Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، مهرداد جهاندیده مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان در نشست تخصصی کارگروه اشتغال سیستان و بلوچستان اظهارداشت: با طرح ملی حمایت از مشاغل خانگی می‌توانیم این مشاغل را توسعه دهیم.

او تصریح کرد: در سالجاری ۲ بانک رفاه و توسعه تعاون برای پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی در نظر گرفته شدند که به هرکدام از این بانک‌ها ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان اعتبار ابلاغ شد و در مجموع پنج میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان در نظر گرفته ‌شد همچنین بانک ملی با وجود در نظر نگرفته شدن اعتبار مصوب ۲ میلیارد تومان هزینه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: ۱۶۲ طرح در ۳۳۰ رسته شغلی پیش‌بینی شد که بانک‌های تعان و رفاه چهار میلیارد و ۲۰۰میلیون تومان پرداختی داشتند که از محل منابع قرض الحسنه در نزد بانک‌ها تامین شد.

او  خاطرنشان کرد: طرح توسعه مشاغل خانگی چند سالی بود از سوی وزارت تعاون انجام می‌شد که به این نتیجه رسیدند تا الگوی متفاوتی را در این زمینه ارائه کنند از جمله مشاوره و توانمندسازی افراد، کیفیت و مهارت که در این طرح درنظر گرفته ‌شد.

جهاندیده با اشاره به اینکه این طرح در سطح کشور با توافق با شورای مشاغل خانگی، جهاد دانشگاهی به عنوان مجری این الگو در نظر گرفته شد گفت: این طرح در سه فاز شناسایی مزیت‌ها، توانمندسازی افراد و اتصال به بازار به عنوان سه حلقه مفقوده در حوزه مشاغل خانگی مورد ارزیابی قرار گرفت.

رییس جهاد دانشگاهی سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: مشاغل خانگی با همکاری وزارت کار در سال ۹۶ تصویب شد و به جهاد دانشگاهی به عنوان تسهیل‌گر واگذار شد.

منصور تاجری اظهارداشت: در طرح ملی حمایت از مشاغل خانگی متقاضیان به سه دسته تقسیم می‌شوند اول آنان که مهارت دارند اما شغل ندارند دوم افرادیکه شغل داشتند اما شغل‌شان را از دست دادند سوم کسانی که شغل دارند اما شغل‌شان پایدار نیست.

همچنین معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: هم‌اینک یک سری پروژه‌ها در این استان شروع شده و در حال انجام است که تسهیلات گرفتند اما به دلیل اینکه نتوانستند به بازار وصل شوند رها شدند که لازم است در این مورد اقدامات جدی انجام شود.

ماندانا زنگنه تصریح کرد: باید در جلسات تخصصی متناسب با هر شهرستان برنامه‌ریزی شود.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تعاون کار و رفاه اجتماعی اشتغالزایی جوانان سیستان و بلوچستان مشاغل خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۳۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به مشاغل خانگی یکی از ظرفیت‌های تحقق شعار سال است

رئیس کمیسیون خانواده، بانوان و جوانان شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: یکی از ظرفیت‌های تحقق شعار سال مبنی بر «جهش تولید با مشارکت مردم» توجه به مشاغل خانگی است که انتظار داریم با برنامه ریزی مناطق و همکاری سازمان ساماندهی مشاغل شهری با برگزاری بازارچه‌های محلی به این مشاغل کمک شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، فرزانه کلاهدوزان امروز _یکشنبه دوم اردیبهشت_ در دستور صدوبیست‌ونهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان با گرامیداشت فرارسیدن هفته فرهنگی اصفهان، اظهار کرد: این روزها اصالت حلقه مفقوده ای است که همه به دنبال یافتن آن هستند و «پشت مطبخ» ساختار جدیدی از گردشگری غذا و توجه به اصالت دیرینه مردم اصفهان در پخت غذاهای اصیل است که توسط اداره گردشگری سازمان فرهنگی به مردم اصفهان ارائه شده است.

وی افزود: در این راستا فراخوان پخت غذاهای اصیل ایرانی در ۱۶ عنوان مشخص و بر اساس کتاب پشت مطبخ (جلد اول)، به عنوان یکی از رویدادهای مهم گردشگری هفته فرهنگی اصفهان ارائه شده است.

رئیس کمیسیون خانواده، بانوان و جوانان شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه ۱۶۰ نفر از افرادی که در این رویداد ثبت نام می‌کنند به رقابت برای پخت ۱۶ غذای با اصالت اصفهان خواهند پرداخت، گفت: امیدواریم با همکاری باغ‌های بانوان، فرهنگسرا و دیگر نهادهای شهرداری این مسابقه ویژه با مشارکت بانوان برای ارائه فرهنگ غذایی اصیل مردم اصفهان همراه باشد.

کلاهدوزان ادامه داد: یکی از ظرفیت‌های تحقق شعار سال مبنی بر «جهش تولید با مشارکت مردم» توجه به مشاغل خانگی است که انتظار داریم با برنامه ریزی مناطق و همکاری سازمان ساماندهی مشاغل شهری با برگزاری بازارچه‌های محلی به این مشاغل کمک شود.

وی خاطرنشان کرد: در بازار گل و گیاه همدانیان غرفه‌هایی برای عرضه محصولات مشاغل خانگی و سازه‌های دست‌ساز سرپرست خانوار ایجاد شده و بعضی از آن‌ها در اختیار زنان سرپرست خانوار قرار گرفته است که بر خود لازم می‌دانم از سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری اصفهان برای انجام این اقدام تشکر کنم.

کد خبر 746588

دیگر خبرها

  • بررسی بیش از ۳۳۰۰ دادخواست در مراجع حل اختلاف کار سیستان و بلوچستان
  • معاون استاندار:استعداد‌های برتر ادبی وهنری سیستان وبلوچستان حمایت شوند
  • معاون استاندار: استعداد‌های برتر ادبی وهنری سیستان وبلوچستان حمایت شوند
  • پرداخت بیش از یک هزار میلیارد ریال تسهیلات به فعالان مشاغل خانگی در همدان
  • استعداد‌های برتر ادبی و هنری سیستان و بلوچستان باید حمایت شوند
  • اعلام آمادگی مجموعه مدیریت سیستان و بلوچستان از گسترش و حمایت خانه های دین و زندگی
  • ۳هزار ۳۳۷ دادخواست در مراجع حل اختلاف کار سیستان و بلوچستان مورد بررسی قرار گرفت
  • جذب حدود ۵۳ میلیارد ریالی تسهیلات دولتی برای مشاغل خانگی نیشابور
  • صدور ۳۰۰ مجوز مشاغل خانگی در کاشمر
  • توجه به مشاغل خانگی یکی از ظرفیت‌های تحقق شعار سال است