Web Analytics Made Easy - Statcounter

درحالی که صندوق پالایش یکم زیان ۵۰ درصدی به سهامداران خود تحمیل کرده است، هنوز خبری از وزیر اقتصاد به عنوان رئیس شورای عالی بورس برای پاسخگویی در خصوص وضعیت اسفناک بازار سرمایه نیست.

به گزارش سرویس بورس مشرق‌، بازار سهام بعد از ریزش ۸۰ هزار واحدی در هفته گذشته روز شنبه نیز در مدار نزولی قرار داشت. متاسفانه سرخ پوشی بازار در روز دوشنبه نیز ادامه یافته و شاخص کل تا اینجا با نزول بیش از ۲ درصدی در محدوده  یک میلیون و ۱۵۵ هزار واحدی قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید:

بورس با ریزش سنگین کارش را آغاز کرد

گفتنی است، شاخص بورس در پایان معاملات هفته منتهی به ۲۶دیماه با ۸۰هزار و ۹۱۹واحد کاهش، معادل ۶.۱۷درصد افت کرد و به رقم یک میلیون و ۲۲۹هزار و ۸۳۶واحد رسید و شاخص کل هموزن نیز با ۵۷۵۱واحد کاهش معادل ۱.۲۵ درصد افت کرد و رقم ۴۵۴هزار و ۸۲۰واحد را به نمایش گذاشت.

شاخص بازار اول هم با ۷۳هزار و ۷۷۹واحد افت در این مدت به رقم ۸۶۹هزار و ۱۰۶واحد و شاخص بازار دوم با ۱۱۲هزار و ۵۶۱واحد کاهش به عدد ۲ میلیون و ۵۹۵هزار و ۲۶واحد رسیدند که به این ترتیب شاخص بازار اول با ۷.۸۲ درصد افت و شاخص بازار دوم  با ۴.۱۶ درصد کاهش همراه شدند.

در این بین یک نکته جالب توجه وجود دارد که جدای از تحولات بازار سهام به عنوان یک مهمان ناخوانده زیان جدی به مردم و سهام داران وارد کرده است. صندوق پالایش یکم که با قیمت ۱۰ هزار تومان عرضه شد هم اکنون و بعد از گذشت دو ماه ریزش مداوم در محدوده ۵ هزار تومان قرار داشته و عملا زیان ۵۰ درصدی به سهامداران خود تحمیل کرده است.

در این بین صندوق دارا یکم که مربوط به سهام بانکها و بیمه های دولتی است نیز در محدوده ۱۰ هزار تومان قرار گرفته و احتمالا مانند صندوق پالایش روند نزولی و زیان دهی جدی این صندوق نیز اغاز  خواهد شد. همین امروز دوشنبه ارزش این سهم حدود ۱۰ درصد افت کرده است. در این باید یادی کرد از نمایندگان مجلس دهم که موضوع واگذاری اموال و داراییهای دولتی را از طریق ای تی اف در برنامه های بالادستی توسعه کشور گنجاندن تا از این طریق راه برای لحاظ کردن این روش واگذاری در بودجه سنواتی هموار شود.

از سوی دیگر  همه در حالی است که در زمان ریزش قبلی در مرداد ماه تاکید شد که چرا مردم به توصیه گوش نداده و بجای سرمایه گذاری مستقیم، سرمایه خود را به صندوقهای مختلف موجود در بازار بورس منتقل نکرده اند.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا شهید سلیمانی بازار سرمایه بورس شاخص بورس بازار بورس بورس تهران فرابورس سازمان بورس و اوراق بهادار سازمان بورس بورس کالا اخبار بورس ریزش بورس بازار بازار سهام سهام سرمایه گذاری صندوق سرمایه دارا یکم صندوق پالایشی یکم پالایشی یکم دولت شاخص بازار درصد افت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۱۵۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق‌های املاک و مستغلات بورس، مسیری برای کمک به بانک‌ها جهت رهایی از بنگاهداری

محمد خبری زاده کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: بانک‌ها املاک بسیاری دارند و بار‌ها بار‌ها جدا از بحث قانونی بر این نکته تاکید شده که نباید بنگاهداری دارند بنگاهداری بانک‌ها که معایب مختلفی از جمله تحت تاثیر قرار گیری شاخص‌های کلان اقتصادی را به همراه دارد.

این کارشناس بازار سرمایه در ادامه اظهار کرد: گاهی خود بانک‌ها تمایل به عرضه و فروش املاک خود دارند، اما به سبب شرایط و میزان مبالغ مورد نیاز متقاضی برای آنها وجود ندارد حالا صندوق املاک و مستغلات این امکان را فراهم می‌کند که بانک‌ها بتوانند این املاک خود را به واحد‌های خرد تبدیل و به متقاضیان بیشتری با فروش برسانند.

خبری زاده افزود: در کل صندوق‌های املاک و مستغلات این امکان را فراهم می‌کنند تا علاقه‌مندان به سرمایه گذاری در حوزه مسکن و زمین با سرمایه‌های خرد خود هم بتوانند در این‌حوزه سرمایه‌گذاری کنند مسیری که می‌تواند به کاهش بنگاهداری داری بانک‌ها کمک قابل توجهی کند.

این کارشناس بازار سرمایه گفت: بانک مرکزی هم به سبب همین موارد مطرح شده این اجازه را به بانک‌ها داده که بتوانند صندوق املاک و مستغلات تاسیس کنند تاسیس صندوقی که شاید کمی نادیده هم گرفته شده، اما در مجموع مسیری مناسب، شفاف و در دسترسی برای بانک‌ها جهت رهایی از بنگاهداری محسوب می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • شاخص بورس پایان هفته را در سطح دو میلیون و ۳۰۰ هزار واحد ماند
  • محرک جدید بورس
  • صعود بورس ادامه خواهد یافت؟ | روزهای سرنوشت‌ساز برای شاخص کل
  • صندوق‌های املاک و مستغلات بورس، مسیری برای کمک به بانک‌ها جهت رهایی از بنگاهداری
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳/ افت بازار سهام، سیگنال فرصت خرید است؟
  • کاهش بیش از ۱۳ هزار واحدی شاخص کل بورس/ فاز اصلاحی شاخص شروع شد؟
  • بیت کوین به قیمت جدید رسید/ ۶۶ هزار و ۴۶۹.۳۲ دلار
  • شاخص بورس ۴ هزار واحد رشد کرد
  • گزارش روزانه بورس ۳ اردیبهشت؛ شاخص بورس ۴ هزار واحد رشد کرد
  • ورود ۴۲ میلیارد تومانی نقدینگی حقیقی‌ها به بازار سهام در روز سبز شاخص کل بورس