Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، علیرضا صدرالدینی مدیرکل دفتر توسعه کتاب و کتابخوانی وزارت ارشاد از برگزاری دو نشست هم‎اندیشی با دبیران علمی و سرگروه‌های استان‎ها برای برطرف کردن برخی ابهامات خبر داد.

صدرالدینی گفت: معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای تحقق شعار «ایران تهران نیست» تاکنون برای ۱۰ استان اجازه صدور مجوز کتاب را صادر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این استان‏‌ها کارگروه نظارت بر نشر ایجاد شده است و دبیر علمی بر صدور مجوز کتاب‎ها نظارت دارد.

وی ادامه داد: با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور تصمیم گرفته شد جلسات با استان‎ها که سابق بر این به صورت حضوری برگزار می‎شد به صورت آنلاین انجام شود تا به ابهاماتی که در استان‎ها وجود دارد رسیدگی شود.

صدرالدینی تصریح کرد: در دی‌ماه سال جاری دو جلسه از طریق آنلاین با استان‎های خراسان رضوی و اصفهان برگزار شده است. در این جلسات حجت‌‎الاسلام هادویان و برخی از کارشناسان دفتر توسعه کتاب و کتابخوانی حضور داشتند و ابهاماتی که در این استان‏‌ها وجود داشت بررسی شد.

بر اساس این گزارش، سامانه یکپارچه صدور مجوز بررسی و نشر کتاب به ثبت درخواست صدور مجوز کتاب برای مراحل مختلف دریافت مجوز نشر کتاب طراحی شده است. ناشران از طریق این سامانه قادر به تمدید مجوز و دریافت مجوز برای کتاب‌هایشان هستند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: 10 استان اداره کتاب وزارت ارشاد مدیر اداره کتاب صدور مجوز کتاب استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۱۹۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۷ هزاریزدی درخواست صدور مجوز کسب و کار دادند 

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان یزد افزود: بخشی از این درخواست‌ها نیز یا رد شد و یا متقاضی آن انصراف داده است و بخشی از آن نیز در مرحله صدور مجوز می‌باشد.    وی با بیان اینکه شهرستان‌های یزد، ابرکوه و میبد به ترتیب بیشترین تعداد درخواست مجوز را به خود اختصاص داده اند اظهار داشت: در میان مشاغل، اصناف با بیش از ۱۸ هزار، بیشترین درخواست را داشته اند و مشاغل خانگی با بیش از ۱۴ هزار درخواست و بخش کشاورزی با هفت هزار درخواست در رده‌های بعدی قرار دارند.    دهقان منشادی از وجود بانک اطلاعات کسب و کار در استان خبر داد و گفت: در حال حاضر ۱۰۰ درصد مجوز‌ها از طریق درگاه ملی و به صورت برخط و در کوتاهترین زمان ممکن صادر می‌شود.    مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان یزد با بیان اینکه مهلت دریافت مجوز الکترونیکی کسب و کار (شناسه یکتا) تا ۲۵ اردیبهشت سال ۱۴۰۳ از سوی هیات مقررات‌زدایی تمدید شده است گفت: صاحبان کسب و کار تار تاریخ یاد شده مهلت دارند در این زمینه اقدام کنند.    دهقان منشادی افزود: بعد از این مهلت مجوز‌ها قدیمی و فاقد شناسه یکتا از نظر قانونی اعتبار ندارد و این نوع کسب و کار‌ها فاقد مجوز محسوب می‌شوند.    وی با بیان اینکه علی رغم اطلاع رسانی‌های انجام شده هنوز بسیاری از کسبه برای تبدیل مجوز‌های خود از کاغذی به الکترونیکی اقدامی نکرده اند؛ از کلیه صاحبان مشاغل، اصناف، کسبه و بازاریان استان یزد خواست به منظور جلوگیری از ایجاد مشکل در دریافت خدمات بانکی، بیمه ای، مالیاتی و ... هر چه سریعتر نسبت به الکترونیکی کردن مجوز‌های کسب و کار خود اقدام کنند.    دهقان منشادی گفت: صاحبان کسب و کار برای انجام این کار باید به درگاه ملی مجوز‌ها به نشانی mojavez.ir مراجعه نمایند و داشتن شماره پشت کارت ملی، شماره جواز کسب و کار و کد پستی محل کسب و کار برای فرایند الکترونیکی شدن الزامی است و این فرایند در کوتاه‌ترین زمان ممکن و به صورت رایگان قابل انجام است.    هم اینک بیش از ۵۰ هزار فقره جواز کسب و کار در استان یزد وجود دارد که تاکنون یک هزار و ۷۵۰ مورد آن الکترونیکی شده است.

دیگر خبرها

  • افزایش قیمت کالاها بدون مجوز قانونی نیست
  • رئیس دادگستری خراسان رضوی، معاون اول قوه قضاییه شد
  • ۴۲ دستور کار برای حفاظت و مرمت از میراث فرهنگی خراسان رضوی
  • ۴۲ دستورکار برای حفاظت و مرمت از میراث خراسان رضوی
  • بیش از ۲ هزار اثر تاریخی در خراسان رضوی ثبت ملی شد
  • اقامتگاه‌های غیررسمی و بدون مجوز مقبول نظر مسافران
  • درخواست یزدی‌ها برای صدور مجوز کسب و کار
  • ۵۷ هزاریزدی درخواست صدور مجوز کسب و کار دادند 
  • ۹۰ درصد اتباع افغانستانی در خراسان رضوی خواهان مجوز اقامت هستند
  • صدور ۵۱۴ مجوز سه گانه صنایع دستی در خراسان‌شمالی