Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، امروز بار دیگر برخی سهامداران بانک مهر اقتصاد در مقابل دفتر ارتباطات مردمی رئیس قوه قضائیه تجمع کردند.

تجمع‌کنندگان بنری در دست داشتند که روی آن نوشته شده بود: «ما سهامداران حقیقی بانک مهر اقتصاد اعتراض خود را نسبت به روند غیرقانونی ارزش‌گذاری غیرعادلانه سهام بانک در راستای ادغام در بانک سپه و برگزاری غیرقانونی مجمع فوق‌العاده ادغام اعلام داشته و از ریاست محترم قوه قضائیه صدور دستوری مبنی بر عدم ثبت صورت جلسه مجمع بانک مهر اقتصاد و بازگشت حقوق پایمال شده خود را خواستاریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

 

* حرف سهامداران بانک مهر اقتصاد چیست؟‌

یکی از سهامداران در این تجمع می‌گفت: ارزش دارایی‌های بانک بسیار بیشتر از رقم اعلام شده بود و به همان نسبت پول پرداختی به سهامداران چند برابر رقم فعلی باید افزایش یابد. ارزش دارایی‌های بانک بر مبنای قیمت‌های اسفند ماه 1397 محاسبه شده در حالی که مجمع عمومی بانک در 12 خرداد 99 برگزار شده است.

وی افزود: مثل این می‌ماند که شما ماشین‌‌تان را بفروشید و خریدار بر مبنای قیمت‌ سال 97 به شما پول بدهد. این هیچ منطقی ندارد و قطعا حقوق سهامدار با این کار پایمال شده است.

 

یک سهامدار دیگر هم با اشاره به وضعیت بانک مهر اقتصاد و بانک قوامین، گفت: بخش زیادی از ارزش دارایی‌هایی بانک مهر اقتصاد را به خاطر زیان‌های بانک قوامین برداشتند و با ارزش کمتری محاسبه کردند. این حق سهامدار است که ارزش واقعی سهامش را دریافت کند.

یکی دیگر از افراد حاضر در این تجمع به ارزش سهام خریداری شده توسط بانک اشاره کرد و گفت: بانک مهر اقتصاد سهامدار چند شرکت بزرگ بورسی مانند فولاد مبارکه بود که ارزش سهام این شرکت از اسفند 97 تاکنون بیش از 4 برابر شده است ولی محاسبه همه این دارایی‌ها براساس قیمت‌های اسفند 97 است.

سهامدار دیگر حاضر در این تجمع به شکایت تعدادی از سهامداران به قوه قضائیه اشاره کرد که پیگیری‌ها از این ناحیه به نتیجه‌ای نرسید.

 

به گزارش فارس، در این تجمع که به صورت آرام و بدون سر دادن شعار برگزار شد، خواسته مشخص افراد حاضر در تجمع، ابطال مجمع عمومی و ارزیابی مجدد دارایی‌های بانک مهر اقتصاد بود.

سهامداران بانک مهر اقتصاد همچنین امروز در مقابل سازمان بورس نیز تجمع جداگانه‌ای با همین محورها برگزار کردند.

به گزارش فارس، مخاطبان خبرگزاری در سامانه فارس من نیز مطالبه‌ای را با 5400 امضا با عنوان «ضرورت ارزش‌گذاری منصفانه بانک مهر اقتصاد» به ثبت رسانده‌اند و خواستار پیگیری این موضوع شده‌اند.

ثبت‌کنندگان این سوژه نوشته‌اند: «طبق بند هفت صفحه 72 گزارش هیات کارشناسان رسمی دادگستری مربوط به ارزش‌گذاری بانک مهر اقتصاد، تعیین ارزش ویژه کل و ارزش ویژه هر سهم شرکت در تاریخ 29 اسفندماه 1397 آمده است، سوال ما این است اگر ارزش ویژه در این تاریخ انجام شده و برآورده شده، چرا بلافاصله بعد از محاسبه این ارزش‌گذاری، مجمع ادغام تشکیل نشده بود و با سهامداران تسویه نکرده‌اند، حال که یک سال و سه ماه از این تاریخ گذشته است، آیا باید بپذیریم که براساس قیمت‌گذاری یک سال و سه ماه پیش این ارزش‌گذاری انجام و با سهامداران تسویه شود؟

 نکته بسیار مهم اینجاست که در تاریخ 29 اسفندماه 1397 اضافه ارزش شرکت سرمایه‌گذاری مهر اقتصاد ایرانیان 14 هزار و 600 میلیارد تومان توسط کارشناسان محترم دادگستری برآورد گردیده است، این در حالی است که این شرکت مالک 12 درصد شرکت فولاد مبارکه اصفهان، 20 درصد آلومینیوم ایرانا یرالکو، 100 درصد نیروگاه کازرون و مالک 67 درصد سهام شرکت تراکتورسازی ایران است، اگر صرفا همین سه شرکتی که گفته شد را مبنای ارزش‌گذاری قرار دهیم، ارزش‌گذاری این سه شرکت با توجه به اینکه قیمت خودشان یا مشابه خودشان در بازار سرمایه وجود دارد. اضافه ارزش شرکت سرمایه‌گذاری مهر اقتصاد ایرانیان را بالغ بر 50 هزار میلیارد تومان می‌کند.»

انتهای پیام/

 

منبع: فارس

کلیدواژه: بانک مهر اقتصاد ادغام بانک های نظامی بانک سپه سهامداران بانک مهر اقتصاد ارزش گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۱۹۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خداحافظی با نخستین سامانه تحت وب سمات پس از ۱۶ سال

فعالیت نخستین سامانه تحت وب شرکت سپرده‌گذاری مرکزی پس از ۱۶ سال ارائه خدمت، از فهرست سامانه‌های تحت وب این شرکت متوقف شد تا بیش از ۴۰ هزار کاربر این سامانه به درگاه ذینفعان بازار سرمایه منتقل شوند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، فعالیت سامانه وضعیت دارایی سهامداران (IPS) به عنوان نخستین سامانه تحت وب شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه در مراسمی با حضور مدیرعامل این شرکت متوقف شد تا بیش از 40 هزار کاربر این سامانه به درگاه ذینفعان بازار سرمایه (ddn.csdiran.ir) منتقل شوند.

مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری در این مراسم که با حضور معاون و مدیران فناوری و توسعه نوآوری برگزار شد، گفت: توسعه خدمات زیر ساختی در شرکت سپرده گذاری مرکزی باعث شده است تا این شرکت بتواند خدمات متنوعی را به ذینفعان خود ارائه کند.

محمد باغستانی با بیان اینکه تحولات فراوانی در سال های اخیر در حوزه فناوری اطلاعات در شرکت سپرده گذاری مرکزی رخ داده است، افزود: هدفگذاری مهم این شرکت در سال 1403 ارتقا و توسعه کیفی سامانه های سمات است تا بتوانیم خدمات مطلوبتری را به ذینفعان مختلف شرکت سپرده گذاری مرکزی ارائه دهیم.

وی یکی از ویژگی های بارز شرکت سپرده گذاری مرکزی را پویایی در این مجموعه بابت راه اندازی، توسعه، ارتقا و توقف فعالیت سامانه های خود اعلام کرد و اظهار داشت: عمر مفید سامانه ها با توجه به تغییرات فراوان در حوزه فناوری اطلاعات، حدود 10 سال است به همین علت فعالیت نخستین سامانه تحت وب شرکت سپرده گذاری مرکزی متوقف شد تا از این پس، کاربران این سامانه از خدمات متنوع و یکپارچه سامانه ذینفعان بازار سرمایه استفاده کنند.

این گزارش می‌افزاید: ایده راه اندازی سامانه وضعیت دارایی (IPS) را مرحوم علیرضا حاجی نوروزی مدیرعامل وقت شرکت سپرده گذاری مرکزی در سال 1386 برای مشاهده پرتفو (سبد دارایی) سهامداران مطرح کرد و این سامانه شهریورماه سال 1387 رونمایی شد.

سهامداران برای فعالیت در این سامانه که دارای سه نسخه فارسی، انگلیسی و تحت اندروید موبایل بود باید به دفاتر پیشخوان دولت مراجعه و در این سامانه ثبت نام می کردند تا بتوانند خدماتی همچون ارایه اطلاعات دارایی سهامداران (سبد سهام)، دارایی قابل معامله، کارگزار ناظر، نمایش آخرین معاملات آخرین روز معاملاتی و امکان گزارش گیری از سبد سهام را دریافت کنند.

در مجموع بیش از 40 هزار سهامدار در این سامانه حساب کاربری داشتند اما به مرور بعد از رونمایی درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه که خدمات کامل تری را در اختیار سهامداران قرار می داد سامانه وضعیت دارایی سهامداران به مرحله بازنشستگی خود نزدیک شد و پس از 16 سال ارائه خدمت، از فهرست سامانه های تحت وب شرکت سپرده گذاری مرکزی خارج شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • یک پیش‌بینی تکان‌دهنده از وضعیت تورم در ایران
  • وزیر اقتصاد تشریح کرد؛ جزئیات معامله ۶ هزار میلیاردی سرخ‌آبی‌ها با پتروشیمی و بانک‌ها
  • یک پیش‌بینی تکان‌دهنده از وضعیت تورم در ایران / ارزش پول ملی در ۴ دهه چقدر کاهش یافت؟
  • جزئیات معامله۶هزار میلیاردی سرخآبی‌ها با پتروشیمی و بانک‌ها
  • واریز بیش از ۹۴۱ میلیارد تومان سود به حساب سهامداران
  • مذاکرات ایران برای خرید شرکت خودروسازی «روور» انگلستان
  • واریز ۹۴۱میلیارد تومان سود به حساب سهامداران
  • واریز ۹۴۱ میلیارد تومان سود به حساب سهامداران
  • پرسپولیس زیان‌ده شد، استقلال سربه‌سر!
  • خداحافظی با نخستین سامانه تحت وب سمات پس از ۱۶ سال