتاب»
  • ویژه‌برنامه‌های رادیو برای ۸۴ سالگی
  • صدای اردیبهشت رادیو در ۸۴ سالگی
  • نمایشگاه کتاب تهران در حوزه گردشگری ادبی نیاز به استراتژی دارد
  • آغاز ثبت‌نام کتابفروشی‌ها برای حضور در نمایشگاه کتاب
  • نمایشگاه کتاب تهران محل رونق اقتصادی نشر است
  • روی خط رادیو
  • رادیو فرهنگ در سالی که گذشت/ از توجه به فرهنگ اقوام تا برنامه‌های جدید