Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج؛ جنگل تنها ظرفیت خدادادی است که استان کهگیلویه و بویراحمد برای توسعه به آن چشم دوخته چرا که جنگل‌های بلوط اصلی‌ترین بستر توسعه گردشگری در استان بوده و اگر جنگل را از کهگیلویه و بویراحمد بگیرند دیگر ظرفیتی برای توسعه گردشگری باقی نمی‌ماند.

شاید به ذهن‌ها چنین خطور کند که به غیر از جنگل، نفت و آب هم داریم؛ اما نفت و آب فلسفه‌ای جداگانه داشته و بیش از آن که ظرفیتی درون استانی برای توسعه باشند ظرفیت ملی به شمار می‌روند چه این که اگر نفت ظرفیتی داخلی و بومی برای توسعه بود خیر و برکت آن باید از دهه‌ها پیش به استان می رسید که تاکنون چنین نبوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما برای توسعه گردشگری بیش از هر زمان به جنگل‌های زیبای خودمان نیاز داریم وانگهی آیندگان نیز برای دیدن جنگل و استفاده از فضای فرحبخش آن سهم دارند که بی‌انصافی برخی‌ها و بی‌توجهی و بی مسئولیتی مسئولان موجب شده تا به سرعت روند جنگل زدایی در استان را شاهد باشیم.

اگر دیروز از جفا به جنگل لوداب گفتیم امروز از شهر یاسوج مرکز استان خیلی دور نمی‌شیم و به مختار می‌رویم تا فاجعه را درست در 5 کیلومتری ساختمان اداره‌کل منابع طبیعی استان و شهرستان مشاهده کنیم جایی که پوست درختان را می‌کنند تا درخت را خشک کرده و متعاقب آن جنگل را ریشه‌کن کنند و در خواب مسئولان اراضی به تصرف منفعت‌طلبان از خدا بی‌خبر درآید.

داستان ریشه‌کنی جنگل در استان کهگیلویه و بویراحمد داستانی پر از تلخی است که به امروز و دیروز مربوط نمی‌شود مشکلی که بدون فرهنگ‌سازی و مدیریت جهادی و عملیاتی تا از میان رفتن آخرین بلوط در استان ادامه خواهد داشت.

 

انتهای پیام/82009

منبع: فارس

کلیدواژه: جنگل پوست گردشگری توسعه برای توسعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۱۹۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهارم اردیبهشت ؛ روزی به نام رادیو


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد ، اولین فرستنده عمومی رادیو در ایران در ساعت نوزده ۴ اردیبهشت ۱۳۱۹ در تهران با نام «رادیو تهران» گشایش یافت و از فردای آن روز برنامه‌های عادی رادیو آغاز شد و، چون برنامه‌ها تنها در تهران قابل دریافت بود، «رادیو تهران» نامیده می‌شد.

البته درآن دوره بیشتر برنامه‌های رادیو را موسیقی و خبر تشکیل می‌داد و کارکرد دیگری برای آن در نظر گرفته نشده بود تا اینکه کم‌کم برنامه‌های ادبی و طنز نیز به این جعبه خیال‌انگیز راه پیدا کردند و این رسانه بی‌رقیب دل مردمان بسیاری را به‌دست آورد تا جایی که مونس زنان قالی‌باف و چوپانانی شد که در دل صحرا به جای نواختن نی برای گوسفندانشان، دل را با برنامه‌های رادیو جلا می‌دادند.
در شهر‌ها نیز وضعیت به همین منوال بود و در هر سرای عمومی، صدای رادیو به گوش می‌رسید و در مواقع مهم‌تر نیز مردم برای گوش دادن به رادیو گردهم می‌آمدند
رادیو در کهگیلویه و بویراحمد در سال ۱۳۶۵ با شش برنامه آغاز به کار کرد و در سال ۱۳۸۲ شبکه استانی افتتاح شد و از سال ۱۳۹۳ تاکنون به صورت ۲۴ ساعته برنامه پخش می‌کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • کهگیلویه و بویراحمد رویشگاه بزرگ لاله های واژگون
  • سرپرست جدید دیوان محاسبات کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد
  • ۴۶ بیمار هموفیلی در استان وجود دارد
  • بهره مندی ۱۰ هزار و ۵۰۰ سخت درمان از خدمات بیمه سلامت
  • ثبت ۱۳۳۰ میلی‌متر باران در کهگیلویه و بویراحمد
  • اعلام میزان بارش‌های کهگیلویه و بویراحمد امروز تا ساعت ۲۱:۳۰
  • چهارم اردیبهشت ؛ روزی به نام رادیو
  • جزئیات خرید تضمینی گندم در کهگیلویه و بویراحمد اعلام شد
  • گردنه بیژن در کهگیلویه و بویراحمد بازگشایی شد
  • هشدار زرد هواشناسی برای کهگیلویه و بویراحمد