Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، تدروس ادهانوم قبریسوس شاید برای نخستین بار به شدیدترین و شفاف‌ترین شکل ممکن از شیوه رساندن واکسن کرونا به مردم جهان انتقاد کرد و گفت: «با آغاز واکسیناسیون در ۴۹ کشور برخوردار و پولدار جهان، ۳۹ میلیون دوز واکسن کرونا در اختیار آنها قرار گرفته است. در حالی که سهم کشورهای فقیرتر فقط ۲۵ دوز واکسن بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

گینه نخستین و تنها کشور بسیار فقیر دنیاست که هفته گذشته ۲۵ دوز واکسن روسی کرونا موسوم به اسپوتنیک به آنجا ارسال و به ۲۵ نفر از جمله رئیس جمهور یاین کشور آفریقایی تزریق شد. تدروس در گردهمایی سالانه اعضای هیات اجرایی سازمان بهداشت جهانی WHO با اشاره به رویکرد جهان در توزیع واکسن کرونا گفت: «این اشتباه است که به افراد سالم و جوان در کشورهای پولدار واکسن زده شود اما در دیگر نقاط جهان حتی یک دوز واکسن هم برای کادر درمان نباشد.»

صندوق تامین جهانی واکسن کرونا موسوم به کواکس اعلام کرده است از ماه فوریه کار رساندن واکسن را به برخی کشورهای فقیر و کم‌برخوردار آغاز می‌کند اما در عین حال نگران است که کشورهای پولدار و قوی با قراردادهای چرب تولیدکنندگان را بفریبند و سهمیه فقرا را هم برای خودشان بردارند. به گفته رئیس سازمان بهداشت جهانی، سال گذشته ۴۴ مورد از این قراردادها بسته شده بود و در ۱۸ روز اول ۲۰۲۱ هم ۱۲ قرارداد دیگر آماده و بسته شده است.

تدروس با زشت شمردن این شیوه تامین واکسن گفت: «کار آنها این است که دور کواکس بچرخند و قیمت‌ها را بالا ببرند و ناگهان سر از اول صف درآورند. این دقیقا خلاف هدف راه‌اندازی کواکس برای رساندن واکسن به فقیرترهاست. دنیا در آستانه یک شکست فاجعه‌بار اخلاقی است و هزینه این ناکامی با زندگی و معیشت ساکنان فقیرترین کشورهای جهان تامین می‌شود.»

کد خبر 579938 برچسب‌ها كروناويروس سازمان بهداشت جهانی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس سازمان بهداشت جهانی واکسن کرونا دوز واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۴۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران در ردیف کشورهای برتر حوزه ساخت سد و نیروگاه‌های بر‌ق‌آبی

علی‌اکبر محرابیان در مراسم افتتاح پروژه چند منظوره اومااویا در کشور سریلانکا گفت: بر اساس اعلام کمیسیون بین‌المللی آبیاری و زهکشی ایران پنجمین کشور جهان از لحاظ وسعت شبکه‌های آبیاری و زهکشی است. در عرصه تولید تجهیزات و قطعات مورد نیاز تصفیه‌خانه‌های آب و فاضلاب موفق شدیم بیش از ۹۵ درصد نیاز خود را در داخل کشور تأمین کنیم.

محرابیان ادامه داد: در بخش برق بر اساس آمار‌های آژانس بین‌المللی انرژی در حوزه تولید برق حرارتی ایران جزو ۱۰ کشور اول جهان است؛ همچنین در بخش نیروگاه‌های برقابی به همت متخصصان ایرانی جزو کشور‌های برتر جهان هستیم. تاکید می‌کنیم که در نتیجه رویکرد مثبت دولت‌ها و کشور‌ها در عرصه بین‌الملل می‌توان خیر و صلاح مشترک را آرمان قرار داد و عرصه‌های فنی و اقتصادی را انگیزه‌ای برای توسعه صلح و دوستی بین کشور‌ها و ملت‌ها در نظر گرفت و از این طریق آسایش و رفاه را به آحاد مردم تقدیم کرد.

وزیر نیرو خاطرنشان کرد: به برکت این دستاورد‌ها بیش از ۲۰۰ سد بزرگ و ۶۰۰ سد کوچک با حجم مخزن حدود ۶۰ میلیارد مترمکعب و حدود ۲.۵ میلیون هکتار شبکه آبیاری و زهکشی مدرن و صد‌های تصفیه‌خانه آب و فاضلاب در ایران ساخته شده است. با توجه به ظرفیت کشور در صدور خدمات فنی و مهندسی در بخش آب و برق و فاضلاب چند پروژه بزرگ را در کشورهای مختلف جهان یا در حال اجرا داریم یا به تمام رسانده‌ایم.

وی گفت: به عنوان مثال در کشور تاجیکستان از پروژه‌های به بهره‌برداری رسیده می‌توان به سد و نیروگاه سنگ توده و از پروژه‌های در حال ساخت می‌توان به سد راغون به عنوان بزرگ‌ترین طرح عمرانی در جهان و به تعبیری مرتفع‌ترین سد جهان به ارتفاع ۳۳۵ متر و حجم ذخیره ۱۴ میلیارد متر مکعب توسط مشاوران و پیمانکاران بین‌المللی از جمله شرکت‌های ایرانی اشاره کرد.

وزیر نیرو گفت: امروز نیز سد و نیروگاه بزرگ اومااویا در کشور سریلانکا به بهره‌برداری می‌رسد. پروژه اوما اویا ۱۷۰۰ فرصت شغلی برای مردم سریلانکا ایجاد می‌کند و ساخت دو سد در این پروژه انجام خواهد شد. طرح چند منظوره اوما اویا که هم اکنون با همت متخصصان دو کشور و توجه ویژه دولتمردان کشور سریلانکا آماده بهره برداری است، یک پروژه پیچیده بود که از جمله اهداف احداث آن می‌توان به تولید ۱۲۰ مگاوات برق، احداث دو سد با کاربرد انتقال میان حوضه‌ای آب، تامین آب شرب بخشی از مردم و تامین آب برای ۵ هزار هکتار زمین کشاورزی اشاره کرد. اجرای موفق پروژه چند منظوره اومااویا می‌تواند مقدمه‌ای برای توسعه همکاری‌های ایران و سریلانکا در سایر پروژه‌های مشابه دیگر باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی رشد اقتصادی برای کشورهای گروه ۷ و بریکس در ۲۰۲۴
  • مادورو: کشورهای ائتلاف بولیواری خواهان جهان چندقطبی هستند
  • ۱۵ کشور قدرتمند جهان اسلام بر اساس مولفه های نظامی و اقتصادی
  • در کنگره سازمان همبستگی کشورهای اسلامی در مکه مکرمه
  • ایران اسلامی در حال اجرای طرح های بزرگ در 20 کشور جهان است
  • ایران در ردیف کشورهای برتر حوزه ساخت سد و نیروگاه‌های بر‌ق‌آبی
  • آنروا تنها سازمانی است که توان توزیع کمکها را در غزه دارد
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • نیاز ایران به تصمیم گیری های استراتژیک و سرنوشت ساز در سیاست خارجی