Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-25@00:56:01 GMT

طرح بازنشستگی پیش از موعد به کجا رسید؟

تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۲۱۷۶۱

طرح بازنشستگی پیش از موعد به کجا رسید؟

خبرگزاری مهر: عباس گودرزی در خصوص طرح بازنشستگی پیش از موعد برای کارکنان دولت در رادیو گفتگو گفت: طرحی که پیشتر مطرح بود، در کمیسیون به جزئیات نرسید و کلیات آن رد شد.

وی دلیل را مخالفت صندوق‌های بازنشستگی و نیز کاهش سن بازنشسته شدن در کشور دانست و افزود: این روند فشار زیادی به صندوق‌ها می‌آورد و از طرفی باعث می‌شود نیروی کار به سرعت از چرخه خارج شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گودرزی امید به زندگی را بالای سن ۷۵ سال تخمین زد و تاکید کرد که نیروی کار باید تا سنین بالاتر در اشتغال پایدار بماند و ادامه داد: نسبت به طرح‌های دیگر بنده بی اطلاع هستم.

این نماینده مجلس ادامه داد: نماینده‌ها طرح‌های خود را روی سامانه اطلاع رسانی کرده و علاقمندان آن را امضا می‌کنند.

گودرزی گفت: طرح مذکور اصلاً به صحن نرسید و بر اساس توضیح مسئولان معاونت اجرایی بودجه کل مجلس در سال به گونه‌ای است که با احتساب کلیه کارکنان به یک میلیارد در روز نمی‌رسد و سخنانی که در رسانه‌ها مبنی بر هزینه کرد مجلس برای هر جلسه منعکس می‌شود [کذب است].

وی با بیان اینکه ۲۰ سال بازنشستگی برای زنان هنوز به صورت قانون تبدیل نشده است، گفت: اگر کلیات یک طرح در کمیسیون رد شود هیچ هزینه‌ای را بار نخواهد کرد الا اینکه یک‌نماینده بر اساس احساس مسئولیت یا قول انتخاباتی با حضور کارشناسان بحثی را طرح می‌کند که کنار گذاشته می‌شود.

در ادامه حاجیان اقتصاددان نیز، طرح بازنشستگی پیش از موعد را مغایر شرایط اقتصادی کشور عنوان و خاطرنشان کرد: چنین اتفاقی خطری جدی برای دولت دارد.

وی با بیان اینکه طرح‌ها و لوایح نباید هیچ گونه بار مالی برای دولت داشته باشد، گفت: صندوق‌های بازنشستگی تحت فشار مالی هستند و کاهش سن بازنشستگی ریسکی جدی در پی دارد.

حاجیان افراد هدف این طرح را در سنین جوانی توصیف کرد و افزود: این افراد در شرایط تورم ۴۰ تا ۵۰ درصدی از دستگاه اداری خارج شده و در پی اشتغال دوم خواهند بود که نه تنها مشکلی را حل نمی‌کند بلکه بر مشکلات حوزه کار دامن میزند و گریبان نیروهای متقاضی کار را می‌گیرد.

وی انتقاد را کاملاً بی ارتباط با بحث برنامه مطرح کرد و گفت: اگر قرار باشد نماینده‌ای بی ارتباط وارد مجلس شود و هر چیزی به نظر او برسد در قالب طرح مطرح کند، بار مالی برای کشور دارد.

حاجیان افزود: کافی است یک فرد متناسب با صنعت مورد نظر را منصوب کنند تا ببینیم چه اتفاقی می‌افتد.

وی با اشاره به مدیریت نادرست صندوق‌های بازنشستگی گفت: این صندوق‌ها باید به دست مدیران صاحب نظر داده شود ولی این اتفاق نمی‌افتد.

منبع: فردا

کلیدواژه: عباس گودرزی کلیات طرح بازنشستگی صندوق ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۱۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متوسط سن بازنشستگی به چند سال رسیده است؟

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به اینکه متوسط سن بازنشستگی به حدود ۴۰ سال و کمتر رسیده است، از ارسال تعداد روزهای اشتغال با پیامک به بیمه‌شدگان این سازمان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از سازمان تأمین اجتماعی، سازمان تأمین‌اجتماعی و دیوان عدالت اداری در نشستی مشترک به بررسی دلایل و بسترهای شکل‌گیری دعاوی مربوط به این سازمان در دیوان عدالت اداری پرداختند و بر ضرورت اصلاح بعضی قوانین و مقررات از جمله در زمینه مشاغل سخت و زیان‌آور تأکید کردند.

میرهاشم موسوی، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در این جلسه با اشاره به ضرورت اطلاع‌رسانی دقیق به بیمه‌شدگان سازمان به جهت پیشگیری از طرح دعاوی اظهار کرد: به تازگی با برنامه‌ریزی انجام شده، هر ماه مبلغ حق بیمه پرداختی، تعداد روزهای اشتغال و عنوان شغلی اعلام شده در لیست‌های حق بیمه پرداختی را به‌عنوان سه موضوع اصلی که در شکایات طرح می‌شود، از طریق پیامک به اطلاع بیمه‌شدگان می‌رسانیم؛ این فرایند در حال تعمیم به عموم بیمه‌شدگان کشور است و تا پایان اردیبهشت به طور کامل اجرا می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه جهش تولید بدون نیروی کار ماهر و دارای انگیزه کافی امکان‌پذیر نیست، افزود: یکی از موانعی که برای تحقق شعار امسال مطرح می‌شود این موضوع است که در بعضی موارد مجموعه کار با چالش حضور نیروی کار ماهر مواجه شده و مسیر بهره‌وری که در جهش تولید قرار است دنبال شود، از این جهت با مانعی جدی روبه‌رو است، اگر این را به شرایطی که در کلان کشور در تغییر و تحولات جمعیتی داریم اضافه کنیم، اهمیت حفظ و نگهداری نیروی کار ماهر و متخصص را در کارگاه‌های مختلف صنایع و صنوف نشان می‌دهد.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی تصریح کرد: تعداد درخواست‌ها و بازنشستگی‌های برقرار شده در مشاغل سخت و زیان‌آور مغایر اهداف و نیات اصلی تصویب این قانون است و سهمی عمده در ناترازی منابع و مصارف سازمان تأمین‌اجتماعی به‌عنوان یک سازمان بیمه‌ای بین نسلی دارد، وضعیت فعلی به گونه‌ای است که متوسط سن بازنشستگی به حدود ۴۰ سال و کمتر رسیده و گاهی نیروی کار در اوج تجربه، مهارت و تخصص از بازار کار خارج می‌شود و هزینه حمایت از این افراد به سایر بیمه‌شدگان ذی‌نفع سازمان تأمین‌اجتماعی تحمیل می‌شود.

موسوی ادامه داد: ناگوارتر اینکه این افراد که با استفاده از قانون مشاغل سخت و زیان‌آور و به سبب فرسودگی جسمی و روحی ناشی از این مشاغل از فهرست بیمه‌پردازان خارج می‌شوند، در عمل از بازار کار خارج نمی‌شوند که جا برای نیروهای جدید باز شود، بلکه جذب بخش‌های غیررسمی بازار می‌شوند، با این وضعیت نیروی انسانی نمی‌توان آرمان‌های بزرگ رشد و جهش تولید را دنبال کرد.

وی گفت: ما حق نداریم کسی را از حق قانونی خودش محروم کنیم و چنین اراده‌ای به هیچ وجه در تأمین‌اجتماعی وجود ندارد، نباید از کسی حقی ضایع کنیم و نباید اجازه دهیم آینده این صندوق با تعهدات بین‌نسلی با اجرای نادرست قوانین و مقررات تباه شود، ضایع کردن حقوق و منافع صندوق تأمین‌اجتماعی و تحمیل بار مالی غیرمنطقی به این صندوق، خلاف سیاست‌های کلی تأمین‌اجتماعی است که مقام معظم رهبری ابلاغ فرموده‌اند.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی اضافه کرد: در مجلس و در دولت مردمی سیزدهم این اراده وجود دارد که به سازمان تأمین‌اجتماعی کمک کنند تا این سازمان که ابزار و محور توسعه پایدار است توانمند باقی بماند، در موضوع شکایات پرتکرار اصلاح عناوین شغلی در مشاغل سخت و زیان‌آور هم باید در سه سطح کار کارشناسی و تخصصی با مشارکت همه نهادهای مرتبط انجام دهیم که یک بخش مربوط به قوانین کلان در مجلس و بخش دیگر اصلاحات قوانین تأمین اجتماعی و بخش دیگر هم اصلاح رویه‌های مربوط به اجرا است.

کد خبر 746895

دیگر خبرها

  • تقدیر ستاره پیشین بارسا از والیبالیست بلغارستانی
  • حاتم بخشی بیات از جیب کارکنان نفت؟
  • جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان
  • سن بازنشستگی به ۴۰ رسید + شرایط
  • خبر مدیرعامل تامین اجتماعی درباره سن بازنشستگی
  • علیرضا گرشاسبی: برای 60 میلیون تحت پوشش و تنها 18 میلیون بیمه پرداز داریم / نیمی از بازنشستگی های 1400 پیش از موعد بود
  • متوسط سن بازنشستگی به ۴۰ سال رسیده است
  • تمدید ثبت نام بیمه بازنشستگی مادران روستایی و عشایری تا 31 اردیبهشت
  • متوسط سن بازنشستگی به چند سال رسید؟
  • متوسط سن بازنشستگی به چند سال رسیده است؟