Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-04-25@04:18:14 GMT

چرا موارد سکته قلبی زودرس افزایش یافته است؟

تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۱۸۵۵۱

چرا موارد سکته قلبی زودرس افزایش یافته است؟

یک متخصص قلب درباره علل افزایش موارد سکته و ایست قلبی زودرس و مرگ به دلیل مشکلات قلبی توضیحاتی داد.

به گزارش شریان نیوز،به نقل از اسپوتنیک، تاماز جاجلوچفلی یک پزشک متخصص قلب می‌گوید دلیل اصلی سکته، نامنظم بودن ضربان قلب یا فیبریلاسیون بطنی است.

این پزشک متخصص تاکید کرد که خطر ابتلا به اختلال در سیستم کار قلب به ویژه در صورت وجود عوارض اکتسابی یا ژنتیکی به شکل قابل توجهی در حال افزایش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به عنوان مثال فشار خون بالا، چاقی، ایجاد تصلب شرایین و سکته قلبی، می‌توانند فعالیت الکتریکی قلب را مختل کنند.

این پزشک همچنین بر لزوم دانستن وضعیت سلامتی نزدیکان تأکید کرد و گفت: باید بررسی شود که آیا بیماری قلبی و مرگ زیر پنجاه سال یا سکته‌های قلبی یا مغزی زودرس در آن‌ها وجود دارد یا خیر.

علاوه بر این، ایست قلبی زودرس همیشه با درد قلب همراه نیست زیرا ممکن است فشار خون فرد افت کرده و از هوش برود. در نتیجه، پزشکان وقت کمی برای نجات بیمار دارند.

او توصیه کرد: افراد از ۳۰ سالگی به بعد حتما قلب خود را معاینه کنند، به ویژه آن‌هایی که چاق هستند یا فشار خون بالا دارند.

این پزشک تصریح کرد:افراد از سندرم خستگی مزمن که احتمالاً منجر به بیماری قلبی عروقی می‌شود، خودداری کنید.

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۱۸۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، محققان دریافتند بیش از یک چهارم بیماران در مرکز پزشکی دانشگاه پیتسبورگ پنسیلوانیا که در دهه گذشته به دنبال درمان برای فیبریلاسیون دهلیزی بودند، کمتر از ۶۵ سال داشتند.

به گفته محققان، این میزان بسیار بیشتر از شیوع ۲ درصدی فیبریلاسیون دهلیزی که معمولاً در بین افراد غیر مسن تخمین زده می‌شود است.

دانش رایج در میان متخصصان قلب این است که در افراد زیر ۶۵ سال، فیبریلاسیون دهلیزی بسیار نادر است و خطرناک نیست. دکتر «آدیتیا بونسل»، محقق اصلی و الکتروفیزیولوژیست قلب، گفت: «اما واقعاً هیچ داده‌ای برای تأیید این موضوع وجود ندارد.»

این مطالعه همچنین نشان داد که احتمال مرگ و یا بستری شدن در بیمارستان به دلیل نارسایی قلبی، سکته مغزی یا حمله قلبی در بیماران جوان‌تر مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی بیشتر است.

فیبریلاسیون دهلیزی ضربان قلب نامنظم در حفره‌های فوقانی قلب است. این وضعیت خطر نارسایی قلبی و سکته مغزی را در افراد افزایش می‌دهد.

بونسل در ادامه افزود: «ما در سال‌های اخیر شاهد تعداد بیشتری از بیماران جوان مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی بوده‌ایم.»

برای این مطالعه، محققان از سوابق سلامت الکترونیکی بیش از ۶۷۰۰۰ بیمار که بین سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۹ تحت درمان فیبریلاسیون دهلیزی بودند، استفاده کردند.

در طول این دهه، میزان بقای بیماران مرد مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی، ۳۰ تا ۵۰ درصد بدتر از بیماران بدون این بیماری بود.

اختلال ضربان قلب در زنان حتی سخت‌تر بود، با نرخ بقای ۸۰٪ تا بیش از سه برابر بدتر برای آنهایی که فیبریلاسیون دهلیزی داشتند نسبت به آنهایی که فاقد آن بودند.

کد خبر 6086947

دیگر خبرها

  • زیرمیزی نماد ناهنجاری در عرصه سلامت
  • افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال
  • افزایش موارد حیوان‌ گزیدگی در تربت حیدریه
  • قم کمبود پزشک متخصص و عمومی دارد
  • افزایش نگرانی‌ها از کمبود متخصص بیهوشی در قزوین
  • برای کاهش میزان نمک مصرفی روزانه خودتان آشپزی کنید
  • با این ورزش‌ها از مرگ زودرس نجات پیدا می‌کنید
  • افزایش نگرانی‌ها از کمبود متخصص بیهوشی
  • شمار پزشکان متخصص در شهرستان‌های همدان افزایش یافت
  • هشدار اورژانس نسبت به افزایش ۲۲ درصدی غرق‌شدگی در فروردین امسال