Web Analytics Made Easy - Statcounter

تقاضای سوخت هند در ماه دسامبر با افزایش سرعت روند بهبود اوضاع اقتصادی به بالاترین سطح در ۱۱ ماه گذشته رسید.

 به نقل از رویترز، مصرف سوخت هند در ماه دسامبر ۲۰۲۰ برای چهارمین ماه پیاپی افزایش یافت زیرا فعالیت اقتصادی و تقاضای حمل‌ونقل پس از وقفه ناشی از همه‌گیری ویروس کرونا بهبود یافت.

داده‌های اداره برنامه‌ریزی و تجزیه و تحلیل نفت (PPAC) وزارت نفت و گاز طبیعی هند روز جمعه (۱۹ دی‌ماه) نشان داد مصرف سوخت، یکی از نشانه‌های بررسی آمارهای تقاضای نفت، در ماه دسامبر نسبت به ماه ژانویه ۲۰۲۰، ۴.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱ درصد افزایش یافت و به ۱۸ میلیون و ۶۰۰ هزار تن رسید.

با این حال تقاضای سالانه ۱.۸ درصد کاهش یافت که نشان می‌دهد مصرف در سومین اقتصاد بزرگ آسیا هنوز به سطح پیش از همه‌گیری کرونا نرسیده است.

مصرف گازوئیل که پارامتر اصلی مرتبط با رشد اقتصادی است و حدود ۴۰ درصد از فروش کلی سوخت هند را شامل و سالانه محاسبه می‌شود، ۱.۹ درصد افزایش یافت و به ۷ میلیون و ۱۸۰ هزار تن رسید و نسبت به‌مدت مشابه پارسال حدود ۲.۸ درصد صعود کرد.

فروش بنزین با ۱.۵ درصد افزایش نسبت به ماه نوامبر به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تن رسید، این رقم نسبت به پارسال ۹.۳ درصد افزایش یافت.

برچسب ها: گازوئیل ، سوخت ، هند لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000LtZ

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: گازوئیل سوخت هند افزایش یافت درصد افزایش سوخت هند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۱۹۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تورم نقطه به نقطه تولید گوشت قرمز در کشور چقدر است؟

به گزارش خبرگزاری مهر، در بهمن ماه ۱۴۰۲ شاخص قیمت تولیدکننده بخش گاوداری‌های صنعتی (بر مبنای ۱۰۰=۱۳۹۵) برابر با ۱۴۴۰.۴ بوده که نسبت به ماه قبل (تورم ماهانه) ۱.۳ درصد و نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۴۷.۶ درصد افزایش یافته است. همچنین میانگین شاخص ۱۲ ماه منتهی به ماه جاری نیز نسبت به دوره مشابه سال قبل (نرخ تورم سالانه) ۵۳.۳ درصد افزایش یافته است.

کاهش تورم ماهانه

در بهمن ماه ۱۴۰۲ تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش گاوداری‌های صنعتی نسبت به ماه قبل (تورم ماهانه) به ۱.۳ درصد رسید که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (۱.۷ درصد)، ۰.۴ واحد درصد کاهش دارد. در میان اقلام گاوداری صنعتی، کمترین تورم ماهانه مربوط به شیر (۰.۱ درصد) و بیشترین آن مربوط به گاو ماده شیری (۶.۶ درصد) است.

افزایش تورم نقطه به نقطه

در بهمن ماه ۱۴۰۲ تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش گاوداری‌های صنعتی نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) به ۴۷.۶ درصد رسید که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (۴۵.۸ درصد)، ۱.۸ واحد درصد افزایش داشته‌است. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات گاوداری‌های صنعتی به ازای تولید قلم‌های خود در داخل کشور، در بهمن ماه ۱۴۰۲ نسبت به ماه مشابه سال قبل ۴۷.۶ درصد افزایش دارد. در بین اقلام گاوداری‌های صنعتی، کمترین تورم نقطه به نقطه مربوط به شیر (۲۳.۱ درصد) و بیشترین آن مربوط به گاو تلیسه (۱۴۶.۳ درصد) است.

کاهش تورم سالانه

در بهمن ماه ۱۴۰۲، تغییرات میانگین شاخص قیمت تولیدکننده محصولات گاوداری‌های صنعتی در داخل کشور در ۱۲ ماه منتهی به این ماه نسبت به دوره مشابه در سال قبل به ۵۳.۳ درصد رسید که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل (۵۵.۶ درصد)، ۲.۳ واحد درصد کاهش نشان می‌دهد. در ماه مورد بررسی، در میان اقلام گاوداری‌های صنعتی در کشور، کمترین تورم سالانه مربوط به شیر (۲۷.۵ درصد) و بیشترین آن مربوط به گوساله نر زیر ۴ ماه (۱۴۰.۵ درصد) است.

برای مشاهده جدول‌های آماری اینجا کلیک کنید.

کد خبر 6082322

دیگر خبرها

  • تقاضای بنزین دولتی برای تاکسی های اینترنتی
  • تورم نقطه به نقطه تولید گوشت قرمز در کشور چقدر است؟
  • این کشور اروپایی بالاترین نرخ تورم را ثبت کرد
  • تولید جهانی نفت کاهش یافت
  • ۷۵ درصد از حجم مخازن سدهای خراسان شمالی خالی است
  • وزیر ارتباطات: سرعت اینترنت 50 درصد در سال جاری افزایش خواهد یافت
  • واردات ۸۰۰ میلیون دلاری قطعات موتورسیکلت با رشد ۴۰ درصدی
  • پرشدگی سد‌های کشور به ۶۱ درصد رسید/ لزوم مدیریت مصرف در ماه‌های پیش‌رو
  • آخرین وضعیت سدهای کشور پس از بارندگی اخیر | ۸۰ درصد ظرفیت سدهای تهران خالی است
  • پرشدگی سدهای کشور به ۶۱ درصد رسید/ مدیریت مصرف آب ضروری است