Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ «محمد طالب‌پور» رئیس بیمارستان سینا با اشاره به بازگشایی مدارس در شهر‌های آبی بیان کرد: طی آماری که در این ده ماه جلوی چشم ما به صورت آنلاین کم و زیاد می‌شود، تا الان سه فاصله بین هر پیک داشتیم که به طور متوسط ۴ الی ۶ هفته بوده است، یعنی اگر بخواهیم واقع‌گرا باشیم، باید در اواخر بهمن ماه انتظار پیک چهارم را داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: بنابراین هرچه مردم و سیستم‌های نظارتی و دولتی دقیق‌تر و بهتر رعایت کنند، این پیک ضعیف‌تر خواهد بود، اما اگر همه چیز عادی جلوه داده شود، امکان دارد دچار دردسر‌های بدتری نسبت به قبل شویم و، چون ستاد کرونا همه‌ی جزئیات و اطلاعات را دارد، بهترین مرجع برای موضوعاتی همچون بازگشایی مدارس است، که اگر مجوز بازگشایی مدارس را بدهد یعنی همه جوانب بررسی شده و اگر مستقل از وزارت بهداشت تصمیمی گرفته شود، جای تامل دارد.

طالب‌پور افزود: رفتار‌های اجتماعی در این فاز باید تحت نظر مدیریت یکسانی قرار بگیرد و نمی‌شود وزارتخانه و هر قسمتی جداگانه برای خودش تصمیم بگیرد، اگر با همفکری‌ها چنین تصمیمی گرفته شود، جای دفاع خواهد داشت، چون حتما ارزیابی‌هایی انجام می‌شود.

رئیس بیمارستان سینا بیان کرد: الان بیشتر از اینکه نگران ورود افراد به اجتماع باشیم، بنظر باید مراقب موارد بهداشتی از قبیل ماسک، شست و شوی دست و فاصله اجتماعی باشیم. الان بزرگ‌ترین منبع جدی انتقال آلودگی مترو و اتوبوس هستند که مردم از آن‌ها برای رفت و آمد استفاده می‌کنند.

وی با اشاره به تاثیر بازگشایی‌های مدارس در اوایل سال تحصیلی بر افزایش ابتلا بین دانش آموزان، معلمان و افراد نزدیک به آنها، گفت: دقیقا این موضوع صدق می‌کرد و تعداد مبتلایان در بین دانش‌آموزان و معلمان بیشتر شده بود و، چون شدت ابتلا در بچه‌ها کمتر است و در خیلی موارد که مبتلا می‌شوند، علامت ندارند از همدیگر می‌گیرند و این را به خانواده‌ها و بزرگتر‌ها منتقل می‌کنند و معمولا بچه‌ها محبوب پدربزرگ و مادربزرگ‌ها هستند و ارتباط بیشتری با آن‌ها دارند که همین یک خطر بالقوه برای افراد مسن خواهد بود.
بیشتر بخوانید: وضعیت ناپایدار در کل کشور؛ طغیان دوباره کرونا در راه است؟طالب‌پور با اشاره به لزوم تعیین پروتکل‌ها برای بازگشایی مدارس، ادامه داد: توجه داشته باشید که ما در بیمارستان خودمان هم در تصمیم گیری‌ها در رابطه با کرونا، سیستم فراز و نشیب داریم، به طور مثال شرایط به شکلی می‌شود که فقط یک بخش را برای کرونا در نظر می‌گیریم، اما بعد از مدتی می‌بینیم شلوغ شده و بخش اضافه می‌کنیم، یک روز هم می‌بینیم وضعیت افول پیدا کرده و بخش‌های عادی را راه می‌اندازیم.

وی افزود: بنابراین هر تصمیمی اگر دقیق و با نظارت کافی انجام شود، به محض اینکه تشخیص داده شود، خواسته‌ها را برآورده نمی‌کند باید به سرعت در آن بازنگری شود، پس باز و بسته شدن مدارس به این دلیل که می‌بینیم، امکان رعایت درست موارد بهداشتی وجود ندارد، چیز بدی نیست، در مواجه با کرونا تصمیم‌ها مقطعی است و از بی‌برنامگی و بی‌مدیریتی نیست بلکه خاصیت ویروس به این شکل است.

رئیس بیمارستان سینا ادامه داد: در این شرایط کسی نباید به صورت مجزا برنامه ریزی کند، چون در کنترل بیماری‌های عفونی همه باید از یک مدیریت قاطع رهبری کنند.

وی با اشاره به مدیریت یکپارچه در بیمارستان و تاثیر آن بر روند کار، بیان کرد: متناسب با دستورالعمل‌ها در بیمارستان که وارد فاز عادی می‌شویم، عمل‌های معمولی را شروع می‌کنیم و به آن سمت سوق پیدا می‌کنیم، وقتی هم که شرایط خراب شود، بیمارستان را به بخش کرونا سوق می‌دهیم.

طالب‌پور ادامه داد: الان خوشبختانه در بیمارستان سینا میزان کرونا خیلی کاهش پیدا کرده است و در بقیه بخش‌ها همه عمل‌های روتین انجام می‌شود، بیمارانی که نزدیک یک سال از ترس کرونا وارد بیمارستان نشده بودند و عمل‌هاشان را به تاخیر انداخته بودند الان با فراغ بال می‌توانند بیایند و این نیاز پزشکی خود را در بیمارستان برآورده کنند، چون امکان دارد به دلیل جو متلاطم در ماه آینده این شرایط تغییر کند و فعالیت بخش‌های عادی کم شود.

وی در پایان تاکید کرد: الان زمان مناسبی است که اگر افراد بیماری‌های خاصی مثل سرطان، قلبی، مغزی و... دارند حتما درمانشان را پیگیری کنند و الان بهترین زمان است تا وارد مراکز درمانی شوند و درمان‌شان را سریع شروع کنند. منبع: ایلنا لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 ویروس کرونا ویروس کرونا در ایران بیمارستان سینا بازگشایی مدارس طالب پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۱۷۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجود ۴۱۵ پرونده در انجمن اتیسم همدان

داوود پناهی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر، بیان کرد: مهمترین اهداف انجمن اتیسم همدان این است بچه‌ها را در سنین پایین بتوانیم شناسایی کنیم چون زمان در درمان بچه‌های اتیسم نقش کلیدی دارد و بهترین زمان برای تشخیص بچه‌های اتیسم بین یک تا دوسالگی است و زمان طلایی درمان اتیسم ۲ تا ۷ سالگی است.

وی افزود: بچه‌های اتیسم به صورت مادام العمر نیاز به نگهداری دارند و درک درستی از اتفاقات پیرامون خود و درک درستی از خطر ندارند و هر چه بزرگ‌تر می‌شوند مشکلات آنها بزرگ‌تر خواهد شد.

مدیر عامل انجمن اتیسم همدان با اشاره به اینکه از خانواده‌های اتیسم در ایران حمایتی صورت نمی‌گیرد و حمایت ها فقط به انجمن اتیسم برمی‌گردد و این انجمن در حد توان خود می‌تواند کمک کند خاطرنشان کرد: مرکز نگهداری کودکان اتیسم در استان همدان بسیار نیاز است و حمایت تمام مسئولان را در این زمینه می‌طلبیم.

پناهی نژاد یادآور شد: ۴۱۵ بچه در انجمن اتیسم پرونده دارند و این آمار متعلق به کسانی است که به انجمن اتیسم مراجعه کرده اند ولی آمار بیشتر از این تعداد است.

وی با بیان اینکه آمار جهانی می‌گوید از هر ۳۶ تولد یک کودک به اختلال اتیسم مبتلا است ولی در ایران از ۵۶ تولد یک کودک مبتلا به اختلال اتیسم است و نسبت اتیسم در دختر و پسر یک به ۴ است و این آمار را به جمعیت استان همدان حساب کنیم ما بالای ۲ هزار بچه اتیسم داریم که فعلاً شناسایی نشده است یا خانواده‌ها اطلاع ندارند که فرزندان اتیسم دارند.

وی ادامه داد: انجمن اتیسم تنها پایگاه جامع برای حمایت و درمان از کودکان اتیسم در همدان است و مسئولان باید ضرورت ایجاد توانبخشی و نگهداری از کودکان اتیسم را درک کنند و در این زمینه خیرین می‌توانند کمک بسزایی داشته باشند.

کد خبر 6081646

دیگر خبرها

  • آمار پرسپولیس برابر نفت آبادان؛ نرخ امید گل، مثل همیشه بالا! + عکس
  • دو بیماری‌ای که بیشتر مردم ایران را تهدید می‌کند
  • احتمال بازگشایی مدارس از شهریورماه/ طرح شناور شدن آغاز سال تحصیلی پیگیری می‌شود
  • وجود ۴۱۵ پرونده در انجمن اتیسم همدان
  • فوت ۹۱ نفر در اثر سوءمصرف مواد مخدر
  • آخرین وضعیت ایستگاه ورزشگاه تختی در خط ۷ مترو | این ایستگاه چه زمانی افتتاح می شود؟
  • یونیسف:اجساد متلاشی شده کودکان غزه دلیلی بر توحش اسرائیل است
  • افتتاح ۱۲ پروژه بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم در کردستان
  • زمان افتتاح آخرین ایستگاه خط ۷ مترو تهران
  • صادرات ۵۰ تن خوراک ماهی از طریق مرز لطف آباد به ازبکستان