Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه طرح آمریکایی – صهیونیستی موسوم به معامله قرن، شکست خورده است، تأکید کرد: ملتهای بیدار و هوشیار با داشتن عقبه و فرهنگ غنیِ اسلامی نخواهند گذاشت صهیونیست ها بر منطقه مسلط شوند.

به گزارش ایسنا، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست مجازی رؤسای کمیسیون های امنیت ملی و سیاست خارجی مجالس کشورهای حامی فلسطین به صورت ویدیوئی سخنرانی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن این سخنرانی به شرح زیر است:

«السلام علکیم و رحمة ﷲ و برکاته؛
در ابتدا وظیفه خود می‌دانم از حضور برخی رهبران مقاومت فلسطین و رؤسای محترم کمیسیون‌های روابط خارجی و نمایندگان مجالس کشورهای دوست و برادر که با هدف تشریک مساعی و آگاهی بخشی در حمایت از ملت مظلوم فلسطین، دعوت مجلس شورای اسلامی ایران را پذیرفته و در این نشست مجازی مشارکت نموده‌اند، تشکر و قدردانی نمایم.
همکاران گرامی؛
دشمنان تلاش دارند از مسیر اعمال تحریم‌ها، اقدامات خودسرانه و یکجانبه، تهدید و تطمیع، وحدت امت اسلامی را هدف قرار دهند. بی تردید؛ در چنین شرایطی اهمیت موضوع فلسطین، ما نمایندگان مجالس کشورهای اسلامی و پارلمانهای حامی فلسطین را بر آن داشت تا با تمرکز بر شعار «قدس محور وحدت ما _ باهم علیه عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی»، برای حمایت از قبله اول مسلمین و قدس شریف به عنوان بخشی از هویت دینی مشترک مسلمانان، گردهم آئیم و میثاقی دوباره ببنیدم. 
جنایات مستمر رژیم تروریستی صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین و به ویژه نوارغزه، از حافظه تاریخ پاک نخواهد شد. جمهوری اسلامی ایران به عنوان حامی ملت مظلوم فلسطین و محور مقاومت، ١٢ سال پیش و در اولین سالروز تجاوز ٢٢ روزه رژیم صهیونیستی علیه غزه، با هدف تجلیل از مظلومیت مردم فلسطین و حماسه آفرینی محور مقاومت، طی مصوبه مجلس شورای اسلامی، 29 دی ماه را به نام روز «غزه، نماد مقاومت فلسطین» نامگذاری کرد و این روز، برای همیشه در تقویم رسمی جمهوری اسلامی ایران ثبت شد. 


ما امروز، به منظور پاسداشت مقاومت ملت فلسطین و محور مقاومت، در این نشست مجازی گردهم آمده ایم تا مجدداً تأکید نمائیم که امروز اهمیت هیچ مسأله ای به درجه اهمیت آزادی قدس شریف برای جهان اسلام نمی باشد و آرمان فلسطین، آرمان قرن ٢١ برای جهان اسلام است. 
همانطور که می دانید؛ اشغال کشور فلسطین و آوارگی فلسطینی های ساکن در این سرزمین، بدترین فاجعه ای است که جریان انحرافی صهیونیسم بعد از جنگ جهانی دوم در قلب جهان اسلام ایجاد نمود .
این که علیرغم گذشت ٧٢ سال از این رویداد تلخ و روز نکبت، همچنان بیش از ٤ میلیون فلسطینی در اردوگاه ها و در بدترین شرایط معیشتی بسر می برند؛  این که بیش از هزاران نفر در زندان های رژیم صهیونیستی اسیر، زندانی و تحت شکنجه اند؛  این که شهرک های صهیونیستی همچنان توسعه می یابد و هر روز زنان و کودکان فلسطینی به خاک و خون کشیده می شوند.
این که هرروز خانه فلسطینی ها در سرزمین های اشغالی به بهانه های مختلف تخریب می شود؛  این که بیش از دو میلیون فلسطینی، ١٤ سال است در غزه، تحت محاصره کامل انسانی قرار دارند و این که بیش از ٦ میلیون فلسطینی در سرزمین های اشغالی ١٩٤٨ و کرانه غربی در زیر سلطه صهیونیست ها و جوّ  نظامی - پلیسی و امنیتی وحشتناک و غیر انسانی به سر می برند، یک تراژدی دردناک برای بشر در قرن ٢١ است.
تأسف بارتر از این اتفاقات، این است که همه این جنایت ها در سکوت و مماشات برخی از حاکمان جهان اسلام، سازمان ملل و سازمان های مدافع حقوق بشر درحال وقوع است .
امروز، ما نه تنها شاهد حمایت و کمک به مردم مظلوم فلسطین نیستیم، بلکه متأسفانه معدودی از حاکمان کشورها با نادیده انگاشتن حقوق ملت فلسطین، با برقراری روابط سیاسی، اقتصادی، تجاری و حتی نظامی - امنیتی و سرمایه گذاری، در پروژه های شهرک سازی صهیونیستها کمک می کنند .

این که صهیونیست های اشغالگر و تروریسم در شرایط بحرانی ناشی از شیوع ویروس کووید١٩، ارسال واکسن برای اسراء و زندانیان فلسطینی را ممنوع و تحریم می کنند، فاجعه مضاعفی است که وجدان هر انسانی را با هر دین، مذهب و آئینی به درد می آورد. 
خواهران و برادران گرامی؛
امروز، همه ما مسؤولیم و کمترین وظیفه انسانی و اسلامی ما این است که با صدای بلند فریاد برآوریم و صدای مظلومیت فلسطین را به گوش جهانیان برسانیم. 
محورِ  آمریکایی – صهیونیستی، سناریویِ  تجزیه کشورهای اسلامیِ منطقه را به موازاتِ  اخراج فلسطینی ها از سرزمین اجدادیِ آنها و یهودی سازی و تخریب مسجدالاقصی دنبال می کند. بی تردید؛ اگر امروز جهان اسلام متوجه این توطئه خطرناک نشود و از وقوع آن ممانعت نکند و صهیونیست ها در صورتی که بتوانند قبح عادی سازی روابط را برطرف کنند، گام بعدی را برای تجزیه جهان اسلام برخواهند داشت. 
جهانیان در سال های اخیر، روابط نزدیک صهیونیسم و تروریسم را در بخشهایی از منطقه غرب آسیا و به ویژه سوریه، شاهد بوده اند، این خصومت صهیونیستها، با هدف تجزیه کشورهای اسلامی دنبال می شود و باید هوشیار بود.

رؤسای محترم کمیسیون روابط خارجی،  نمایندگان محترم،

معتقدیم پارلمانها، تصویر گویا و زبان حالِ مردم هستند و می توانند از ظرفیت خود در جهت حمایت از ملت مظلوم فلسطین و بیان این فجایع در نطق های پارلمانی استفاده کنند. این حداقل کاری است که می توان برای فلسطین انجام داد.
ما در مجلس شورای اسلامی ایران به ویژه در این مرحله حساس، با بکارگیری دیپلماسی پارلمانی برای تحقق حقوق مشروع ملت فلسطین تلاش می کنیم و ضمن حمایت از راه حل مقاومت به عنوان یک حقِ مشروع، بر راه حل سیاسی فلسطین از طریق ثبت طرح برگزاری همه پرسی در میان ساکنان اصیل فلسطین در سازمان ملل، بر مشارکت این ساکنان اصیل در طرح رفراندوم شامل مسلمان، مسیحی و یهودی تأکید کرده ایم. هرچند صهیونیستها ثابت کرده اند که فقط زبانِ قدرت را می فهمند.

خوشبختانه امروز ملت مقاومت فلسطین، بیدار، سرزنده و بالنده است و اسیر این توطئه ها نخواهد شد. باور داریم که ملت فلسطین از حقوقِ حقه خود کوتاه نخواهد آمد و ما نیز وظیفه داریم از این روحیه مبارزه و مقاومت تا حدِ  ممکن حمایت کنیم.
بی تردید، طرح آمریکایی – صهیونیستی موسوم به معامله قرن، شکست خورده است و ملتها بیدار و هوشیارند و با داشتن عقبه و فرهنگ غنیِ اسلامی نخواهند گذاشت صهیونیست ها بر منطقه مسلط شوند.
در پایان، همزمان با ایام سالگرد سردار سپهبد سلیمانی قهرمان بین المللی مبارزه با تروریسم، یاد و خاطره وی را که از سوی مقاومت و مردم فلسطین »شهید قدس« نام گرفت، گرامی می داریم.
بار دیگر از مشارکت همه عزیزان در این نشست مجازی تشکر و قدردانی میکنم.
والسلام علیکم و رحمة ﷲ و برکاته»

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: محمدباقر قاليباف رييس مجلس شورای اسلامی طرح معامله قرن غزه فلسطين رژيم صهيونيستي مجلس شورای اسلامی اسلامی ایران مظلوم فلسطین صهیونیست ها جهان اسلام نشست مجازی ملت فلسطین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۰۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست بایدن در قبال فلسطین می‌تواند به شکست وی در انتخابات منجر شود

تلگراف در مطلبی با اشاره به زمان باقیمانده تا برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، نوشت: سیاست دولت «جو بایدن» در قبال مساله فلسطین و حمایت او از اسرائیل می‌تواند به احتمال پیروزی وی لطمه وارد کرده و به شکست او منجر شود.

کمتر از هفت ماه مانده به برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، احتمال می‌رود که سیاست‌های بایدن در قبال مساله فلسطین و مردم غزه، باعث شکست وی در انتخابات شود.

به نوشته تلگراف، هنگامی که بایدن کارزار انتخاباتی خود را در ایالت کلیدی پنسیلوانیا راه اندازی کرد، با برخی اعتراض‌ها روبرو شد.

در خارج از سخنرانی روز پنجشنبه او در فیلادلفیا، عده‌ای از حاضران با در دست داشتن پلاکارد‌هایی که روی آن نوشته شده بود: «قتل عام فلسطین را متوقف کنید» و «از نهر تا بحر، فلسطین آزاد خواهد شد» اعتراض خود را به سیاست بایدن در قبال اسرائیل اعلام کردند.

در این میان، گروهی دیگر از معترضان نیز هر روز در خارج از کاخ سفید حاضر می‌شوند و خواهان توقف فوری جنگ در غزه هستند.

گفته می‌شود در حال حاضر جنبش هواخواه فلسطین بسیاری از جوانان لیبرال آمریکایی را جذب خود کرده، ضمن آنکه جامعه آمریکایی‌های عرب تبار که در انتخابات ۲۰۲۰ به بایدن رای داده بودند، اکنون از وی ناراضی هستند.

نتایج نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که محبوبیت بایدن در میان طرفداران قبلی کاهش یافته است. در انتخابات مقدماتی ماه گذشته دموکرات‌ها در ایالت میشیگان، بیش از ۱۳ درصد دموکرات‌ها از رای دادن به رئیس‌جمهوری آمریکا خودداری کردند و بر روی برگه رای واژه "بی تعهد" را نوشتند.

رایا عبدالعال یکی از معترضان عرب-آمریکایی و فعال سیاسی ساکن پنسیوانیا به عنوان یکی از ایالت‌های میدان نبرد، در گفتگو با تلگراف ضمن تاکید بر آتش بس فوری در غزه، گفت: بسیاری از ما دموکرات‌هایی هستیم که در انتخابات قبلی به بایدن رای دادیم. ما فکر می‌کردیم که موضع او مترقی و با ارزش‌های ما همسو است. اما به تازگی دریافتیم که او از آنچه در فلسطین اتفاق می‌افتد، کاملا حمایت نمی‌کند.

وی در ادامه با اعلام اینکه اسرائیل یک «پروژه استعماری» است که برای کمک آمریکا در برقراری روابط با خاورمیانه ایجاد شد، تاکید کرد: حمایت ایالات متحده از ایجاد یک دولت یهود اساسا «یک اقدام یهود ستیزانه» است، زیرا آنها نمی‌خواهند یهودیان به آمریکا بیایند.

این فعال سیاست در ادامه خاطرنشان کرد: بایدن برای حمایت از اسرائیل «شستشوی مغزی» داده شده و آمریکا امیدوار است از ذخایر نفت در شرق مدیترانه بهره برداری کند.

مت دوس معاون اجرایی مرکز سیاست بین‌الملل در واشنگتن نیز در همین زمینه به تلگراف گفت: بی‌تردید وضعیت جاری در خاورمیانه و حمایت دولت بایدن از اسرائیل به او در انتخابات پیش رو لطمه می‌زند.

وی افزود: موضوع فلسطین فقط در حوزه سیاست خارجی نیست، بلکه مساله عدالت اجتماعی و نژادی است.

وی سپس خاطرنشان کرد: من فکر می‌کنم که این یک واقعیت است و تنها به عرب-آمریکایی‌ها و فلسطینی‌های ساکن آمریکا مربوط نمی‌شود، بلکه برای دموکرات‌های مترقی جوان هم مساله مهمی به حساب می‌آید.

تلگراف در ادامه یادآوری کرده است که آرای جامعه عرب‌های آمریکایی در ایالت پنسیلوانیا در سال ۲۰۲۰، به گونه‌ای بود که بایدن با اختلاف جزئی ۸۰ هزار رای و در مجموع ۱.۲ درصد از کل آرا، برنده این ایالت میدان نبرد شود.

انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۴ آمریکا در ماه نوامبر (آبان) در حالی برگزار می‌شود که جنگ در غزه در نتیجه حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی که در تلافی حمله ۷ اکتبر حماس آغاز شد، به اعتراضات و تظاهرات بسیاری از حامیان فلسطین در آمریکا دامن زده‌ است. معترضان سیاست‌های دولت بایدن را در حمایت بی‌قید و شرط از اسرائیل زیر سوال برده و خواهان آتش‌بس فوری در باریکه غزه هستند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • ارسال پیام بازدارندگی در وعده صادق/ طوفان الاقصی ارکان رژیم صهیونیستی را به چالش کشید
  • گروه‌های فلسطینی: نبرد آینده با دشمن صهیونیستی متفاوت است
  • دور جدید توانمندی حزب الله ضد تل‌آویو آغازشده/اسرائیل شکست خورده
  • گروه‌های فلسطینی: نبرد آینده با دشمن صهونیستی متفاوت است
  • اجرای عملیات وعده صادق نشانه اعتماد به نصرت الهی
  • سیاست بایدن در قبال فلسطین می‌تواند به شکست وی در انتخابات منجر شود
  • شهادت ۲۶ فلسطینی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب غزه
  • «وعده صادق» اجرای کریدور آمریکایی-صهیونیستی را متوقف کرد
  • رضایی: «وعده صادق» به رویه بی پاسخ ماندن تجاوزات رژیم صهیونیستی پایان داد/ پروژه کریدورهای صهیونیستی-آمریکایی شکست خورده‌ است
  • ۱۱ هزار فلسطینی در غزه مفقود شده‌اند