Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، حسین کلانتری در آئین تکریم و معارفه معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: از نقد سازنده استقبال می کنیم ولی توهین را نمی پذیریم.

وی با تاکید بر اینکه از عملکرد مطلوب مدیران دفاع می کنیم، افزود: در صورت تخلف مدیری دستگاه های نظارتی ورود می کنند و به طور قطع با مدیر متخلف برخورد می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار با اشاره به اینکه در آستانه دهه فجر قرار داریم، عنوان کرد: کمیته ویژه آماده سازی پروژه های دهه فجر و در راستای بررسی طرح و پروژه های عمرانی تشکیل شود.

وی با اشاره به اینکه ۲۰۰ میلیارد تومان اسناد خزانه در سال ۹۹ به استان ابلاغ شده است، تصریح کرد: مدیران برای جذب اسناد خزانه در مدت زمان باقی مانده اقدام کنند.

کلانتری با اشاره به اینکه یک هزار و ۵۰۰ پروژه در استان فعال است، بیان کرد: عواملی برای به سرانجام نرسیدن این پروژه تلاش می کنند.

وی با تاکید بر اینکه تمامی امکانات درمانی بیمارستان نرگسی گچساران خریداری شده است، تصریح کرد: این بیمارستان باید تا ۲۲ بهمن آماده بهره برداری باشد و هیچ توجیهی از هیچکدام از دستگاه های اجرایی پذیرفتنی نیست.

کلانتری با بیان اینکه این پروژه حق مسلم مردم گچساران است، گفت: معلوم نیست تاخیر در بهره برداری از این پروژه منافع چه افرادی را تامین می کند؟

استاندار با بیان اینکه شهر یاسوج به عنوان پایتخت طبیعت ایران شناخته شده است، اظهار داشت: کهگیلویه وبویراحمد دارای ۱۱ میلیارد مترمکعب روان آب است ولی بعضی از مردم شهر یاسوج باید از آب چاه استفاده کنند و ۱۰ سال از زمان آغاز پروژه سد تنگ سرخ می گذرد در حالی که این پروژه باید در بازه زمانی ۲ ساله به پایان می رسید.

وی با اشاره به اینکه این پروژه تاکنون ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته یعنی هر سال تنها ۲,۵ تا ۳ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، اظهار داشت: باتوجه به پیگیری های انجام شده و تلاش مجموعه آب منطقه ای مجوز اعتبار از ظرفیت های ماده ۵۶ قانون الحاقی گرفته شد و این پروژه تا ۲ سال دیگر به بهره برداری می رسد.

کلانتری پروژه پاتاوه به دهدشت را از دیگر پروژه های اولویت دار دانست و گفت: دوباره کاری ممنوع است و کلنگ هیچ پروژه ای برای بار دوم به زمین زده نمی شود.

وی تاکید کرد: هیچ مدیری حق ندارد یک ریال کم یا زیاد به مردم اطلاع رسانی کند و باید هرچیزی همانطور که هست به صورت شفاف به مردم اعلام شود.

کلانتری با بیان اینکه در بی سابقه ترین جنگ اقتصادی و تحریم ظالمانه قرار داریم، عنوان کرد: مقام معظم رهبری همواره خواستار امید بخشی به مردم هستند در حالی که عده ای از نا امید کردن مردم لذت می برند.

وی از استقرار بالگرد امدادی در کهگیلویه وبویراحمد از بهمن ماه امسال خبرداد و گفت: این بالگرد به صورت ۲۴ ساعته و ۱۲ ماه سال در استان استقرار خواهد داشت.

کلانتری ابراز کرد: می طلبد معاون جدید عمرانی نسبت به هماهنگی بین بخشی به ویژه حوزه محیط زیست و سایر دستگاه های اجرایی اقدامات لازم را انجام دهد.

وی خواستار حمایت از طرح ملی مسکن شد و گفت: از مجموع ۳۵۰۰ واحد مسکن محرومان و در بازه زمانی کمتر از یکسال ۲۵۰۰ واحد آن احداث شده و مابقی نیز با تلاش مدیران تا پایان امسال تکمیل می شود.

کلانتری خاطرنشان کرد: جاده استراتژیک پاتاوه به دهدشت، بیمارستان های گچساران، باشت و بهمئی نیز در آینده نزدیک به بهره برداری می رسند.

وی خواستار هماهنگی بین شهرداری ها و دهیاری ها شد و افزود: از ظرفیت شهرداران برای خدمت رسانی بهتر به مردم استفاده شود.

استاندار تاکید کرد: افزایش ۲۰۰ درصدی عملکرد کهگیلویه وبویراحمد در جذب اسناد خزانه گامی مهم برای توسعه بیشتر استان است.

کلانتری با اشاره به اینکه اعتبارات عمرانی استان نسبت به پارسال ۵۶ درصد افزایش داشته است، افزود: این در حالی است که امسال میانگین رشد اعتباری طرح ‌های عمرانی در کشور ۲۰ درصد است.

وی با تاکید بر اینکه سرانه یکی از شاخص های اصلی تولید اعتبارات است، عنوان کرد: برای استان ما سرانه بیش از یک میلیون تومان دیده شده است.

کلانتری با بیان اینکه میانگین منابع به مصارف در کشور ۸۵ درصد است، گفت: این میزان در کهگیلویه و بویراحمد ۱۱۵ درصد است.

وی با اشاره به اینکه در پرداخت تسهیلات اشتغال رتبه نخست کشور را به دست آوردیم، اظهار داشت: همچنان نیز خواستار افزایش پرداخت تسهیلات از سوی بانک های استان هستیم.

کلانتری در بخش دیگری از سخنانش از عدم رعایت فاصله گذاری اجتماعی و مشارکت مردم در تشییع جنازه ها گلایه کرد و گفت: وضعیت آرامستان ها باید مدیریت شود.

وی تاکید کرد: به شورای تامین دستور دادم که هر فردی که در مراسم های تشییع جنازه و عروسی از اسلحه تیراندازی کند شناسایی، اسلحه وی ضبط و مجازات قانونی انجام شود.

کلانتری تصریح کرد: ایجاد رعب و وحشت در بین مردم قابل قبول نیست و شورای تامین شهرستان ها نیز باید در این خصوص اقدامات لازم را انجام دهند.

وی خواستار نظارت بیش از پیش کمیته استانی نظارت بر اجرای پروتکل های بهداشتی الزامات سلامت محیط و کار مدیریت بیماری کرونا شد و افزود: مدیر هر دستگاه اجرایی در صورت عدم رعایت پرو تکل ها و پس از اخطار سوم عزل می شود.

منبع: فارس

کلیدواژه: کهگیلویه و بویراحمد مسکن اسناد خزانه کلانتری بهره برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۳۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأمین آب استان اصفهان نخستین مطالبه مردم و علما است

استاندار اصفهان صبح سه‌شنبه چهارم اردیبهشت ماه با آیت الله مرتضی مقتدایی نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری دیدار و برنامه‌ها و اقدامات مدیریت استان در حوزه‌های مختلف را تشریح کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری اصفهان، آیت الله مرتضی مقتدایی در دیدار با استاندار اصفهان اظهار کرد: خدمات انجام شده در استان اصفهان مشهود است و امیدواریم این اقدامات مورد عنایت حضرت ولیعصر (عج) نیز قرار بگیرد.

وی ادامه داد: ضروری است مردم نیز از اقدامات انجام شده مطلع شوند و در جریان روند خدمت‌رسانی قرار بگیرند.

نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری در خصوص تأمین آب استان، گفت: این مورد مکرراً توسط مردم مطالبه می‌شود و انتظار می‌رود با برنامه‌ریزی مشخص و کاربردی این مسئله اساسی استان به بهترین نحو به ثمر برسد.

وی همچنین از دیدارهای بدون واسطه استاندار اصفهان و مدیران کل دستگاه‌های اجرایی استان با آحاد مردم در جریان سفرهای شهرستانی و تلاش جهت رفع مسائل مردم تقدیر و قدردانی کرد.

تأمین آب نخستین مطالبه مردم و علما در اصفهان

سیدرضا مرتضوی، استاندار اصفهان نیز در این دیدار عنوان کرد: در دیدار با علما و بزرگان استان، همه بزرگواران مطالبه پروژه‌های تأمین آب را دارند و ما نیز بر این باور هستیم که تأمین آب استان اولویت نخست است.

استاندار اصفهان خاطرنشان کرد: البته سایر مشکلات استان را زمین نگذاشته‌ایم و در تلاش هستیم تا با نگاهی جامع زمینه‌های رفع چالش‌ها و توسعه همه‌جانبه استان اصفهان را رقم بزنیم.

برگزاری مستمر قرارگاه آب اصفهان

مرتضوی ضمن اشاره به تشکیل قرارگاه آب در استان، بیان کرد: به صورت هفتگی دو روز در هفته جلسات مستمر قرارگاه آب استان را تشکیل می‌دهیم و تأمین آب استان را در سطح ملی مکرراً پیگیری کرده‌ایم.

وی گفت: سال‌ها است که آب‌هایی از استان خارج می‌شود اما آبی جایگزین آن نشده است از این رو تقویت آبخوان و حوضه آبریز را در دستور کار قرار داده‌ایم.

استاندار اصفهان اجرایی شدن پروژه‌های بلاتکلیف استان در حوزه تأمین آب را قدم بعدی مدیریت استان در تأمین آب دانست و اظهار کرد: در این بخش هم اینک اغلب پروژه‌های متوقف شده، فعال شده است.

وی با اشاره به خروج بیش از یک میلیارد متر مکعب آب از جنوب استان و لزوم بهره‌مندی از این آب به عنوان یک منبع درون استانی، گفت: مطالعات گسترده‌ای در این خصوص انجام شد و با تأیید ریاست جمهوری پروژه‌ای را برای بهره گیری از منابع درون استان شروع کردیم و در تلاش هستیم که تا پایان سال به نتیجه برسانیم.

استاندار اصفهان با اشاره به تأمین آب استان از دریای جنوب، گفت: قریب به دو دهه، بحث انتقال آب از دریای جنوب به استان اصفهان مطرح بود، از اواخر مردادماه ۱۴۰۱ مراحل اجرایی پروژه شروع و در سال نخست از فاصله یکهزار کیلومتری موفق شدیم ۵۰۰ کیلومتر از مسیر را اجرا کنیم.

مرتضوی گفت: در نظر داریم در سال جاری و سال آینده اجرای خط را به اتمام برسانیم و در مجموع طبق برنامه‌ریزی‌ها اجرای این پروژه در سه سال آینده به سرانجام خواهد رسید.

وی یادآور شد: این پروژه با بالاترین سرعت در حال اجرا است و در روند اجرا در کشور بی‌نظیر است.

وی با اشاره به مشکل آلودگی هوا به عنوان دومین چالش کلان استان، بیان کرد: انجام فیلتراسیون، استانداردسازی و جابه‌جایی برخی واحدهای صنعتی، گسترش حمل‌ونقل عمومی و استانداردسازی سوخت مصرفی خودروها از جمله اقداماتی است که در حوزه آلودگی هوا در حال انجام است.

مرتضوی همچنین به دیدارهای مردمی، برگزاری سفرهای شهرستانی، برگزاری متفاوت شورای‌های اداری استان و حضور مستمر مدیران استان در مرکز سامد و پاسخگویی به مسائل مردم اشاره و اقدامات انجام شده را تشریح کرد.

کد خبر 747213

دیگر خبرها

  • تغییر ورزشگاه بازی استقلال ملاثانی-سپاهان با نظر شورای تأمین
  • اعتراض دانشجویان دانشگاه سیستان به انتصاب مجدد مدیر متخلف
  • برخورد با ۶ پزشک متخلف در اصفهان/ظرفیت LDR بیمارستان‌ها خالی ماند
  • رویکرد مردم‌محور در دستور کار نظام شورایی کشور است
  • با مأموریت‌های چندگانه در حال فتح قله‌ها هستیم/ سد «معشوره» و «راه آهن» لرستان در دستور کار دولت است
  • تاکید مدیر عامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران بر یکپارچه سازی حمل و نقل همگانی
  • تاکید استاندار جدید بر توسعه و توازن یکپارچه مازندران
  • تأمین آب استان اصفهان نخستین مطالبه مردم و علما است
  • شعار سال، یک دستور عملیاتی است
  • اجرای ۷۵ درصد از پروژه های مصوب سفر استاندار آذربایجان غربی توسط سازمان منطقه آزاد در شهرستان ماکو