Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از چابک آنلاین، "محمد یوسفی"، یکی از دلایل نارضایتی برخی  از اعضای این انجمن را عدم همخوانی خسارت های پرداختی با قیمت تمام شده محصول مطرح کرد.

وی،با بیان اینکه تعرفه های حق بیمه سالانه تغییر می کنند، افزود: اما خسارت هایی که پرداخت می شود با توجه به کمبودو بازارآزاد نهاده و نوسانات قیمت جوجه که برروی قیمت تمام شده مرغ و تخم مرغ تاثیرگذار است بسیارناچیزاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی، تصریح کرد: ازآنجایی که بیشترین خسارت تخم مرغ مربوط به افت تولید است وافت تولید شامل بیمه نمی شود درنتیجه هیچ خسارتی به تخم مرغ تعلق نمی گیرد.

یوسفی ادامه داد: تنها اگر خسارت به دلیل بیماریهای اپیدمی باشد که گله را معدوم می کنند خسارتی به تخم مرغ تعلق می گیرد که حتی شامل 50 درصد قیمت تمام شده آن هم نمی شود.

وی اذعان داشت: بیمه مرغ گوشتی هم به دوصورت است، نوع اول بیمه تلفاتی است که حق بیمه کمی دریافت می شود و خسارتی هم بابت آن پرداخت نمی شود ولی خسارت پرداختی  دررابطه با معدوم سازی گله 30 درصد هزینه های مرغداری را پوشش می دهد.

رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی، تعداد اعضای انجمن در بخش گوشتی را که دارای پروانه هستند حدود 20 هزار نفر و مرغداریهای بدون پروانه و آزاد را درحدود 25 هزار نفر برشمرد.

یوسفی با بیان اینکه مرغداری های فاقد پروانه ازبیمه استفاده نمی کنند، افزود: اصول کار به اینگونه است که وقتی جوجه از مرکز جوجه کشی خارج می شود باید برگ بیمه داشته باشد و آنهایی که در سیستم کار می کنند حتما بیمه هستند.

وی اذعان داشت که، سالانه در حدود یک میلیون و سیصد هزارتن مرغ گوشتی درکشورتولید و عرضه می شود ومیزان خسارت درهر سال متفاوت است، ممکن است ناحیه ای از کشور درگیر بیماری یا مشکلی شود و تلفات زیادی وارد شود.

پربیننده ترین بیشترین اقبال در لرستان به سمت بیمه‌نامه‌های شخص ثالث است اقبال مردم کرمان به سمت بیمه نامه‌های بدنه اتومبیل و مسئولیت زیاد است سیگنال مثبت و منفی صنعت بیمه به حضور شرکت‌های جدید بیمه‌ای

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بیمه مرغ گوشتی تخم مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۱۹۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳ برابری پرورش مرغ گوشتی در استان تهران/ احداث ۲ مگافارم پیگیری می‌شود

 محمد علیمهری معاون استاندار در حاشیه جلسه بررسی آخرین وضعیت احداث واحد‌های بزرگ مقیاس پرورش مرغ گوشتی (مگافارم) اظهار داشت: در حال حاضر بیش از ۱۲ درصد مصرف روزانه مرغ استان تهران در داخل استان تولید می‌شود. 

وی افزود: برنامه ریزی اولیه برای احداث ۲ مگافارم در شهرستان ری و فیروزکوه انجام شده تا خودکفایی استان تهران به ۳۰ درصد افزایش یابد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران با تاکید بر افزایش تولید خاطرنشان کرد: در سال گذشته ۱۹ واحد راکد مرغداری استان تهران احیا شد که موجب افزایش جوجه ریزی از ۵۰۰ هزار قطعه به یک میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه شد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • بدون خسارت بودن رانش زمین در روستای کشکک رامیان
  • رشد ۳ برابری پرورش مرغ گوشتی در تهران
  • افزایش پرورش مرغ گوشتی در استان تهران
  • رشد ۳ برابری پرورش مرغ گوشتی در استان تهران/ احداث ۲ مگافارم پیگیری می‌شود
  • فعالیت روانشناسان بدون پروانه اشتغال حرفه‌ای تخلف تلقی می‌شود + فیلم
  • خلیل آباد کمترین واحد صنفی بدون پروانه را دارد
  • وقتی دولت و بذرپاش ابلاغیه رهبری را دور می‎زنند
  • جوجه یک روزه
  • برتری استان یزد در کسب جایگاه بالاترین ضریب نفوذ بیمه در کشور
  • خسارت میلیاردی سیل به کشاورزان گراشی