Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-24@19:53:48 GMT

چاه ویل تجزیه در انتظار آمریکا

تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۱۶۱۹۸

چاه ویل تجزیه در انتظار آمریکا

فضاحت کنونی آمریکا نتیجه گردنکشی و تجاوز به حقوق دیگر کشورها و محصول تربیت مادی و دوری از اخلاق و معنویت است که تا فروپاشی به پیش خواهد رفت، این حقیقت تاریخی است که تاکنون گرده هزاران قدرت مشابه آمریکا را به خاک کشانده و آنها را نابود کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، "سیاه‌ترین روز تاریخ آمریکا"، عبارتی است که این روزها از سر و روی رسانه‌های آمریکا می‌بارد و هیچ شخصیتی از دو جناح جمهوریخواه و دموکرات آمریکا را نمی‌توان یافت که واقعه روز چهارشنبه 6 ژانویه(17 دی‌ماه) آمریکا و ورود طرفداران ترامپ به کنگره و خشونت درگرفته در آن، که منجر به تخریب و کشته شدن چند نفر شد را محکوم نکرده باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در اینکه عامل اصلی بروز واقعه نه ترامپ، که نظام و سیستمی است که ترامپ خروجی آن است و به قول نیکلا سارکوزی، رئیس‌جمهور پیشین فرانسه که گفته بود: «جهان با بحران مواجه است... حضور مردی مانند ‌ترامپ در کاخ سفید دلیل این بحران جهانی نیست بلکه نشانه آن است!"، شکی نیست و کنار رفتن ترامپ و آمدن بایدن در بروز وقایع مشابه و حتی بدتر، چیزی نیست که تحریف‌کنندگان وابسته آمریکا و یا آمریکاگدایان در باوراندن آن می‌کوشند. موضوع اصلی مبتنی بر این واقعیت است که نظام لیبرال سرمایه‌دار در حال فروپاشی است و آمریکا به عنوان مدعی بزرگ لیبرال دموکراسی، دچار چالش بزرگ "بود یا نبود" شده که به نظر بسیاری از کارشناسانۀ آمریکا در مسیر "تجزیه" با سرعت زیادی پیش می‌راند.
 
از ۲۰۷ سال گذشته کمتر کسی توانسته شبیه آنچه شامگاه چهارشنبه رخ داد، وارد ساختمان تاریخی و مهم کنگره آمریکا شود. در جنگی که از ۱۸۱۲ شروع شده بود، نیروهای بریتانیایی در ۱۸۱۴ به واشنگتن حمله کردند و ساختمان در حال ساخت کپیتال را به آتش کشیدند. مردم واشنگتن که از حمله انگلیسی‌ها خبردار شده بودند، پا به فرار گذاشتند اما مهاجمان و اشغالگران بسیاری از ساختمان‌های فدرال و کشتی‌ها را سوزاندند.

گرچه آتش به بیشتر بخش‌های کنگره رسید و اسناد و مدارک و مجسمه‌ها و چراغ‌ها را نابود کرد اما استفاده از مواد ضد آتش باعث شد اتاق‌های بیرونی و درونی تا حدودی سالم بمانند. از آن پس، این ساختمان دستخوش دگرگونی‌های اساسی شده و اتفاق‌هایی تلخ در آن رخ داده است؛ از جمله اقدام به ترور رئیس جمهوری اندرو جکسن در یک مراسم تشییع جنازه در ۱۸۳۵ که گلوله در اسلحه گیر کرد و ترور ناکام ماند.

در جریان جنگ جهانی اول، دانشمندی به نام اریک میونتر یک بمب در سالن پذیرش سنا کار گذاشت که نیمه‌شب منفجر شد و تلفات نداشت. او چند سال پیش از بمبگذاری در سنا همسرش را کشته بود و به اتهام تلاش برای کشتن جی‌پی مورگان، بانکدار مشهور دستگیر شد.

در ۱۹۵۴ چند جدایی‌طلب پورتوریکویی با سلاح وارد مجلس نمایندگان شدند و در تیراندازی بی‌هدف چند نفر را مجروح کردند. در مارس ۱۹۷۱ چند نفر از اعضای یک سازمان چپگرا در واکنش به اقدام نظامی در لائوس در ساختمان کنگره بمب گذاشتند و به صدها هزار دلار اسکناس آسیب زدند.

در نوامبر ۱۹۸۳ هم بمب‌گذاری در اعتراض به دخالت نظامی ارتش آمریکا در گرانادا و لبنان کشته و مجروح نداشت.

موارد فوق هیچگاه از درون حاکمیت نظام سیاسی آمریکا رخ نداد و رئیس جمهوری مثل ترامپ با نقض روال جاری و مشهور و معروف سیاسی، اقدام به ساختارشکنی نکرد و حقایق درونی نظام فرهنگی سیاسی لیبرال دموکراسی را عیان نساخته بود.

واقعه چهارشنبه 17 دی‌ماه آمریکا در اشغال کنگره، شاید ابتداء در یک مجادله قدرت رخ داده باشد و طرفین قدرت‌طلب سعی داشتند در یک بازی تازه سیاسی، توازن قدرت بین دو حزب حاکم را پرجاذبه کنند، اما با احتمال قطعی گسترش ساختارشکنی در سراسر آمریکا و از کنترل خارج شدن هیجانات سیاسی و تغییر اساسی از اختیار و مدیریت صهیونیست‌ها، بناگاه همه معادلات قدرت‌طلبی دو حزب دموکرات و جمهوری‌خواه تغییر کرده و همه شخصیت‌های حتی جمهوری‌خواه و همه پیمان ترامپ نیز با محکوم کردن اقدام ترامپ، او  را فاقد صلاحیت و مستوجب پیگرد قانونی دانستند.

این اجماع دو حزب بر حسب ظاهر متضاد، نشانه چند واقعیت و حاوی چند پیام است:

نظام آمریکا از ناحیه مرکزیت واحد سیاستگذاری و برنامه‌ریزی می‌شود و دو حزب و احزاب دیگر، بر مبنای طراحی‌های این مرکزیت فعالیت می‌کنند که دارای خطوط قرمز و میدان مانور مشخص هستند که حفظ نظام لیبرال دموکراسی از خطوط قرمز صهیونیست‌های حاکم بر آمریکاست.

آستان تحمل نظام لیبرال دموکراسی تا آن حدی است که منافع صهیونیست‌ها در حفظ نظام حاکم بر آمریکا تضمین و تامین باشد، در غیر این صورت، میلیتاریست سفاک و خون‌آشام آمریکا با برخورد قهری و خشن حتی با مردم خود نیز برخورد حذفی می‌کند که تجمیع حیرت‌آور ارتش برای تضمین سلامت آئین انتقال قدرت به بایدن، نشانه عزم انععطاف‌ناپذیر صهیونیست‌ها در حفظ توتالیتر خود بر آمریکاست.

اصل خلل‌ناپذیر اراده الهی در موثر واقع‌شدن آه مظلومان و زمین‌گیرکردن ظالمان در حوادث این روزهای آمریکا خود را نمایان می‌کند. از یاد نمی‌بریم حوادث سال 1388 جمهوری اسلامی و فتنه تحمیل شده بر نظام مظلوم اسلامی از سوی نظام سلطه بسرکردگی آمریکا، که امروز مشاهده چاه‌کن در ته چاه، نشانه تحقق آن اصل الهی است. فضاحت کنونی آمریکا نتیجه گردنکشی و تجاوز به حقوق دیگر کشورها و محصول تربیت مادی و دوری از اخلاق و معنویت است که تا فروپاشی به پیش خواهد رفت، این حقیقت تاریخی است که تاکنون گرده هزاران قدرت مشابه آمریکا را به خاک کشانده و آنها را نابود کرده است. 

درس این روزهای آمریکا برای کسانی در داخل ایران است که همچنان دل در گرو این سرآب دارند و از کشور و فرهنگی انتظار سود و انتفاع دارند که آن کشور و فرهنگ، خود به بن‌بست و سراشیبی سقوط رسیده و برای سرکوب مردم خود از هیچ جنایتی فروگذار نیست. درس دوم برای غرب‌گدایان وطنی این است که وقتی منافع ملی و نظام کشور مطرح باشد، همه احزاب حتی متعارض نیز رقابت را کنار نهاده و دوشادوش هم به کمحفظ نظام خود می‌شتابند، یعنی آن کاری را که این عناصر بازی‌خورده داخلی در سال 88 بهیچوجه در قید آن نبوده و برای رسیدن به قدرت، امنیت کشور و جان هموطنان خود را به بیگانگان واسپردند تا شاید به حکومت و قدرت دست یابند.

محمداسماعیل امام‌زاده

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: لیبرال دموکراسی صهیونیست ها دو حزب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۱۶۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تردید درباره ادامه کمک به اوکراین در صورت پیروزی ترامپ

یک سناتور آمریکایی اظهار کرد اگر ترامپ بار دیگر به عنوان رئیس جمهور انتخاب شود، او نمی‌تواند ادامه کمک‌ها به اوکراین را تضمین کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، سناتور جمهوری خواه دن سالیوان از ایالت آلاسکا اظهار کرد او نمی تواند ادامه کمک رسانی به اوکراین را تضمین کند اگر ترامپ بار دیگر در ماه نوامبر به عنوان رئیس جمهور کشور انتخاب شود.

وی در مصاحبه با شبکه سی بی اس در پاسخ به پرسشی درباره اینکه آیا او می تواند تضمین کند که آمریکا همچنان در کنار اوکراین می ماند اگر ترامپ بار دیگر به کاخ سفید بازگردد؟ گفت: من نمی توانم هیچ چیزی را تضمین کنم اما به راستی خوب است که رئیس جمهور زلنسکی نگاهی به افغانستان بیاندازد زیرا این کشور چیزهای زیادی را از دست داد.

اشاره سالیوان به اظهارات اخیر ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین پس از تصویب بودجه کمکی حدود 61 میلیارد دلاری در کنگره آمریکا برای این کشور در مقابله با روسیه است. زلنسکی پس از تصویب این بودجه گفته بود: اختصاص بودجه برای کمک به اوکراین، نشان می دهد که کشورش افغانستان دوم نیست و آمریکا در کنار اوکراین ایستاده است.

سالیوان ادامه داد من فکر می کنم ما باید به شرایط اوکراین نگاه کنیم. من قویا معتقدم به دلیل ضعف دولت بایدن، آنها هر ساله هزینه های دفاعی را در بودجه کشور کاهش دادند. سیاست های انرژی آنها نیز منعکس کننده ضعف آنهاست و خروج ناشیانه آمریکا از افغانستان، ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه را به حمله به اوکراین، تشویق کرد.

این در حالی است که مجلس نمایندگان با 311 رای موافق و 112 رای مخالف در نهایت کمک 60.84 میلیارد دلاری به اوکراین را تصویب کرد.

این لایحه اکنون به مجلس سنا که تحت کنترل دموکرات‌ها است فرستاده خواهد شد و به احتمال زیاد در آنجا مورد تایید متحدان دولت جو بایدن قرار خواهد گرفت.

این طرح ماه‌هاست به دلیل مخالفت شدید برخی قانون‌گذاران جمهوری‌خواه در کنگره بلاتکلیف مانده بود.

این کمک‌ها به معنی تامین مهمات توپخانه و موشک‌های دفاع هوایی خواهد بود. دولت کی‌یف، که به شدت به این کمک‌ها نیاز دارد، بارها از کنگره آمریکا خواسته آن را تصویب کند چرا که این کمک‌ها را مسئله مرگ و زندگی برای اوکراین اعلام کرده است.

همچنین مجلس نمایندگان آمریکا کمک 26.38 میلیارد دلاری به رژیم صهیونیستی را با 366 رای موافقت در مقابل 58 رای مخالف به تصویب رساند. علاوه بر این، 8 میلیارد دلار برای کشورهای دوست و متحد آمریکا در حوزه هند-اقیانوس آرام شامل تایوان، و مبلغی نیز برای کمک های بشردوستانه برای غیرنظامیان غزه و دیگر مناطق درگیر جنگ اختصاص داده شد. همچنین قوانینی مربوط به امنیت ملی آمریکا از جمله ممنوعیت احتمالی شبکه اجتماعی تیک تاک، تصویب شد.

در همین حال سناتور جمهوری خواه ران جانسون از ایالت ویسکانسین، مجلس نمایندگان آمریکا را به دلیل تصویب لوایح کمک های خارجی مورد انتقاد قرار داد و گفت: کنگره پولی را برای این لوایح اختصاص داده که ما نداریم.

وی در جریان یک مصاحبه افزود: آمریکا به جای ارسال کمک های خارجی به کشورهای دیگر باید بر تضمین امنیت مرزهای خود تمرکز کند.

این در حالی است که دونالد ترامپ نیز در ماه های اخیر درباره ارسال کمک ها به اوکراین ابراز تردید کرده  و اظهار داشته که حمایت از اوکراین منافع حیاتی آمریکایی ها نیست. با این حال ترامپ در دیدار با مایک جانسون رئیس مجلس نمایندگان موافقت خود را با اعطای کمک ها به اوکراین به صورت وام، اعلام کرده است.

پیشتازی اندک ترامپ نسبت به بایدن در جدیدترین نظرسنجیپیامد تردید نسبت به یکی از متهمان پرونده 6 ژانویه برای ترامپبهبود دیدگاه‌ها نسبت به ریاست جمهوری ترامپ در آمریکا

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سناریوی زندانی شدن ترامپ روی میز سرویس مخفی آمریکا
  • سناریو زندانی شدن ترامپ روی میز سرویس مخفی آمریکا
  • بایدن حین کنایه به ترامپ گاف داد!
  • طرح سرویس مخفی آمریکا برای محافظت از ترامپ در صورت زندانی شدن
  • کارشناس انگلیسی: ترامپ تهدیدی برای اروپای شرقی است
  • ترامپ: با بایدن، صلح در خاورمیانه وجود نخواهد داشت
  • ترامپ اوکراین را بخشی از روسیه می‌داند
  • آکسیوس: دیدار ترامپ و رئیس‌جمهور آرژانتین، کاخ سفید را خشمگین کرد
  • تردید درباره ادامه کمک به اوکراین در صورت پیروزی ترامپ
  • نشریه هیل: انتخابات ۲۰۲۴ برای مردم آمریکا بازی باخت-باخت است