Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-19@06:22:11 GMT

کدام روش پرداخت قبض تلفن بهتر است؟

تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۱۹۷۴۰

کدام روش پرداخت قبض تلفن بهتر است؟

بهترین روش برای پرداخت قبوض تلفن ثابت، تماس با سامانه تلفنی ۲۰۰۰، وب‌سایت شرکت مخابرات ایران یا کد دستوری ستاره ۲۰۲۰ مربع است.

به گزارش ایسنا، با توجه به شرایط موجود و شیوع ویروس کرونا، مشتریان مخابرات جهت جلوگیری از قطع ارتباط تلفن ثابت، لازم است قبوض تلفن را به صورت غیرحضوری در پایان هر ماه پرداخت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 درصورتی که قبوض تلفن ثابت در زمان مقرر پرداخت نشود،‌ ابتدا خط یک‌طرفه شده و اگر باز هم این روند ادامه داشته باشد، منجر به مسدود شدن تلفن خواهد شد. زمانی که تلفن ثابت قطع می‌شود، مشترکان همچنان می‌توانند اقدام به پرداخت قبض کرده تا تلفن خود را وصل کنند و روش‌های مختلفی هم برای پرداخت قبوض وجود دارد.

طبق اعلام مخابرات منطقه تهران، شهروندان تهرانی می‌توانند به منظور جلوگیری از قطع ارتباط تلفنی و با عنایت به لزوم پرداخت صورتحساب قبوض تلفن ثابت در پایان هر ماه، طبق روال معمول نسبت به پرداخت صورتحساب پایان دوره و یا به روز تلفن ثابت خود اقدام کنند. همچنین بهترین روش برای پرداخت قبوض تلفن ثابت، تماس با سامانه تلفنی ۲۰۰۰، وب‌سایت شرکت مخابرات ایران به آدرس  WWW.TCI.IR و یا کد دستوری ستاره ۲۰۲۰ مربع است.

اگر مشترکان از درگاه‌های بانکی اقدام به پرداخت قبض کنند، فرآیندهای بانکی ممکن است تا چند روز هم طول بکشد و در آن صورت تا زمان اعلام بانک، تلفن مشترک وصل نمی‌شود و مشترک پیامکی دریافت می‌کند مبنی بر اینکه پس از پرداخت وجه، به مراکز امور مشتریان یا اداره مخابرات منطقه خود مراجعه کرده تا تلفنش وصل شود. درحالی که روش‌های دیگر پرداخت از جمله از طریق شماره‌گیری ۲۰۰۰ یا پورتال مخابرات، امکان آنی وصل شدن تلفن را فراهم می‌کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پرداخت قبوض الکترونیکی قبوض تلفن ثابت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۱۹۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیرساخت‌های شبکه‌های سیار مبتنی بر توسعه فیبر نوری


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ مدیرعامل شرکت مخابرات استان اصفهان در حاشیه مراسم تودیع و معارفه رئیس مخابرات کاشان با اشاره با اشاره به اینکه هدف گذاری ما امسال ۱۵۰ هزار تلفن ثابت است گفت: بر اساس طرح «نجما» تا دو سال آینده باید ظرفیت موجود که ۴۰ هزار اتصال فیبرنوری در استان اصفهان است به بیش از ۲۰۰ هزار اتصال مبتنی بر فیبرنوری برسانیم.

اسماعیل قربانی با اشاره به ایجاد زیرساخت‌های فیبرنوری در شهرک‌های صنعتی گفت: در حال حاضر درشهرک‌های صنعتی استان امکان ارائه فیبرنوری فراهم شده و مشترکان یا صنعت در حال استفاده از این ظرفیت هستند.


وی گفت:ظرفیت‌های اقتصاد دیجیتال برای جهش تولید، انباشت سرمایه و استفاده از فناوری موجب رشد اقتصادی می‌شود، شرایط تحریم موجب شده در جذب سرمایه و انتقال دانش به داخل کشور با محدودیت مواجه باشیم، اما فناوری اطلاعات و ظرفیت‌های دیجیتال می‌تواند این مشکل را رفع کند.


در این مراسم سید محمود شجاع الدینی کاشانی به عنوان سرپرست جدید مخابرات کاشان معارفه و از خدمات قاسم سلوکی تجلیل شد.

دیگر خبرها

  • افتتاح طرح های صنعت برق و مخابرات در میامی
  • تراکنش‌های بانکی با برنامک‌های هوشمند تلفن همراه بدون نیاز به کارت بانکی
  • خدمت جدید؛ تراکنش بانکی با تلفن همراه بدون نیاز به کارت‌های بانکی
  • اجرای بیش از ۶۴ هزار متر شبکه فیبرنوری در کردستان
  • تراکنش بانکی با تلفن همراه بدون نیاز به کارت‌ فعال شد
  • تراکنش بانکی با تلفن همراه بدون نیاز به کارت‌های بانکی فعال شد
  • چگونه موبایل جایگزین کارت‌های بانکی می شود؟ | جزئیات اجرایی شدن طرح کهربا در۶ بانک
  • تلفن ثابت ۴ هزار مشترک در زنجان وصل شد
  • زیرساخت‌های شبکه‌های سیار مبتنی بر توسعه فیبر نوری است
  • زیرساخت‌های شبکه‌های سیار مبتنی بر توسعه فیبر نوری