Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@00:58:03 GMT

پیش بینی مبارزه با ملخ صحرایی در سطح ۱ میلیون هکتار

تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۱۹۶۵۳

پیش بینی مبارزه با ملخ صحرایی در سطح ۱ میلیون هکتار

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، مدیرکل دفتر مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات گفت: از آبان ماه امسال تا کنون با ورود نخستین دستجات ملخ صحرایی به کشور در سطح ۲۲۹ هکتار با این آفت مبارزه شده است.

سعید معین افزود: ۴۴ هکتار از سطح مبارزه در استان هرمزگان با ورود ملخ صحرایی از سمت پاکستان در آبان ماه و ۱۸۵ هکتار مبارزه در استان بوشهر در آذر ماه انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در حال حاضر از هجوم ملخ‌ها خبری نیست، اظهار داشت: انتظار داریم هجوم اصلی ملخ‌های صحرایی از شبه جزیره عربستان از بهمن ماه آغاز شود.

معین ادامه داد: در پاییز امسال با توجه به شرایط آب و هوایی در شبه جزیره عربستان به ویژه در عربستان که در ۳۰ تا ۴۰ ساله گذشته که بی سابقه بوده است، بستر برای تغذیه و تخم ریزی این آفت فراهم شده و بنابراین، بر خلاف دو سال قبل که ملخ صحرایی از سمت شرق شبه جزیره عربستان، بین سومالی و یمن و قسمت‌های داخلی اش به سمت ایران می‌آمد، امسال در کل این شبه جزیره پر از ملخ خواهد شد.

وی پیش بینی کرد: مبارزه با این آفت در ایران از نیمه یا اواخر بهمن آغاز و تا آخر تیرماه به طول انجامد و این مبارزه در استان‌های بوشهر، خوزستان، فارس، هرمزگان، جنوب کرمان، سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، ایلام و کهگیلویه و بویراحمد انجام شود.

مدیرکل دفتر مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات کشور افزود: امکانات این سازمان از جمله سم در حدی است که مبارزه با این آفات را تنها در ماه‌های بهمن و اسفند پوشش دهد.

وی گفت: تا کنون برای مبارزه با ملخ صحرایی در سال جاری ۲۰ میلیارد تومان تخصیص یافته در حالی که برای مبارزه کامل با این آفت ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

معین در پاسخ به پرسشی در زمینه استفاده از پهپاد برای مبارزه با ملخ صحرایی اذعان داشت: در دو سال اخیر برای سمپاشی از پهپاد استفاده کردیم، اما نتیجه آن قابل قبول نبود و از این رو، برای سمپاشی هوایی روی هواپیما حساب می‌کنیم.

وی گفت: در سال زراعی جاری برای عملیات سمپاشی هوایی علیه ملخ صحرایی، یک میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.

معین با اشاره به گران بودن هزینه پرواز هواپیما، اظهار داشت: برای هر هکتار سمپاشی با هواپیما ۳۰۰ تا ۳۵۰ هزار تومان اعتبار نیاز داریم و این مقدار، فقط هزینه ساعتی پرواز است.

کد خبر 5124731

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان حفظ نباتات کشور سعید معین ملخ صحرایی قیمت دلار قطع برق ویروس کرونا اقتصاد چین شرکت توانیر قیمت نفت وزارت نیرو مصرف برق شاخص کل بورس بانک مرکزی ایران اقتصاد آمریکا قیمت یورو قیمت طلا تجارت ملخ صحرایی شبه جزیره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۱۹۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرز خسروی فعال‌تر می شود

محمد طیب صحرایی، استاندار کرمانشاه در نشست با اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه، با بیان اینکه دانشگاه، حوزه علمیه و مجموعه‌های مهارتی و دانشی باید سهم بیشتر و اثرگذارتری در اداره استان داشته باشند، گفت : هرچه میزان ورود این مجموعه‌ها به حوزه مسائل استان بیشتر باشد، آثار بهتری روی زندگی مردم کرمانشاه خواهد داشت. 

وی افزود: ما در استان کرمانشاه با انباشتی از مشکلات همچون تورم، بیکاری، مشکلات فرهنگی، آسیب‌های اجتماعی و... مواجه هستیم که انتظار می‌رود جامعه دانشگاهی در حل این مشکلات سهیم باشند. 

وی با بیان اینکه کرمانشاه ظرفیت‌های زیادی دارد که می‌توان با استفاده از آنها بر مشکلات غلبه کرد، گفت: یکی از ظرفیت‌های بزرگ استان در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری است که برای استفاده از این ظرفیت باید زیرساخت‌های ارتباطی مناسبت در حوزه ریلی، هوایی و جاده‌ای داشته باشیم. 

صحرایی خاطرنشان کرد: حدود دو سال پیش زمانی که به استان آمدم، فرودگاه کرمانشاه به عنوان یک زیرساخت ارتباطی مهم از وضعیت نابسامانی رنج می‌برد و با وجود اینکه تا چند سال قبل می‌شد تنها با ۸۰ میلیارد تومان آن را بهسازی کرد، اما این اتفاق نیفتاده بود و شرایط آن بحدی بغرنج شده بود که مجبور شدیم آن را از اساس شخم بزنیم و دوباره احداث کنیم. 

وی با بیان اینکه تاکنون حدود ۷۵۰ میلیارد تومان صرف بهسازی فرودگاه کرمانشاه شده، گفت: امیدواریم اوایل تابستان فرودگاه کرمانشاه دوباره زیر بار برود. 

استاندار کرمانشاه به افتتاح نمایشی راه آهن کرمانشاه در سال‌های گذشته اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه راه آهن کرمانشاه را به صورت ناقص افتتاح کرده‌اند، امکان افزایش سرعت آن وجود ندارد. به این معنا که ایمنی لازم را برای سرعت بالای ۶۰ کیلومتر ندارد. 

به گفته این مسئول، رفع نواقص راه آهن کرمانشاه هزار میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد. 

صحرایی عنوان کرد: در بحث راه‌های جاده‌ای نیز سال گذشته به برکت اربعین توانستیم اعتبارات خوبی را برای این حوزه بگیریم و حدود ۲۸۰ کیلومتر از راه‌های استان را بهسازی کنیم. همچنین از همین محل از ۱۹ نقطه حادثه خیز جاده‌ای در استان ۱۰ نقطه رفع خطر شد و مقرر شده که ۹ نقطه حادثه خیز دیگر تا شهریور ماه رفع خطر شود. 

وی در پاسخ به انتقاد دانشجویی مبنی بر برچیده شدن دانشکده فرهنگ و هنر در کرمانشاه، گفت: در این زمینه شخصا پیگیری‌هایی داشته و مقرر شده که دانشکده هنر در دانشگاه آزاد و رشته‌های میراث فرهنگی و گردشگری هم در دانشگاه رازی راه اندازی شود. 

استاندار کرمانشاه در پاسخ به سوال دانشجویی در مورد حواشی و اختلافات موجود در شورای شهر و شهرداری نیز گفت: باتوجه به مشکلاتی که شورای شهر داشت، نشستی را با اعضای شورا برگزار کرده و فرصت سه ماهه‌ای پیش رویشان قرار دادیم که در حال حاضر به روز‌های پایانی این فرصت نزدیک شده‌ایم و احتمالا طی یکی دو هفته آینده نشست دیگری را با آنها خواهیم داشت و یک جمع بندی صورت می‌گیرد. 

وی تاکید کرد: متاسفانه این حواشی باعث شده تا بودجه شهرداری کرمانشاه هنوز تصویب نشود و این نارسایی‌ها در زندگی مردم تاثیرگذار خواهد بود. 

صحرایی با اشاره به آمار بالای ساخت و ساز‌های غیرقانونی و ناایمن در شهر کرمانشاه، عنوان کرد: این آمار‌ها قابل قبول نیست و باید کاهش پیدا کند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • پیش بینی برداشت بیش از ۷۰۰ تن گل محمدی در خراسان جنوبی
  • ۲۴۵ هزار هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی سم‌پاشی شد
  • سطح مبارزه علیه ملخ های بومی به ۲۷ هزارهکتار رسید
  • ۲۴۵ هزار هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی سمپاشی شد
  • جزیره نخل جمیرا نماد دبی
  • مبارزه با آفت غلات در سمنان از ۶ هزار هکتار فراتر رفت
  • پیش‌بینی برداشت بیش از ۱۱ هزار تُن کلزا در آذربایجان‌غربی
  • مبارزه با آفات سن در هزار و ۱۰۰ هکتار از اراضی چهارمحال و بختیاری
  • مرز خسروی فعال‌تر می شود
  • ۱۵۰۰ هکتار از اراضی داورزن زیر کشت محصولات جالیزی