Web Analytics Made Easy - Statcounter

کشورهایی که در کنترل همه گیری کرونا موفق عمل کرده‌اند، برای اجرای واکسیناسیون با واکسن شرکت آمریکایی فایزر عقب‌نشینی کرده و منتظر نتایج آن در سایر کشورها هستند.

به گزارش مشرق، انتشار وسیع اخبار مرگ و میر افرادی که واکسن شرکت آمریکایی فایزر را دریافت کرده‌اند، منجر به استیصال برخی از کشورها برای آغاز واکسیناسیون  شده است و تصمیم گرفته‌اند تا حصول اطمینان کامل از ایمنی و موثر بودن واکسن کرونا، نسبت به آن اقدام نکنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش گاردین، کشورهای استرالیا، نیوزیلند، تایوان و ژاپن واکسیناسیون را تا ماه‌ها آغاز نمی‌کنند و در حال حاضر مشغول بررسی دقیق واکنش مردم سایر سایر نقاط دنیا به واکسن‌های فایزر، آکسفورد و مدرنا هستند. آن‌ها می‌گویند عجله‌ای نیست، منتظر نتایج تزریق فایزر در دیگر کشورها می‌مانیم!

بیشتر بخوانید: مرگ ۵۵ نفر در آمریکا بعد از دریافت واکسن‌های فایزر و مدرنا

 استرالیا، نیوزیلند و تایوان موفق‌ترین کشورها در کنترل ابتلا به کرونا بوده‌اند و از ابتدای شیوع پاندمی، اقدامات به‌موقع آن‌ها و همراهی گسترده مردم با پروتکل‌ها باعث کنترل شیوع شده است. ژاپن نیز یکی از کشورهایی است که در مرحله سوم تست انسانی واکسن فایزر شرکت کرده و در ازای آن میزان زیادی از این واکسن را دریافت کرده است.

* عقب نشینی واکسیناسیون در موفق‌ترین کشور جهان در کنترل کرونا 

گرگ هانت، وزیر بهداشت استرالیا، می‌گوید: استرالیا مفتخر است که در گروه «موفق‌ترین کشورهای جهان در مبارزه با کووید۱۹» حضور دارد، اما برای آغاز واکسیناسیون تحت فشار نخواهد بود.

 استرالیا، نیوزیلند، ژاپن و تایوان تا پایان فوریه ( اسفند) یا بعد از آن واکسیناسیون را شروع نمی‌کنند؛ قرار است با تأخیر عمدی در روند واکسیناسیون، این کشورها داده‌هایی از اثربخشی و عوارض جانبی واکسن، قبل از واکسینه‌کردن جمعیت آسیب‌پذیر و عموم مردم، کسب کنند.

خودداری ژاپن از تزریق واکسن کرونای فایزر و اصرار به بررسی نتایج تزریق آن در سایر کشورها در شرایطی است که این شرکت آمریکایی بخشی از آزمایش مرحله سوم تست انسانی واکسن خود را بر روی مردم این کشور انجام داده است. 

* بررسی داده‌ها برای جلوگیری از خطا در مقیاس بزرگ

جنیفر مارتین، پزشک استرالیایی و عضو کمیته مشاوره داروسازی و درمانی فارماک، تنها خریدار دارو در نیوزیلند می‌گوید: دلیل طولانی بودن روند تأیید واکسن‌ها در استرالیا و نیوزیلند بررسی‌های پی در پی نتایج است، زیرا اگر یک خطا مرتکب شویم، زمانی که دارو در میان جمعیتی وسیع توزیع شود، با خطایی در مقیاس بزرگ مواجه خواهیم شد.

مارتین ادامه می‌دهد: ما بسیار نگران تأثیر واکسن بر افراد بومی هستیم و به نظر می‌رسد واکنش جمعیت آسیا نیز متفاوت باشد. استرالیا و نیوزیلند می‌گویند چرا مردم  به خطر بیفتند زمانی که می‌توان کمی بیشتر برای به دست آوردن اطلاعات کامل‌تر صبر کرد؟

رابرت بوی، متخصص بیماری‌های عفونی و واکسن از دانشگاه سیدنی نیز می‌گوید: نگرانی اساسی این است که ما قبلاً هرگز از این نوع واکسن استفاده نکرده‌ایم، بنابراین مجبوریم با تمام تلاش خود نظارت را انجام دهیم تا اثربخشی و عوارض واکسن را بررسی کنیم». 

استرالیا و نیوزیلند می‌گویند چرا مردم  به خطر بیفتند زمانی که می‌توان کمی بیشتر برای به دست آوردن اطلاعات کامل‌تر صبر کرد؟

* تأخیر واکسیناسیون در ژاپن

رسانه‌های ژاپنی گزارش داده‌اند واکسیناسیون تا اواخر فوریه( اسفند)  آغاز نخواهد شد و زمانی هم که آغاز شود حدود ۱۰ هزار نفر از کارکنان خط مقدم نبرد با کرونا در اولویت هستند. واکسیناسیون افراد بالای ۶۵ سال، مراقبان سلامت و افرادی با وضعیت سلامتی خاص، در ماه مارس پیگیری می‌شود. این در حالی است که فشارها در ژاپن برای تزریق واکسن کرونا افزایش یافته، زیرا این کشور با آغاز موج سوم شیوع این ویروس مسری مواجه است و نگرانی از افزایش تلفات در این کشور وجود دارد. تعداد موارد جدید ابتلا به کرونا در  ژاپن به روزی حدودا ۷۰۰۰ نفر رسیده است و نخست وزیر این کشور از اعلام وضعیت اضطراری به مدت یک ماه در توکیو و سه استان همسایه با آن خبر داده است.

خودداری ژاپن از تزریق واکسن کرونای فایزر و اصرار به بررسی نتایج تزریق آن در سایر کشورها در شرایطی است که این شرکت آمریکایی بخشی از آزمایش مرحله سوم تست انسانی واکسن خود را بر روی مردم این کشور انجام داده است. 

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا شهید سلیمانی کرونا واکسیناسیون علم ژاپن فایزر کشور ژاپن مدرنا نیوزیلند آسیا آکسفورد شرکت آمریکایی واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۱۹۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصمیم جنجالی ژاپن برای صادرات جنگنده پیشرفته

کابینه دولت ژاپن روز سه‌شنبه طرحی برای فروش نسل بعدی جت‌های جنگی که این کشور با همکاری بریتانیا و ایتالیا در حال توسعه آن است را تصویب کرد.

این گزارش افزود: انتظار می‌رود تصمیم بحث برانگیز ژاپن مبنی بر اجازه فروش بین المللی تسلیحات به تضمین نقش ژاپن در پروژه مشترک جت‌های جنگنده کمک کرده و در راستای تقویت صنعت تسلیحات ژاپن و افزایش نقش این کشور در امنیت جهانی باشد.

ژاپن همچنین بازنگری در دستورالعمل‌های انتقال فناوری و تجهیزات تسلیحاتی این کشور را تأیید کرد تا امکان فروش سلاح‌های کشنده به کشور‌هایی غیر از شرکای خود را نیز فراهم کند.

ان‌بی‌سی نیوز در ادامه تحلیل این خبر نوشت: ژاپن مدت‌هاست که صادرات تسلیحات را تحت قوانین صلح‌طلبانه خود محدود کرده است، با این حال در بحبوحه افزایش تنش‌های منطقه‌ای و جهانی، لازم دانسته تا گام‌هایی برای رفع این مقررات بردارد.

تصمیم در مورد فروش جت‌ها به ژاپن این امکان را می‌دهد که برای اولین بار سلاح‌های کشنده‌ای را که به صورت مشترک با دیگر کشور‌ها تولید می‌کند را به کشور‌های دیگر نیز صادر کند.

ژاپن در حال همکاری با ایتالیا و بریتانیا برای توسعه یک جت جنگنده پیشرفته برای جایگزینی ناوگان قدیمی آمریکایی خود است.

این کشور که قبلاً روی یک طرح داخلی به نام F-X کار می‌کرد، در دسامبر ۲۰۲۲ موافقت کرد که تلاش خود را با یک برنامه بریتانیایی-ایتالیایی به نام Tempest برای استقرار در سال ۲۰۳۵ ادغام کند. این پروژه مشترک معروف به برنامه هوایی مبارزه جهانی (GCAP) در بریتانیا مستقر است.

ژاپن امیدوار است که جنگنده‌های جدید قابلیت‌های پیشرفته‌ای را با توجه به تنش‌های فزاینده در منطقه در اختیار این کشور قرار داده و به آن در برابر رقبای منطقه‌ای یعنی چین و روسیه برتری فناوری قابل توجهی ارائه کند.

ژاپن به دلیل سابقه خود در زمان جنگ جهانی دوم که به عنوان متجاوز شناخته شده بود و همچنین ویرانی‌های ناشی از این جنگ، قانونی را تصویب کرده است که ارتش را تنها به دفاع از خود محدود می‌کند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • این کشور کوچک پدرخوانده هوش مصنوعی است
  • احتمال همگروهی ایران و استرالیا در مرحله نهایی راه‌یابی به جام جهانی
  • اقدامات دولت در توجه به راه‌آهن و ترانزیت بی‌سابقه بوده است
  • مشخص شدن ۲۰ کشتی‌گیر ژاپن در مسابقات قهرمانی آسیا
  • سازندگان واکسن برکت از قهرمانان ملی هستند/ روایتی متفاوت از یک دستاورد علمی
  • آخرین آمار جهانی کرونا امروز ۹ فروردین؛ ۳۳ فوتی و ۵ ابتلای جدید
  • راه اندازی سردخانه نگهداری واکسن در مرکز بهداشت غرب اهواز
  • ۱۰ چالش کلیدی میان چین و آمریکا در ۲۰۲۴
  • تصمیم جنجالی ژاپن برای صادرات جنگنده پیشرفته
  • آخرین آمار جهانی کرونا امروز ۷ فروردین؛ ۴ فوتی و ۱۰۰۰ ابتلای جدید