Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- مدیرکل پایداری اشتغال و بیمه بیکاری وزارت تعاون گفت: تعداد ۲۰۸ هزار و ۹۹۹ نفر از متقاضیانی که از این تاریخ بیکار شدند یا بیکاری آنها استمرار داشته در سامانه بیمه بیکاری ثبت‌نام و درخواست ۱۵۹ هزار و ۳۹۵ نفر رسیدگی شده و ۹۷ هزار و ۵۲۷ نفر مقرری دریافت کردند.

 یکی از تبعات مهم شیوع بیماری کرونا بیکاری بود که به دلیل اعمال محدودیت‌های تردد و تعطیلی کسب و کارها مشکلات بی‌شماری را برای نیروی کار کشور به وجود آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دولت برای حمایت از معیشت کسانی که به ناچار در دوره شیوع کرونا کار خود را از دست داده‌اند، پنج هزار میلیارد تومان در نظر گرفت که با تزریق به صندوق بیکاری، صرف حمایت از کسانی خواهد شد که با تعطیلی مشاغل در اپیدمی کرونا از ادامه کار بازمانده‌اند.

همچنین برای همین منظور سامانه‌ای به آدرس bimebikari.mcls.gov.ir راه‌اندازی شد تا افراد، درخواست خود را در آن ثبت کنند. پس از انجام پایش‌های لازم مشمولان شناسایی و پرداخت بیمه بیکاری برای سه ماه (اسفند، فروردین و اردیبهشت) پرداخت شد.

از ابتدای خردادماه رسیدگی به درخواست متقاضیان طبق قانون بیمه بیکاری انجام می‌شود.

مدیرکل بیمه بیکاری و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی روز دوشنبه درباره آخرین آمار پرداخت بیمه بیکاری کرونا به ایرنا، گفت: از ابتدای اسفندماه به واسطه شیوع بیماری کرونا کسب و کارها تحت تاثیر قرار گرفت.

«مسعود بابایی» گفت: براساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، مقرر شد برای بازه زمانی اسفند، فروردین و اردیبهشت بیمه بیکاری پرداخت شود و پس از اعلام این ستاد ۸۴۰ هزار نفر در سامانه بیمه بیکاری به آدرس prkar.mcls.gov.ir ثبت نام کردند.

وی افزود: براین اساس از ابتدای اسفندماه تا ۳۱ اردیبهشت ماه ۷۳۰ هزار نفر مشمول قانون کار، بیکار شدند و جزو واجدین شرایط دریافت بیمه بیکاری شناسایی شدند که معادل یک میلیون و ۸۴ هزار نفر ماه می‌شدند یعنی ممکن بود فردی تنها یک ماه بیمه بیکاری دریافت کند و یا بالعکس فردی سه ماه مقرری بیمه بیکاری دریافت کند.

مدیرکل بیمه بیکاری وزارت تعاون اظهارداشت: از محل یک میلیارد یورویی که به دستور رهبر معظم انقلاب از صندوق توسعه ملی برداشت شد حدود هزار و ۳۷۸ میلیارد تومان بار مالی برای دولت داشت. به این صورت که یک هزار و ۲۲ میلیارد تومان به بیکاران پرداخت شد و ۳۵۵ میلیارد تومان هزینه بیمه ایام بیکاری شد تا این مدت جزو سابقه کار و بیمه‌ای افراد محاسبه شود.

وی درباره میزان پرداختی بیمه بیکاری کرونا به مشمولان گفت: به دلیل محدودیت منابع و ریزش بالای نیروی کار در ماه‌های ابتدایی شیوع بیماری کرونا میزان پرداختی مقرری بیکاری ۵۵ درصد حداقل دستمزد افراد بین ۸۲۵ هزار تومان تا یک میلیون و ۲۰۰ هزر تومان و متناسب به تعداد افراد تحت تکفل متفاوت بود.

بابایی اظهارداشت: از ابتدای خردادماه ۲۰۸ هزار و ۹۹۹ نفر که از متقاضیانی که بیکاری آنان استمرار داشته یا در این تاریخ بیکار شدند در سامانه بیمه بیکاری ثبت نام کردند که تا کنون درخواست ۱۵۹ هزار و ۳۹۵ نفر رسیده شده است.

وی افزود: تعداد ۹۷ هزار و ۵۲۷ نفر مقرری بیمه بیکاری خردادماه را دریافت کردند و درخواست ۴۶ هزار و ۵۵۷ نفر نیز در کمیته دو نفره تایید شده است.

مدیرکل بیمه بیکاری وزارت تعاون با بیان اینکه از ابتدای خردادماه رسیدگی به درخواست متقاضیان بیمه بیکاری مطابق ماده ۶ قانون بیمه بیکاری است، گفت: طبق ماده ۶ قانون بیمه بیکاری افراد یک ماه فرصت دارند درخواست دریافت مقرری بیمه بیکاری را ثبت کنند و احراز هویت شوند.

وی افزود: هم اکنون شرایطی فراهم شده است تا احراز هویت افراد به صورت الکترونیکی انجام شود.

 

 ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سامانه بیمه بیکاری میلیارد تومان بیمه بیکاری وزارت تعاون هزار نفر ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۱۸۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت سامانه نسخ الکترونیک بیمه سلامت پایدار شد

رئیس مرکز فن‌آوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان بیمه سلامت ایران از پایدار شدن فعالیت سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت خبر داد و گفت: این سامانه ماهانه بیش از ۱۲ میلیون نسخه الکترونیکی را پوشش می‌دهد. - اخبار اجتماعی -

فاطمه حاج علی‌عسگری در گفت‌وگو با خبرنگار  اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره به‌روزرسانی سامانه نسخه‌نویسی الکترونیکی که در هفته گذشته منجر به به‌روز اختلال در این سامانه شده بود، اظهار کرد: خوشبختانه سامانه نسخه‌نویسی الکترونیکی از چند روز پیش بدون مشکل درحال خدمت‌رسانی بوده است؛ اگرچه در برخی زمان‌های اوج مراجعه به سیستم شاهد کندی در برخی سرویس‌ها و زیرسامانه‌ها بودیم، اما تاکنون قطعی کامل سیستم گزارش نشده است، این سامانه ماهانه بیش از 12 میلیون نسخه الکترونیکی را پوشش میدهد که این تعداد شامل روزانه بین 350 هزار تا 500 هزار نسخه است.

رئیس مرکز فن‌آوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان بیمه سلامت ایران با اشاره به اینکه در برخی ایام هفته گذشته سامانه نسخه‌نویسی کاهش سرعت داشته است، افزود: درچنین شرایطی حتی در پایین‌ترین مقدار روزانه، 152 هزار نسخه به صورت الکترونیکی صادر شده و این میزان حتی به 382 هزار نسخه (دوشنبه هفته گذشته) دریک روز هم رسیده است بنابراین موضوع قطعی کامل سامانه نسخه‌نویسی اساساً ایجاد نشده است. با انجام بخش مهمی از به‌روزرسانی سیستم در روز نخست هفته جاری بیش از 484 هزار نسخه ثبتی در سامانه الکترونیک بیمه سلامت را تجربه کردیم و انتظار داریم که این میزان درروزهای آینده نیز افزایش پیدا کند.

ماجرای اختلال در سامانه نسخ الکترونیک بیمه سلامت

حاج علی‌عسگری ادامه داد: از ظهر روز چهارشنبه 29 فروردین، سیستم نسخه‌نویسی الکترونیکی در حالت پایدار ارائه خدمت می‌کند. برخی کندی‌های موردی در سرویس‌های خاص گزارش شده که موارد مطابق رویه جاری در حال مرتفع شدن است.

وی با بیان اینکه کمیته سلامت الکترونیک سازمان بیمه سلامت نوسانات سامانه نسخه‌نویسی الکترونیکی را به طور مداوم و لحظه ای پیگیری می‌کند، بیان کرد: برای ارتقاء سامانه الکترونیکی چاره‌ای جز تغییر زیرساخت‌ها نبود. دراین راستا مطابق روال همیشگی، ارائه خدمات به بیمه شدگان علاوه بر نسخه الکترونیک با نسخه کاغذی هم امکان پذیر بوده و بیمه شدگان هیچ نگرانی نداشته باشند.

وی ضمن قدردانی از صبر و همراهی ارائه‌دهندگان خدمات سلامت و خدمت گیرندگان سلامت در مسیر به‌روزرسانی و ارتقا سامانه نسخه‌نویسی گفت: سامانه نسخه‌نویسی الکترونیکی سامانه‌ای پویاست و بیمه سلامت به دنبال افزایش کارآمدی و ارائه خدمات بهتر به بیمه شدگان گرامی از طریق سامانه نسخه‌نویسی الکترونیکی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رنگین شدن سفره بیکاران در گروی افزایش بیمه بیکاری
  • ۴۹۵ هزار نفر از جمعیت خراسان جنوبی زیرپوشش بیمه سلامت
  • خریداران و فروشندگان مسکن بخوانند/ از خرداد منتظر این تغییر باشید
  • بهره مندی ۶۵ درصدی جمعیت خراسان جنوبی از بیمه سلامت
  • مدل جدید خرید و فروش مسکن از خرداد ماه
  • ۱۲۸ هزار درخواست مردم استان سمنان در سفر رییس‌جمهور ثبت شد
  • آغاز خرید و فروش مسکن از خرداد امسال در سامانه خودنویس
  • خرداد ماه امسال اولین قرارداد خریدو فروش در سامانه خودنویس رونمایی می‌شود
  • کاهش نرخ بیکاری در اردستان
  • فعالیت سامانه نسخ الکترونیک بیمه سلامت پایدار شد