Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-04-25@20:37:52 GMT

فر برقی ایرانی بهتر است یا خارجی؟

تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۱۸۶۸۱

تغییر سبک زندگی و استفاده از آپارتمان هایی با آشپزخانه اوپن و کوچک باعث شده است،‌ برخی از لوازم منزل مثل اجاق گاز مبله جای خود را به اجاق گازهای رومیزی بدهند. به این دلیل استفاده از فر نیز رواج بیشتری پیدا کرده است.

تولید کننده های زیادی نیز به تولید انواع مختلفی از این کالا روی آورده اند. انتخاب و خرید یک فر مناسب از بین انبوه کالاهای موجود در بازار کار دشواری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فر در سه نوع گازی، گاز و برق و فر برقی تولید می شود،‌به دلیل اینکه تقاضا برای خرید فر برقی بیشتر است در این مقاله، مطالبی را جمع آوری کردیم تا به شما برای خرید فر برقی مناسب از بین مدل های ایرانی و خارجی یاری دهیم.

اگر نمی دانید فر برقی ایرانی بهتر است یا خارجی،‌با بررسی امکانات چند مدل فر همراه ما باشید.

فر آشپزخانه را می توانیم به دو دسته کلی تقسیم کنیم:

نوع نصب نوع سوخت

از نظر نوع نصب، با توجه به دکوراسیون آشپزخانه، تولید کنندگان به تولید انواع فر به صورت رومیزی و توکار روی آوردند.

فر رومیزی همانطور که از نام آن مشخص است، روی کابینت یا میز قرار می گیرد. اما فر توکار در ابعاد استاندارد ۴۵، ۶۰ یا ۹۰ سانتی متری تولید می شود و باید حتما درون کابینت کار گذاشته شود.

دسته بندی دوم انواع فر آشپزخانه بر اساس نوع سوخت مصرفی است. فر گازی قدیمی ترین نوع فر است که تقریبا تولید و استفاده از آن منسوخ شده است. فر برقی به دلیل نوع پخت و کوتاه شدن زمان پخت غذا در آن طرفداران بیشتری دارد.

پخت غذا در فر گازی باعث می شود غذا آبدارتر باشد و این به ذائقه ایرانی نزدیک تر است،‌ اما در فر برقی غذا به صورت ترد تر پخته می شود، این نوع پخت برای طبخ انواع کیک، شیرینی،‌ نان و غذاهای دیگر مفید است.

 

 

حجم فر توکار

انواع فر از نظر حجم داخلی نیز تفاوت هایی دارند،‌ظرفیت فر برقی معمولا بین ۴۰ تا ۷۵ لیتر متفاوت است.

به عنوان مثال فر لتو یکی از انواع فر خارجی موجود در بازار است که در ظرفیت های متفاوتی تولید می شود.

شما می توانید با توجه به نوع استفاده از فر، یک فر برقی با ظرفیت کمتر یا بیشتر را انتخاب کنید.

اکثر مدل های فر برقی ایرانی و خارجی موجود در بازار با ظرفیت حدود ۶۰ لیتر تولید می شوند که این مقدار ظرفیت برای یک خانواده ایرانی بسیار مناسب است.

کاتالیزور در فر برقی چیست و چطور عمل می کند؟

تمیز کردن محفظه داخلی فر آشپزخانه یکی از مهم ترین دغدغه های استفاده کنندگان از آن است. استفاده از روش های غیر اصولی و مواد شوینده برای تمیز کردن فر گاهی ممکن است آسیب جدی به اجزای داخلی آن بزند و فر را بلااستفاده نماید.

بسیاری از تولید کنندگان فر برقی برای راحت تمیز شدن آن امکانت خاصی برای فر در نظر گرفته اند.

محفظه داخلی آسان تمیز شو کاتالیزور حرارتی

محفظه آسان تمیز شو

پوشش داخلی فر برقی با استفاده از مواد خاصی تولید شده اند که تمیز کرن آن به راحتی انجام شود، این دیواره ها جنسی دارند که ذرات چربی و غذا روی آن باقی نمی ماند و در اثر حرارت فر آب می شود و در سینی کف فر جمع می شود. شما می توانید به راحتی و تنها با استفاده از یک دستمال مرطوب محفظه داخلی فر را تمیز نمایید.

تمیز کردن فر با کاتالیزور حرارتی

با استفاده از کاتالیزور حرارتی و با استفاده از بالاترین دمای فر،‌ ذرات باقی مانده از غذا و روغن  با حرارت بالا به خاکستر تبدیل شده و در سینی کف فر جمع می شوند. حال می توانید به راحتی و با یک دستمال نمدار فر را تمیز کنید.

امروزه در اکثر مدل های فر برقی ایرانی نیز به این موضوع توجه ویژه ای شده است. به عنوان مثال با خرید فر بیمکث،‌ می توانید این ویژگی را مشاهده نمایید.

 

 

هنگام خرید فر برقی به چه نکاتی توجه کنیم:

میزان مصرف انرژی دستگاه:

مصرف انرژی موضوع بسیار مهمی است و هنگام خردی لازم است به این موضوع توجه زیادی کنید، ‌اگر فر برقی که خریداری می کنید دارای گرید انرژی A باشد خیال شما از بابت مصرف برق راحت است.

خدمات پس از فروش و گارانتی:

شرکت تولید کننده فر معمولا پس از فروش خدماتی از قبیل نصب رایگان، گارانتی، پاسخگویی به سوالات به صورت تلفنی، ‌تعمیر و تامین لوازم یدکی کالا را بر عهده دارند. معمولا برای فر برقی ایرانی،‌گارانتی توسط شرکت تولید کننده تامین می شود. اما در مورد فر برقی خارجی،‌شرکت وارد کننده فر این کار را بر عهده دارد.

عایق بندی دستگاه:

عایق بندی و جنس دستگاه نیز موضوعی است که در مصرف صحیح آن اهمیت زیادی دارد. استفاده از بدنه عایق و شیشه سه جداره برای درب از هدر رفتن انرژی جلوگیری می کند، همچنین این موضوع باعث می شود بدنه خارجی دستگاه داغ نشود.

تعداد سینی و طبقات فر:

این موضوع اهمیت چندانی برای انتخاب فر ندارد، اما بهتر است کالایی را انتخاب کنید که بیشتر از سه سینی داشته باشد.

ریل تلسکوپی:

مدل های قدیمی فر به گونه ای ساخته شده بودند که قرار دادن سینی و خارج کردن آن کار دشواری بود، این کار حتی می توانست موجب بروز آسیب و سوختگی دست شما شود. استفاده از ریل تلسکوپی در فر توکار باعث شده است این کار به راحتی انجام شود، شما می توانید به راحتی سینی را در جای خود قرر دهید و یا خارج نمایید.

تعداد المنت در فر برقی:

اساس کار فر برقی با استفاده از المنت می باشد،‌در فر برقی المنت ها وظیفه تامین انرژی برق را به انرژی حرارتی بر عهده دارند.

لذا تعداد کافی المنت در بخش های پایین و بالای فر موضوع مهمی است.

برخی از مدل های فر نیز المنت هایی در بخش های کناره دارند.

 

 

قابلیت جدا سازی قطعات داخلی فر:

این موضوع از این لحاظ مهم است که می توانید این قطعات را به آسانی بشویید و مجددا در جای خود قرار دهید.

قفل کودک:

استفاده از قفل کودک در فر توکار ضروری است؟ اگر احتمال می دهید تنظیمات فر توسط شخص دیگری به طور ناخواسته تغییر کند یا نگران باز شدن درب فر توسط کودکتان و آسیب رسیدن به او هستید، حتما اقدام به تهیه مدل هایی از فر توکار برقی نمایید که دارای قفل کودک هستند.

فر آلتون یکی از انواع فر برقی ایرانی است که دارای این آپشن می باشد.

دیدن داخل فر:

این موضوعی است که کمتر کسی به آن توجه می کند، دیدن داخل فر توکار برای این اهمیت دارد که هنگام پخت غذا بتوانیم به راحتی داخل فر را مشاهده نماییم. و یا اگر لامپ درون فر به تعویض نیاز داشته باشد این کار را به آسانی انجام دهیم. البته در اکثر فر های برقی تولید شده در داخل ایران و مدل های خارجی از لامپ LED با نور بیشتر و مصرف کمتر استفاده شده است.

با توجه به توضیحات فوق به این موضوع می رسیم که فر برقی ایرانی بخریم یا خارجی؟

هرچه تعداد امکاناتی که برایتان نام بردیم در فر توکار بیشتر باشد،‌ قیمت آن نیز بالاتر می رود. ویژگی هایی مثل سیستم تمیز کننده، گریل،‌فن کانوکشن و قفل کودک امکاناتی کاربردی هستند که ارزش هزینه بیشتر را دارند.

فر ایرانی با کیفیت مانند فر آلتون و فر بیمکث نیز همه امکانات فوق را دارند، فر لتو نیز یکی از مدل های فر برقی خارجی است که امکانات خوبی دارد. اما به این نکته توجه کنید که قیمت تمام شده فر خارجی با توجه به نوسانات بازار ارز و افزایش قیمت دلار،‌بسیار زیاد شده است.

اگر قصد دارید فر برقی خوب و با کیفیت بخرید اما قیمت فر خارجی با بودجه شما متناسب نیست به سراغ مدل های فر ایرانی بروید.

به گفته کارشناسان این صنعت، مزیت خرید فر ایرانی علاوه بر پرداخت هزینه کم این است که در صورت بروز مشکل امکان تعمیر و یافتن قطعات فر نیز با سهولت بیشتری انجام می شود.

برچسب ها: لوازم خانگی ، فر ، فر برقی ، بازارنیوز لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000LtP

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: لوازم خانگی فر فر برقی بازارنیوز مدل های فر فر برقی داخلی فر قفل کودک انواع فر فر توکار خرید فر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۱۸۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه میادین نفت و گاز به سرمایه‌گذاری خارجی نیاز دارد

کریم زبیدی در گفتگو با خبرگزاری صداوسیما در رابطه با مشارکت مردم و بخش خصوصی در حوزه تولید نفت و گاز کشور، با بیان این که برای درک بهتر موقعیت شرکت ملی نفت باید نگاهی تاریخی به این مجموعه داشت، اظهار کرد: پیش از انقلاب خبری از وزارت نفت نبود و سرمایه حاصل از فروش نفت به طور مستقیم در اختیار شرکت نفت قرار می‌گرفت؛ شرکت ملی نفت نیز مصارف و نیاز‌های خود را کسر و مابقی را در اختیار خزانه کشور قرار می‌داد.

وی با بیان این که بعد از انقلاب و پس از تأسیس وزارت نفت، منابع و مصارف در مجلس تصویب می‌شد، ادامه داد: این روند تا دولت نهم ادامه داشت و از آنجا که قیمت نفت در این دوران بالا رفته بود، به این نتیجه رسیدند منابع زیادی در اختیار شرکت ملی نفت قرار می‌گیرد؛ به همین دلیل، مصوب شد تا ۱۴.۵ درصد از درآمد‌های وزارت نفت در اختیار خودشان قرار بگیرد و مابقی به خزانه کشور و صندوق توسعه ملی واریز شود.

اشتباه در محاسبه هزینه‌های نفتی

مدیر سابق برنامه ریزی تلفیقی شرکت ملی نفت در رابطه با نحوه محاسبه این درصد برای مصارف و هزینه‌های وزارت نفت، خاطرنشان کرد: قیمت نفت در آن زمان افزایش پیدا کرده و به ۱۳۰ دلار رسیده بود؛ به همین دلیل محاسبه کردند و دیدند که مجموع مصارف شرکت نفت اعم از منابع داخلی و سرمایه‌ای با قیمت نفت ۱۲۰ تا ۱۳۰ دلار، ۱۴.۵ درصد است؛ غافل از این که قیمت نفت، تابعی متغییر بوده و عدد ثابتی نیست.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

وی با تأکید بر این که هزینه‌ها باید طوری تعریف می‌شد که تابعی از قیمت نفت باشد نه عددی ثابت، گفت: بعد از دولت‌های نهم و دهم قیمت نفت به حدود ۴۰ دلار رسید و در پی آن، وزارت نفت به شدت تحت فشار قرار گرفت؛ زیرا درصد معین شده، کفاف هزینه‌های جاری شرکت نفت را نمی‌داد.

کاهش سرمایه‌گذاری داخلی در صنعت نفت

زبیدی با بیان این که همین امر سبب شد شرکت ملی نفت نتواند سرمایه گذاری جدیدی در حوزه توسعه میدان‌های نفتی داشته باشد و طرح‌ها بر زمین ماند، ابراز کرد: به دلیل شرایط کشور، همان ۱۴.۵ درصد مصوب نیز به طور کامل در اختیار شرکت ملی نفت قرار نمی‌گیرد که باعث می‌شود شرکت نفت برای انجام بخشی ازطرح ها، از بانک‌ها وام بگیرد و سرمایه جذب کند.

وی به سرمایه گذاری ۸ میلیارد دلاری در یک پروژه ملی نفتی با کمک گرفتن از بانک‌ها اشاره و عنوان کرد: مجموع کل بدهی شرکت ملی نفت تا سال گذشته به حدود ۶۸ میلیارد دلار می‌رسید که حدود ۱۷ میلیارد دلار آن مربوط به صندوق توسعه ملی بود، همه این مبالغ صرف توسعه میادین از جمله میادین مشترک شد تا میادین نفت و گاز کشور توسعه پیدا کند.

مدیر سابق برنامه ریزی تلفیقی شرکت ملی نفت، بند مطرح شده در برنامه هفتم برای مشارکت صندوق توسعه ملی در میادین نفتی را دارای اشکالات مهمی دانست و ادامه داد: در بند مذکور، این ابهام وجود داشت که صندوق توسعه ملی میدان نفتی توسعه بدهد، این صندوق یک نهاد و سازمان مالی است، نه فنی و نمی‌تواند به تنهایی در این حوزه وارد شود.

وزارت نفت متولی انفال است

وی اضافه کرد: طراح این بند با آگاهی نسبت به اشکالات وارده به این طرح، دو مسئله را در این بند قید کرده بود، یکی این که حاکمیت میادین کماکان در اختیار شرکت ملی نفت بماند و دوم این که صندوق توسعه ملی بنگاه داری نکند؛ وزارت نفت به نمایندگی از حکومت اسلامی متولی انفال است، این را نمی‌توان بین نهاد‌های مختلف تقسیم کرد.

این کارشناس حوزه نفت با اشاره به بازدید رهبر معظم انقلاب از نمایشگاه توانمندی‌های تولید داخل که فرمودند؛ ستاد اجرایی بخش خصوصی نیست، افزود: باید طوری عمل کرد که شرکت‌های بخش خصوصی بتوانند به حوزه نفت وارد شوند، علی رغم این که در بخش خصوصی می‌توانیم مستقل عمل کنیم، اما تعداد شرکت‌هایی که توانمندی فعالیت داشته باشند، کم است.

شرکت‌های داخلی پاسخگوی نیاز صنعت نفت نیستند

وی با بیان این که سرمایه گذاری در حوزه نفت و گاز هزینه بر است، گفت: شرکت‌های اکتشاف و تولید داخلی به اندازه‌ای نیست که پاسخ نیاز تولید کشور را بدهد؛ از طرفی در دولت‌های مختلف تلاش شد این شرکت‌ها را توسعه بدهند، اما بضاعتشان در همین حد است.

زبیدی شرکت‌های اکتشاف و تولید را دارای دو مشکل مدیریتی تأمین منابع مالی عنوان کرد: تا سال گذشته، برآورد سرمایه مورد نیاز برای تولید روزانه ۵.۷ میلیون بشکه نفت و تولید روزانه یک و نیم میلیارد متر مکعب گاز به مدت ۸ سال، ۱۶۰ میلیارد دلار برآورد شد؛ اگر درست مدیریت کنیم، بخش زیادی از آن قابل تأمین است، اما تأمین همه این عدد از منابع داخلی امکان پذیر نیست.

وی با تأکید بر این که نباید بار بدهی‌ها و تأمین نیاز مالی دولت بر دوش وزارت نفت باشد، اظهار کرد: اعضای دولت باید با هم همکاری داشته باشند، اما انتظار می‌رود وزارت نفت نیز برای توسعه میادین و تولید، منابعی در اختیار داشته باشد که برای این کار باید بتواند سالانه حداقل سه تا پنج میلیارد دلار از منابع داخلی خود را برای توسعه میادین سرمایه گذاری کند که متأسفانه این امر به خوبی محقق نمی‌شود.

مدیر سابق برنامه ریزی تلفیقی شرکت ملی نفت بیان کرد: بخشی از مشارکت بخش خصوصی می‌تواند در بالادست صنعت نفت و گاز باشد و بخش دیگر آن در پالایشگاه ها، پتروشیمی و گاز است که مصوباتی هم برای آن داریم و هیچ ریسکی هم برای بخش خصوصی ندارد.

بخش خصوصی در تأمین کالای صنعت نفت سرمایه‌گذاری کند

وی با بیان این که دلیل اصرار زیاد حضور بخش خصوصی در برای بالادست و در اختیار گرفتن مخازن نفت و گاز را درک نمی‌کنم، تصریح کرد: در بخش‌های مختلف صنعت نفت و گاز نیاز‌های زیادی وجود دارد، برای تأمین کالا در شرکت ملی نفت نیازمندی‌های زیادی وجود دارد و در حال حاضر یکی از گلوگاه‌های تولید و تجهیزات، دکل حفاری است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

زبیدی با تأکید بر این که نیاز تأمین کالا در بخش بالادست کمتر از توسعه میدان نیست، یادآور شد: اگر شرکت خصوصی حفاری باشد که دکل حفاری هم داشته باشد، حتمأ با آن شرکت کار می‌کنند؛ در کشور حدود ۱۳۵ دکل حفاری وجود دارد که حدود نیمی از این تعداد فعال است، شرکت ملی نفت به دکل حفاری نیاز دارد و هر شرکتی که این امکان را داشته باشد، مشکلی برای سپردن کار به آنان وجود ندارد.

این مسئول سابق شرکت ملی نفت در رابطه با چرایی واگذار نشدن شرکت ملی حفاری ایران به بخش خصوصی، گفت: هم اکنون تعداد زیادی نیروی انسانی در این شرکت مشغول فعالیت هستند، نگرانی‌ها این است که بخش خصوصی تعدیل نیرو انجام دهد و بسیاری از نیرو‌ها شغل خود را از دست بدهند به همین دلیل وزارت نفت و شرکت ملی نفت در رابطه با واگذاری این شرکت به بخش خصوصی ملاحظاتی دارد.

دیگر خبرها

  • توسعه میادین نفت و گاز به سرمایه‌گذاری خارجی نیاز دارد
  • ویدیو/ شاهکار پارسی در اومااویا؛ از بزرگترین پروژه خارجی ایران چه می‌دانیم؟
  • تولید فیلم‌های غیراخلاقی از دختران ۱۵ تا ۲۶ ساله ایرانی برای مردان خارجی | انهدام باند بزرگ قاچاق زنان و دختران ایرانی به ترکیه و گرجستان + جزئیات
  • عرضه توانمندی‌های صادراتی ۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان ایرانی در «ایران اکسپو ۲۰۲۴»
  • قیمت برنج ایرانی و خارجی در میادین تره بار
  • مسیریابی بهتر نابینایان با عینک هوشمند ایرانی ممکن شد
  • افزایش مدت گارانتی خودرو در ایران
  • آغاز تولید خودروهای برقی چینی در تایلند
  • هشدار در انتخاب سرمربی خارجی برای بسکتبال/ قلبی که با ایرانی است
  • استقبال از کتاب جدید ظریف/ وزیر خارجه سابق ایران: امیدوارم این کتاب گامی هر چند کوچک به سوی درک بهتر سیاست خارجی و بهبود جایگاه ایران در جهان باشد