Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از صدا و سیما، حمید رضا کشفی، با اشاره به اینکه قیمت تمام شده هر متر مکعب (هزار لیتر) آب حدود هزار و ۷۰۰ تومان است در حالی که به طور متوسط ۵۰۰ تومان فروخته می‌شود، گفت: به دنبال جریمه مشترکان پرمصرف نیستیم، اما درصورتی که طرح پیشنهادی افزایش آب بهای مشترکان پر مصرف مطرح و تصویب شود کاهش درآمد ناشی از اجرای طرح آب امید (معاف شدن مشترکان کم مصرف از پرداخت آب بها) جبران می‌شود، اما قیمت تمام شده آب، دریافت نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برای پایداری خدمات تلاش می‌کنیم قیمت تمام شده محصول را دریافت کنیم البته افرادی که مطابق الگوی مصرف آب مصرف می‌کنند حتماً از تخفیف‌های ویژه بهره مند می‌شوند و مشترکانی که پرمصرف هستند قیمت تمام شده را باید پرداخت کنند.

کشفی در پاسخ به این سوال که تحریم‌ها در اجرای طرح‌های فاینانس فاضلاب تأثیر داشته است ادامه داد: طرح‌های فاینانس آب و فاضلاب دو نسل دارند یکی طرح‌هایی که قرارداد آن‌ها شروع شده بود و مسدودی ارزی اتفاق افتاده که این طرح‌ها در حال انجام است، اما طرح‌هایی نیز در بسته مسدودی ارزی در بانک مرکزی قرار نگرفته اند باوجود اینکه قرارداد و تفاهم نامه داشتیم، نتوانستیم به منابع مالی مربوط دسترسی پیدا کنیم و این طرح‌ها متوقف شده، که امیدواریم با پیگیری بانک مرکزی بخشی از طرح‌ها را با منابع مالی خارجی، تأمین اعتبار کنیم.

معاون راهبردی و نظارت بر بهره برداری آبفا درباره عوارض هر متر مکعب آب در قبوض، توضیح داد: عوارض هر متر مکعب آب مصرفی در قبوض، ۲۰ تومان است که از مشترکان گرفته و در مناطق روستایی استفاده می‌شود. پیشنهادهایی برای عوارض داده شده، که به دلیل سیاست‌های کلان کشور برای عدم افزایش هزینه‌ها و تعرفه‌ها، مورد قبول واقع نشده است.

این مقام مسئول همچنین درباره تجمیع شرکت‌های آب و فاضلاب شهری و روستایی با توجه به اینکه این شرکت‌ها زیان انباشت زیادی دارند اظهار داشت: تجمیع این شرکت‌ها به نفع مردم به خصوص مردم روستایی است که خدمات یکپارچه‌تر و با استاندارد یکسان دریافت کنند گرچه وزارت نیرو نیز با یکپارچه سازی این شرکت‌ها به منابع یکسانی دست می‌یابد.

به گفته کشفی تلاش می‌کنیم در وزارت نیرو طرح‌های موازی کمتری تعریف شود و طرح‌های شهری و روستایی تجمیع و نیروی انسانی، هم افزایی شوند که به دنبال آن هم افزایی، منابع مالی را هم داریم. البته تجمیع شرکت‌های آب و فاضلاب شهری و روستایی در یکی دو سال اول با مشکلات مالی مواجه خواهند بود، اما امیدواریم با پایداری مالی که ایجاد می‌شود، این مشکل برطرف شود.

پربیننده ترین مسیر رفع تحریم‌های نفتی ایران در اولویت‌های آخر است نحوه دریافت خسارت ناشی از قطعی برق حامل‌های انرژی در ایران ارزان است؟! رابطه مالی دولت و شرکت ملی نفت/ چرا طرح‌های توسعه میادین نفت و گاز طولانی می‌شود؟ چگونه نفت شیل آمریکا بازار جهانی نفت را بهم ریخت؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: مصرف آب قیمت تمام شده شرکت ها طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۴۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برق کمتر مصرف کنید، خودرو جایزه بگیرید!

به گزارش همشهری آنلاین، سخنگوی صنعت برق اظهار داشت: مشترکانی که در تابستان امسال مصارف برق خود را نسبت به سال قبل کاهش دهند، علاوه بر برخورداری از پاداش روی قبوض و رایگان شدن قبض برق، از جوایز متنوعی چون خودرو و لوازم خانگی که به قید قرعه به افرادی که در مصرف برق صرفه‌جویی کرده‌اند اعطا می‌شود، برخوردار خواهند شد. او تاکید کرد: برای تابستان امسال ۴۷ میلیون جایزه غیرنقدی برای مشترکان برق پیش‌بینی شده است‌.

سیاست وزارت نیرو در ۲ سال گذشته با دادن مشوق‌های نقدی باعث شده تا کشور با خاموشی گسترده در فصل تابستان مواجه نشود. این در حالی است که تعرفه برق در سال ۱۴۰۳ تغییر نکرده و به نظر می‌رسد این وزارتخانه مصمم است تا امسال هم تابستان بدون خاموشی را تجربه کند. رجبی مشهدی می‌گوید: کسانی که بیش از ۲.۵ برابر الگو مصرف برق دارند، به ازای هر کیلووات ساعت مازاد بر ۲.۵ برابر الگو، ۲۷۰۰ تومان پرداخت خواهند کرد که مطابق با قیمت خرید برق تجدیدپذیرها خواهد بود.

وی می‌افزاید: این مشترکان که حدود یک میلیون مشترک هستند تا پیش از تابستان به کنتورهای هوشمند مجهز می شوند و در صورت ادامه پرمصرفی قطعا با قبوض سنگین برق مواجه خواهند شد.

سخنگوی صنعت برق خاطرنشان کرد: همچون سال گذشته برای هر کیلووات صرفه جویی در مصرف برق مشترکان خانگی ٢ هزار تومان پاداش تعیین شده که مشترکان می توانند ضمن برخورداری از این پاداش نقدی که در قبوض برق آنها لحاظ می شود، در قرعه‌کشی اهدای جوایز ارزنده ای که از آنها یاد شد، نیز شرکت کنند.

رجبی مشهدی اولویت شرکت توانیر در سال جاری به ویژه در فصل گرم سال را مدیریت مصرف در اوج بار اعلام کرد و یادآور شد: برای گذر از پیک تابستان ۱۴۰۳ در مجموع ۱۸۰ اقدام در ۶ محور تدوین شده چرا که تابستان امسال بر اساس پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی تابستانی گرم‌تر از نرمال با افزایش ۲ تا ۳ درجه‌ای هوا بیشتر از شرایط نرمال تابستان خواهد بود که در این صورت، تأثیر گرمای هوا را بر رشد مصرف برق خواهیم داشت.

به گفته این مقام دولتی بر اساس سناریوی بدبینانه و رشد ۶ درصدی مصرف برق در تابستان پیش رو، میزان اوج تقاضای برق به ۷۷ هزار و ۷۵۰ مگاوات می‌رسد که برای تابستان امسال واردات ۵۰۰ مگاواتی برق از کشورهای همسایه که عمدتا ترکمنستان و ارمنستان است، پیش‌بینی شده است.

رجبی مشهدی در خصوص افزایش ظرفیت نیروگاهی از ابتدای دولت تا امروز گفت: در مجموع تاکنون ۸ هزار و ۵۸۳ مگاوات به ظرفیت اسمی تولید برق کشور افزوده شده که بخشی از آن مربوط به نیروگاه های تازه احداث شده و بخشی نیز مربوط به ارتقای توان عملی نیروگاه‌های موجود است.

کد خبر 846796 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها وزارت نیرو برق قیمت - برق

دیگر خبرها

  • جایزه ویژه توانیر برای مشترکان کم مصرف
  • برق کمتر مصرف کنید، خودرو جایزه بگیرید!
  • «کاوشی در اقتصاد تعاون» منتشر شد
  • تعداد فوتی های ناشی از گازگرفتی در زنجان کاهش یافت
  • افزایش ۶۷ درصدی شناسایی انشعاب غیرمجاز آب در گیلان
  • لایحه پیشنهادی دولت برای وصول مطالبات دانشگاه‌ها از بنیاد شهید
  • شمار متوفیان ناشی از حوادث گاز در زنجان کاهش یافت
  • افزایش مصرف آب مشترکان گلستانی با گرمای تدریجی هوا/مردم از مصارف غیرضروری خودداری کنند
  • افزایش ۱۷ هزار مترمکعبی ظرفیت مخازن آب روستایی در همدان
  • اجرای طرح پاداش مدیریت مصرف برق گسترده‌تر از ۲ سال گذشته