Web Analytics Made Easy - Statcounter

منتظر بون گالون اندیشمند اسلامی اهل کشور فیلیپین در گفتگو با تقریب با اشاره به ثابت بودن سیاست های جهانی و منطقه ای آمریکا گفت: دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در شرایطی از قدرت کنار رفت که برخی از کشورهای منطقه خاورمیانه از جمله عربستان بسیار به حمایت های سیاسی و نظامی او تکیه کرده بودند و به دلیل همین حمایت هم جنگ یمن را شروع کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترامپ بیشترین حمایت را از رژیم صهیونسیتی انجام داد. طرح معامله قرن، ضمیمه شدن جولان، قدس، انتقال سفارت و همچنین امضای توافقات صلح با کشورهای امارات، بحرین و سودان، اقداماتی است که ترامپ فقط در چهار سال ریاست‌ جمهوری خود برای پیشبرد اهداف اسرائیل و حمایت از آن انجام داد.

منتظر بون گالون افزود: با آمدن جو بایدن، رئیس جمهور جدید آمریکا نباید خوش بین بود که او خیلی سریع به جنگ یمن خاتمه می دهد. اما بسیار محتمل است که عربستان از این به بعد در این جنگ خونین دست تنها بماند و حمایت کمتری از دولت آمریکا دریافت کند. رویدادی که بدون شک ریاض را با چالش های بسیار زیادی روبه رو خواهد کرد.

وی در ادامه اظهار داشت: مقام های سعودی با در نظر گرفتن این شرایط باید به یک فهم واقعی از شرایط منطقه خاورمیانه دست یابند و در برابر فشارها تسلیم شوند و بپذیرند که در این جنگ منطقه ای شکست خورده اند.

منتظر بون گالون با اشاره به آشتی اخیر میان ریاض و قطر گفت: همین اقدام می تواند نخستین قدم برای پذیرفتن سیاست های شکست خورده سعودی ها در منطقه باشد. آنها می توانند در ادامه با کم کردن اختلافات با کشورهای بزرگی مانند جمهوری اسلامی ایران زمینه را برای همکاری های مشترک و آرام کردن فضای منطقه و ایجاد سدی در برابر نفوذ کشورهای خارج از منطقه فراهم کنند. این امر اتفاق نمی افتد مگر اینکه مقام های عربستان از اتکای صرف به دولت ترامپ به خوبی درس گرفته باشند.

انتهای پیام/
 

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۱۹۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر سیاست آمریکا در برابر رژیم اسرائیل/ نقش جمهوری اسلامی ایران در ثبات منطقه قابل تقدیر است

«محمود عباس زاده مشکینی» نماینده مردم مشکین شهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به این مطلب که در ادامه اختلافات مقامات آمریکایی با سران کابینه جنگ رژیم صهیونیستی درباره مدیریت جنگ غزه گویای انتقاد دوباره رهبر اکثریت مجلس سنای آمریکا ضد نتانیاهو است، به خبرنگار حوزه پارلمانی خبرگزاری تقریب گفت: آمریکا با وجود انتخابات پیش رو مجبور است برخی از سیاست‌های خود را تغییر دهد، پیش بینی من بر این مبنا است که اگر ترامپ مجدداً رئیس جمهور شود، حمایت‌های آنها از رژیم غاصب اسرائیل بیشتر خواهد شد. چرا که آنان جریاناتی هستند که هزینه کردن _بابت جنگ _برای آنها چندان اهمیتی ندارد. این نماینده دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی در جواب اینکه با توجه به درگیری های داخلی در کابینه اسرائیل آیا آمریکا در سرزمین‌های اشغالی دست به انقلاب مخملی خواهد زد یا خیر؟ ادامه داد: دخالت در امور داخلی کشورها، به ویژه با استفاده از ابزار رسانه‌ها و جنگ روانی، یکی از سیاست‌های اصلی آمریکاست. آنها تا زمانی که امپراتوری‌های رسانه‌های کشورهای غربی فعالیت می‌کنند، به دنبال ایجاد انقلاب‌های مخملی در کشورهای خاورمیانه هستند در این بین ما باید در عرصه سیاست واقع‌بینانه تفکر کنیم و سیاست‌های خود را بر اساس منافع ملی و منطقه پیگیری کنیم.   وی تفاوت نظر بین دو جناح در آمریکا در قبال حمایت از رژیم اسرائیل را اینگونه شرح داد: در بین دو جناح موجود در ایالات متحده، تفاوت نظر وجود دارد. تیم ترامپ سرمایه‌گذاری و وقت گذاری به صورت حداکثری در حمایت از رژیم اسرائیل می‌کند به گونه ای که ترامپ دموکرات‌ها را برای اسرائیل بسیار مضر دانسته و حتی معتقد است بایدن حمایت لازم را از تل آویو انجام نمی دهد.در حالی که بایدن بر اساس سیاست‌های داخلی خود مواضع محتاطانه تری اتخاذ کرده است.   عضو کمیسیون امنیت ملی خاطر نشان کرد: آمریکا با توجه به تفاوت نظر در دو جناح خود، در دوره‌های مختلفی از تاریخ خود نسبت به رژیم اسرائیل عمل کرده است. در برخی موارد، جناح‌های مختلف در آمریکا نظرات مشابهی در قبال اسرائیل داشته‌اند، اما در دوره‌های دیگر تفاوت‌های قابل توجهی وجود داشته است. البته، برخی از تغییرات در سیاست آمریکا در قبال اسرائیل می‌تواند نتیجه‌ای از تغییرات در سیاست خارجی و نیازهای داخلی آمریکا باشد.   عباس زاده به نقش مهم جمهوری اسلامی ایران در منطقه اشاره کرد و یادآور شد: ایران یک کشور با تاریخ و فرهنگ بسیار غنی است که نقش قابل توجهی در پرداختن به مسائل منطقه‌ای دارد. ایران در برخی موارد به عنوان یک نیروی مثبت و سازنده در منطقه شناخته می‌شود لذا برای حل مسائل منطقه، تعامل سازنده و همکاری بین کشورها بسیار مهم و تاثیر گذار است.   انتهای پیام/
 

دیگر خبرها