Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - فرمانده ستاد مقابله با ویروس کرونای استان تهران به اتفاق سردار ذوالقدر فرمانده سپاه سیدالشهداء استان تهران از بیمارستان امام رضا(ع) اسلام شهر بازدید و از اقدامات و خدمات پزشکان و کادر درمان این بیمارستان از ابتدای شیوع بیماری کرونا تاکنون تجلیل کردند.
به گزارش شمانیوز، دکتر علیرضا زالی در این بازدید، اقدامات سازمان تامین اجتماعی در کمک به مهار کرونا را شایسته تقدیر دانست و افزود: بیمارستان های سازمان تامین اجتماعی در سطح تهران خدمات موثر و بسیارخوبی را به بیماران مبتلا به کرونا ارائه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: یمارستان امام رضا(ع) اسلام شهر نیز به طور ویژه به عنوان تنها بیمارستان این شهرستان بار سنگین پذیرش و درمان بیماران کرونایی و اورژانس را به عهده داشته و به همین دلیل خدمات پزشکان و کادر درمان بسیار ارزشمند و قابل تقدیر است.
سردار ذوالقدر فرمانده سپاه سیدالشهداء استان تهران نیز در این بازدید در تشریح طرح شهید سلیمانی و برکات آن در مهار و کنترل بحران کرونا گزارشی را ارائه و از خدمات سازمان تامین اجتماعی در بخش درمان به ویژه بیمارستان امام رضا(ع) تقدیر کرد..
دکتر داریوش پناهی زاده سرپرست مدیریت درمان تامین اجتماعی استان تهران نیز در مراحل بازدید از بخش های بیمارستان اسلام شهر، توضیحاتی در خصوص برنامه بهسازی و بازسازی بخشها و برنامه افزودن 39 تخت عادی و ویژه به ظرفیت بیمارستان ارائه داد و عملکرد این بیمارستان در بحران کرونا را تشریح کرد.
وی همچنین گزارشی از اقدامات و عملکرد کلان سازمان تامین اجتماعی و بیمارستان امام رضا(ع) در جریان بحران کرونا ارائه و اظهار داشت، در ابتدای بحران کرونا مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی مبلغ قابل توجهی اعتبار علاوه بر اعتبارات جاری در اختیار بخش درمان قرار داده و تجهیزات حفاظت فردی و پزشکی لازم به طور مستمر در اختیار مراکز درمانی قرار گرفت.
وی افزود: معاون درمان سازمان نیز در این مدت به طور کامل از بیمارستانها و مراکز درمانی استان تهران حمایت و از لحاظ پرسنلی نیز کادر درمان و پشتیبانی مورد نیاز بیمارستان ها به نحو مناسبی تامین گردید.
دکتر پناهی زاده افزود: در این مدت بیمارستان های تامین اجتماعی استان تهران حدود 24 هزار بیمار کرونایی را بستری کرده اند و این بیمارستان نیز تاکنون 1300 بیمار مبتلا به کرونا را بستری کرده و به عنوان تنها بیمارستان این شهرستان نقش مهمی در درمان بیماران مبتلا به کرونا ایفا کرده است.
وی یادآور شد: مراکز درمانی سرپایی ملکی استان تهران نیز در درمان و ارجاع مبتلایان به کرونا نقش بسزایی را ایفا کرده اند.
دکتر پناهی زاده عملکرد بیمارستان امام رضا(ع) در مواجهه با همه گیری ویروس کرونا را مطلوب ارزیابی کرد و ضمن قدردانی از زحمات مجموعه این بیمارستان اظهار امیدواری کرد با انجام واکسیناسیون در آینده نزدیک بتوانیم به طرف شرایط نرمال حرکت کنیم.
دکتر پناهی زاده افزود: نظارت و پایش عملکرد بیمارستان ها و مراکز درمانی به طور منظم و مستمر انجام خواهد شد و ما در ستاد علاوه بر پشتیبانی، به طور دقیق و در همه ابعاد عملکرد مراکز را مورد رصد و ارزیابی قرار خواهیم داد تا اطمینان حاصل کنیم خدمات درمانی با کیفیت در دسترس بیمه شدگان قرار گیرد.
وی اضافه کرد: بزرگترین پروژه در بیمارستان امام رضا(ع) برنامه بازسازی بخش های این بیمارستان است که امیدواریم با تکمیل فرایند برگزاری مناقصه مراحل بازسازی و بهسازی بخشها و خصوصا بخش های ویژه هر چه سریعتر آغاز شود.
سرپرست مدیریت درمان تامین اجتماعی استان تهران افزود: رویکرد کلی ما توجه به مناطق کم برخوردارتر اطراف تهران است تا افرادی که دسترسی کمتری به مراکز درمانی کلان شهر تهران دارند، بتوانند بهره مناسبی از امکانات درمان تامین اجتماعی داشته باشند.
وی افزود: افرادی که از خدمات تامین اجتماعی استفاده می کنند از کارگران عزیز و اقشار مولد کشور و نیز مستمری بگیران هستند که به طور طبیعی احتمال حضور آنها در شهرهای اقماری تهران بیشتر است.
در ادامه این بازدید، دکتر معدنی پور رئیس بیمارستان امام رضا(ع) اسلام شهر نیز گزارشی از عملکرد بیمارستان با محوریت بیماران مبتلا به کووید 19 ارائه کرد.
منبع: اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی بیمارستان امام رضا ع تامین اجتماعی مراکز درمانی استان تهران بحران کرونا پناهی زاده اسلام شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۰۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیگر مشکلی برای بیمه کارگران ساختمانی وجود ندارد

نایب رئیس کانون انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی تعیین ساز و کار پرداخت بیمه کارگران ساختمانی از سوی نمایندگان مجلس را گامی مثبت در جهت تامین منابع بیمه آنها دانست و ابراز امیدواری کرد که سازمان تامین اجتماعی به تعهد خود در قبال کارگران در صف انتظار بیمه عمل کند.

هادی ساداتی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره تصویب استفساریه از سوی مجلس برای تعیین ساز و کار پرداخت بیمه کارگران ساختمانی اظهار کرد: استفساریه مذکور ۳ بند داشت که قبلا نمایندگان مجلس بند ۱ و ۲ را بررسی کرده و رأی داده بودند و بند ۳ باقی مانده بود که هفته قبل تصویب شد و هیچگونه بار مالی ندارد. موضوع بند ۳ این بود که ماده ۹۹ و ۱۰۰ قانون شهرداری‌ از طرح خارج شود و به عنوان جرایم محسوب نشود.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه ماده ۹۹ که طرح روستایی است و ماده ۱۰۰ که طرح شهری است، در همین فضایی است که کارگر ساختمانی کار می کند، چنانچه این طرح تصویب و این دو ماده از پرداخت حق بیمه معاف می‌شد، کارگران ساختمانی دچار آسیب می‌شدند زیرا سازمان تامین اجتماعی هیچ تعهدی در قبال فضایی که از آن پولی نمی‌گیرد، ندارد یعنی نسبت به حوادث محیط‌هایی که پولی از آن دریافت نمی‌کند،‌ تعهدی ندارد و این موضوع جزو معافیت‌های قانونی که در خود قانون تعریف شده بود مثل اماکن متبرکه، مساجد و تکایا نبود.

به گفته نایب رئیس کانون عالی انجمن های صنفی کارگران ساختمانی،‌ ۹۰ درصد ساختمان‌هایی که در سطح شهرها و بخش عمده‌ای از ساختمان‌هایی که در طرح‌های روستایی ساخته می‌شود، برای دریافت تراکم یا برای آنکه خارج از مجوز قانونی شهرداری تراکم بنا یا پارکینگ داشته باشند جهت دریافت مجوز ماده ۱۰۰ به شهرداری‌ها رجوع می‌کنند.

ساداتی گفت: اگر این فضا به دست کارگر ساختمانی ساخته نمی‌شد، حرفی نبود ولی چون در این فضا کارگر ساختمانی کار می‌کند، طبعا باید جزو دریافتی‌های سازمان تامین اجتماعی باشد یعنی کسی که مجوز اولیه را به هر دلیل گرفت یا نگرفت، برای استفاده از ماده ۱۰۰ شهرداری‌ها باید مفاصاحساب تامین اجتماعی هم لحاظ شود تا فرد به سازمان معرفی شود و ۲۵ درصد آن میزان عوارضی که شهرداری دریافت می‌کند، تامین اجتماعی برای بیمه کارگران ساختمانی از کارفرما دریافت می‌کند.

به گفته وی با این ساز و کار دیگر مشکلی برای بیمه کارگران ساختمانی وجود ندارد و این مساله هم به نفع کارگر ساختمانی است و هم به نفع سازمان تامین اجتماعی است چون منافع تامین اجتماعی از محل بیمه کارگران ساختمانی تعریف و منابع بیمه کارگران هم مشخص شده است، بنابر این سازمان باید به تعهد قطعی خود در خصوص بیمه کارگران ساختمانی عمل کند.

نایب رئیس کانون انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی با اشاره به مقاومت برخی شهرداری‌ها و انبوه‌سازان در این زمینه، گفت: انبوه‌سازان درباره دریافت عوارض ماده ۱۰۰ و تراکم ازدیاد بنا و خرید فضای پارکینک باید مجوز از شهرداری بگیرند که از این طریق به کمیسیون ماده ۱۰۰ معرفی می شوند و برابر با شرایط ملکی شان مبلغی را به شهرداری‌ها پرداخت می‌کنند؛ از طرفی ۷۰ درصد منبع درآمد شهرداری‌ها از طریق ماده ۱۰۰ است و طبعا کارفرمایان را مجاب می‌کنند که با گرفتن مجوز ماده ۱۰۰ بلندمرتبه سازی کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مشکلی بیمه کارگران ساختمانی حل شد؟
  • مراجعه سرپایی به مراکز درمانی تحت پوشش تامین اجتماعی زنجان ۱۲ درصد افزایش یافت
  • دیگر مشکلی برای بیمه کارگران ساختمانی وجود ندارد
  • وام بازنشستگان تامین اجتماعی افزایش می‌یابد
  • وام بازنشستگان تامین اجتماعی افزایش پیدا می‌کند
  • هزینه‌کرد ماهانه ۶۰ میلیارد تومان در تامین درمان ایلام
  • معرفی بخش‌های پیوند، داخلی و دیالیز به عنوان برگزیدگان سال ۱۴۰۲ بیمارستان فرهیختگان
  • مراسم تقدیر از بخش‌های منتخب بیمارستان فرهیختگان در سال ۱۴۰۲
  • ارائه خدمات در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی به ۲میلیون بیمار در تعطیلات نوروزی
  • ارائه خدمات به بیش از دو میلیون بیمار در تعطیلات نوروزی در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی